Dodaj do ulubionych

Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!!

26.05.16, 22:24
Cześć dziewczynyy!
Nie udało mi się trzymać diety w 100% przez ostatni czas, zbyt wiele rozpraszaczy. Nadal jednak trzeba zlecieć do lata, a to już ostatni gwizdek (jak mawiał mój Tato:P).
Zatem zapisujcie się, kto startuje z nami od 1 czerwca?! Nie będzie już żadnym majówek, komunii i innych rozpraszaczy, skupiamy się na diecie!!!
Kto ze mnooo??
Obserwuj wątek
    • mallora Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 27.05.16, 23:11
      Cześć, ja też planuję ostateczną redukcję. Byłam już dwa razy na 3d chili i nigdy mnie nie zawiodła.
      Ja już pewnie rozpocznę w poniedziałek, bo tak sobie zaplanowałam, ale chętnie tu z tobą powymieniam motywującymi wibracjami!
      A może też ruszysz od poniedziałku? Co masz zrobić jutro zrób zaraz! :P (no... weekend już sobie odpuśćmy)
      • kmilaa Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 28.05.16, 20:18
        Ja już sobie zaplanowałam od środy, ale będę Cię gonić! :)
        • mallora Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 29.05.16, 19:45
          kmilaa napisała:

> Ja już sobie zaplanowałam od środy, ale będę Cię gonić! :)

OK! :)
      • mala.piratka Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 28.05.16, 20:34
        Mallora ja mogę rozpocząć w poniedziałek, mam już wszystko przygotowane do 3d i nawet myślałam, żeby jutro rozpocząć dietkę, ale pewnie pojedziemy na obiad do rodziców, więc jeszcze tę "ostatnią niedzieeelę" wykorzystam :P.
        Ale od poniedziałku deklaruje przyłączenie się, będziemy przecierać szlaki dla dziewczyn, które wystartują w środę :P
        • mallora Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 29.05.16, 19:47
          U mnie podobnie, dziś jeszcze taki normalny dzień. Zakupy mam zrobione, lodówka oczyszczona z pokus wszelakich (na wszelki wypadek) i jutro możemy wystartować. Zamierzam wytrzymać te 4 tygodnie na 3D, ale 29 czerwca zjem lody!!!
      • beniaminia Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 28.05.16, 22:07
        Ja też mogę w poniedziałek zacząć. Dietkę mam, próbowałam w tym miesiącu już, ale mi się trochę plany posypały i po 4 dniach na 3d chili klops.
        Więc dopisz mnie też, tylko można by osobny wątek zrobić, żeby bałaganu nie było ;)
      • memba Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 31.05.16, 21:27
        ja też mam zaplanowaną 3d chili na czerwiec, więc będę do Was zaglądać! :)
        zakupy zrobione, motywacja jest. myslalam jeszcze o kapsułkach, ale to może poczekać.
        to będzie mój drugi raz na 3d, za pierwszym zrzuciłam ok 6kg w 28 dni
    • jagnabak Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 28.05.16, 19:48
      Hej, chętnie dołączę do Was bo wczoraj zamówiłam sobie kapsułki 3d chili i dietkę też do tego mam. Ruszę to pewnie równolegle, czytałam, że tak daje kopa.
      Chciałabym faktycznie poświęcić ten czerwiec tylko na to, żeby się wysmuklić, bardzo tego potrzebuje.
      Wpiszcie mnie na listę! :D
      • kmilaa Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 28.05.16, 20:19
        Super, mam dokładnie taki sam plan na czerwiec!
    • kasjawoz Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 28.05.16, 21:49
      Ja chętnie rozpocznę dietę też, bo ostatnie podejście mi z różnych powodów nie wyszło. Chciałabym wreszcie zrobić coś od początku do końca, a to rzeczywiście ostatni gwizdek
      • kmilaa Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 31.05.16, 14:53
        Super, witaj w klubie!
    • tarunja Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 29.05.16, 15:35
      Czyli startujemy w środę, tak?? Jak to będzie wyglądać, co potrzeba? Ja się piszę!!! :)
      • kmilaa Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 31.05.16, 14:54
        Witaj, tak startujemy jutro.
        Założę na dole nowy wątek, żeby wszystko było w jednym drzewku.
        Co potrzeba? Musisz mieć plan 3d chili no i kupione produkty na dany dzień. Opcjonalnie jeszcze możesz włączyć kapsułki i olej 3d, to pomaga :)
    • potwornicka89 Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 29.05.16, 22:57
      Czesc! Tez sie zglaszam na ochotniczke, dietke mam juz robilam raz, wiec to bedzie moj drugi raz na 3d chili. za pierwszym udalo sie schudnac 5 i pol kilograma w te 28 dni!!
      Jesli teraz uda sie powtorzyc ten efekt, to super. Jutro jeszcze kapsy sobie zamowie i moze olej?
      Od srody startuje z wami, jutro jeszcze bym sie nie wyrobila
      • kmilaa Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 31.05.16, 14:55
        Pewnie, olej jest fajny i praktyczny. Jutro rozpocznę nowe drzewko, do zobaczenia! :)
    • mallora Re: Ostatni gwizdek - Start 30 maj!!! 30.05.16, 16:54
      Ok dziewczyny! Wszystkie, które dziś ruszyły z 3d chili - grupujemy się tutaj, żeby nie było bałaganu. Na początek dajcie znać, czy udało się dzisiaj rozpocząć dietę, czy też startujecie w środę.

Ja dziś rozpoczęłam - 27 czerwca rano ważę się i idę na drinka :P
      • mala.piratka Re: Ostatni gwizdek - Start 30 maj!!! 30.05.16, 23:44
        Hej, z tym drinkiem to dobry pomysł - jak nie mieszkasz za daleko to dołączę!
        Dietę dziś rozpoczęłam, piszę dopiero teraz bo ten dzień bym dziś strasznie zagoniony i nawet na rękę mi było to, że rozpoczełam 3d chili, bo pierwszego dnia są śmiesznie proste potrawy, a naprawdę nie chciałoby mi się i nie miałabym czasu, aby kombinować. Jesteśmy same?
        • beniaminia Re: Ostatni gwizdek - Start 30 maj!!! 31.05.16, 11:12
          Ja też wczoraj zaczęłam, ale nie miałam już siły tu wejść :P nie cierpię poniedzisałków :P
          • mallora Re: Ostatni gwizdek - Start 30 maj!!! 10.06.16, 00:25
            Jak Wam idzie dziewczęta? Ja się na razie nie ważę, w pierwszym tygodniu zawsze mam duży spadek wody.
            • beniaminia Re: Ostatni gwizdek - Start 30 maj!!! 24.06.16, 23:26
              kończy się czwarty tydzień a mi zleciały tylko 2kg... kurcze nie powiem, ze dwa razy wtranżoliłam lody bo pokusiło, ale w perspektywie dwóch tygodni czy to tak dużo?
              Jak czytam to na 3d chili dziewczyny chudną dużo i szybko, a mnie troszkę łapie zniechęcenie..
    • kmilaa Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 05.06.16, 23:25
      Ufff trochę mnie odcieło od sieci, ale zgodnie z planem udało się wystartować z 3d. Dziś 5ty dzień, jest dobrze i nie chodzę wreszcie głodna (a w piątek jeszcze miałam z tym problem).
      Jak u Was dziewczyny? Udał się start?
      Piszcze pod tym postem, żeby nic nie gineło!
      • memba Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 05.06.16, 23:58
        Ja też od środy rozpoczęłam, zgodnie z planem. Głodna byłam tylko pierwszego dnia, potem już spoko. Czuję co prawda, że jem mało i w głowie gdzieś mi to świta, ale i tak chodzę w miarę syta.
        Jak to się utrzyma to będzie fajnie.... Ważyłaś się już?
        • potwornicka89 Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 07.06.16, 23:17
          Cześć dziewczyny! Ja ruszyłam, ale mam teraz ograniczony dostęp do neta i trochę burzliwe dni :P
          W sumie to to jest dla mnie najlepszy moment na 3d chili. Nieskomplikowana dieta, rozpisana, wiem co jem dziś, wiem co kupić i nad niczym się nie zastanawiam. Mój facet robi 3d ze mną, ale porcje ma większe :)
          • kasjawoz Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 10.06.16, 21:52
            Ja też jestem z Wami, ale niestety rozpoczęłam kilka dni później, ale będę Was gonić i mam nadzieję, że mi też się uda!! Damy radęęęę
    • kmilaa Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 29.06.16, 20:10
      memba, ja robiłam 3d i kapsułki równolegle, pakiet turbo. Dziś rano się ważyłam i równo po 28 dniach 6.9kg na minusiee!!! Taki strzał. Robię krótką przerwę i będę powtarzać to w lipcu.
      Dziewczyny jak u Was wyniki!?
    • potwornicka89 Re: Ostatni gwizdek - 3D Chili w czerwcu!!! 30.06.16, 19:01
      hej, mi sie udalo spasc o 3 kg, ale wierzcie mi to jest cud przy tym w jaka kratke ja stosowalam te dietke. pierwszy tydzien super 3d chili 100% pomimo tego, ze czerwiec byl u mnie mega burzliwym miesiacem i w pracy i prywatnie :P. Potem jednak to w zasadzie co drugi dzien dieta a co inny to hulaj dusza. fakt, ze tyle schudlam uznaje za maly cud.

czy bedziecie kontynuowac w lipcu?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka