Dodaj do ulubionych

Bardzo proszę o Pomoc - Praca

10.02.05, 10:33
Witam nazywam się Tomasz Weremiński, w maju skończe szkołe, i chciałbym
wyjechać gdzieś za granice do pracy, umiem niemiecki oraz angielski w stopniu
komunikatywnym, na moim terenie tylko się wymieniają na stanowiskach swoich,
nie ma przyjęć, ale w ogóle marze o wyjechaniu i zamieszkaniu za granicą,
chętnie podejmę się pracy w niemczech, ponieważ chciałbym też pomóc rodzinie,
mogę zbierać owoce, wszystko proszę o kontakt. WEREMINSKI@OP.PL . Może ktoś
się odezwie.
Obserwuj wątek
    • tumak83 Re: Bardzo proszę o Pomoc - Praca 10.02.05, 10:49
      Prosiłbym o kontakt
    • Gość: Happy Re: Bardzo proszę o Pomoc - Praca IP: *.eia.pl 10.02.05, 11:29
      Rusz dupe i nie proś bo sie świnia prosi,skoro znasz angielski i niemiecki to
      kliknij na zagraniczne stronki w poszukiwaniu pracy !! (ps)zachowujesz sie
      jak niezdarna baba-bez obrazy...
      pisałem już wcześniej że wysłąłem 1200 maili (teraz już 1300) i dostałem ok 240
      odpowiedzi negatywnych i tą jedną trafioną (jade w następnym tyg do irlandii)
      • tumak83 Re: Bardzo proszę o Pomoc - Praca 10.02.05, 11:41
        Ale miło :P, sorry ale jest problem, wiesz jeżeli ktoś ma net cały czas to nie
        problem, ja np. mam ograniczony :(, i tu dopiero zaczyna się problem, nie mogę
        cały czas siedzieć, godzina w dzień i tak muszę zapłacić za nią :(. Muszę
        jechać do miasta, iść do kafejki, wejść przeczytać, :(, nie pracuje .
    • Gość: tumak83 Re: Bardzo proszę o Pomoc - Praca IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 14:24
      I co nici ?
    • pia.ed Re: Bardzo proszę o Pomoc - Praca 10.02.05, 16:15
      Moze zacznij od tego, jaka szkole konczysz w maju?
    • Gość: eures napisz do nich,potrzebuja do pakowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:20
      watse@se.fas.ie
      • Gość: tumak83 Re: napisz do nich,potrzebuja do pakowania IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 18:13
        Co to za adres ?
        • Gość: tumak83 Re: napisz do nich,potrzebuja do pakowania IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 18:16
          Napisałem a tu : Czyli że ich ni ma
          Thank you for your email which has been redirected to FÁS, this happened
          because the company you tried to contact does not have an email address at this
          time.

You can find out how to contact the company directly, by revisiting the job
          vacancy and clicking on "other information, arrangements and contact person".

Wishing you every success,
          FÁS Employment Services.
          • Gość: tumak83 Re: napisz do nich,potrzebuja do pakowania IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.05, 11:45
            A ktoś jechał już do pakowania ?, i czy 4,85 funta to dużo czy mało ?
            • Gość: A to najmniej ile muszą dać:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:58
              • Gość: tumak83 Re: to najmniej ile muszą dać:) IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.05, 20:11
                Spoko :(
                • Gość: Gosia Re: to najmniej ile muszą dać:) IP: *.customer.m-online.net 16.02.05, 17:42
                  jak znajde jakiejs oferty to wysle
    • Gość: tumak83 Re: Bardzo proszę o Pomoc - Praca IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.05, 00:52
      może jakaś oferta
      • Gość: artur Re: Bardzo proszę o Pomoc - Praca IP: *.skane.se 17.02.05, 05:25
        w jakim miescie mieszkasz?
        napisz tez ile masz lat.
      • Gość: krystyna26@tlen.pl Re: Bardzo proszę o Pomoc - Praca IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 17.02.05, 12:17
        witaj. Moze jakas oferta pewna pracy zagranicą.Raz bylem wrobiony tylko
        ponioslem koszty i bardzo sie zadluzylem teraz musze to odrobic. Obojętnie jaka
        praca tylko aby byla pewna.POZDRAWIAM.Marcin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka