IP: *.adsl.navix.net 01.05.04, 02:20
moim Rodakom Nowego Pana. Ile to lat tym razem mielismy niepodleglosc ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Oleńka głupiś :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 02:23
      Niepodległośc to wartość dla niewolników. Wolni nie boją się stowarzyszać :)
    • jmx dziękuję w imieniu unitów 01.05.04, 02:30

Ani jednego. W kraju w którym rządzi korupcja nie ma wolności.
    • melanie Re: Gratuluje 01.05.04, 02:36
      Skad ta gorycz w twoich slowach, imagine? Nie zdazyles zrobic mirowoj
      riewolucji? Ja tam sie ciesze. trzeba zniesc wszystkie granicy i panstwa - to
      bedzie wolnosc.
      • jmx Re: Gratuluje 01.05.04, 02:38

Ależ Melanio o czym Ty mówisz? Busz - to jest dopiero PAN! ;-)
        • melanie Re: Gratuluje 01.05.04, 02:40
          wow! Imaginku, ja tam ci takiego pana nie zazdroszcze:(((((
          Kiedys na FH byl watek zlotych mysli Busza, mozna bylo umrzec ze smiechu.
          Chociaz tu tez czasem bylo wesolo, ale to byl smiech przez lzy.
      • Gość: Imagine Re: Gratuluje IP: *.adsl.navix.net 01.05.04, 02:58
        mylisz sie myslac, ze zniesienie granic przyniesie wolnosc. wolnosc jest wtedy,
        gdy jest gdzie sie schronic (patrz: przed tyrania).
        • Gość: Oleńka Re: Gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 03:06
          > mylisz sie myslac, ze zniesienie granic przyniesie wolnosc. wolnosc jest
          wtedy,
          > gdy jest gdzie sie schronic (patrz: przed tyrania).

ale w Europie nie ma tyranii i nigdy nie bedzie

• Gość: Imagine Re: Gratuluje IP: *.adsl.navix.net 01.05.04, 03:12
            Olenka, jestes typowa ofiara programowania umyslow. nic juz na to nie poradze.
            dobranoc.
            • Gość: Oleńka Re: Gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 03:14
              > Olenka, jestes typowa ofiara programowania umyslow. nic juz na to nie poradze.
              > dobranoc.

sądzisz, że Twoj jest wolny? ja myślę, że Ty sobie go tylko przeprogramowałeś ;)

dobranoc Jędruś :))
            • melanie Re: Gratuluje 01.05.04, 03:16
              Nie jest ofiara. Przeciwnie, umysl ma otwarty i wolny.
        • Gość: bazylia Re: Gratuluje IP: *.192.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 01.05.04, 03:06
          czyzbys mial na mysli USA??
          • Gość: Oleńka czemu już się nie podpisujesz "senin"? nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 03:08
            • Gość: senin bo senin to ja, a ty zapomniec mnie nie mozesz nt IP: *.192.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 01.05.04, 03:38
              • kwieto Re: bo senin to ja, a ty zapomniec mnie nie mozesz 01.05.04, 09:12
                No wiesz, widocznie trudno Cie Olence z kartoteki IP wykreslic :"PPP
              • Gość: Oleńka trudno zapomniec taki poziom jadu :( nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 14:10
                • Gość: senin toz to czyste "przyprawianie geby",gf,bless you.nt IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 01.05.04, 14:35
        • melanie Re: Gratuluje 01.05.04, 03:11
          jak niema granic, to niema tyranii. Panstwo jest tyrania.
          • Gość: Imagine Re: Gratuluje IP: *.adsl.navix.net 01.05.04, 03:16
            nie bedzie nic gorszego niz jeden swiatowy rzad. bedziesz jeszcze marzyc o
            wyzwolicielach z Marsa ....
            • Gość: Oleńka Re: Gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 03:18
              jaki 1 swiatowy rząd???

może za jakiś 1000 lat ;)
            • melanie Re: Gratuluje 01.05.04, 03:18
              Mowie wlasnie, ze nie chce zadnego rzadu. Blizka mi jest ideologia anarchistow,
              nie komunistow.
    • Gość: Oleńka wiesz co to jest Unia, Jędrek? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 03:19
      małżeństwo ;)
      • Gość: Imagine Re: wiesz co to jest Unia, Jędrek? :) IP: *.adsl.navix.net 01.05.04, 03:26
        nic nie wiesz o wolnosci Olenka.
        • Gość: Oleńka jedno o niej wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 03:28
          nic nie stanowi dla niej takiego zagrozenia jak państwo narodowe czy sama idea
          narodu - spójrz na historię
        • Gość: baba zona Re: wiesz co to jest Unia, Jędrek? :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 10:08
          Obawiam sie, ze Ty wiesz jeszcze mniej. Zeby to wiedziec, to trzeba troche
          pozyc w warunkach dalekich od wolnosci - w skali mikro i makro. Pogadamy za
          dwadziescia lat, panie Imagine.
          Pozdrawiam prounijnie
          ;)
    • jmx Re: Gratuluje 01.05.04, 03:43

Nie mam dzisiaj nastroju na żarty więc będzie na poważnie.

Czy to nie zazdrość, żal Imagine przez Ciebie przemawia? Ze nie ma Cię w
      najważniejszym dniu dla Polski w ojczyźnie? że nie możesz poczuć tej atmosfery,
      radości, świadomości, że uczestniczysz w epokowym wydarzeniu, o którym marzyło
      tyle pokoleń Polaków, a którym nie było dane dożyć tej chwili?

Pojałtański porządek upadł na dobre a Ty się martwisz o nowego pana? Pan będzie
      taki jakiego sobie sami wybierzemy. I to jest chyba w tym wszystkim
      najważniejsze.

Dobranoc (ciekawe czy ten wątek dotrwa do rana?)
    • Gość: ryb Re: Gratuluje IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.05.04, 10:11
      Mieszane uczucia mam. Z jednej strony bardzo dobrze sie stalo ze w koncu Polska
      stala sie czescia tej waznej Europy. Z drugiej strony mam powazne obawy co do
      mozliwego wyrolowania Polski przez starczych czlonkow Unii. Zeby tak sie nie
      stalo musialby byc w Polsce silny rzad i dobrzy politycy. A tego Polsce jeszcze
      niestety brak...
      • jmx Re: Gratuluje 02.05.04, 01:05

Wiesz, jakie te rządy były takie były ale jeśli chodzi o politykę zagraniczną
        zawsze stawały na wysokości zadania - czy rządziła lewica czy prawica. Więc
        chyba, akurat w tym względzie, nie ma się czym kłopotać...?
        • Gość: ryb Re: Gratuluje IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 01:20
          Moze masz i racje, bo polityka byla zawsze pro brytyjska i pro amerykanska.
          ostatnio widzac U-turn w polityce brytyjskiej, o dziwo zgadzajaca sie z polska
          wizja...Chcesz moje zdjecie?
          • lee.miller :)))) 02.05.04, 01:24
            > wizja...Chcesz moje zdjecie?

powiedz jmx, ze chcesz :)))))
            bo niewiedomo kiedy bedzie miał taki dobry dzień znowu :DDDD
            • melanie Re: :)))) 02.05.04, 01:26
              rybie, a ja moge chciec? (tak niesmialo pytam)
              • Gość: ryb Re: :)))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 01:34
                :))) No dobra, wysle wszystkim co chca, jutro i tak bede w gazetach...:)))
                • melanie Re: :)))) 02.05.04, 01:38
                  A nie mowilam, zes gentelmen:) Nie odmawiasz kobiecie:DDDDD
                  • Gość: ryb Re: :)))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 01:45
                    Melanie, splenie Twoja prosbe jutro (zrobie to)...bo w tej chwili nadaje z
                    laptopa i nie mamm pelnego dostepu do mojego serwera jako ze ten laptop ma
                    ograniczenia (i slusznie bo zona ma dostep) :)))

Dobranoc :)))
          • jmx Re: Gratuluje 04.05.04, 03:23
            > Chcesz moje zdjecie?

No i co z tym zdjęciem? Już Ci przeszło...? :-(
            • Gość: ryb Re: Gratuluje IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 04.05.04, 11:04
              Co Ty taka niecierpliwa, szukam odpowiedniego zdjecia, zebys sie nie
              przestraszyla. Potem bede musial nad nim sporo popracowac :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka