Gość: Imagine IP: *.adsl.navix.net 01.05.04, 02:20 moim Rodakom Nowego Pana. Ile to lat tym razem mielismy niepodleglosc ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oleńka głupiś :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 02:23 Niepodległośc to wartość dla niewolników. Wolni nie boją się stowarzyszać :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx dziękuję w imieniu unitów 01.05.04, 02:30 Ani jednego. W kraju w którym rządzi korupcja nie ma wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Gratuluje 01.05.04, 02:36 Skad ta gorycz w twoich slowach, imagine? Nie zdazyles zrobic mirowoj riewolucji? Ja tam sie ciesze. trzeba zniesc wszystkie granicy i panstwa - to bedzie wolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Gratuluje 01.05.04, 02:38 Ależ Melanio o czym Ty mówisz? Busz - to jest dopiero PAN! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Gratuluje 01.05.04, 02:40 wow! Imaginku, ja tam ci takiego pana nie zazdroszcze:((((( Kiedys na FH byl watek zlotych mysli Busza, mozna bylo umrzec ze smiechu. Chociaz tu tez czasem bylo wesolo, ale to byl smiech przez lzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Gratuluje IP: *.adsl.navix.net 01.05.04, 02:58 mylisz sie myslac, ze zniesienie granic przyniesie wolnosc. wolnosc jest wtedy, gdy jest gdzie sie schronic (patrz: przed tyrania). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 03:06 > mylisz sie myslac, ze zniesienie granic przyniesie wolnosc. wolnosc jest wtedy, > gdy jest gdzie sie schronic (patrz: przed tyrania). ale w Europie nie ma tyranii i nigdy nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Gratuluje IP: *.adsl.navix.net 01.05.04, 03:12 Olenka, jestes typowa ofiara programowania umyslow. nic juz na to nie poradze. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 03:14 > Olenka, jestes typowa ofiara programowania umyslow. nic juz na to nie poradze. > dobranoc. sądzisz, że Twoj jest wolny? ja myślę, że Ty sobie go tylko przeprogramowałeś ;) dobranoc Jędruś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Gratuluje 01.05.04, 03:16 Nie jest ofiara. Przeciwnie, umysl ma otwarty i wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylia Re: Gratuluje IP: *.192.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 01.05.04, 03:06 czyzbys mial na mysli USA?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka czemu już się nie podpisujesz "senin"? nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 03:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin bo senin to ja, a ty zapomniec mnie nie mozesz nt IP: *.192.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 01.05.04, 03:38 Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: bo senin to ja, a ty zapomniec mnie nie mozesz 01.05.04, 09:12 No wiesz, widocznie trudno Cie Olence z kartoteki IP wykreslic :"PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka trudno zapomniec taki poziom jadu :( nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 14:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin toz to czyste "przyprawianie geby",gf,bless you.nt IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 01.05.04, 14:35 Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Gratuluje 01.05.04, 03:11 jak niema granic, to niema tyranii. Panstwo jest tyrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Gratuluje IP: *.adsl.navix.net 01.05.04, 03:16 nie bedzie nic gorszego niz jeden swiatowy rzad. bedziesz jeszcze marzyc o wyzwolicielach z Marsa .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 03:18 jaki 1 swiatowy rząd??? może za jakiś 1000 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Gratuluje 01.05.04, 03:18 Mowie wlasnie, ze nie chce zadnego rzadu. Blizka mi jest ideologia anarchistow, nie komunistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka wiesz co to jest Unia, Jędrek? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 03:19 małżeństwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: wiesz co to jest Unia, Jędrek? :) IP: *.adsl.navix.net 01.05.04, 03:26 nic nie wiesz o wolnosci Olenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka jedno o niej wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 03:28 nic nie stanowi dla niej takiego zagrozenia jak państwo narodowe czy sama idea narodu - spójrz na historię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: wiesz co to jest Unia, Jędrek? :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 10:08 Obawiam sie, ze Ty wiesz jeszcze mniej. Zeby to wiedziec, to trzeba troche pozyc w warunkach dalekich od wolnosci - w skali mikro i makro. Pogadamy za dwadziescia lat, panie Imagine. Pozdrawiam prounijnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Gratuluje 01.05.04, 03:43 Nie mam dzisiaj nastroju na żarty więc będzie na poważnie. Czy to nie zazdrość, żal Imagine przez Ciebie przemawia? Ze nie ma Cię w najważniejszym dniu dla Polski w ojczyźnie? że nie możesz poczuć tej atmosfery, radości, świadomości, że uczestniczysz w epokowym wydarzeniu, o którym marzyło tyle pokoleń Polaków, a którym nie było dane dożyć tej chwili? Pojałtański porządek upadł na dobre a Ty się martwisz o nowego pana? Pan będzie taki jakiego sobie sami wybierzemy. I to jest chyba w tym wszystkim najważniejsze. Dobranoc (ciekawe czy ten wątek dotrwa do rana?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Gratuluje IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.05.04, 10:11 Mieszane uczucia mam. Z jednej strony bardzo dobrze sie stalo ze w koncu Polska stala sie czescia tej waznej Europy. Z drugiej strony mam powazne obawy co do mozliwego wyrolowania Polski przez starczych czlonkow Unii. Zeby tak sie nie stalo musialby byc w Polsce silny rzad i dobrzy politycy. A tego Polsce jeszcze niestety brak... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Gratuluje 02.05.04, 01:05 Wiesz, jakie te rządy były takie były ale jeśli chodzi o politykę zagraniczną zawsze stawały na wysokości zadania - czy rządziła lewica czy prawica. Więc chyba, akurat w tym względzie, nie ma się czym kłopotać...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Gratuluje IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 01:20 Moze masz i racje, bo polityka byla zawsze pro brytyjska i pro amerykanska. ostatnio widzac U-turn w polityce brytyjskiej, o dziwo zgadzajaca sie z polska wizja...Chcesz moje zdjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller :)))) 02.05.04, 01:24 > wizja...Chcesz moje zdjecie? powiedz jmx, ze chcesz :))))) bo niewiedomo kiedy bedzie miał taki dobry dzień znowu :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: :)))) 02.05.04, 01:26 rybie, a ja moge chciec? (tak niesmialo pytam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: :)))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 01:34 :))) No dobra, wysle wszystkim co chca, jutro i tak bede w gazetach...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: :)))) 02.05.04, 01:38 A nie mowilam, zes gentelmen:) Nie odmawiasz kobiecie:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: :)))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 01:45 Melanie, splenie Twoja prosbe jutro (zrobie to)...bo w tej chwili nadaje z laptopa i nie mamm pelnego dostepu do mojego serwera jako ze ten laptop ma ograniczenia (i slusznie bo zona ma dostep) :))) Dobranoc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Gratuluje 04.05.04, 03:23 > Chcesz moje zdjecie? No i co z tym zdjęciem? Już Ci przeszło...? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Gratuluje IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 04.05.04, 11:04 Co Ty taka niecierpliwa, szukam odpowiedniego zdjecia, zebys sie nie przestraszyla. Potem bede musial nad nim sporo popracowac :))) Odpowiedz Link Zgłoś