Gość: Mikee IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 28.05.05, 19:06 Witam, Czy slyszal ktos o tym, ze rzad Irlandii chce wstrzymac wydawanie PPS? A ktos mi mowil, ze w Dublinie juz wstrzymali?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja @ Re: PPS w Irlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 08:00 Gdzie słyszałaś(eś) już były takie plotki na początku maja. Mój znajomy w Irlandii zaczął pracować i stara się o PPS - ma nadzieję ,że dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: PPS w Irlandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 09:36 Polecam stronke www.dublinek.net jest tam wszystko tylko szukać! Odpowiedz Link Zgłoś
mirkamookie Re: PPS w Irlandii 30.05.05, 14:07 To moze ja powiem inaczej pytalam o to w polskiej ambasadzie w Dublinie bo akurat bardzo blisko mieszkam, a kolezanka sie tym interesowala i nic sie nie zmienia!!!!! Nadal wystarcza zameldowac sie w hostelu na 1 noc i przy meldunko powiedziec, ze potrzebne to do PPS i z ta kartka i dwoma dokumentami tozsamosci ze zdjeciem nalezy udac sie do urzedu, a pozniej odczekac 10 dni i odebrac swoj list z numerem PPS w hostelu i to wszystko!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikee Re: PPS w Irlandii IP: 83.71.85.* 30.05.05, 23:07 Ja siedze w Irlandii i tutaj takie plotki chodza, ze wstrzymaja wydawanie nowych PPS przed wakacjami, a moze dopiero we wrzesniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: PPS w Irlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 00:38 już wstrzymaliod czwartku, teraz trzeba będzie płacić twarzowe, 200 Euro od ryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: PPS w Irlandii IP: 80.50.40.* 31.05.05, 17:15 Witam nie jestem zbytnio w temacie (chciałem sie spytać co to jest ten PPS) czy to jest moze numer podatkowy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aurawindsurfing Re: PPS w Irlandii 31.05.05, 19:38 Jest to 100% plotka. Tomasz Łotocki www.gazeta.ie praca, ogłoszenia, kultura Odpowiedz Link Zgłoś