Gość: Maciej IP: *.icpnet.pl 04.06.05, 19:50 Mam pytanie - jak najlepiej dostac sie do Irlandii?Autobusem czy moze jakies tanie linie lotnicze.Chodzi konktretnie o dostanie sie z Poznania do Belfastu.Jesli mozna dorzucajcie linki;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Raf Re: Irlandia IP: 62.233.234.* 05.06.05, 10:04 www.aerlingus.com - irlandzkie tanie linie lotnicze. Latają z W-wy do Dublina, a potem myślę, że jakimś autobusem możesz do Belfastu podjechać czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: Irlandia IP: 213.94.214.* 05.06.05, 17:23 aerlingus to akurat narodowe irlandzkie linie a nie jakies tanie padaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Irlandia IP: 62.233.234.* 05.06.05, 17:42 Aha...no ale czy będąc narodowymi nie mogą być równocześnie tanimi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: Irlandia IP: *.unknown.be.uu.net 07.06.05, 14:00 ryanair to sa tanie irlandzkie linie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melinda Re: Irlandia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:36 Manchester (tanie linie) lub autobus via Belfast(dla niewiedzących Belfast nalezy do UK!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Irlandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:41 najlepiej o czym sie przekonalam jest wybrac lot z Krakowa do Berlina lub Frankfurtu, a stamtad do londynu i nastepnie do dublina liniami ryanair koszt na dzien dzisiejszy cos okolo 320 zl. Ja osobscie przeplacilam i kupilam bilet w sky europe za 299zl + oplaty lotniskowe i na ryanair z Londynu do Dublina za0,99 funta+oplaty. w sumie wyszlam na tym okolo 550 zl. osobiscie jednak proponuje nie leciec bezposrednio z Polski do Londynu bo linie lotnicze zdzieraja jak oszalale. Autobus w ogole odradzam (koszt okolo 570 zl z Eurolines ) a podroz trwa okolo 40 godzin. Jedyny plus autobusu to tani nadbagarz, a do samolotu mozna zabrac tylko torbe 20 kilo i bagaz podreczny wymiarowy do 5 kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
michust Re: Irlandia 06.06.05, 18:10 o czym ty piszesz ryanair przlot z wrocławia do londynu (stanstet czy jakoś tak) można zrobić za około 400 pln jeżeli wcześniej robisz rezerwację to może być to nawet około 10pln a z londynu np do shanon w irlandii w zależności od daty od 1 do 180 funtów wszystko zależy od wyprzedzenia z jakim się rezerwuje bilet z dnia na dzień jest to koszt około 2000 pln :) Odpowiedz Link Zgłoś