Dodaj do ulubionych

Desperacko poszukuję

13.11.11, 17:01
Desperacko poszukuję (kupię, przygarnę, wymienię się) książki Larissy Bertonasco "La Nonna La Cucina La Vita. Wspaniałe przepisy mojej babci" (wyd. Propaganda, 2007). Helpunku :)
Obserwuj wątek
    • Gość: sonia Re: Desperacko poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 12:37
      www.empik.com/szukaj/produkt?qtype=basicForm&q=Larissa+Bertonasco+%22La+Nonna+La+Cucina+La+Vita&subQuery=&searchCategory=all&sort=&x=30&y=14
      • funny_game Re: Desperacko poszukuję 14.11.11, 13:41
        Dziękuję, ale w jęz. polskim ta książka jest niedostępna.
    • sinceramente Re: Desperacko poszukuję 14.11.11, 19:28
      Internet podaje, że dostępna jest tu, ale:
      - trudno zgadnąć, jak często aktualizowane są stany magazynowe na stronie
      - to jest hurtownia i mogą kupować tam tylko firmy, więc trzeba tam zadzwonić i zapytać, czy zrobią wyjątek, bądź poprosić pobliską bibliotekę lub księgarnię o zamówienie tej książki (te instytucje zazwyczaj zgadzają się na pośrednictwo w takich zakupach, ale mówiąc o księgarni nie mam na myśli empiku).
      • funny_game Re: Desperacko poszukuję 15.11.11, 10:11
        To jest niesamowite, że człowiekowi wydaje się, że przekopał najgłębsze czeluści internetu, a tu proszę :)
        Złożyłam zamówienie, na razie wygląda to dziwnie, chyba zaraz tam zadzwonię.

Bardzo, bardzo dziękuję :)
    • funny_game Re: Desperacko poszukuję 15.11.11, 12:17
      Poszukiwania szczęśliwie zakończone dzięki kontaktowi z wydawnictwem :)
      Kupię od razu w dwupaku z "A table. Znakomite przepisy mojej francuskiej rodziny" Murielle Rousseau.
      Takie tam ładne książeczki :)
      • mhr2 kto pyta nie bladzi, 15.11.11, 12:35
        funny_game napisała:

> Poszukiwania szczęśliwie zakończone dzięki kontaktowi z wydawnictwem :)
        > Kupię od razu w dwupaku z "A table. Znakomite przepisy mojej francuskiej rodzin
        > y" Murielle Rousseau.
        > Takie tam ładne książeczki :)
        >
      • liisa.valo Re: Desperacko poszukuję 15.11.11, 13:54
        A ja chyba kupię jednak tego seksownego Włocha. Nie wiem, jak obdarowywana, ale ja bym takiego chciała jako robota kuchennego. Jak się Ance nie spodoba, sama sobie wezmę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka