Dodaj do ulubionych

Firma lider z kutna

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:23
Czy ktoś coś wie na temat tej firmy firma wydaje się wiarygodna . czy ktoś
już wyjechał za jej pośrednictwem lub już z niej korzysta czy jest to legal
czy też ściema proszę o odpowiedż poniewarz nie chciałbym dać wtopy dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Pakis Re: Firma lider z kutna IP: *.fordon.turmak.pl 15.07.05, 20:21
      nie mysl nawet zeby jechac przez ta firme.... ja zostalem oszukany. wplacilem
      kase i nic... to OSZUSCI
      • marija78 Pośrednik 15.07.05, 22:43
        Jeżeli dobrze zrozumiałam to chodzi o agencję pśrednictwa pracy? Nie wiem w
        jakim zawodzie chcecie wyjechać, ale mój mąż wyjechał z firmą, o której nikt
        nic nie słyszał - New Euro Works i jest zadowolony. Cała "akcja" od telefonu
        pani z biura do wyjazdu trwała niespełna miesiąc. Nic nie musiał przesyłać,
        wystarczyło im cv.
        Polecam
        • Gość: xmans Re: Pośrednik IP: *.bakonet.com / 80.51.234.* 18.07.05, 18:43
          ile czasu odczekales od wplaty kasy ? moze jestes zbyt niecierpliwy i pochopnie
          oceniasz ta firme ?? zamierzam podpisac tam umowe i bylbym wdzieczny za
          ewentualne sprostowanie badz zapewnienie co do kombinacji tej firmy.
          • Gość: kurex Re: Pośrednik IP: *.intergeo.pl / 213.77.78.* 24.07.05, 17:02
            nie doczekasz sie i prosze was ludzie czemu jestescie tak naiwni?????????????to
            zlodzieje , zadna szanujaca sie firma nie kaze wam placic kasy jeszce przed
            zlatwieniem pracy, skoro pytasz na necie to rusz dupy i poszukaj opisow w necie
            bo mnostwo ludzi mowi ze ich naciagneli
        • Gość: JOLA Re: Pośrednik IP: *.intergeo.pl / 213.77.78.* 24.07.05, 17:12
          no wLASNIE JEST ZADOWOLONY BO WYJECHAL Z FIRMA O KTOREJ NIKT NIC NIE SLYSZAL A
          JAK JEST DUZO SZUMU WOKOL FIRMY TO BLEF NA BANK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka