waadim 17.02.06, 14:10 witam byl ktos na spotkaniu w katowicach 8-10 luty odezwali sie do kogos do mnie jeszcze nie jak dzwonilem do work service to nic nikt nie wiem dla mnie dziwne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gewant Re: katowice irlandia work service IP: 87.207.240.* 17.02.06, 15:59 Ja już szukam przez agencje od roku niemal. Byłem na kilku spotkaniach tego typu. Zdałem testy językowe, przeszedłem rozmowy kwalifikacyjne. Nawet zadania praktyczne(jestem elektrykiem) zdałem bardzo dobrze. Zawsze są zachwyceni i obiecują, że w przyszłym tygodniu odezwą się i podpiszemy kontrakt. I NA TYM SIĘ KOŃCZY wszystko. A ja mam tylko wydaję kasę na bilety, żeby jeździć po całej Polsce na spotkania !!! Odpowiedz Link Zgłoś
waadim Re: katowice irlandia work service 17.02.06, 20:18 to znaczy ze tez tam byles i sie nie odezwali do ciebie ?? ale chyba do nikogo bo mam kontakt z jednym znajomym z wawy i tez cisza wiec moze jeszcze nie wybrali sam nie wiem co juz o tym myslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: katowice irlandia work service IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 18.02.06, 15:32 witam.ja również byłem na tej rozmowie i nadal czekam na odpowiedź.z tego co zrozumiałem to mieli się kontaktować bez względu na wynik rozmowy.widocznie trzeba jeszcze poczekać.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
waadim Re: katowice irlandia work service 18.02.06, 19:51 to wychodzi na to ze do nikogo sie jeszcze nie odezwali a jak wynikalo z tej rozmowy ( ja rozmawialem z pania :) ) to startujemy z praca juz 23 marzec wiec czemu tak zwlekaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASz Re: katowice irlandia work service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 00:31 Byłem 9 lutego i podobno ostatni dzień Irlandczycy prowadzili rozmowy w piątek a potem wracali do siebie i tam dopiero zapadną decyzje kto pojedzie. W agencji spodziewają się informacji w ciągu następnego tygodnia ale to od nich nie zależy, też czekają. Zgodnie z tym powinno już być coś wiadomo w ciągu tego tygodnia. Będą dzwonili do wszystkich bez względu na decyzję - tak powiedzieli. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASz Re: katowice irlandia work service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:41 Właśnie zaczeli wysyłać maile, :-(( mi podziękowali.. szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: katowice irlandia work service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 11:01 To nikt nie dostał pozytywnej odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś