bzynia25 14.12.06, 23:29 sukienka czarna kozaczki kowbojki ładny sweterek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwionna Re: co sobie odtatni kupiłyście 14.12.06, 23:36 perfumy,sweterek,rajstopy,róz do policzkow,lakiery do paznokci,krem do rak,witaminy.........itd Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: co sobie odtatni kupiłyście 14.12.06, 23:34 ja dulux kosc soniowa :) maluje mieszkanie... :) jak tylko skoncze ruszam w teren po buty na gwiazdke :) Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: co sobie odtatni kupiłyście 14.12.06, 23:38 Z ubrania? Szare getry w Calzedonii, cieplutkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
softie Re: co sobie odtatni kupiłyście 20.12.06, 18:24 A ja czarne, grube welniane. Odpowiedz Link Zgłoś
zwirek29 Re: co sobie odtatni kupiłyście 21.12.06, 15:27 ja też geterki kremowe ale Marlyn oraz pidżamkę atlanticową na chłodne noce Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: co sobie odtatni kupiłyście 14.12.06, 23:39 O sporo ;) Kozaczki czarne zamszowe, kozaczki skórzane brązowe, granatowy sweterek z seksi dekoltem, spódniczka brązowa z rozcięciem i haftem z boku, szaliczek bordowy, spodnie 3/4 z wełny ze sprzączkami na dole, uff. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: co sobie odtatni kupiłyście 14.12.06, 23:42 radio samochodowe + głośniki sweterek 2 paski kolczyki torebkę opaskę drukarkę Odpowiedz Link Zgłoś
bohema77 Re: co sobie odtatni kupiłyście 14.12.06, 23:44 Jedwabną zieloną tunikę, czarną sukienkę mini z małymi rekawkami, brązowy tanktop i granatowe skinny jeans. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 08:16 AC OC + NW przegląd samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 09:23 sportowa spodnice do kolan z wysokim rozporkiem z przodu, zapinana na zamek z przodu, rozporek mozna ewentualnie zapiac - jest super bermudy welniane w brazowa kratke szara kamizelke w zeszla sobote prawie, ze kupilam jeansy dolce&gabbana -akurat jak powiedzialm ekspedientce, zeby mi je zaniosla do kasy to odpadl od nich guzik....no i sie rozmyslilam! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 09:25 najbardziej ostatnio, to kolczyki i bransoletke. Odpowiedz Link Zgłoś
johanita Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 09:27 piekny szeroki pasek tzw gumka spodnie rurki h&m gift of the day czarna mala torebke kopertówkę komplet bielizny wreszcie lezy jak nalezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
xrene Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 17:25 więc teraz ja....biore pod uwage tylko ten tydzień! Komputer,małą torebeczkę na wieczór przez ramię na łańcuszku,szeroki pas czerwony,w tym samym kolorze peep toe,rajstopy żółte, tunikę czarno-biała ala zebra-ale to bardziej takie mazańce- cienki materiał, bawełniana sukienke w czerwone kwiaty, spódnice czerwoną w kwiaty za kolano z koła,3 jeansowe spódniczki krótkie,jedna bawełniana zielona i czarna z przodu kokarda, fajna ala koszule-przód i tył przezroczysty[no prawie z 2warstwy materiał]rekawy i mankiety szcztywne-czarna,szorty jeansowe,jeansy ciemne,fajną chustę czarną CK i nawet dzis smieszne skarpetki w Cropp w serca i wiele prezentów....wiem ,ze na pewno coś przeoczyłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 09:27 czarny długi sweter z golfem (do rurek) dwa szerokie paski do swetrów - brązowy i czarny stanik na nocnej wyprzedazy w Carreffour kolczyki srebrne kuleczki (tamże) Wszystko to bardzo tanie Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 09:42 rekawiczki narciarskie bielizne termiczna....a zimy nie ma! sweter welniany duzo czekoladek Wedla -juz zjadlam;-) 3 pary rajstop we wzorki rybaczki z szarego welwetu i dluzszy, bialy top z dlugimi rekawami - te dwie ostatnie rzeczy na Sylwestra. Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 10:50 Dla siebie kupilam,sliczne (w moim mniemaniu) czarne kozaki.To ma byc prezent dla mnie na gwiazdke. Pozatym to nic.Chodze ostatnio duzo po sklepach ,ale kupuje prezenty dla innych,bo przeciez swieta sie zblizaja. Odpowiedz Link Zgłoś
monika2022 Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 10:58 no to ja tez sie pochwalę,kupiłam: -płaszcz zimowy brązowo-zielony -oficerki brązowe -brązowy szalik typu pashmina -brązowe do tego rękawiczki -rudą bluzkę na guziki ,z bufkami w orsayu na przecenie za 19,90 -fioletową bluzkę tez z bufkami i ze stójką zapinaną z tyłu na 3 guziczki -2 pary bawełnianych fig + jedne figi z koronką -biały biustonosz typu push-up. Teraz czekam na poświąteczne wyprzedaże w GG Odpowiedz Link Zgłoś
armos Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 17:49 oficerki brązowe materiał na sukienke Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 19:10 płaszczyk puchowy, pasek, bluzkę, golf Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 19:41 pasek i tunika - Camaieu szpilki w panterkę - Zara swererek z koronką - Monnari Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 20:41 2 staniki leginsy (noszę do kazaków, więc wyglądają jak rajstopy) piękne kolczyki z h&m ;-) ciemno-bordowy lakier do paznokci Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 21:00 Białą kołnierzykowatą bluzke w Veromodzie,piekną chustę w kolorze butelkowej zieleni w Veromodzie,srebrną bransoletkę,brązową welurową marynarkę w zarze,jasno-niebieski sweter w serek w hm. Odpowiedz Link Zgłoś
anaeva Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 21:21 Czarny żakiet zapinany na haftki Czarną koszulę Czarny szeroki rozpinany sweter (bardzo ładny wzór) Czarną bluzkę (materiał „prążek”) w serek I jak już stanęłam przy kasie to sobie uzmysłowiłam...wszystko czarne! I jakby tego było mało na dokładkę czarne pończochy PS. Czarny to nie jest mój ulubiony kolor:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pipi65 Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 22:51 szary cudny płaszczyk w mexx szry cudny golf w promodzie szary sweterek w zarze hi, hi tez monochromatycznie :-), ale poprzednio same czekoladowe zakupy miałam, więc przynajmniej jakaś zmiana :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 22:58 Odtwarzacz mp3 Skrzynkę piwa Szalik :) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 23:19 torebkę, sweterek i czapkę Odpowiedz Link Zgłoś
aldonus Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 23:52 czarną spódnicę ołówkową z Zary-taką z wysoka talią o długości "za kolano"; brązową kamizelkę futrzaną zapinaną na haftki, wiązaną troczkiem - New Yorker (polecam, bo jest barrrdzo ciepluteńka) Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: co sobie odtatni kupiłyście 15.12.06, 23:57 w tym tygodniu kupiłam: - książki branzowe potrzebne mi ze względu na zawód 3 sztuki, - kolekcjonerskie wydanie mangi 2 tomy, - książki na prezenty dla rodziców 2 sztuki, i zostało mi tylko na czarne eleganckie spodnie o numer za duże (bede zwężać u krawcowej bo niestety mam za długie nogi:)))) sztuk jeden, jestem już spłukana a to dopiero 15 grudnia i masa prezentów jeszcze do kupienia Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_woman69 Re: co sobie odtatni kupiłyście 16.12.06, 09:09 Hmm, nie pomyślę... Grafitowa spódniczka - Promod Spodnie skinny - Fishbone Sweterek w paski - Jacqueline Riu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: co sobie odtatni kupiłyście 16.12.06, 12:19 Dzisiaj - pizamka w h&m Wczoraj - Kozaki Miss Sixty We wtorek - Koszule S.Oliver Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: co sobie odtatni kupiłyście 16.12.06, 13:37 w second handzie czarny skorzany plaszcz w kolano na guziki z paskiem w talii, pasek w orsay, kolczyki w galeri centrum, i torebke z dezodorantami Rexona for Teens kolor rozowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: co sobie odtatni kupiłyście 16.12.06, 15:34 Prezenty dla rodzinki dla siebie: grafitowe szorty biały top z cekinami (na otrzęsiny, żeby nie było, że na co dzień) Odpowiedz Link Zgłoś