Gość: aronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:12 Mój mąz chciałby wyjechac do pracy do Irlandii. Jak rozpoczac szukanie? Które agencje pośredniczące sa godne zaufania? I jak wogóle jest z praca w Irlandii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: Jak znaleźc prace w Irlandii 25.02.06, 17:05 Moze tak wrzucisz na WYSZUKIWARKE praca Irlandia? Znajdziesz 200 odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aronka Re: Jak znaleźc prace w Irlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 20:45 a może już wrzuciłam w WYSZUKIWARKE? po jaką cholerę jest to forum jesli nie można zadac takiego pytania co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Jak znaleźc prace w Irlandii IP: *.szczecin.mm.pl 25.02.06, 20:52 bo nawet tutaj panuje zawisc i zazdrosc... niestety... nie wiem w jakiej branzy chcialby pracowac twoj maz, ale slyszalam wiele dobrych opini o ITC, Christopher martin czy polish personnel. Najlepiej to samemu sie przekonac na wlasnej skorze bo tutaj zazdrosnicy to prawdy nie powiedza raczej,a poprzestawac tylko i wylacznie na jednym biurze to tez nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
nijaki20 Re: Jak znaleźc prace w Irlandii 26.02.06, 01:47 Jak juz WRZUCILAS, to moglas przy okazji przeczytac te 1545 wpisow ... fora dyskusyjne: Wielka Brytania i Irlandia - praca na Wyspach Znaleziono: 1545 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Jak znaleźc prace w Irlandii IP: *.mkschools.net / *.mkschools.net 27.02.06, 09:58 Praca w Irlandii jest. Irlandczycy uwilbiaja Polakow a tych z dobrym lub b. dobrym angileskim traktuja jak bogow niemal. mamy tam dobra opinie : ludzi pracowitych i uczciwych. Ja osobiscie znalazlam prace poprzez gazete PRACA I ZYCIE ZA GRANICA, ktora kupowalam co 2 tyg w Polsce. Potem osobiscie przedzwonilam do hotelu w Irlandii pod wskazany adres (szukali recepcjonistki). Musisz tez stale sue z nimi potem kontaktowac, aby wiedzieli z zalezy ci na tej pracy. Zarobisz ok 300 euro na tydzien (pelen etat), na pokoj wydasz ok 50-60 ja placilam tylko 40 na tydzien i zwiedzilam Irlandie bo to kraj piekny!! Wiecej infirmacji - pytaj laurafilipow@gazeta.pl. Pa! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aggie wysylac CV wszedzie IP: *.as1.lmk.limerick.eircom.net 01.03.06, 18:33 Nie ma znaczenia czy firma jest godna zaufania, czy nie. Ja wysylalam CV do wszystkich firm jakie mi wpadly pod reke. Dopiero potem jak zaczna cos mowic o pieniadzach lub innych bzdurach, to ich po prostu olej. A jak maz zacznie cos ROBIC, a nie tylko mowic o wyjezdzie, to sie przekonacie ze posrednikow jest na peczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: Jak znaleźc prace w Irlandii IP: 87.207.240.* 01.03.06, 19:20 Mój znajomy jest fachowcem. Język zna. Szuka z Polski już ponad rok. Wysłał chyba setkę aplikacji, był na dziesiątkach rozmów w pośrednictwach i... nic. Wydał tylko kasę na pociągi. Teraz jedzie na miejsce. Będzie szukał . Ryzyk- fizyk Odpowiedz Link Zgłoś
survey06 Re: a czy nie prościej 03.03.06, 18:36 wejsc na profesjonalne strony zajmujace sie posrednictwem pracy w Irlandii ? Juz o tym na tym forum bylo. Pozdrowienia. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=115&w=34006389&a=34206067 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shannon Re: Jak znaleźc prace w Irlandii IP: 80.240.163.* 07.03.06, 18:39 Jak zna język,może śmiało jechać w ciemno. ja tak jeżdże,zawsze znajduje dobrze płatna pracę. Teraz też jade wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Jak znaleźc prace w Irlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 20:55 polecam stronę internetową www2.jobs.pl tam wszystko pisze jaka praca, za ile i jakie kwalifikacje i dokumęty są potrzebne. Mam kilku kolegów którzy tam są i legalnie zarabiają od 400-500 euro tygodniowo. Nie należy się werbować do pracy przez jakiegoś polaka który obiecuje nam pracę tylko przez legalną agencje . Odpowiedz Link Zgłoś
john.snow Re: Jak znaleźc prace w Irlandii 02.02.18, 12:36 Tu jest całkiem sporo ofert Praca irlandia Wszystkie po angielsku, ale to chyba nie problem? Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd450 Re: Jak znaleźc prace w Irlandii 06.05.18, 06:48 Podatki w Irlandii: kodekspracy.blogspot.com/2013/09/podatki-w-irlandii.html Odpowiedz Link Zgłoś