Dodaj do ulubionych

firma access z łodzi

18.07.06, 19:56
czy ktoś ma doświadczenia z firmą Access z Lodzi?
Firma oferuje pracę w Anglii i Islandii dla osób bez znajomości języka.
Podpisuje się umowe cywilno-prawną i płaci 700 zł.
Podobno to koszty przejazdu i rejestracji w Home Office.
Jeśli ktoś wyjechał z tą firmą to prosze o kontakt
Ogłaszają się w Gazecie Wyborczej.
Obserwuj wątek
    • Gość: beata Re: firma access z łodzi IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 26.07.06, 20:37
      mnie również interesuje firma ACCESS z Łodzi jeśli ktoś ma o niej jakiekolwiek
      informacje proszę o odpowiedż
    • Gość: Waldek Re: firma access z łodzi IP: *.chello.pl 29.07.06, 12:55
      Znalezliście strone do tej firmy Access???
      Odpisz cie czekam
      • Gość: mloda Re: firma access z łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:18
        Nie polecam tej firmy, też miałam z nimi jechać, ale mają dużo ukrytych kosztów
        na miejscu w anglii, prace szukają dopiero jak tam jesteś, a za odebranie z
        lotniska i przewiezienienie do pracy trzeba zapłacić i to sporo. Nie zawsze też
        dostaniesz prace. Apodpisana z nimi umowa wygasa z chwilą podpisania umowy z
        pracodawcą a ten może cie zwolnić po kilku dniach. Są też i pozytywne
        przypadki,ale osobiście nie polecam.
        • Gość: gosia Re: firma access z łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 19:44
          do mlodej....piszesz ze nie polecasz tej firmy...mialas z nimi jechac ale nie
          pojechalas. skoro nie pojechalas to tak naprawde skad wiesz jak tam jest ?
          piszesz bardzo ogolnikow,my chcemy wiecej szczegolow. dlaczego nie napisalas
          jakie sa pozytywne przypadki.?? skad masz takie informacje?
    • Gość: radzikjastrzab Re: firma access z łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:05
      ja równierz jestem zainteresowany tą firmą jeżeli byś coś wiedział to daj znać
      z gory dziękuję
      • sylwinka211 Re: firma access z łodzi 18.09.06, 15:50
        ja podpisalam z nimi umowe w sirepniu mam jechc na poczatku grudnia! zapraszam
        na forum
        www.ang.pl/forumw.php?IDt=38441
        • Gość: hania Re: firma access z łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:53
          jestem mamą chlopaka który też chce wyjechać .Rozmawialam z firmą kilka razy
          ale ani razu nie moglam się dowiedzieć skąd jest wyjazd lub wylot
          samolotem,prosilam o jakikolwiek kontakt z kimś kto wyjechał,to odłożono
          sluchawkę.Czytam o tej firmie na forum i nie mogę uwierzyć ,że tylu was
          podpisało tak naiwną umowę.macie wpisane dokładnie ile kosztuje przejaz a ile
          inne koszty? nic wam nie zwrócą..... w umowie jest że firma zobowiązuje się do
          podjęcia niezbędnych starań ......Jeżeli faktycznie jest tam dużo
          chętnych,wiecie jaką kasę można zbić na waszych pieniądzach przez te kilka
          miesięcy??????
          • Gość: gosia Re: firma access z łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 19:55
            hanka teraz tu sie pojawilas i straszysz wszystkich???
            wiesz ja jakos jak dzwonilam to za kazdym razem mowili mi skad jest wyjazd wiec
            dziwne to dla mnie jest ze tobie nie powiedzieli.cos krecisz.....nie jedziesz
            ty, nie jedzie twoj syn to nie wypowiadaj sie na ten temat i nie wku..aj nas
            tutaj .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka