Dodaj do ulubionych

Praca we WLoszech dla kelnerki

22.08.06, 13:57
Poszukuje osoby- najlepiej kobiety, do pracy w miejscowosci Aosta- polnoc
Wloch.
Osoba powinna poslugiwac sie jezykiem wloskim, znac na poziomie
komunikatywnym jezyk zngielski, znajomosc jezyka francuskiego nie jest
konieczna, ale mile widziana. Konieczne permesso di soggiorno!!!
Hotel 4 gwiazdkowy (zainteresowanym przesle strone hotelu). Kontrakt 6
miesiecy z 30 dniami proby. Stypendium od 900 Euro ( w zaleznosci od ilosci
pracy stypendium moze byc wieksze). Praca nie wiecej niz 8-9 godzin dziennie.
Jeden dzien wolengo w tygodniu.
Kontakt i CV ze zdjeciem pod adres mailowy direzionme@chevalblanc.it
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: Praca we WLoszech dla kelnerki 24.08.06, 10:47
      No jesli placa 900 euro, nic dziwnego, ze szukaja. Rozumiem, ze chociaz
      mieszkanie i calodzienne wyzywienie zapewniaja.
      • Gość: loocynka Re: Praca we WLoszech dla kelnerki IP: *.pool8252.interbusiness.it 24.08.06, 14:45
        Jedzenie i mieszkanie zapewnione. Ja w tym hotelu pracuje, sprowadzilam tu 8
        miesiecy inna Polke i jest bardzo zadowolona. Placa jest taka sama, jak dla
        innych osob- Wlochow, Anglikow, Francuzow...Dodam, ze mozna zarobic w innych
        miejscach po 1700 Euro. Tutaj jednak nie pracuje sie po 12-15 godzin, a
        maksymalnie po osiem, choc ja szczerze nie apmietam, abym pracowala wiecej niz
        szesc. Jestem tutaj od 10 miesiecy, dotalam 13-stke, 14-stke, po dwoch
        kontraktach zostalam zatrudniona na stale. Mam prawo do kredytow, kupna
        mieszkania i wielu innych rzeczy. Szukam Polki, bo dyrektor jest bardzo
        zadowolony z naszej pracy i checi do pracy.
        Prosze o kontakt ZAINTERESOWANYCH. Jesli wam wygodniej kontaktowac sie ze mna a
        nie z dyrektorem to prosze pisac pod adres loocynka@libero.it
        • linn_linn Re: Praca we WLoszech dla kelnerki 25.08.06, 08:40
          No to jest wazne. W tamtych stronach 900 euro miesiecznie to naprawde niewiele.
        • Gość: xxx Re: Praca we WLoszech dla kelnerki IP: 213.166.210.* 25.08.06, 14:15
          mozesz mi podac strone internetowa tego hotelu,ja sobie do nich zadzwonie i
          zasiegne informacji o tym hotelu
      • Gość: ronin Re: Praca we WLoszech dla kelnerki IP: 8.4.* / *.proxy.aol.com 25.08.06, 09:57
        Czy ty naprawde myslisz ze na zachodzie zarabia sie kokosy??900 € plus
        mieszkanie i wyzywienie to jest bardzo dobrze zaplacone za taka prace!
        Ale w polsce nie maja zielonego pojecia o tym ile sie zarabia na zachodzie !
        • Gość: renata Re: Praca we WLoszech dla kelnerki IP: *.ip.fastwebnet.it 26.08.06, 20:02
          przecietny pracownik we wloszech zarabia 1,200 euro. 900 euro na czysto to nie
          jest wcale tak zle. oplacone mieszkanie ( gaz, swiatlo ) jedzenie. 900 euro na
          czysto +swiatlo okolo 100 albo wiecej euro, no i oczywiscie czynsz za
          mieszkanie okolo 500 jak nie wiecej euro. 900 euro oszczedzajac, nie wydawajac
          na nic, to dobry zarobek.
        • Gość: Celina Re: Praca we WLoszech dla kelnerki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.08.06, 20:35
          Haj ronin zrozum wreszcie,ze ludzie chca zarabiac pieniadze,a nie pracowac za
          900€ to nie kupia nic.Tutaj kelnerzy czy kelnerki nie zarabiaja tego i tez
          musza zyc .Jest tak ciezko to zrozumiec.Jesli jest restauracja to zywnosc szef
          dostaje za darmo w hurtowniach,wiec zadna laska musi im dac utrzymanie.pokoj
          tak czy inaczej jest dama przyjezdza i musi byc wszystko jak w pudeleczku, malo
          tego pieniazki na stol,bo inaczej odjedzie.900€ to nie sa pieniadze z tego nie
          da sie zyc w Polsce,taka paniusia zarabia w Polsce przynajmiej 2000€.Chcialbys
          sobie zmniejszyc dochody?
          • hotdog1 Re: Praca we WLoszech dla kelnerki 27.08.06, 17:41
            a co taka "kelnerka" musi jeszcze "robic" oprocz
            kelnerowania ?/!,hyhyhyhyhyyh ,domyslam sie !! ze na zapleczu ma dodatkowe
            zajecia typu "gimnastyka na drazku" lub "produkcja lodow",dlatego szef tak
            bardzo lubi polki ,yhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!
            • Gość: loocynka Re: Praca we WLoszech dla kelnerki IP: *.pool8252.interbusiness.it 31.08.06, 16:16
              Nie moge podac strony hotelu, bo tutaj to chyba nie jest dozwolone. Poszukajcie
              w google Hostellerie Du Cheval Blanc Aosta
              • kawalerdowziecia Re: Praca we WLoszech dla kelnerki 01.09.06, 06:25
                www.chevalblanc.it/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka