Dodaj do ulubionych

Praca w Danii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 16:33
firma budowlana - generalny wykonawca remontów w Danii (działalność od 1988r)
poszukuje pracowników budowlanych do pracy w Kopenhadze (legalne
zatrudnienie). Zapewniamy transport, zakwaterowanie, uczciwe zarobki. Praca
związana z wykończeniami wnętrz (ścianki g-k, glazura, malowanie itp.).
Wymagane doświadczenie, samodyscyplina, dokładność, uczciwość.
NIE JESTEŚMY POŚREDNIKAMI ZATRUDNIAMY BEZPOŚREDNIO !!!
kontakt e-mailowy grocho1@wp.pl

wyjazdy pod koniec stycznia

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: aki-1963@02.pl Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:52
      WYKONUJE PRACE OGOLNOBUDOWLANE W\W POSIADAM DUZE DOSWIADCZENIE SWIADCZE
      KOMPLEKSOWE WYKONCZENIE WNECZ DLA LUDNOSCI PROSZE OKONTAKT NA NUMER 507-605-641
    • Gość: gregor Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 21:18
      prosze o więcej informacji nt. pracy, pozdrawiam 602 475 465
    • Gość: kek@o2.pl Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 23:38
      można prosić więcej informacji nt. pracy, warunków, zakwaterowania itp. Prosze o
      kontakt kek@o2.pl
    • wieslawmozdzen Re: Praca w Danii 30.12.06, 16:33
      Jestem z zawodu murarz -tynkarz 25 lat wbudownictwie ,ostatnie 10 lat jako
      majster znam rysunek techniczny ,prawo jazdy ,niepijący sprawny fizicznie ,chce
      sie mi pracowac jestem góralem .Moge pomuc znam paru dobrych fachowców Firma
      tel0182771868
      kom;605614445
      Odpowiem na wszystkie pytania
      pozdrawiam Wiesiek

• Gość: pepe Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 23:07
      WYKONUJEMY PRACE WYKOńCZENIOWE W LOKALACH PRYWATNYCH I NIETYLKO JA OD 7 LAT
      OJCIEC OD 12LAT PROSZę O DALSZW INFORMACIJE ROBERT TEL W-WA 0 887 519 729
    • Gość: pepe Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 23:13
      robertkrzeminski@neostrada.pl
    • Gość: Gość: Łukasz Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 09:33
      PRACOWAŁEM NA WYKOŃCZENIÓWCE W OSLO; MONTAŻ PŁYT KARTON GIPS MALOWANIE
      SZPACHLOWANIE.PRACA TA NIE JEST MI OBCA.POZDRAWIAM PIOTR :TEL;+48660011676
    • Gość: pejta Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:19
      pracowałem już w norwegii,głównie w oslo jako monter stelaży i płyt karton
      gips,malowanie,praca nie jest mi obca POZDRAWIAM.PIOTR TEL;+48660011676 LUB E-
      MAIL pejta19692o2.pl
    • Gość: PIOTR Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:28
      E-MAIL pejta1969o2.pl w poprzednim poście zaszła pomyłka w e-mailu
    • Gość: leszek1964 Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:49
      wykonuje prace budowlane szukam pracy proszę o kontakt leszek1964@autograf.pl
      pozdrawiam
    • Gość: Sebastian i Gerard Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:31
      Pracujemy w Danii[Jutlandia] w dunskiej firmie malarsko-stolarskiej,posiadamy
      wieloletnie doswiadczenie,nasze kwalifikacje:malarz,sucha
      zabudowa,dachowka,wiezby dachowe.Posiadamy samochod'szukamy lepiej platnej
      oferty. kontakt:tel.+48604416777,+48606492732,po
      06.01.2007+4550204824, '
    • Gość: A. Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 01:27
      Szkoda, ze ta praca jest w Danii :(. Niby blisko, bo studiuje w Lund, ale mimo
      to dojazdy były chyba meczące :(.
      • Gość: A. Pomyłka, sorry nie ten wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 01:27
    • Gość: niusiek Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:44
      jestem zaibteresowany ta propozycja prosze o kontakt 689 745 475
      • Gość: Misio Re: Praca w Danii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 12:06
        Pozdrawiam, zapomniałem podać nr kontaktowy - 603-250-858
    • Gość: gumis71 Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:03
      jesteśmy 5 osobową ekipa solidnych budowlańców.wykonujemy prace remontowo-
      wykończeniowe.półtora roku pracowalismy w Kopenhadze. +48 605 258539
    • Gość: mjaroslaw Re: Praca w Danii IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.01.07, 12:55
      prosze o więcej informacij na temat tej pracy,gdyż już kilka razy się naciołem
      na naciągaczy i oszóstów, a znam się na tej robocie bo wykonywałem wiele takich
      remontów w polsce i niemczech dla prywatnych osób i nigdy nie było reklamacij.
      600992045
    • a0909 Re: Praca w Danii 11.01.07, 19:11
      wszystkie prace związne z wykończeniem wnętrz oraz murarka.
      tel.kom.692105619
      tel dom.0598437851(najlepiej dzwonić wieczorem).
      • skagerak Re: Praca w Danii 12.01.07, 21:43
        : Łukasz 26.12.06, 16:33 + odpowiedz

Zapewniamy transport, zakwaterowanie, uczciwe zarobki.

co rozumiesz przez uczciwe zarobki ?
        znaczy ile płacicie brutto i ile to na rękę ?
        • Gość: Łukasz Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 21:51
          6000 zł na ręke + ubezpieczenie + zakwaterowanie + transport ale tylko dla
          fachowców, a takich którzy na początku pytają o kase skreślamy z listy

Pozdrawiam
    • Gość: mariucha1 Re: Praca w Danii IP: *.asta-net.com.pl 15.01.07, 16:18
      obecnie pracuje na budowie domu wolnpstojacego na terenie Danii jednak jestem
      ztrudniony w firmie polskiej chcialbym zmiecic pracodawce na pracodawce
      dunskiego zapewniam o fachowosci uczciwosci i zaangazowaniu (referencje) prosze
      o kontakt na meila m.majchrowski@wp.pl
    • Gość: Piotr Kachel Re: Praca w Danii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 18:45
      Od 25 lat pracuję w budownictwie jako murarz.Potrafię stawiać ścianki g-k,
      kłaść glazure i malować. Poszukuję pracy za granicą,posiadam prawo jazdy kat.C
      E .tel.kom.514924441
    • Gość: Czesław Sawosz Re: Praca w Danii IP: *.btk.net.pl 15.01.07, 19:23
      Witam.
      Jestem zainteresowany wyjazdem do Dani.Pracowałem przez ostatnie 6 lat na
      budowach w niemczech.
      Pozdrawiam
      Czesław
      tel.698971103
      czeslawsawosz@wp.pl
    • Gość: rafcio Re: Praca w Danii IP: 82.139.20.* 16.01.07, 00:27
      pilnie szuka pracy!!pracowalem wBelgi obecnie w Danii jako murarz brukarz z
      zawodu jestem hydraulik mam37lat potrafi dostosowa sie do sytuacji pilnie
      potrzebuje pracy wraz z szwagrem ktory jest stolarzem prosze!!
    • Gość: rafcio Re: Praca w Danii IP: 82.139.20.* 16.01.07, 00:29
      zapomnialem podac tel.698066676
    • Gość: Grzegorz Re: Praca w Danii IP: *.tkdami.pl 16.01.07, 11:03
      Jestem zainteresowany ta praca pracowalem w Danii jako brukarz na
      czarno.Potrafie malowac suche tynki i stolarke budowlana.Pilnie szukam
      pracy!!kontakt.e-mail legon31@interia.pl tel.+48663071844 Pilne!!
    • Gość: RYSZARD Re: Praca w Danii IP: *.tkdami.pl 18.01.07, 10:50
      JESTEM ZAINTERESOWANY TA PRACA.POTRAFIE WYKONAC REGIPSY TYNKI SUCHE MALOWANIE
      ORAZ DROBNA STOLARKE UKLADANI BRUKU.TEL.338440177.KOM 663071822 Z POWAZANIEM
      RYSZARD
    • Gość: Misio Re: Praca w Danii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 12:00
      Jestem zainteresowany pracą w Danii. Jestem z zawodu malarzem z dużym
      doświadczeniem.
      • skagerak Re: Praca w Danii 18.01.07, 19:31
        Gość: Łukasz 14.01.07, 21:51 + odpowiedz

6000 zł na ręke + ubezpieczenie + zakwaterowanie + transport ale tylko dla
        fachowców, a takich którzy na początku pytają o kase skreślamy z listy

Pozdrawiam

jesteś dość opryskliwy, kolego pracodawco ale nic to, o ile mi wiadomo, w Danii
        ciągle obowiązują duńskie korony jako waluta płatnicza, więc pytam jeszcze raz,
        ile płacicie w tamtej walucie godzina/brutto, ile odciągacie na te wymienione
        przez ciebie "dobra socjalne", w jakiej formie odbywa się zapłata, tzn.
        płacicie gotówką do ręki czy przelewacie na bank, jeśli na bak to gdzie w Danii
        czy w Polsce, "płacicie za transport" - jaki transport, z Polski do Danii i z
        powrotem czy tam na miejscu, jakie proponujecie warunki mieszkaniowe i ile to
        kosztuje (tylko nie opowiadaj banialukow, że dajecie mieszkanie gratis),
        co z kartą podatkową i ubezpieczeniową, co z dodatkiem na dzieci, a ciuchy
        robocze to swoje czy dajecie, a narzędia trzeba mieć swoje czy dajecie,
        powinieneś nam to wszystko tu opowiedzieć, jeśli się bedziesz migał toś zwykły
        naciągacz, kolego pracodawco

ps. jestem wykwalifikowanzm malarzem z papierami i dużą, potwierdzoną i legalną
        praktyką na zachodzie, i mam zwyczaj pytać ile płaci pracodawca, zanim podejmę
        decyzję,

pozdrawiam

• Gość: Łukasz Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 00:24
          otóż "Kolego Pracowniku" wystarczyło dokładnie przeczytać wiadomość główną,
          wysłać maila i po problemie, wszystkie informacje dotarłyby wprost na Twoją
          skrzynkę, ale dobrze odpiszę, pomimo oskarżenia o naciąganie ludzi, opryskliwość
          i jakieś banialuki ???
          W związku z 20 letnim doświadczeniem w prowadzeniu firmy, jej właściciel
          postanowił co następuje: po pierwsze nie jest w stanie powiedzieć komuś ile
          warta jest jego praca gdy jej nie widzi, jest to podejście uczciwe i stawiające
          sprawę wprost, płaci do 6000 zł (na konto które wskażesz Kolego Pracowniku,
          nawet na Bahamach) w złotówkach polskich (PLN), preferując jednocześnie
          wynagrodzenie akordowe, co dla doświadczonych ludzi jest raczej zaletą niż wadą.
          Pracownik zatrudniony jest w Polsce, bo jako doświadczony pracownik
          "zachodnioeuropejski" powinien Pan wiedzieć Kolego Pracowniku że aby Polak mógł
          pracować w Danii potrzebne są jeszcze pozwolenia. Dodatki dla dzieci nie są
          efektem dopłaty Pracodawcy lecz Państwa Duńskiego, więc nie dotyczą one nas jako
          pracodawcy, abstrachując od tego że zatrudniamy pracowników w Polsce.
          Co do stawki za roboczo-godzinę to trzeba sobie policzyć 10 godzin dziennie od
          poniedziałku do soboty przy podanej kwocie i wszystko będzie jasne. Pragnę
          nadmienić, iż piszemy do 6000 zł ponieważ nie każdy posiada takie same
          umiejętności i zdolności przy wykonywaniu danej pracy więc nie jesteśmy w stanie
          w obecnej chwili nie widząc efektów Pana pracy podać konkretnej kwoty.
          Chciałbym dodać iż jakiekolwiek spożywanie alkoholu w czasie pracy lub przyjście
          do pracy pod wpływem alkohlu skutkuje natychmiastowym zwolnieniem i powrotem do
          kraju na własny koszt (po wypłaceniu zarobionych pieniędzy), a pisze to gdyż
          były sytuacje gdy w ciągu jednego dnia zmuszeni byliśmy podziękować za
          współprace nawet kilku osobom.
          Transport samochodem z Olsztna do Kopenhagi, możemy spotkać się na trasie
          przejazdu. Na miejscu ma Pan 10 minut piechotką z hotelu do pracy.
          Zakwaterowanie leży w naszej gestii i nie widzę tu powodu do zarzucania nam
          kłamstwa bądź naciagania. Pana zadaniem jest wykonanie pracy, my podejmujemy się
          zorganizowania warunków pobytu. Mieszkania nie dajemy gratis, wynajmujemy hotel
          dla pracowników w zamain za dobrze wykonaną pracę.
          Pracownicy ubezpieczeni są w Polsce, wszystko odbywa sie zgodnie z literą prawa.
          Zapewniamy ubrania robocze i narzędzia choć jeżeli ktoś ma swoje jest to duży
          plus (chodzi o narzędzia ;)).
          A na kończu pragnę dodać że na ten post odpisuje tylko i wyłącznie poprzez dobre
          wychowanie. W zasadzie nie powinienem wdawać się w rozmowę z osobą która z
          założenia wychodzi że pracodawca chce koniecznie wykorzystywac i wyzyskiwać
          pracownika. Zatrudniamy sporo fachowców (do 90 osób z tendencją wzrostową) więc
          nie widzę powodów abym akurat w Pana sprwie miałbym się migać i naciągac
          jakkolwiek jest to przez Pana rozumiane.
          A jeżeli nie pasują nasze warunki to trudno, płacimy ile możemy, dla nas
          zadowolony pracownik to dobry pracownik, jeżeli szuka Pan większych pieniędzy to
          u nas ich Pan (przynajmniej na początek) nie dostanie.
          A jeżeli chodzi o sprawe organizacyjną to wolałbym aby pytali Państwo o pracę na
          maila, ponieważ dziennie sporo osób kontaktuje się z nami w sprawie pracy
          odpowiedzi poprzez pocztę mailową sa lepiej zorganizowane, szybsze i dokładniejsze.

Pozdrawiam

• skagerak Re: Praca w Danii 19.01.07, 12:51
            Gość: Łukasz 14.01.07, 21:51 + odpowiedz

a takich którzy na początku pytają o kase skreślamy z listy <<<<<<<<<<<

dziwne podejście do człowieka, który szuka pracy

apropos: człowieku, czy nie czytasz prasy, nie oglądasz TV i nigdy nie
            słyszałeś o Italii, Hiszpanii, Irlandii ba, nawet o Danii, gdzie to
            wykorzystuje się ludzi i to w sposób często trudny do opisania ?

> Pracownik zatrudniony jest w Polsce, bo jako doświadczony pracownik
            > "zachodnioeuropejski" powinien Pan wiedzieć Kolego Pracowniku że aby Polak
            mógł
            > pracować w Danii potrzebne są jeszcze pozwolenia

nic nowego, o tym wie nawet moje dziecko, sugerujesz, że to kosztuje i ja muszę
            za to zapłacić ?
            duńska policja, jeśli znajdę sobie pracę wydaje je darmo, och pardon, zdjęcie
            kosztuje

>> W zasadzie nie powinienem wdawać się w rozmowę z osobą która ..........

przeczytaj własny cytat na początku, moja reakcja była jego konsekwencją kolego
            pracodawco, dzisiaj nawet już i nasi rodacy-fachowcy zaczynają myśleć i
            przebierać, zanim zdecydują się na tego czy owego pośrednika, pardon pracodawcę

jeżli działasz legalnie i uczciwie, nie musisz nic ukrywać ale spokojnie
            odpowiadać nawet na trudna pytania, za taką opinię znaczy złą, sami sobie
            jesteście winni jako pracodawcy, my pracobiorcy mamy prawo do sceptyzmu w
            stosunku do każdej polskiej firmy tak długo, aż zaczniecie traktować ludzi jak
            ludzi a nie jak bydło, sorry

pozdrawiam
          • petera731 Re: Praca w Danii 19.01.07, 14:49
            nie jestem zainteresowany tą ofertą ale po przeczytaniu tego"krsomówczego" postu
            dostrzegłem kilka niescisłości.Pracowałem w Danii i wiem jak wygląda
            farmalizacja zatrudnienia tamże.
            -Pracodawca płaci w złotówkach?????Za pracę w Danii?A po jakim kursie?(przelewy
            są rozliczane średnim kursem międzybankowym)
            -Duńskie prawo pracy nie przewiduje 10-cio godzinnego dnia pracy(chyba,że
            godziny ponad 8 godzin są rozliczane dodatkowo jako nadgodziny,to samo tyczy
            się pracy w soboty,albowiem jest pięciodniowy tydzień pracy)
            -Pozwolenie na prace(równoznaczne z pozwoleniem na pobyt) w Danii,wygadany
            przedstawicielu pracodawcy,załatwia się na podstawie umowy o pracę i trwa to 2
            tygodnie i opowiadanie tu o pozwoleniach jest sadzeniem banialuk.
            Oj śmierdzi to na kilometr.Ale cóż teraz jest mnóstwo firm żerujących na
            zdesperowanych ludziach.
            • Gość: Łukasz Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 00:48
            • Gość: Łukasz Re: Praca w Danii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 01:02
              Panowie, przecież nikt wam nie każe ryzykować, wypisujcie co chcecie, ale proszę
              dajcie jakiekolwiek dowody na poparcie Waszych tez. Nie jestem żadnym
              pośrednikiem, mamy firmę rodzinną, NIGDY podkreślam NIGDY w ciągu 19-sto letniej
              historii firmy nie mieliśmy problemów z organami państwowymi(podatki, ZUS,
              pracownicy) wszystkie aspekty prawne są przestrzegane, jeżeli komuś nie
              odpowiada wysokość pensji, warunki, cokowliek to jest 1000 innych firm w których
              może podjąć pracę, może SAM ZAŁOŻYĆ firme, mamy wolny rynek.
              Jeżeli łapiecie mnie za słówka, szukacie jakiegoś haka to powiem wam że go nie
              ma,że dużo jest naciągaczy to oczywiste, ale to tylko Wasz wybór.
              Doszukiwanie się haka w godzinach pracy?? pracownicy sami proszą żeby mogli
              więcej zarobić, dla nas moga pracowac i po 7 godzin dziennie, po jakim kursie
              jest przeliczana korona?? po kursie w NBP w dniu wypłaty(możemy nawet policzyć
              kurs codziennie w zależności od zarobionych danego dnia pieniędzy), czy to są
              problemy które uniemożliwiają podjęcie pracy osobie której na tej pracy zależy??
              Czy to są w ogóle jakiekolwiek problemy?? Dziwi mnie fakt że w Polsce spora
              ilość ludzi wręcz gardzi właścicielami firm, tylko nie rozumiem dlaczego?? Każdy
              może iśc na 'swoje' i zarabiać, w czym problem?
              Pozdrawiam Wszystkich i mniej nienawiści i zazdrości proszę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka