kellss 05.05.10, 21:38 guru tego forum.... any news???? juz tesknie za tym jadem...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stv5h Re: wcielo robitussina 05.05.10, 21:56 kellss napisała: > juz tesknie za tym jadem To poczytaj sobie wpisy zuzki 1111 Odpowiedz Link Zgłoś
dv69 Re: wcielo robitussina 05.05.10, 22:04 Jadu ci brakuje? to poczytaj Elene... kurka numerka zapomnialam:/ Mnie Infooooo brakuje nooo:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: wcielo robitussina 05.05.10, 22:26 kellss napisała: > guru tego forum.... any news???? juz tesknie za tym jadem...... zawiązujesz fanclub robitussina? a to się chłopak ucieszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
dv69 Re: wcielo robitussina 05.05.10, 22:27 Nie!!!! robbi szuka wlasnie sladow spisku napewno jutro rano sie pokaze z nowa teoria:D Odpowiedz Link Zgłoś
kellss Re: wcielo robitussina 05.05.10, 22:31 joanna-on-line..........sprawdz forum....bab budowniczych;))))))))tam to on byl SHE. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: wcielo robitussina 05.05.10, 22:46 kellss napisała: > joanna-on-line..........sprawdz forum....bab budowniczych;))))))))tam to on byl SHE. o pomyliłam płeć? sorki, w końcu w necie to egal :D no to errata: dziewczyna się ucieszy! :D Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.kozel Re: wcielo robitussina 05.05.10, 22:50 Może robitussin pojechał ratować resztki pamiątek w Smoleńsku przed rozentuzjazmowanym tłumem..??? Odpowiedz Link Zgłoś
1_am Re: wcielo robitussina 05.05.10, 23:54 Obstawiam, że robi ma dosyć paranoidalnych teorii spiskowych. Jak również bezsensownych i bezcelowych "debat" z nawiedzonymi zwolennikami tego i owego...:). Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: wcielo robitussina 05.05.10, 23:54 > o pomyliłam płeć? sorki, w końcu w necie to egal :D no to errata: > dziewczyna się ucieszy! :D Joanno, jak najbardziej facet. A Kellss niech kombinuje dalej, na pewno coś wymyśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: wcielo robitussina 06.05.10, 00:04 robitussin napisał: > > o pomyliłam płeć? sorki, w końcu w necie to egal :D no to errata: > > dziewczyna się ucieszy! :D > > Joanno, jak najbardziej facet. > A Kellss niech kombinuje dalej, na pewno coś wymyśli :) > wiem... obojniak_a ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: wcielo robitussina 06.05.10, 00:06 > wiem... obojniak_a ;) Blisko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: wcielo robitussina 05.05.10, 23:48 > guru tego forum.... any news???? Hę? Chyba mnie z kimś pomyliłeś, bo ja newsów nie dostarczam, co najwyżej je dementuję :) > juz tesknie za tym jadem...... Nie ma sprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: wcielo robitussina 05.05.10, 23:50 A teraz opowiadaj gdzie byles tyle czasu;) Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: wcielo robitussina 05.05.10, 23:56 > A teraz opowiadaj gdzie byles tyle czasu;) Jaja sobie robicie? Nie zaglądałem tu tylko 24 godziny! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: wcielo robitussina 05.05.10, 23:59 24 godziny! Dla niektorych to wiecznosc cala...hrmmm, yhhh, jak widac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: wcielo robitussina 06.05.10, 00:10 robitussin,raczel pozartowac:-"Jaja sobie robicie? Nie zaglądałem tu tylko 24 godziny!". Jaja to robisz ty,dla ciebie to moze "tylko 24 godziny" a dla nas,to cala doba. Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: wcielo robitussina 06.05.10, 00:27 > Jaja to robisz ty,dla ciebie to moze "tylko 24 godziny" a dla > nas,to cala doba. To co Wy biedaki poczniecie, jak mnie od piątku nie będzie przez kilka dni (a nie będzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: wcielo robitussina 06.05.10, 01:06 > robitussin,nie rob nam tego! Muszę, tam jeszcze tyle rzeczy zostało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik wierne pieski będą dalej gryzły 07.05.10, 12:04 >To co Wy biedaki poczniecie, jak mnie od piątku nie będzie przez >kilka dni (a nie będzie ;-) Co będzie? W pierwszy momencie pomyślałem: "Będzie może w końcu istniała możliwość analizowania jakiegoś wątku w sposób rozsądny, bez przekręcania, wsadzania niwypowiedzianych słóW do ust, posądzania, zacierania, pytań retorycznych, sztuczek, krętactwa, obrażania itd." Ale przecież zostały wierne pieski gyżące ludzi w kostki i banda igora 24/7. Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: wierne pieski będą dalej gryzły 07.05.10, 12:10 "Będzie może w końcu istniała możliwość analizowania jakiegoś wątku w sposób rozsądny" Ty i rozsądek? A może ae911cośtam i rozsądek? A może infooo, zuzka, elena, goldenwomen, flying-mind i rozsądek? To się nie uda, uwierz mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.kozel Re: wierne pieski będą dalej gryzły 07.05.10, 12:25 robitussin napisał: > "Będzie może w końcu istniała możliwość analizowania jakiegoś wątku > w sposób rozsądny" > > Ty i rozsądek? A może ae911cośtam i rozsądek? A może infooo, zuzka, > elena, goldenwomen, flying-mind i rozsądek? To się nie uda, uwierz > mi :) > Wiesz, może sie udać..Pod warunkiem, ze wyzej wymienieni będa jedynymi uczestnikami w dyskusji. Wtedy wszystko im sie zgodzi, bedzie miło i rozsądnie...Ale chyba nie taki jest sens ich istnienia tutaj??? Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik Re: wierne pieski będą dalej gryzły 07.05.10, 12:28 robitussin napisał: > "Będzie może w końcu istniała możliwość analizowania jakiegoś wątku > w sposób rozsądny" > > Ty i rozsądek? A może ae911cośtam i rozsądek? A może infooo, zuzka, > elena, goldenwomen, flying-mind i rozsądek? To się nie uda, uwierz > mi :) > tania próba wsadzania tych ludzi i mnie do jednej paczki z naklejką "nierozsądni" , ale wierz mi nie uda się. Na tym forum nie jest możliwa dyskusja bo grasuje tu stado gryzących piesków, pytanie tylko- dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: wierne pieski będą dalej gryzły 07.05.10, 18:02 polzkik ,mam do ciebie jedno pytanie,czemu ty wczesniej nie zabieral glosu w naszych dyskusjach? Dopiero od wczoraj odezwal sie. Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik IGOR ma dużo czasu 07.05.10, 23:26 we WASZYCH dyskusjach? to jest to WASZE forum? przynajmniej CHCECIE to z tego forum zrobić. Jestem/piszę tu od ok. 2 tygodni. zanik pamięci?Jesteś Ja też mam pytania do ciebie: 1. Jakiej narodowości jesteś -Ja jestem Polakiem? 2. Jaki jest twój motyw chcenia dominowania tego forum? 3. Skąd masz tyle czasu żeby pisać tu 24/7 (nie podając udokumentowania, linków, etc. tego czego twierdzisz) ? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: IGOR ma dużo czasu 08.05.10, 00:30 polzkik ,kto pyta ,ten nie bladzi. 1.Z urodzenia jestem Rosjaninem,a Polakiem z wyboru. 2.Nie mam zadnej checi dominacji na forum,jak to tak wyglada dla ciebia,to jest twoj problem. 3.Czu nie mam tyle ,co ty wskazujesz.Pracuje co dzienni od 6AM do 2PM. Podawac linki czlowieku,ktory twierdzi ,ze slyszy nieubijaj tuda,ja nie moge,moge tylko wysmiac.O ile ktos pisze,ze po tym wypadku ktos latal wokol wraku z Makarowym i dobijal pasazerow,to jaki link temu czlowieku pomoze,raczej linka zeby zwiazac rece (dla jego wlasnego bespeczenstwa).Jak dyskutuje z powaznymi rozmowcami,to podaje linki,cytaty,ale widac cie powazne rozmowy nie interesuja,lub dla ciebia powazne rozmowy,to wlassnie te,do ktorych linkow ja podac niewstanie. Ja oczewiscie nie jestem tak lotny ,jak ty i nie moge zakladac "powazne" watki ,w rodzaju " Amerykanie wchodzą do smoleńskiego śledztwa!" i na wstepie pisac cos takiego:-"Rząd powinien był natychmiast po katastrofie starać się o międzynarodową komisję w tym NATO ".Oczewiscie cie nawet do glowy nie przyszlo,a na jakiej podstawie to mozno bylo by zrobic? przeciez to wszystko reguluje prawo miedzynarodowe.Jestes bardzo merytoryczny,az do bolu i takim pozostan sie . Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik jestem "Polakiem z wyboru".. 08.05.10, 15:43 A ja jestem eskimosem z urodzenia a murzynem z wyboru. Czyli twoje geny, narodowosc twojej Matki i Ojca i twych przodków ty sobie dowolnie wybierasz? A jeśli będziesz miał dzieci z rosjanką to oni będą czarne czy skośnookie? Jesteś jednym z nielicznych guru któży umią programować się metagenetycznie..wow! Jestes Polakiem jeśli twoja Matka i Ojciec i ich rodzice byli/są Polakami. POLak Z Krwi I Kości. Czyli podpisał byś się pod ROTĘ? Jak by była wojna Polska-Rosja to byś strzelał do Rosjan ("z wyboru")? Nigdy nigdzie nie powolywalem sie na 'filmik' z YT, to typowy przyklad jak ty cos wsadzasz ludziom do ust. Czy ten filmik jest czy go nie ma to nie gra roli. Czeba podchodzić do rzeczy całościowo. (Na jakiej podstawie NATO mogło by uczestniczyć od początku w śledztwie już pisałem z linkiem) Ja zostałem (niestety) eksportowany z Polski jako dziecko a to było prawie 30 lat temu i jako mały chłopak szybko uczyłem się nowego języka ale zawszę pielęgnowałem myślenie po polsku i byłem przerażony jak poraz pierwszy śniło mi się coś w obcym języku. Odrazu jak miałem możliwość to jechałem do Polski jestem często w kraju i chcę się tam przeprowadzić na stałe, bo jako eskimos w afryce nie będziesz szczęśliwy zawsze będzie ci czegoś brakowało. Jak się przez 30 lat mieszka z granicą to przepraszam, i jest mi naprawdę wstyd bo mogłbym lepiej po Polsku mówić/pisać, ale jest jak jest. Ja tu się chcę podzielić mojimi uczuciami bo myślę że jak każdy POLAK jestem w traumie po tym co się stało i dalej nie umię sobie tego wytłumaczyć. A więc jak znajdę jakiś szczgół którego nie rozumiem to chcę na ten temat podzielić się z innymi a nie dostawać jako odpowiedz pytań, osądzeń, obrażeń, przekęcania, itd. Tak jak w forach technicznych, albo wiesz coś konkretnego albo zamykasz gębę na kłódkę. Np. zadałem tu proste pytanie, czy ktoś "udokumętował wyjazd delegacji" i tyle! Na 'forum technicznym' jeśli ktoś by miał jakąkolwiek dokumentację w formie zdjęcia, filmu, itp. by zrobił post. A jak niemasz informacji to po prostu nic nie piszesz. A ja tu dostaje 70 'odpowiedzi', dlaczego nie powinnienem zadawać tego pytania, że prowokuje, że,że,że same paplanie a ani jednej odpowiedzi chociaż taka jak: "Nie, nie mam dokumentacji i informacji na ten temat". It's Kindergarten. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: jestem "Polakiem z wyboru".. 08.05.10, 16:04 polzkik napisał: > > A ja tu dostaje 70 'odpowiedzi', dlaczego nie powinnienem zadawać tego pytania, > że prowokuje, że,że,że same paplanie a ani jednej odpowiedzi chociaż taka jak: > > "Nie, nie mam dokumentacji i informacji na ten temat". It's Kindergarten. najwyraźniej nieuwaznie czytałeś te odpowiedzi - powiedziano Ci, że z tego, co jest ogólnodostepnie wiadome nie ma takiej dokumentacji, a jesli chcesz sie co do tego upewnić, to powinieneś skontaktowac sie z Kancelaria Prezydenta - nota bene to wcale nie był żart - na tej stronie możesz zadać pytanie - nie wiem czy dziś ktoś Ci odpowie, ale zgodnie z tym, co napisano na stronie - powinni odpowiedzieć ;) Innymi słowy - jeśli na powaznie szukałeś informacji, to zrobiłeś to w złym miejscu, ale mimo rad nie skorzystałeś z udania sie pod własciwy adres, a teraz zachowujesz sie jak obrażone dziecko, i uciekasz z tej piaskownicy ;> "Powyżej prezentujemy odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, jakie trafiały do Kancelarii Prezydenta RP przed 10 kwietnia 2010 roku. Zdecydowaliśmy zachować pytania dotyczące prezydentury Lecha Kaczyńskiego oraz udzielone odpowiedzi w formie niezmienionej. Nie jest to zamknięta lista, bo codziennie - listownie i mailowo - dostajemy nowe. Będziemy na nie odpowiadać właśnie w tym miejscu, dlatego jeżeli nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytanie - zadaj swoje przez formularz kontaktowy. www.prezydent.pl/pytania-i-odpowiedzi/ Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: jestem "Polakiem z wyboru".. 08.05.10, 16:06 polzkik,mam wieksze prawo o sobie mowic jako o Obywatelu Polski,poniewaz top moja swiadoma decyzja.Co ty zrobiles ,zeby byc Polakiem-nic,to tylko przypadek ze ty pojawil sie na tym swiecie jako dziecko obywacieli Polski,z ta krwia to nie przesadzaj,po tylu rozbiorach,roznych panowaniach,okupacjach i wogole checi Polakow podrozowania po swiecie,to z tym tak jednoznacznie nie jest. A moi dzieci maja ojca ,z pochodzenia Rosjanina i matke z pochodzenia Polke,dla tego Polska dla mnie to nie tylko dowod osobisty,a rowniez i moi dzieci,ale co ty,Polak pewnej krwi,mozesz o czyms takim wiedziec? W zadnym postu nie oskarzalem cie o to ze ty powolujesz sie na fiolmik z Y.T.,tylko to byl przyklad,ze takim ludziam (ale nie wskazalem przeciez ciebia) zaden link ja nie wstanie wyslac.Twoi dewqagacji na temat uczestnictwa NATO w sledstwie nie uwzgledniaja jednego,ze o tym przedewszystkim moze zadecydowac Rosja,czy ona ma chec przekazania tego sledstwa stronie trzeciej. To ze dostales ponad 70 odpowiedzi na swoje pytanie,bez zadnej odpowiedzi,ale wybacz,twoje pytanie na tyle absurdalne,ze mnie trudno uwierzyc,ze to nie jest prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: IGOR ma dużo czasu 08.05.10, 00:38 Ja jestem Polakiem? Naprawdę? Konstrukcja poniższego zdania stanowczo temu przeczy ;-) Jaki jest twój motyw chcenia dominowania tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: IGOR ma dużo czasu 08.05.10, 00:57 robitussin,nie czpiaj sie czlowieka,moze wyjchal na pare miesiecy z kraju i zapomnial polskiego jezyka.Bylem z zona w spitalu i tam spotkali Polke,pracuje jak pielegniarka,sama powiedzial ze od poltora roku,to co rusz robila taki wtret-oj jak to bedzie po polska(!),ja nareszcie nie wytrzymalem i mowie,ja od 20 lat,praktycznie nie uzywam swego ojczystego jezyka i nawet do glowy mnie ni przychodzi powiedziec-kak eto budet na russkij jazyk. Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: IGOR ma dużo czasu 08.05.10, 01:03 Igor, ja to całkowicie rozumiem, bo sam mam bliską rodzinę w Szwajcarii i już po zaledwie kilku latach koszmarnie kaleczą język polski - zły akcent, składnia, wymowa, zapominanie wyrazów. A z polzkikiem się droczę po prostu ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: IGOR ma dużo czasu 08.05.10, 01:10 robitussin,a wiesz co znaczy po rosyjsku slowo-droczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: wcielo robitussina 06.05.10, 00:32 igor_uk napisał: > robitussin,raczel pozartowac:-"Jaja sobie robicie? Nie zaglądałem tu tylko 24 > godziny!". > Jaja to robisz ty,dla ciebie to moze "tylko 24 godziny" a dla nas,to cala doba. ja Cię kręcę!!! na moich oczach powstaje TWA*) i to na takim forum - hehe proponuję, żebyście ustalili na zaś jakiś substytut tego forum na wypadek jego likwidacji, żeby TWA miało awaryjny punkt spotkań ;))) *) Towarzystwo Wzajemnej Adoracji :D aha i oczywiście poproszę o podanie tego adresu do publicznej wiadomości, żebym wiedziała gdzie Was szukać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: wcielo robitussina 06.05.10, 00:35 joanna_on-line , a czy ty nie nalezysz do TWA? Przeciez my cie rowniez lubimy,my ty wszysci sie lubimy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: wcielo robitussina 06.05.10, 01:21 igor_uk napisał: > joanna_on-line , a czy ty nie nalezysz do TWA? Przeciez my cie rowniez lubimy, my tu wszysci sie lubimy. w zasadzie ja Was też ;), ale co do przynależności do TWA to nieco nieupoważniona się czuję - tworzycie te wątki w takim tempie, że nie nadążam z czytaniem... i w sumie nie do końca wiem, who is who :( najlepszy dowód: pomyliłam(?) płeć robbitussina ;) ale to nie znaczy, że pogardzę funkcją gościa hehe honorowego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kellss Re: wcielo robitussina 05.05.10, 23:53 wiedzialam, ze jak sie upomne....proscie, a bedzie wam dane:))))) sorki - stesknilam sie za chlodnym szkielkiem i okiem - no i przyznaje - szpila, jaka stosujesz czasami dziala orzezwiajaco na gremium WYA Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.kozel Re: wcielo robitussina 06.05.10, 00:35 No właśnie. Ile czasu może istniec forum na temat katastrofy? Miesiąc? Rok? Wieczność całą??? Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: wcielo robitussina 06.05.10, 09:07 dlaczego do cholery zaczynacie dyskusje wtedy kiedy sie już kłade spać?? No. a robitussin stracił nie siedzac dziś na forum, bo sie działo. A przynajmniej dawno sie tak nie śmiałam jak w wątku 5 głos w kokpicie....oczywiście wszystko dzięki niezawodnemu ae911truthorg'owi:) Odpowiedz Link Zgłoś
ae911truthorg Re: wcielo robitussina 06.05.10, 09:21 madameblanka napisała: dawno sie tak nie śmiałam jak w wątku...oczywiście wszystko dzięki niezawodnemu > ae911truthorg'owi:) Cieszę się Twoją radością.Twoje posty niestety bardziej budzą mój smutek niż wesołkowatość. Odpowiedz Link Zgłoś