Dodaj do ulubionych

Rozbawił mnie komentarz...

17.11.10, 13:23
... gdyby USA była jak Polska, to w przypadku gdyby prezydencki samolot rozbił się w Afganistanie, to Amerykanie czekali by na wyniki śledztwa prowadzonego przez członków Al - Kaidy :)
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Rozbawił mnie komentarz... 17.11.10, 13:24
      A jakby się rozbił w Rosji to śledztwo prowadziłoby FBI. No niezłe żarty.
    • simera16 Re: Rozbawił mnie komentarz... 17.11.10, 13:26
      kontestatorbg napisał:

> ... gdyby USA była jak Polska, to w przypadku gdyby prezydencki samolot rozbił
      > się w Afganistanie, to Amerykanie czekali by na wyniki śledztwa prowadzonego pr
      > zez członków Al - Kaidy :)

To w Afganistanie nie ma już rządu Hamida Karzaja, i czy nie widzisz żadnych innych różnic...? Rozbawił mnie twój wpis.... :D
    • zoil44elwer Re: Rozbawił mnie komentarz... 17.11.10, 13:27
      Tak jak ŚLEDZTWO W SPRAWIE ZAMACHU NA jf Kennedy'ego prowadziła CIA(mafia)?
      • kontestatorbg Re: Rozbawił mnie komentarz... 17.11.10, 13:29
        Widzę że wszyscy zwolennicy PO na tym forum poczucie humoru mają schowane gdzieś bardzo bardzo głęboko i wszystko odnosza strasznie powaznie. Śmieszy ich tylko jakby się Kaczor wywalił na skórce od banana. O to tak przednie żarty by były.

Co się z ludźmi przez ten POPiS porobiło ja nie wiem
        • zoil44elwer Re: Rozbawił mnie komentarz... 17.11.10, 13:45
          Platfus może mieć szpotawą stopę a nie poczucie humoru czy honoru.
        • simera16 Re: Rozbawił mnie komentarz... 17.11.10, 13:46
          kontestatorbg napisał:

> Widzę że wszyscy zwolennicy PO na tym forum poczucie humoru mają schowane gdzie
          > ś bardzo bardzo głęboko i wszystko odnosza strasznie powaznie. Śmieszy ich tylk
          > o jakby się Kaczor wywalił na skórce od banana.
          O to tak przednie żarty by był
          > y.
          >
          > Co się z ludźmi przez ten POPiS porobiło ja nie wiem

Nie musi...on sam w sobie jest śmieszny...Nb.; Nie jestem zwolennikiem PO, a tekst który popełniłeś swą durnotą mnie rozbawił...Nie generalizuj więc proszę...
          • remik.bz On czy jego wizerunek? 17.11.10, 14:03
            simera16 napisał:
            > Nie musi...on sam w sobie jest śmieszny...

On czy jego medialny wizerunek stworzony przez rządową propagandę?
            • obraza.uczuc.religijnych Re: On czy jego wizerunek? 17.11.10, 14:11
              On sam. Propagandowe próby zmiany jego wizerunku w wykonaniu pisowskich manipulatorów nic nie dają bo Kaczor po prostu jaki jest każdy widzi.
            • simera16 Re: On czy jego wizerunek? 17.11.10, 14:46
              remik.bz napisał:

> simera16 napisał:
              > > Nie musi...on sam w sobie jest śmieszny...
              >
              > On czy jego medialny wizerunek stworzony przez rządową propagandę?

Obie odpowiedzi są prawidłowe... :D
              • remik.bz Re: On czy jego wizerunek? 17.11.10, 15:12
                simera16 napisał:

> On czy jego medialny wizerunek stworzony przez rządową propagandę?
                >
                > Obie odpowiedzi są prawidłowe... :D

Druga na pewno. Medialny wizerunek jest powszechnie znany, jest dla niektórych(zwolenników humoru w stylu Kuby Wojewódzkiego) śmieszny .
                Gorzej z tym "on"(pierwsza odpowiedź).
                Jesli jest dla Ciebie prawidłowa , oznacza to ,że miałeś okazje nie raz spotkać się z Kaczyńskim bezpośrednio , rozmawiać z nim , czy słuchac jego wypowiedzi "na żywo" (bez "pośrednictwa" mediów.
                Bądź uprzejmy powiedzieć gdzie i kiedy miały miejsce takie zdarzenia - z udziałem Twoim i Kaczyńskiego.
                Od tej odpowiedzi uzależniam potraktowanie Cię jako poważnego lub niepowaznego dyskutanta (tylko jedna opcja jest prawidłowa).
                • simera16 Re: On czy jego wizerunek? 17.11.10, 15:31
                  remik.bz napisał:
                  >
                  > Druga na pewno. Medialny wizerunek jest powszechnie znany, jest dla niektórych(
                  > zwolenników humoru w stylu Kuby Wojewódzkiego) śmieszny .
                  > Gorzej z tym "on"(pierwsza odpowiedź).
                  > Jesli jest dla Ciebie prawidłowa , oznacza to ,że miałeś okazje nie raz spotkać
                  > się z Kaczyńskim bezpośrednio , rozmawiać z nim , czy słuchac jego wypowiedzi
                  > "na żywo" (bez "pośrednictwa" mediów.
                  > Bądź uprzejmy powiedzieć gdzie i kiedy miały miejsce takie zdarzenia - z udział
                  > em Twoim i Kaczyńskiego.

> Od tej odpowiedzi uzależniam potraktowanie Cię jako poważnego lub niepowaznego
                  > dyskutanta (tylko jedna opcja jest prawidłowa).
                  >
                  Miałem wątpliwą przyjemność wysłuchać demagogicznej i populistycznej kakofonii Kaczyńskiego między innymi w Rzeszowie i Lublinie...Codziennie jego pełnych frazesów przeplatanych arogancją speech'y słucham w TV...Traktuję go jako niebezpiecznego clowna, takiego na wzór Jocker'a z Batmana...Nie interesuje mnie jaki jest w życiu prywatnym, to problem Szczypińskiej lub Ziobry...Moje zainteresowanie wzbudza we mnie jedynie jako aktor polskiej sceny politycznej, a tutaj jego rola jest tragikomiczna...Nb.; Kalafiorem mi wisi, czy chcesz, czy nie ze mną dyskutować...Tym bardziej, że apologeta Kaczyńskiego, jakim niewątpliwie jesteś, jest impregnowany na wszelkie niezgodne z poglądami guru racje...
            • zoil44elwer Re: On czy jego wizerunek? 17.11.10, 15:22
              Polacy uwierzyli w wizerunek Jarkacza malowany w kampanii prezydenckiej przez JKR? Jeżeli nie to po co ten rejwach a jeżeli tak to są kiepy.
    • kochamjaktusk E tam, przeciez Rosjanie i tak mowia prawde 17.11.10, 13:56
      Podobnie jak Herr Tusk: Jest dobrze, a bedzie jeszcze lepiej ;););)
      • zoil44elwer Re: E tam, przeciez Rosjanie i tak mowia prawde 17.11.10, 14:01
        Komuna też nawijała że "kiedyś" będzie lepiej(świetlana przyszłość)A Krk nawija już ponad 2 tysiące lat o NIEBIE.
      • pis_da_deby Tusk: 17.11.10, 14:16
        kochamjaktusk napisał:

> Tusk: Jest dobrze, a bedzie jeszcze lepiej ;););)

I jest i bedzie. Co do tego nie masz chyba watpliwosci.
        No chociaz sa i tacy, ktorym lepiej bylo w PRLu a spodziewali sie, ze bedzie jeszcze lepiej.
        Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
        • gentile1 Re: Tusk: 17.11.10, 14:39
          Analogia jest nieco mniej zabawna ale dobrze uplasowana terytorialnie.
          W Katyniu mordu na oficerach polskich dokonuje NKWD(Soviety). Sledztwo prowadzi Komisja Burdenki(Soviety). Wynik: zbrodni dokonali Niemcy, dowodów było zatrzęsienie.
          Rząd polski na uchodżstwie gorliwie wsparł pracę komisji Burdenki twierdzac, że nie ma żadnych podstaw abyśmy nie ufali sovietom
      • simera16 Re: E tam, przeciez Rosjanie i tak mowia prawde 17.11.10, 14:48
        kochamjaktusk napisał:

> Podobnie jak Herr Tusk: Jest dobrze, a bedzie jeszcze lepiej ;););)

W rzeczy samej, w rzeczy samej... www.wykop.pl/ramka/25293/premier-kaczynski-zasady-zobowiazuja/
        • zoil44elwer Re: E tam, przeciez Rosjanie i tak mowia prawde 17.11.10, 14:57
          Motto Tuska dla ciemnego luda:Będzie lepiej! Nie mówi tylko kiedy.Tylko same IMY i EMY,planujEMY,zrobIMY.....tylko dajcie nam jeszcze jedną kadencję rządzenia!
    • you-know-who poziom wrzutow spada 17.11.10, 16:39
      :-(
    • maccard Re: Rozbawił mnie komentarz... 17.11.10, 18:14
      kontestatorbg napisał:

> ... gdyby USA była jak Polska, to w przypadku gdyby prezydencki samolot rozbił
      > się w Afganistanie, to Amerykanie czekali by na wyniki śledztwa prowadzonego pr
      > zez członków Al - Kaidy :)

A jak rozbił się samolot PanAm nad Lockerbie to Amerykanie odsunęli Scotland Yard od śledztwa?

Aha, rozumiem... Rosjanom nie można ufać i zawsze trzeba ich od wszystkiego odsuwać.... No to pozostaje nam jedynie desant nad Smoleńsk i zarządzenie na tym obszarze eksterytorialności karno-procesowej.
      • tojabogdan o wyższości jarka k nad donaldem t, czyli spolary 17.11.10, 18:22
        o wyższości jarka k nad donaldem t., czyli spolaryzowany kolejny wątek, a jak słusznie zauważył jeden z przedmówców, poziom bardzo średni, bo nie sposób rozstrzygnąć czy lepsze boże narodzenia czy wielkanoc.
        A sam temat wątku świadczy o wyjątkowej miernocie umysłowej. I zacietrzewieniu. To idzie w parze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka