kontestatorbg 17.11.10, 13:23 ... gdyby USA była jak Polska, to w przypadku gdyby prezydencki samolot rozbił się w Afganistanie, to Amerykanie czekali by na wyniki śledztwa prowadzonego przez członków Al - Kaidy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Re: Rozbawił mnie komentarz... 17.11.10, 13:24 A jakby się rozbił w Rosji to śledztwo prowadziłoby FBI. No niezłe żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Rozbawił mnie komentarz... 17.11.10, 13:26 kontestatorbg napisał: > ... gdyby USA była jak Polska, to w przypadku gdyby prezydencki samolot rozbił > się w Afganistanie, to Amerykanie czekali by na wyniki śledztwa prowadzonego pr > zez członków Al - Kaidy :) To w Afganistanie nie ma już rządu Hamida Karzaja, i czy nie widzisz żadnych innych różnic...? Rozbawił mnie twój wpis.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Rozbawił mnie komentarz... 17.11.10, 13:27 Tak jak ŚLEDZTWO W SPRAWIE ZAMACHU NA jf Kennedy'ego prowadziła CIA(mafia)? Odpowiedz Link Zgłoś
kontestatorbg Re: Rozbawił mnie komentarz... 17.11.10, 13:29 Widzę że wszyscy zwolennicy PO na tym forum poczucie humoru mają schowane gdzieś bardzo bardzo głęboko i wszystko odnosza strasznie powaznie. Śmieszy ich tylko jakby się Kaczor wywalił na skórce od banana. O to tak przednie żarty by były. Co się z ludźmi przez ten POPiS porobiło ja nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Rozbawił mnie komentarz... 17.11.10, 13:45 Platfus może mieć szpotawą stopę a nie poczucie humoru czy honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Rozbawił mnie komentarz... 17.11.10, 13:46 kontestatorbg napisał: > Widzę że wszyscy zwolennicy PO na tym forum poczucie humoru mają schowane gdzie > ś bardzo bardzo głęboko i wszystko odnosza strasznie powaznie. Śmieszy ich tylk > o jakby się Kaczor wywalił na skórce od banana. O to tak przednie żarty by był > y. > > Co się z ludźmi przez ten POPiS porobiło ja nie wiem Nie musi...on sam w sobie jest śmieszny...Nb.; Nie jestem zwolennikiem PO, a tekst który popełniłeś swą durnotą mnie rozbawił...Nie generalizuj więc proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz On czy jego wizerunek? 17.11.10, 14:03 simera16 napisał: > Nie musi...on sam w sobie jest śmieszny... On czy jego medialny wizerunek stworzony przez rządową propagandę? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: On czy jego wizerunek? 17.11.10, 14:11 On sam. Propagandowe próby zmiany jego wizerunku w wykonaniu pisowskich manipulatorów nic nie dają bo Kaczor po prostu jaki jest każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: On czy jego wizerunek? 17.11.10, 14:46 remik.bz napisał: > simera16 napisał: > > Nie musi...on sam w sobie jest śmieszny... > > On czy jego medialny wizerunek stworzony przez rządową propagandę? Obie odpowiedzi są prawidłowe... :D Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: On czy jego wizerunek? 17.11.10, 15:12 simera16 napisał: > On czy jego medialny wizerunek stworzony przez rządową propagandę? > > Obie odpowiedzi są prawidłowe... :D Druga na pewno. Medialny wizerunek jest powszechnie znany, jest dla niektórych(zwolenników humoru w stylu Kuby Wojewódzkiego) śmieszny . Gorzej z tym "on"(pierwsza odpowiedź). Jesli jest dla Ciebie prawidłowa , oznacza to ,że miałeś okazje nie raz spotkać się z Kaczyńskim bezpośrednio , rozmawiać z nim , czy słuchac jego wypowiedzi "na żywo" (bez "pośrednictwa" mediów. Bądź uprzejmy powiedzieć gdzie i kiedy miały miejsce takie zdarzenia - z udziałem Twoim i Kaczyńskiego. Od tej odpowiedzi uzależniam potraktowanie Cię jako poważnego lub niepowaznego dyskutanta (tylko jedna opcja jest prawidłowa). Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: On czy jego wizerunek? 17.11.10, 15:31 remik.bz napisał: > > Druga na pewno. Medialny wizerunek jest powszechnie znany, jest dla niektórych( > zwolenników humoru w stylu Kuby Wojewódzkiego) śmieszny . > Gorzej z tym "on"(pierwsza odpowiedź). > Jesli jest dla Ciebie prawidłowa , oznacza to ,że miałeś okazje nie raz spotkać > się z Kaczyńskim bezpośrednio , rozmawiać z nim , czy słuchac jego wypowiedzi > "na żywo" (bez "pośrednictwa" mediów. > Bądź uprzejmy powiedzieć gdzie i kiedy miały miejsce takie zdarzenia - z udział > em Twoim i Kaczyńskiego. > Od tej odpowiedzi uzależniam potraktowanie Cię jako poważnego lub niepowaznego > dyskutanta (tylko jedna opcja jest prawidłowa). > Miałem wątpliwą przyjemność wysłuchać demagogicznej i populistycznej kakofonii Kaczyńskiego między innymi w Rzeszowie i Lublinie...Codziennie jego pełnych frazesów przeplatanych arogancją speech'y słucham w TV...Traktuję go jako niebezpiecznego clowna, takiego na wzór Jocker'a z Batmana...Nie interesuje mnie jaki jest w życiu prywatnym, to problem Szczypińskiej lub Ziobry...Moje zainteresowanie wzbudza we mnie jedynie jako aktor polskiej sceny politycznej, a tutaj jego rola jest tragikomiczna...Nb.; Kalafiorem mi wisi, czy chcesz, czy nie ze mną dyskutować...Tym bardziej, że apologeta Kaczyńskiego, jakim niewątpliwie jesteś, jest impregnowany na wszelkie niezgodne z poglądami guru racje... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: On czy jego wizerunek? 17.11.10, 15:22 Polacy uwierzyli w wizerunek Jarkacza malowany w kampanii prezydenckiej przez JKR? Jeżeli nie to po co ten rejwach a jeżeli tak to są kiepy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamjaktusk E tam, przeciez Rosjanie i tak mowia prawde 17.11.10, 13:56 Podobnie jak Herr Tusk: Jest dobrze, a bedzie jeszcze lepiej ;););) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: E tam, przeciez Rosjanie i tak mowia prawde 17.11.10, 14:01 Komuna też nawijała że "kiedyś" będzie lepiej(świetlana przyszłość)A Krk nawija już ponad 2 tysiące lat o NIEBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Tusk: 17.11.10, 14:16 kochamjaktusk napisał: > Tusk: Jest dobrze, a bedzie jeszcze lepiej ;););) I jest i bedzie. Co do tego nie masz chyba watpliwosci. No chociaz sa i tacy, ktorym lepiej bylo w PRLu a spodziewali sie, ze bedzie jeszcze lepiej. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Tusk: 17.11.10, 14:39 Analogia jest nieco mniej zabawna ale dobrze uplasowana terytorialnie. W Katyniu mordu na oficerach polskich dokonuje NKWD(Soviety). Sledztwo prowadzi Komisja Burdenki(Soviety). Wynik: zbrodni dokonali Niemcy, dowodów było zatrzęsienie. Rząd polski na uchodżstwie gorliwie wsparł pracę komisji Burdenki twierdzac, że nie ma żadnych podstaw abyśmy nie ufali sovietom Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: E tam, przeciez Rosjanie i tak mowia prawde 17.11.10, 14:48 kochamjaktusk napisał: > Podobnie jak Herr Tusk: Jest dobrze, a bedzie jeszcze lepiej ;););) W rzeczy samej, w rzeczy samej... www.wykop.pl/ramka/25293/premier-kaczynski-zasady-zobowiazuja/ Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: E tam, przeciez Rosjanie i tak mowia prawde 17.11.10, 14:57 Motto Tuska dla ciemnego luda:Będzie lepiej! Nie mówi tylko kiedy.Tylko same IMY i EMY,planujEMY,zrobIMY.....tylko dajcie nam jeszcze jedną kadencję rządzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
maccard Re: Rozbawił mnie komentarz... 17.11.10, 18:14 kontestatorbg napisał: > ... gdyby USA była jak Polska, to w przypadku gdyby prezydencki samolot rozbił > się w Afganistanie, to Amerykanie czekali by na wyniki śledztwa prowadzonego pr > zez członków Al - Kaidy :) A jak rozbił się samolot PanAm nad Lockerbie to Amerykanie odsunęli Scotland Yard od śledztwa? Aha, rozumiem... Rosjanom nie można ufać i zawsze trzeba ich od wszystkiego odsuwać.... No to pozostaje nam jedynie desant nad Smoleńsk i zarządzenie na tym obszarze eksterytorialności karno-procesowej. Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan o wyższości jarka k nad donaldem t, czyli spolary 17.11.10, 18:22 o wyższości jarka k nad donaldem t., czyli spolaryzowany kolejny wątek, a jak słusznie zauważył jeden z przedmówców, poziom bardzo średni, bo nie sposób rozstrzygnąć czy lepsze boże narodzenia czy wielkanoc. A sam temat wątku świadczy o wyjątkowej miernocie umysłowej. I zacietrzewieniu. To idzie w parze. Odpowiedz Link Zgłoś