lafiorek 29.06.11, 14:13 Nie ma sensu was czytać, bo i tak z góry wiadomo, co tu wyprodukujecie: hektolitry chamstwa i ani jednej rzeczowej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamnik_belial Re: Do towarzyszy 29.06.11, 14:40 lafiorek napisał: > Nie ma sensu was czytać, bo i tak z góry wiadomo, co tu wyprodukujecie: hektoli > try chamstwa i ani jednej rzeczowej wypowiedzi. Oj to prawda, to prawda. Ileż to ja razy próbowałem coś merytorycznego wyprosić u niegracza albo zuzki... A tu nic, jak grochem o ścianę. Albo chamstwo, albo udawanie że pytania nie widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Do towarzyszy 30.06.11, 23:31 jamnik_belial napisała: > > Oj to prawda, to prawda. Ileż to ja razy próbowałem coś merytorycznego wyprosić > u niegracza albo zuzki... A tu nic, jak grochem o ścianę. Albo chamstwo, albo > udawanie że pytania nie widzieli. .. zgłosiłem twój post do moderacji bo jest chamski ale moderacja nie reaguje już 2 dni więc odpowiadam skoro zarzucasz mi chamstwo to sam reprezentujesz chamstwo skoro zarzucasz mi brak wypowiedzi merytorycznych to reprezentujesz glupotę Odpowiedz Link Zgłoś
jamnik_belial Re: Do towarzyszy 01.07.11, 09:58 niegracz napisał: > jamnik_belial napisała: > > zgłosiłem twój post do moderacji > bo jest chamski > > ale moderacja nie reaguje już 2 dni więc odpowiadam Pewnie są w spisku. > skoro zarzucasz mi chamstwo to sam reprezentujesz chamstwo > skoro zarzucasz mi brak wypowiedzi merytorycznych > to reprezentujesz glupotę No taki już jestem reprezentatywny :-> Odpowiedz Link Zgłoś