Gość: kris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 19:31 hej chce kopic taki samochód , morze ktoś ma taki i wie jakie są wady lub zalety tego auta ??? morze mi ktoś pomóc ? drogę są do niego części ? proszę o odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Nissan Primera IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 19:42 Poczytaj tu: forum.nissanklub.pl/ www.nissanzone.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Nissan Primera IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 20:01 dobre bezawaryjne auto, jeśli chodzi o silniki . Niezawodne i bezawaryjne. Częsci może nie najtańsze ale często ich nie wymieniasz. Mankamentem raczej bedzie blacharka bo szybko rdzewieja. Ile chcesz przeznaczyc kasy na to auto? Odpowiedz Link Zgłoś
kertoip27 Re: Nissan Primera 31.01.11, 20:06 czy to forum o samochodach czy o ciechanowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Nissan Primera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 22:42 do 'abc' no tak ok 6tys ale mysle o zakupie na lato :)lakierkę to sie zrobi ;) mam znajomości u p Zajkowskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś