Dodaj do ulubionych

Łóżeczko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 09:58
Witam serdecznie potrzebuję pomocy. Potrzebna pomoc w formie łożeczka dziecięcego dla biednej przyszłej matki. Może ktoś z Was forumowicze ma łóżeczko którego juz nie używa a mógłby je komus oddać za darmo lub za niewielką odpłatnością.
Z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Matka Re: Łóżeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 10:26
      Przepraszam, czy biedna oznacza ograniczona umysłowo?
      Nie wie co to jest stosunek przerywany...???, bo jak się domyślam na tabletki i prezerwatywy jej nie stać. Nie ma na łożeczko, a na jedzenie, pieluchy, leki, ubrania, będzie miała, czy też będzie żebrać? Nie mogę tego pojąc, jak można rżnąć się bez opamiętania a potem rozpaczać, bo nie ma pieniędzy. A tatusiowi ręce poucinało??? Zaczyna się sezon prac polowych, budowlanych, itp, niech zakasze nogawki i ruszy szukać pracy. No chyba że, to był jednorazowy numerek...
      • Gość: inna matka Re: Łóżeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 21:02
        Po co komuś w życie z buciorami wchodzisz BABO!!!! Kobieta spytała tylko o łóżeczko, a ty jej dajesz zbędne wykłady. Stuknij się w czoło...prostaczko!!!!!!!!!!!!!!11
        • Gość: gg Re: Łóżeczko IP: *.centertel.pl 29.03.11, 22:14
          Moim zdaniem nie tylko osoby ograniczone umysłowo rodzą dzieci, a co sytuacji materialnej osoby na forum nie wypowiadajmy się i moze nie interesujmy sie czy będzie miała na inne rzeczy skoro prośba jest o łózeczko.
          • Gość: Matka Re: Łóżeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 23:58
            Swoje dzieci i męża możesz wyzywać od prostaków, dajesz im takie wychowanie to takie będą w przyszłości...
            Mogła pomyśleć zanim poszła do łóżka, czy będzie ją stać na to dziecko! Jeżeli jest w tragicznej sytuacji z innych powodów, to są organizacje, które pomagają rodzinom.
            Jak jesteś taka mądra to daj jej to łożeczko, najlepiej płać jej co miesiąc, żeby miała za co tą dzieciaczynę nakarmić. Może księdzu niech podrzuci, bo antykoncepcja to grzech przecież. Nie mogła założyć gumki, żeby iść do nieba ale głodzić dzieciaka i chować w nędzy nie będzie miała wyrzutów sumienia? I nie interesuje mnie jej status materialny, mierzi mnie brak odpowiedzialności!!!Jeżeli założycielka wątku jest taka altruistka, ma dostęp do komputera i internetu niech jej kupi używane na Allegro, mogła porozmawiać z rodziną, znajomymi, zebrać troche pieniędzy i najzwyczjniej w świecie kupić jej to łóżeczko.
            Na koniec, nie napisałam, że jest ograniczona umysłowo, zapytałam czy bieda ma być synonimem ograniczenia...
            • Gość: inna matka Re: Łóżeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 21:52
              bla bla bla- tyle chce mi się z Tobą rozmawiać "Matka"
              • Gość: Matka Re: Łóżeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 23:28
                To się nie odzywaj, nie musisz tu demonstrować swojej ignorancji... nikogo nie obchodzi, że nie masz nic do powiedzenia. Lepiej idź zarobić na łóżeczko dla "potrzebującej matki"!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka