cepekolodziej 15.04.09, 19:15 kupiłem sobie dżem produkcji libańskiej. Chtoura Garden. Fig Jam with Sesame Seeds. Smakuje mi, ale Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Dolina Bakaa 15.04.09, 19:27 byla, chyba, domena wplywow Syryjczykow. Ale Fenicjanie sa sprytni i fajni. Mamy jednego w instytucie. Daje sie lubic. Popieram twoja akcje multikulti. Chociaz, cos czuje, ze zza poludniowej granicy Libany przyjdzie pouczenie. Ze nelzja dzemu libanskiego kupowac... PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 jak zwykle, rozdetek.... 15.04.09, 19:34 znow zle czujesz.... dzemu libanskiego nie probowalam wprawdzie, ale czeresnie maja lepsze od naszych.... kretyn jestes, rozdetek, i kretynem umrzesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Dolina Bakaa 15.04.09, 19:35 polski_francuz napisał: > Chociaz, cos czuje, ze zza poludniowej granicy Libany przyjdzie pouczenie. Ze > nelzja dzemu libanskiego kupowac... > > PF I to już było. Nie wolno lubić nawet libańskich misiów. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant polskie dzemy gorą! 15.04.09, 19:44 www.youtube.com/watch?v=HD7DDpX_yto&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: W ramach multikulti 15.04.09, 19:50 Ja niedawno musialem pozbyc sie produktu Clairborne made in Israel , a dokladnie to Crazy Horse T-shirt ktora zaczela mnie "gryzc" jak spojrzalem na metke ,... =================================================================== kupiłem sobie dżem produkcji libańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: W ramach multikulti 15.04.09, 20:28 clairborne w israelu dodaje do produktow specjalny srodek, ktory dziala tylko i wylacznie na antysemickiej skorze.... jak taki jak ty kupi cokolwiek to wtedy skora reaguje... dobrze, ze tylko cie pogryzlo... u innych sa gorsze efekty... zalezy od rodzaju antysemity... Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Moze pchly zlapales Splitek a na metke zwalas 15.04.09, 21:43 Sugerujesz ze insects included przy zakupie ??? ,... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie, myslalem, ze moze od psa zlapales:/ Zdaza sie 15.04.09, 21:47 ...co bardziej pechowym Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Nie, myslalem, ze moze od psa zlapales:/ Zdaz 15.04.09, 22:06 <<zdaza>> ? Proszę nie pisać tu po hebrajsku. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Moze pchly zlapales Splitek a na metke zwalas 15.04.09, 22:04 <<Ahead of the summer season, kashrut supervisors in the northern city of Tiberias will be equipped with laser guns designed to eliminate bugs, the local rabbinical council decided recently.>> www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3699545,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nu, czytalem i co? 15.04.09, 22:10 Za Franco Matka Boska byla gienieralem armii hiszpanskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Nu, czytalem i co? 15.04.09, 22:19 Ale nie miała laserowego pistoletu na multi-kulti robale? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A nie jest za mdly? 15.04.09, 21:43 Nie ponosisz czasem ofiary dietetycznej Cepie? Odpowiedz Link Zgłoś