Gość: Karols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 10:32 Witam, chciałbym sie dowiedzieć coś na temat tej firmy.. Czym sie ona dokladnie zajmuje i jak sie sprawdza? Moi sąsiedzi maja z nimi do czynienia i to mnie zaciekawiło .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byczek780 Re: Jędruś-Drew - stolarstwo 08.05.13, 10:17 Ja własnie od nich mam meble ogrodowe od niedawna i jestem bardzo zadowolony. Firma widać że ma wszystko ładnie opanowane, bo jakościowo mi się podobają. Jak chcesz wiedzieć czym sie dokładnie zajmują to możesz sobie zobaczyć na ich stronce www.schody-balkony.malopolska.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.n1982 Re: Jędruś-Drew - stolarstwo 17.05.13, 08:54 Dla mnie zaś wykonali ogrodzenie drewniane oraz altankę. Świetna jakość. Swoją drogą autor tematu mógłby zapytać sąsiadów, no chyba że jest z nimi na ścieżce wojennej. Tak czy siak polecam firmę Jędruś-Drew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andreas Re: Jędruś-Drew - stolarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.13, 13:44 Muszę przyznać, że ich prace przypadły mi do gustu. Jestem zaskoczony, że w Jordanowie jest tak dobra oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
karcia0311 Re: Jędruś-Drew - stolarstwo 07.08.13, 11:13 Mnie oraz mojego męża do korzystania z ich usług skłoniło wieloletnie doświadczenie. Jordanów jest malutki i na lokalnym rynku firma ma renomę. Mieszkamy tutaj dopiero pół roku, ale w związku z budową domu mieliśmy przyjemność z nimi współpracować. Odpowiedz Link Zgłoś