Gość: Krzysiek Re: Mężatka dla żonatego IP: *.eaw.com.pl 25.04.14, 23:02 Hey, jesli masz ochote ze mna popisac albo nawet spotkac sie to odpisz jak najszybciej. Mam na imie Krzysiek, 180 cm wzrostu, zielonooki blondyn lubiacy dowcip, spontan i wiele innych rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeo.1 Re: Mężatka dla żonatego 26.04.14, 00:58 gaga77op napisała: > Normalny mężczyzna z nutką szaleństwa, który tak jak ja potrzebuje "swojego mar > ginesu" w związku. Nie interesują mnie single, napalone małolaty, ciepłe kluchy > ani macho. Wiem, że o normalność w dzisiejszych czasach trudno ale może... kto > wie :) > > Absolutnie nienormalny ,nie z nutką ,ale z całym zeszytem do nut.........................normalność w dzisiejszych czasach , to orka na ugorze,jeżeli już to tylko wariata trzeba...................... i wariatki............................ > "Człowiek błądzi, póki szuka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Mężatka dla żonatego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.14, 00:18 jestem z czestochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Mężatka dla żonatego IP: *.ibs.net.pl 08.05.14, 08:44 Witaj, może masz ochotę na miłą znajomość z zadbanym, normalnie zbudowanym mężczyzną, bez oznak ciąży spożywczej, podobno z poczuciem humoru i dystansem do siebie i świata. Trochę suchych faktów: wzrost 177 cm, oczy niebieskie, włosy ciemne. Jeśli bierzesz pod uwagę znajomość z takim facetem miło mi będzie Cię poznać. Pozdrawiam Artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Mężatka dla żonatego IP: 46.77.124.* 08.05.14, 10:42 Witaj z kad jesteś twój wiek choć choć to nie istotne ja szczupły 45-latek chętnie się z tobą zaprzyjaźnić więcej jak się odezwiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Mężatka dla żonatego IP: *.finemedia.pl 08.05.14, 17:32 Witaj, jeżeli jesteś z Wrocławia lub niedalekich okolic to akceptuje wszystkie Twoje warunki. Mój układ jest odbiciem Twojego. Wchodzę w to! am Odpowiedz Link Zgłoś
lukjo Re: Mężatka dla żonatego 09.06.14, 09:22 hej! daj znac jesli jeszcze szukasz! pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
on_szuka_kce Re: Mężatka dla żonatego 09.06.14, 10:04 czesc. szukam kogos takiego jak ty. mieszkam w katowicach i mam lat 30 bez nałogów. jak masz na imie? moze poklikamy? pozdrawiam. piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mass Re: Mężatka dla żonatego IP: 85.219.162.* 09.06.14, 10:44 Witam Ja też Cię chętnie poznam 100% dyskrecji. Ja facet 34 lata średnia budowa normalny i trochę nieśmiały. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus Re: Mężatka dla żonatego IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.06.14, 05:50 ;)...witaj to moze dasz sie odnaleźć? ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadelo50 Re: Mężatka dla żonatego IP: *.cnow.pl 12.06.14, 17:55 A skąd jesteś, jakieś namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadelo50 Re: Mężatka dla żonatego IP: *.cnow.pl 15.07.14, 10:31 To nie ogłoszenie tylko gra łańcuszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMAN Re: Mężatka dla żonatego IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.14, 23:42 Witaj mogę cię poćiesyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Mężatka dla żonatego IP: *.promax.media.pl 14.06.14, 10:23 witaj jamily 55latek z ostrowa wlkp zonaty mysle dokladnie tak jak ty szukam milej dyskretnej przyjaciolki chetnie na dluzej co otym myslisz janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniello:P Re: Mężatka dla żonatego IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.14, 15:16 HEYKA.Jestem zainteresowany znajomością.MIESZKAM W OPOLU:PP Jak coś to daj znać na maila,,może tel??Pozdrawiam Daniello:) Odpowiedz Link Zgłoś
xszerszenx Re: Mężatka dla żonatego 14.06.14, 23:43 czesc moze jestes z podhala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarro Re: Mężatka dla żonatego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.14, 13:50 Witam. Napisz : jar.rom.58@wp.pl Pozdr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Mężatka dla żonatego IP: 62.29.136.* 17.06.14, 13:51 Witam interesującą zamężną Panią! Zainteresowało mnie Pani ogłoszenie i miałbym ochotę Panią poznać w celu pisania, spotkań, seksu, przyjaźni, może i więcej. Mieszkam w Krakowie, jestem żonaty, mam 55 l, jestem zadbany, przystojny, wysoki 186cm, miły, kulturalny, wykształcony, spokojny, czuły, higiena, zdrowie i poczucie humoru zapewnione, mam dobry charakter i lubię fajną zabawę. Szanuję, podziwiam i kocham mądre, otwarte, inteligentne, swobodne, naturalne, niezależne, bezinteresowne i lubiące mężczyzn kobiety. Jestem szczęśliwie żonaty, więc dosyć doświadczony, ale nie do końca zaspokojony z powodu długotrwałych dolegliwości kobiecych żony (mamy seks bez penetracji, chociaż też udany). Szukam przyjemnej, możliwie ładnej, zgrabnej, atrakcyjnej i wysokiej kobiety, najlepiej przyjaciółki-pokrewnej duszy, z którą mógłbym również porozmawiać, pośmiać się, zjeść, wypić, która mnie wysłucha a ja odwdzięczę się tym samym; lubię wesołe rozmowy i zabawy-subtelne i podniecające erotycznie, ładną bieliznę, uwodzenie, droczenie się, dotykanie, przytulanie, pieszczoty, całuski, grę wstępną i satysfakcjonujący, pełny radości, szacunku i miłości, lekki seks oralny i klasyczny, a jeśli chce Pani poeksperymentować to jestem również chętny. Jeśli wyczuję w Pani przychylność, ciepło, dobroć i Pani będzie chętna, to na pewno z całych sił i z całkowitym oddaniem postaram się doprowadzić Panią do pełnego, maksymalnego rozluźnienia i zaspokojenia poprzez masaż, pieszczoty całego ciała, dłuższą grę wstępną, delikatne całowanie ze ssaniem Pani języczka; pieszczenie, całowanie, lizanie i ssanie Pani piersi, pochwy oraz łechtaczki. Ja oczekuję od Pani również pełnego zaangażowania i oddania w celu całkowitego obopólnego zespolenia i zaspokojenia. Oczywiście marzy mi się też bardzo seks - dla dopełnienia (mówiąć może troszkę wulgarnie: chciałbym Panią rozpalić powoli do białości i po prostu "przerżnąć", "przelecieć" czy "wydymać") - tak lekko, zwiewnie, spontanicznie, naturalnie, delikatni i czule, oraz gorąco i namiętnie, z pełną miłością i na przeróżne możliwe sposoby: n.p. "na jeźdzca", od tyłu, na leżąco na boczku, na krześle, na stojąco, na stole, albo tak jak Pani tylko lubi, aż do osiągnięcia ekstazy, wielu wspólnych, może przedłużonych orgazmów i błogiego wyczerpania i może uśnięcia nago przylegając do siebie. Uwielbiam bliski kontakt ciał, dotykanie się, głaskanie i przytulanie na golaska i jestem pewien, że dogadamy się w tym doskonale. Proszę napisać czy by Pani czegoś takiego chciała, jakie ma Pani jeszcze ewentualnie inne potrzeby i wymagania, oczekiwania, jakie zainteresowania, co Pani lubi najbardziej a co nie, jak Pani wygląda, ile ma wzrostu i w jakiej okolicy mieszka czy przebywa, ile czasu Pani potrzebuje aby czuć się komfortowo, czy zgodziłaby się Pani też ewentualnie spotkać na łonie natury n.p. w lesie, na łące, na rowerze, w górach itp. Bardzo też proszę o jakieś Pani zdjęcie, a odwzajemnię się moim. Pozdrawiam Panią serdecznie i czekam na wiadomość. Jeśli nie zdecyduje się Pani z jakiegoś powodu na realne spotkanie, to również sprawi mi przyjemność pisanie na każdy temat w celu nawiązania znajomości i przyjaźni. Kontakt ze mną przez e-mail: soulmatepj@gmail.com Proszę też przeczytać dość ciekawy artykuł: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozzek Re: Mężatka dla żonatego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.14, 22:55 cześć czy jeszcze aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romano560 Re: Mężatka dla żonatego IP: *.play-internet.pl 02.10.15, 09:41 ja podobnie szukam Pani z Opola odskocznia bardzo wskazana , dyskrecja i kultura pozdrawiam i oczekuję kontaktu roman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata1995 Re: Mężatka dla żonatego IP: *.devs.futuro.pl 02.10.15, 10:49 Poznam chętnego mężczyznę na seks bez sponsoringu, mój email: renata.seks@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga Re: Mężatka dla żonatego IP: 171.25.231.* 02.10.15, 15:13 Witaj , szukam takiej znajomości , jestem zadbanym facetem mam 49 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolwik Re: Mężatka dla żonatego IP: *.centertel.pl 10.02.16, 12:44 Cześç, jeś w dalszym ciągu chcesz tego samego to odezwij się na maila zolwik123123@interia.pl ja żonaty 33 lata z Opole. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wd1960 Re: Mężatka dla żonatego 16.02.16, 00:03 odpisz prosze :nyr4evr@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sekskochanek Re: Mężatka dla żonatego 19.02.16, 20:27 Lukaslukas.82@wp.pl Dążąć błądzimy, ale i nabywamy nowe doświadczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slotytrzydzescidwa Re: Mężatka dla żonatego 19.02.16, 22:16 gaga77op napisała: > Normalny mężczyzna z nutką szaleństwa, który tak jak ja potrzebuje "swojego mar > ginesu" w związku. Nie interesują mnie single, napalone małolaty, ciepłe kluchy > ani macho. Wiem, że o normalność w dzisiejszych czasach trudno ale może... kto > wie :) > > > "Człowiek błądzi, póki szuka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pledulik Re: Mężatka dla żonatego IP: *.146.134.132.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.02.16, 08:12 Witaj jestem przeciętnym facetem któremu znudziła się codzienność wiec może cos pokombinujemy jeśli masz ochotę Odpowiedz Link Zgłoś