Dodaj do ulubionych

dla tańczących

18.11.10, 09:30
Kto zapomni - ty czy ja,
Komu będzie kiedyś żal?
Nie pytaj, przecież wiesz,
Bierz życie jakie jest
Już nie zmienisz teraz nic
Nie przewidział tego nikt,
Że nasz niezwykły sen
Jak mgła rozpłynie się

Zatańczysz ze mną jeszcze raz,
Ostatni raz,
Nim skończy się ten bal,
Nadziei iskra błyśnie w nas
I zgaśnie w nas
Jak niepotrzebna łza
Zatańczysz ze mną jeszcze raz,
Ostatni raz,
Nim skończy się ten bal,
Nadziei iskra błyśnie w nas
I zgaśnie w nas
Jak niepotrzebna łza

Choć nam będzie siebie brak,
Choć poznamy ciszy smak,
Nie cofnie czasu nikt,
Gdy w oczy zajrzy świt
Podzielimy świat na pół,
Pogubimy resztki słów
I zanim minie dzień,
Zapomnieć zdążysz mnie
Obserwuj wątek
    • Gość: kobietka Alfa Re: dla tańczących IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.10, 10:23
      Fabiani...dajesz bardzo wymowny tekst, on jest dla mnie, czy dla kogo...Nie pomogą Podziękowania, nie pomogą przeprosiny, już na to za późno, za późno na wszystko...To przez Ciebie się boję...To Ty posłużyłeś się mną, "jak zabawką" "pluszowym misiem", jak bym nie miała uczuć, jakbym była martwa...Pomyliłes się do mnie, znalezłeś mnie, ale nie zobaczyłeś,i ciągle poszukujesz siebie.. "Zawietrznie" dokonałes zniszczenia, potrzeba czasu abym mogła zburzyć "mur obronny".

Mogę brzmieć niepoważnie o rzeczach dla mnie poważnych
      Mogę być uwodząca, ale nie igrac tym i się nie bawić
      Mogę być bardzo kobieca, ale nie dręczyć tym męzczyzn
      Mogę być mądra, ale mądrości nie wykorzystywać do walki
      Mogę się w kimś zakochać/zauroczyć i polubić, i mówic to komus szczerze i pozwolić odejść z ogromnym szacunkiem, Trzeba dużej dojrzałości, aby móc na taki stan sobie pozwolić..

Fabiani czy Ty umiesz to wszystko! Czy Twoja maska Rzewnego Romantyka godzi w sobie to !!
      Fabiani "rozpylasz tylko mgłę.."a jak ona się rozejdzie nic nie pozostaje...pustka, krzywda..

Alfa kobieta, którą poznałes w sierpniu, zaprosiłeś na gazetowy czat i tam się Nią pobawiłeś...

ps. nie mów słowami KULT-u, zacznij mówić własnym językiem..do kogokolwiek. Miałeś odejść, pozegnałes się...dlaczego wróciłeś i z takim watkiem..??
      • fabiani Re: dla tańczących 18.11.10, 10:41
        To nie do Ciebie Alfo. Zupełnie nie. To co miałem napisac do Ciebie napisałem wcześniej.
        To dla wszystkich. Wszystkich tańczących. Moja osobista refleksja na mój własny temat.
        I to nie KULT. To Krawczyk.
        Jescze raz Cie przepraszam za moje wczesniejsze czyny. Przepraszam!
        • Gość: gość Re: dla tańczących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 12:26
          a ja bym chętnie potańczyła przy tym Krawczyku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka