Gość: Chris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 23:00 Dzień dobry Jeśli chcesz Alfo droga zatńczyć z wiatrem przynajmniej tak silnym ... www.youtube.com/watch?v=pBI3lc18k8Q&feature=related Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 04.02.11, 08:44 Krzysztofie kochany...przy takiej skali nie da się panować nad ciałem, bo to żywioł nim żądzi..taniec jest niemożliwy :) nie utrzymam się..nie pokonam tego www.youtube.com/watch?v=hUD7m3MZOt4&feature=related ...czuć podmuch wiatru na swoim ciele, to jak dać się ponieść najsilniejszym impulsom..i zmysłom Alfa ps.kocham muzykę od Ciebie..Ty zrozum moją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 10:13 Dzień dobry Droga Alfo mistrzostwo jest domeną słonecznej pogody, wiatr i jego siła symbolizuje ruch, nie poddawaj się prawom zmiennym, czestuj umiarkowanym promykiem, każdy krok niech będzie lepszym... Twój Chris www.youtube.com/watch?v=cPmVHMPn9jI&feature=related P.S. Dziekuję za przyjęcie zaproszenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 77.252.246.* 04.02.11, 11:28 Krzysztofie....nie dałeś mi kochany zaproszenia Wprost, oparłeś się na mojej intuicji, że przyjdę :) jestem i przyjemność po mojej stronie... ps.chcę zrezygnować z uwodzenia Ciebie, ale to szalenie trudne dla mnie, wymyka mi się to nieświadomie.. ps. to nie wietr jest moim żywiołem ALFA Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 16:19 Dzień dobry Taniec jest strategicznie zobowiazany z nieświadomą trudnością nieuwodzenia się, jeśli zachdzi potrzeba wyższej formy zorganizowania się w tendencji optymistycznie nieangażujacej tej sfery przykładam się w staraniu o niezaniechanie :) Chris lubi sugerować trudność na wyżyszym ułożeniu pokładu szcześcia - idea - aby się tylko niezatracić :) Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 05.02.11, 01:52 Rozumiem, jak nigdy Twoje przesłanie....umowa zawarta pomiedzy nami nabrała szczególnej mocy* Nie przekroczę jej nigdy. Zostawiam to Tobie... Dziś już wiem...Ty bronisz się przed zatraceniem. Ja już oswoiłam swoje lęki. Alfa Dobrej Nocy kochany Krzysztofie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 02:12 Strasznie to zagmatwałem, wierze,że to ma sens... dziś mam ochotę zrozumieć siebie jednak w Twojich słowach wcześniejszych jeszcze z innego wątku, jedno słowo pomogło mi wyjasnić oczywistość, było jak eliksir młodosci, zmobilizowało mnie do załozenia "10" i myslę, że strasznie dobrze zrobiłem. Dobranoc Alfa www.youtube.com/watch?v=cO8m0TWMAT8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 22:30 Dobry wieczór Pragnę dziś wykrzyczeć, tak...!!! to ma sens czyste szaleństwo Alfa intuicja to jedno, przeznaczenie drugie, powabnej, kusząco zacietrzewionej, rozmarzonej... Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.11, 12:32 Krzysztof kochanie...ja zrozumiałam, i czuję tak samo..zapędziłam i Ciebie i siebie w "niewiadomą przestrzeń" dla nas. Ja nie chcę.. ps. mam problem z dostępem do sieci...wybacz, ale nie mam teraz na to wpływu.. pozdrawiam gorąco i czule..ALFA Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 23:06 www.youtube.com/watch?v=5wftvPyL7L0&feature=list_related&playnext=1&list=MLGxdCwVVULXe4bcBshxRIiZv8v0B2ycqh czas jest nadzieją jądrowej reakcji zapedzić się znaczy trysnać fantazją niczym noc chwały Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 77.252.246.* 07.02.11, 11:00 Krzysztofie kochany może zagmatwałeś, ale puenta bałaganu jest dla mnie przejrzysta. Mógłbyś pisac do mnie "kodem" i tak bym to zrozumiała...juz tak. To co trudne i niedostępne do logicznego rozumowania, zmusza mnie do większej wnikliwości...Nie widze a czuje.. Zapach jaśminowo-różany też jest dla mnie eliksirem, ale nie młodości...zmysłowości. Alfa ps.pozdrawiam mocno i gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 23:46 Dobr wieczór Alfa czy już nie masz problemów z netem? Zatańczysz ze mną wolnego. www.youtube.com/watch?v=SB4TCGg765g&feature=fvst Twój Chris p.s. nie chcę pisać kodem... dla mnie wszystko posiadać musi dwa końce jeśli nie znajde drugiego końca - otacza mnie aura rozpaczy pozdrawiam Cię bardzo mocno i gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 13.02.11, 09:03 Krzysztofie mój kochany już mam łączność, tęskniłam za Tobą.... kody, insynuacje, sugestie, domniemania....ja ich nie lubię! zawsze chcę mieć jasność, niepewność wytrąca mnie z równowagi ps.kiedy poczuło się pierwszy smak rozmowy z Tobą chcę się więcej...rozmowy, nie tańca Alfa Twoja (gorąco pozdrawiam Cię) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 09:33 Dzień dobry Alfa Każda chwila kiedy mogę napisać do Ciebie jest dla mnie odkrywaniem na nowo potęgi uczuć. Częstujesz mnie i ja Ciebie nowym. To wystarcza do stworzenia nowej koncepcji. Utrwala powołanie do spędzenia czasu w sposób szaleńczo powabny. p.s. cieszę się, że masz już możliwość łączności, tęskniłem również za Tobą Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 13.02.11, 11:16 Rozmowa, aczkolwiek trudna, mądra i (czasem)przeintelektualizowana, wręcz narcystyczna powoduje tęsknotę do dalszego zaspakajania siebie w ten własnie sposób. Każda chwila z Tobą prowadzi mnie do najdalszych zakątków własnego rozumowania, nie zapominając o drganiu moich zmysłów...to jest "poza mną" Alfa Twoja (moc pozdrowień) gdzie Twoja muzyka Krzysztofie...czekam na nią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 13.02.11, 14:11 Krzysztof kochanie, całkowicie się zagubiłam, nie wiem gdzie mam być, "10" ma być stałym punktem odniesienia? To jest miejsce dla nas? Czy mam je opuścić? Proszę Ciebie o wskazanie drogi... Im większe zagubienie, tym splątana droga wyjścia ...dlaczego tak Alfa Twoja (zamyślona, fantazjująca) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 14:23 Droga Alfo nie chciałbym wyrazić w słowie zachwytu jakim rozbawiło mnie urozmaicenie wnikliwości wątku pobocznego, moim zadaniem jest wyrazić konkretną myśl przy maksymalnej sile stworzyłem miejsce ucieczki dla Nas. To też jeśli zajdzie takowa potrzeba, jest miejsce gdzie na spokojnie poukładamy wnikliwe myśli. p.s. muzycznie miało być ale się zapomniało :) cieszę się że czujesz to samo - brak muzyki przy nazwie tematu wyrzuca za burtę :) www.youtube.com/watch?v=4vzlB43VnWg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 14:34 Dodam jeszcze, nawet mi przez myśl nie przeszło aby projektować mieszkanie tzn. rozmowy przed domem, w ogródku, w garażu, w salonie, w pokoju, w sypialni i itd.. (oczywiście wszytsko w odzielnym watku) Choć miało by to sens bo wiedział bym jak się zachować i niezatraciłbym się :) www.youtube.com/watch?v=2_yAcJihzx4 Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 13.02.11, 14:49 Denerwujesz mnie i to bardzo! jak masz pisać takie bzdury, to nie pisz wcale! Nie znoszę Twoich klapków basenowych, różowego stroju, żucia gumy, garaży, ogródków i tym podobne.. Muzyka ładna...ale potrafisz lepiej, kiedy chcesz... " oczywiście wszytsko w odzielnym watku" możesz iść sobie na wątek na luzie. Alfa ( ten mężczyzna doprowadza mnie do wrzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 15:05 Alfa kochanie kiedy słyszę klawisze pianina szukam odpowiedzi co kompozytor miał na myśli i kiedy poznam jego koncepcję czuję wykonawcę słyszę to razem tak jak powinno być. Czy to żle być troszkę zacietrzewionym ? Alfę proszę o przywołanie się do zadumy pamietam pozę.... p.s. wie co dobre - podparta rękoma www.youtube.com/watch?v=LrJM4R40lWY&feature=fvst Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 13.02.11, 16:52 www.youtube.com/watch?v=M0WepJK__Wk Jak patrzę w ich oczy czuję jakby porozumienie, nie do końca potrafię to wyjaśnić, jest coś enigmatycznego w spojrzeniu... ps.chciałabym spojrzeć w Twoje oczy moją dzikością i namiętnością, może by zgasła Alfa (jestem rozmarzona jak nigdy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 19:25 Nie umiał bym swoim wzrokiem powstrzymać Twojej namiętności, dzikość mogła by zrodzić porządanie, namietność mogła by oddać zapomnieniu i tu początek gestu, który za bardzo blisko skojarzony mógłby stać się przyczyną przymierzenia się do czynów mniej lub bardziej nieadekwatnych. Chris www.youtube.com/watch?v=PH4JPgVD2SM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 13.02.11, 22:47 Krzysztofie znowu zagadka, tu nigdzie nie ma Niszy? Gdzie masz owe schronienie? Proponuje mur obronny..A spokoj pomiędzy nami czasem bedzie przypominał burze. "stworzyłem miejsce ucieczki dla Nas"** Alfa Dobrej Nocy kochany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 23:03 Droga Alfo zamiar tworzy podwalinę pod mogącą zaistnieć potrzebę rozmowy w temacie innym bardziej anonimowym. Czasami jeden gest propozycja jest impulsem do przemiany w coś bardziej nowoczesnego. Taka odskocznia w innym watku jest poniekąt ważnym elementem wyrównujacym. Chris również dobrej Nocy przesympatycznej dociekliwej Alfie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 77.252.246.* 14.02.11, 08:18 Krzysztofie...zagadki i tajemne zmowy są intrygujące. Zastanawiam się jak mam to zrobić o czym piszesz. Ułożyłeś pewien plan bycia na forum...dobrze rozumiem. Nie zagubimy się w tym...? Zasada: "jedna myśl tu, druga myśl tam". To trochę jak gra, a może coś innego, czego nie wiem, ale się dowiem! Dień Dobry kochany. Alfa Twoja ps.muszę wiedziec czy trop myślowy jest dobry, ale nie wiem czy ja tego chcę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 12:52 Dzień dobry Droga Alfo nie bedziemy pisać do siebie w ten sposób jedna myśl jeden wątek. Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 77.252.246.* 14.02.11, 13:13 potrafisz wszystko zagmatwać niesamowicie, wyplątywanie się z Twoich myślowych macek jest trudne, ale możliwe...Tylko po co tak komplikować, w życiu i tak jest ich sporo...Codziennie coś "rozsupłuje" swoje i czyjeś...A Ty mi dokładasz! Pomyślałam o łamigłówce... ps.chyba coś się ze mną dzieje, bo zaczynam się odgrywać] Dzień Dobry Kochany Krzysztofie Alfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 22:41 Dobry wieczór Kochana Alfo Dziś mam ból głowy. Nawet nie mam siły myśleć. Pozdrawiam Cię czule. p.s. www.youtube.com/watch?v=vdB-8eLEW8g&feature=fvst Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 77.252.246.* 15.02.11, 10:40 Krzysztofie czegoś potrzebujesz bardzo, czegoś Ci brak? Alfa ps.pozdrawiam Cię Kochany....Dzień Dobry(w myślach jestem przy Tobie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 16:02 Dzień dobry Najdroższa Alfo mam wszystko co jest mi potrzebne bardzo Ciebie cenię za pomoc. Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 15.02.11, 17:34 Odwzajemniasz pomoc pomocą? Odwzajemniasz bliskość bliskością? Odwzajemniasz czułość czułością? Co w życiu dajesz od Siebie, czego dać nie chcesz? Czy na pewno masz wszystko w życiu, co jest potrzebne?/ ja nie mam tego...nigdy się nie można do końca nasycić. Alfa Twoja (pozdrawiam czule) ps.nikomu nie chce już pomagać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 01:11 Dzień dobry Krajobraz szcześcia tworzy szczodry element struktury poznawczej opartej na dzieleniu się nim, pomaganiu tworzeniu bliskości, obdarowaniu czułością. Czego nie posiadam nie jestem wstanie ofiarować, samo słowo nie wystarczy, jeśli zakorzenisz je wsposób wierny nasycisz pustkę, utkasz nić taką jaką wiąże się okrety, każdą chwilą, którą jestem wstanie to zrozumieć otrzymuję apetyt na więcej... Czyż bym szukał odpowiedzi zwartej, a irracjonalnie sądził, ze posiadam ją - nic złudnego. Nieważkość nieświadczy o odmienności, otula ona powód do pomnożenia tego w sobie. Alfa aby się nasycić musisz kosztować. Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 16.02.11, 08:08 ...żądano od Ciebie więcej, niż mogłeś dać..Jeśli kobieta czuje swoją wartość, ma wszystkie atuty..widzialne i niewidoczne, ale w życiu przechodzi niczym po linii zawieszonej na wysokości..nie boi się, że upadnie...boi się, przejście będzie coraz to trudniejsze, będzie przypominać drogę na górski szczyt..W górach jest bardzo pięknie...kobieta straci z oczu, co dla niej najważniejsze kając się zachwytem strzelistości granitowych wierzchołków. Dzień Dobry Kochany Krzysztofie Alfa Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 09:20 Dzień dobry Jeśli pragnienie przedstawia nutkę porzadania otuloną w wyobrażnię abstrakcyją jaką można dzielić się i cieszyć. Każda chwila może być spełnieniem Wędrówki górskim szlakiem, stąpaniem w miejscach gdzie marzenia czynią się prostrzymi. Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 16.02.11, 09:55 Krzysztofie..przestań epatować zmysłami !!!! odnieś się do mojego postu! Zostaw góry w wyłącznej przenośni...jako metafora...Uruchom teraz aparat psychiczny. Czasem mnie złościsz! ps. chodzisz po górach? ja tak i strasznie to lubię Alfa gorąco pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 19:13 Droga Alfo mam dziś nie epatować w porządku. Jestem za. www.youtube.com/watch?v=oCevEiDyS-A&feature=fvst Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 00:48 Dobry wieczór Najdroższa Alfo niczym horyzont znikasz mi o muzo moja nie jesteś przypadkiem wędrującą wśród szczytów rozkosznie patrząc na krajobraz porządania? Czy nie mam złudzenia, że gniew zasłania Nas swoim płaszczem... Zamysł zmysłów miesza rozdrażniony. I tylko melodia może poukładać serc porządek władców myśli rozkosznych. www.youtube.com/watch?v=RUScb1-9ChY&feature=fvst Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.11, 10:05 Krzysztof Kochanie jestem tu tylko dla Ciebie...masz rację uniosłam się gniewem, możesz to zmienić we mnie...wiesz jak..A jednak jestem Twoją Muzą, tego chciałam. Możliwość pragnień najgłębszych zostaje usidlona tylko w wyobrażeniach. Mam jest bezpiecznie..Nie wyrzadzisz mi, ani Ja Tobie krzywdy. Muzyka Twoja...zawsze mnie nastraja ALFA Twoja zawsze (pozdrawiam Cię gorąco i bardzo czule) Dzień Dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 10:18 Najdroższa niczym magiczny urok gwiezdny pył szumi obłokiem szczerosci. Wybacz to uniesienie, w którym gniew powstał. Nie zawsze można zestroić myśli porządek z gwarem nadwornych odgłosów. Niech myzyka będzie ostoją Naszych uniesień. www.youtube.com/watch?v=D18nak6KWPI&feature=related Witam Cię radośnie Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.11, 10:48 A może brak odpowiedzi jest odpowiedzią Twoją....Czuję się teraz jak w Sheakspirowskich klimatach..i w "Poskromieniu Złośnicy.."... Krzysztofie kochany witam Cię.. ps. nie bądź próżny, nie ignoruj proszę moich postów...Chcę dodać coś do naszej umowy...zgadzasz się.. **Zadne z nas nie spowoduje tego, aby nadmiernie się odsłaniać w tym miejscu.. Pozdrawiam Cie niezwykle czule i uprzejmie Alfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 11:29 Alfa jeśli słowem umocnisz w przekonaniu fakt, iż każda chwila która nadejdzie będzie jeszcze szcześliwsza, a umowy zaszczyt odsłoni blask radosci z każdego punktu i w każdym calu, to ma tak być. www.youtube.com/watch?v=rBUrRfuQ2VY&feature=related Chris zawsze Twój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.11, 12:53 Krzysztofie..Mój Drogi sama nie będę tworzyć nastroju, ale tylko przy Twojej pomocy... ps.Zastanawiam się co dalej, jaki kierunek...Dlaczego trzymam się rangi umowy.. Pierwszy raz odczuwam zamęt w umyśle... Alfa (zamyślona) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 13:32 Zatem usłuchaj tendencji, jak do tej pory pragnienie stało cicho tułało sie biedne w orientacji bez przyszłości tworzyło głuchy stan, przytulało się i nie chciało usmiechać Czy to jest efekt rozterki bynajmniej określonej swawolnie? Chris (myślący o zamyśleniu) www.youtube.com/watch?v=ZnlKhCV5oJg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.11, 14:05 Potrzebuje teraz bardzo dobrej, wyciszającej mnie muzyki o głębokim natężeniu..daj mi ją! Nie mogę w tym miejscu odsłuchać, zrobię to później...Kochany Zamyślenie poszło zupełnie w nieoczekiwanym kierunku... Alfa Twoja ps.potrzebuje jakiegoś wglądu ..w siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 15:08 Proszę bardzo.. według mnie może być Tylko proszę nie mówić, że nieoczekiwany kierunek nie ma zamiaru określić sie jako niemożliwy do zoriętowania... www.youtube.com/watch?v=C3lWwBslWqg Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.ip.netia.com.pl 18.02.11, 16:41 Już dawno tego nie czułam, roszczenia innych układają się podstępnie w moją winę..dlaczego...Próbuje znaleźć ów kierunek i orientację, dwa światy, dwa różne poglady, dwie osoby, dwa odmienne stany uczuciowe!! ps.chcę usłyszeć tą muzykę...bardzo kochany Krzysztofie! Alfa Twoja Forumowiczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 17:35 Bardzo chcę abyś wybrała też coś dla mnie. Interesuje mnie Twoja interpretacja postrzegania stanów emocjonalnych. Ja dodatkowo starałbym się w komunikacji niewerbalnej. Choć jest to ryzykowne ma to też znaczenie. Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 18.02.11, 21:24 Krzysztof kochanie...obecnie jesteś poza zasięgiem odczuwania moich stanów....Nie podejmę nic co jest ryzykowne dla mnie... Większość ludzi raczej rozwija w sobie zdolności przeciwne, zdolność, aby patrząc - nie widzieć, aby słuchając - nie słyszeć. Alfa Twoja kochana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 21:41 Brawo!!! Cudowny sposób opisu sytuacji, w której populacja generuje odczuwanie szcześcia poprzez nieszczeście - ja też to odczuwam, szczególnie kiedy trzeba się poruzmiewać metodami transmisji uczucia na bok liczy się gotowe rozwiązanie, może mieć 100 lat, ale ma działać.... ufff nie powinienem pisać Cieszę się, że zatracenie na forum pozostawia na Nas ubranie tzn. także uważam, że tu na forum zasięg odczuwania pewnych stanów jest dość ograniczony. Liczy się fantazja.Rozeznanie tematu i dobra muzyka.. Chris uporczywo czekający na melodię od Ciebie kochana Alfo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 18.02.11, 22:24 www.youtube.com/watch?v=hmVQlIwKsh8 wchodze po schodach cicho i delikatnie, pokonuję czasem 2 schodki, chce mi się żyć, chce mi się wszystko, byc wszędzie, doznawać najgłębszych pragnień..otwieram drzwi, właczam muzykę ....głośno, nic wokoło nie istnieje tylko JA* Alfa Twoja kochana(jaką lubisz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 20.02.11, 14:12 Chris napisał:.."Cieszę się, że zatracenie na forum pozostawia na Nas ubranie tzn. także uważam, że tu na forum zasięg odczuwania pewnych stanów jest dość ograniczony..." Nie ściągaj niczego z Siebie !.....Oddaj to za pomocą...dzwięków, ja "odczytuje" A teraz...coś dla Ciebie, dla Ciała i duszy, dla zgłębienia duszy Twojej (zamknij oczy i słuchaj!) ALFA (słucham razem z Tobą...)www.youtube.com/watch?v=C3t94ri60qw ps....chciałam coś dodać ...i wykasowałam szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 18.02.11, 22:33 Mój drogi muzyka piękna Stinga....wschodnie klimaty mnie urzekają! cudna! Coś dla ciebie kochany..www.youtube.com/watch?v=n03daWochCM Pozdrawiam gorąco Cię, ALFA* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 22:48 Moja Droga - czy masz ten czas odpoczynku w zasięgu? to dla Ciebie www.youtube.com/watch?v=YEUw0AqgZ_c&feature=channel p.s. doskonale relaksuje Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 19.02.11, 09:19 Dzień Dobry Mój kochany.... www.youtube.com/watch?v=kcf3dTEka_8&feature=related Zrozumieć można i za setnym razem, ale odczuć Ciebie - tylko za pierwszym... ps.bardzo dobrze się czuję. Alfa Twoja(słodycz ust niech będzie wspomnieniem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 09:54 Dzień dobry Alfa Każda chwila kiedy możesz słodkość swych ust odwzajemnić w tym co w melodii przesyłasz najdroższa jest cudowna. Twój Chris www.youtube.com/watch?v=NItTPeGwwHw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 19.02.11, 14:18 Krzysztofie..kochany, poza wysłaniem muzyki i taktowną konwersacją...nic więcej Ci nie dam...Jak by Cię to irytowało, to uwzględnij zasady umowy*!Ona będzie zawsze z NAMI*I ja będę tu zawsze z Tobą...przychodzę do Ciebie po cichu nawet w nocy.. ALFA Twoja www.youtube.com/watch?v=amXeJrA-wDc&feature=related ps. zaczynam "wytrzymywać" wzrok "na sobie" innych w tańcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 19:44 Droga Alfo niczym nie możesz się irytować, każda sytuacja wymaga odpowiednieniego podejścia, masz w sobie moc, życzliwość, jesteś zaradna czy może to w tańcu być oceniane żle, czy może być to oceniane w ogóle. Każda chwila, której efekt wytwarza nowy lepszy porządek jest sukcesem. Bardzo chciałbym zrozumieć każde przesłanie, o którym mi piszesz, ale nie które słowa rozumię dopiero póżniej. Teraz wiem, że ma to znaczenie i tworzy podwalinę we wszystkim. Twój Chris www.youtube.com/watch?v=4G6QDNC4jPs&feature=relmfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 19.02.11, 20:30 Nie lubię takiej muzyki!.. Wiem kochany, że pierwsza myśl moja do Ciebie jest tak prosta i tak otwarta, ale muszę ją zaraz zagmatwać...wiesz już dlaczego..Będę gmatwać, kodować, symbolizować..ucieknę w język metafor! By..myśleć należy oduczyć się najpierw wielu rzeczy...Byś mnie czytał poprawnie zapomnij kim jestem..Twórz nowy "dziewiczy" obraz. Alfa ( zawsze dla Ciebie otwarta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 20:56 Najdroższa język metafor, kod, uczucie takie jakim dażysz mnie niech będzie, możesz na mnie nawet nakrzyczeć... :) p.s. kochana pragnę abyś wiedziała, że nie wiem kim jesteś, jesteś dla mnie bardzo bliska a zarazem tak daleka nie wiem gdzie jesteś nie wiem jak to zrobić, żeby poznać Ciebie w taki sposób w jaki życzyły by tego Nasze słowa Jak już zdążyłaś mnie poznać nie zabiegam o stronę poznawczą, gdyż wiem, że jeśli kiedykolwiek los bedzie chciał poznać Nas ze sobą, to sprawi to we właściwy sposób... www.youtube.com/watch?v=ZT6xKRnHKP0 Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 19.02.11, 21:40 Dla Ciebie ze szczególną dedykacją www.youtube.com/watch?v=LnJYGhlYcOY Możesz znać wiele smaków napojów..ale tylko woda gasi pragnienie...Możesz iść od miasta do miasta szukać tej osoby, ale jeśli sam tego nie masz w sobie, to nigdy nie znajdziesz, i nawet jeśli stanie przed Tobą ta osoba, NIE ZOBACZYSZ JEJ ! ps.doradzam zapomnieć, aby uzyskać realny obraz mnie...pamiętaj, że widuję mewy na czerwonych nóżkach Alfa Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 21:51 Centrum odnowy dźwiękiem kochana, dałaś mi jak na batucie, czysty nie czysty barkuje mi Ciebie... To jak narkotyk... niczym niezmącony... szkoda, że mój gołąbek nie dotarł do Ciebie... Twój Chris a.d. Trafiłaś... muzyczna dedykacja ekstra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: Prezent muzyczny.. IP: 178.19.176.* 19.02.11, 22:12 zamknę oczy, nie chcę patrzeć, tylko wtedy uruchamiam największe zmysły..czuję kosmyki włosów opadające na czoło... Nie widzieć, to nie znaczy coś/kogoś tracić z oczu..Kochany Krzysztofie ps. na ostatni post nałóż "patent" i rangę większą od umowy* ps.teraz Ty zamknij oczy i się wsłuchaj..www.youtube.com/watch?v=XFydph_7ag0 Alfa Zawsze Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Prezent muzyczny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 02:46 Szaleńczo powabnej Alfie słodkich snów. Twój na zawsze Chris www.youtube.com/watch?v=UixN3e3goJs&feature=related p.s. I kiedy słodkość Twych ust poznam... ...zamykam oczy by widzieć lepiej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 20.02.11, 10:51 Pod wpływem zjawiska mindsight.. tkwię jedynie we własnych złudzeniach, ile w nich prawdy..nigdy się nie przekonam. Pozostaje mi intuicja....ale to ciągle czasteczka! Dzień Dobry kochanie...Alfa na przebudzenie proszę:www.youtube.com/watch?v=5FfaX13S7qI&feature=related ps.nigdy na nikogo nie krzyczę...nie umiem (jedynie się złoszczę :) Wiesz dobrze skąd jestem-szum morza mam we włosach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 11:24 Jako, że pewien rodzaj uwarunkowania w złudzeniach jest namiastką realizacji koncepcji stylowym, kunsztownym i klarownym otoczeniem tej sfery jest pozytywna myśl o realizacji. Na przebudzenie również dla Ciebie www.youtube.com/watch?v=bnVUHWCynig Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 11:33 Kazdą chwilą kiedy marzenie staje się realne tworzy się nowy kanał komunikacji czy jest on prawdziwy w zamiarze to cząstka każdego kto wiedzie wodze fantazji w sposób na tyle skuteczny co realny. Witam Cię Kochanie radośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa ...czerwone nóżki mew.. IP: 178.19.176.* 20.02.11, 11:40 Jak nocą patrzysz na gwiazdy i tą ciemną przestrzeń...widzisz jakiś ruch, jakiś błysk, masz to przed sobą, masz wyobrazenie a nie złudzenie. Nie mozesz dotknąć..ale widzisz. Możesz chcieć tam iść, podjąć ryzyko...bo wiesz do czego... Nawet, jak się ku Tobie nachylę..przysunę usta...to nie ma NIC. Alfa Twoja (wrażliwość czasem mnie stawia ponad coś, czego nie potrafię wyjaśnić) www.youtube.com/watch?v=EbUUqU3u1Nw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...czerwone nóżki mew.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 11:54 Najdroższa na niebie zawsze interesuje mnie ruch i kiedy mogę, spogladam na nie tak by gwiazdy nie słyszały, że płaczę... czasem mrógnie do mnie swoim promykiem coś co zapla się i gaśnie, i wtedy wiem, że ono też przedstawia treść ponadzmysłową pełną tajemnic i życzeń... Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...czerwone nóżki mew.. IP: 178.19.176.* 20.02.11, 12:28 Kiedy człowiek...płacze, to stoją za tym ogromne emocje, nikt i nic nie jest ważne! wtedy poza Tobą samym... A "niemi" świadkowie tego stanu niech patrzą, słyszą...niech się ku Tobie nachylają....Ten, kto nigdy nie płacze jest w "świecie martwych" Też się cieszę, że poranek witamy "równo razem" Co za paradoks! Alfa ps. to co widzisz i czujesz jest bardziej dostępne Tobie Krzysztofie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...czerwone nóżki mew.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 13:00 Najdroższa zrządzenie pragnie byśmy się dziś mogli troszkę pocierać ze swoich smutnych zwierzeń, utrwala to przekonanie, ze istnieje związek pomiedzy ludźmi oparty na innej formie przezywania tych stanów i czynach innych niż codzienne życie. Czyż by to otwierało nowe wrota czasu? Twój Chris www.youtube.com/watch?v=seb1oXKaf3g&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa muzyka "mówi" IP: 178.19.176.* 20.02.11, 13:54 Krzysztof kochanie..w tym miejscu nie wolno się zwierzać..Ty masz taką potrzebę?.. ....bronimy się przed pójściem pod wodę, a więc musi pojawić się siła, która ściąga nas w dół. Godząc się (stan) pozostajemy przy silnych falach, ale zawsze na powierzchni.. Alfa ps. czy między postaciami w sieci może powstać związek...zignoruj to! Coś się otwiera...ale spójrz znowu na ciemne niebo.. www.youtube.com/watch?v=rxtKeYBQdr0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: muzyka "mówi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 14:25 Ta dziewczyna ma coś w sobie, kiedy na pożyczonym kilkanascie lat temu urządzeniu, które w obecnej chwili niczym nie przypomina televizji usłyszałem, w przerwie telekspressu, jako muzyczną zapowiedź tygodnia, Ją własnie czyli Vannesę Mae stwierdziłem, że jej talent rozbudzi świat... nawet w jednym calu nie pomyliłem się... Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: muzyka "mówi" IP: 178.19.176.* 20.02.11, 14:32 czuję, jakbyś był za mną, za moimi plecami...o rany, jak blisko.. ALFA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: muzyka "mówi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 14:37 Tylko pewna doza ostrożności mogąca utrwalić emocje jest nadwyraz bezpieczna, upieram się przy ostroznym stwierdzeniu, że mogąca zatracić nas fala może być bliska negliżowi, muzyczna temperatura czasem jest przyczyną innych zachowań w tym zdejmowania zwierzchnich okryć także... Już ja dobrze wiem co wykasowałaś ... kochana .. www.youtube.com/watch?v=KFG6AoEScVE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: muzyka "mówi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 15:17 Alfa napisała: "czuję, jakbyś był za mną, za moimi plecami...o rany, jak blisko.. " Ja mam taki mały domek, czasem wkładam do niego olbrzymi podgrzewacz do kominka kapne jaśminem i pamarańczą ... Czy to żle odnaleźć ten moment właściwy ? Mam nadzieję, że faktycznie fala doszła w takim charakterze, z modulacją i własciwością:) www.youtube.com/watch?v=5qf1qfTgqs0&feature=related Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: muzyka "mówi" IP: 178.19.176.* 20.02.11, 16:35 Czy to był ten właściwy "moment" jeśli tak...nie wyczułam go, ten skład dokładnie jest taki:jaśmin, róża, pomarańcza...to "serce" zapachu, ginie w powietrzu, trwale wnika w skóre... Dwa rozjazdy i dwa tunele..na końcu skrzyżują się i zatrzymają..ja wejdę do drugiego, usiąde i poczekam..Nie poznam Cię mam tylko złudzenia :) Alfa (dawno nie czułam Cię tak blisko, przeczekałam i zasnęłam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: muzyka "mówi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 19:43 Najdroższa niczym wiatr poczułaś obecność dobrej pogody ducha, w świetle uczuć taka sytuacja wydarzyć się może tylko wtedy kiedy na prawde istnije zwiazek w słowach, że to co piszemy do Siebie jest takie jakim czuć powinniśmy nie wracając do przeszłości odurzamy się czymś w rodzaju nieznanej aury... to jest groźne... to może być przyczyną tylko jednego... pamiętamy o umowie* ufff.... dziś miałem podobne uczucie, ciekawi mnie skąd to się bierze, czy można w ogóle w ten spoób? chyba jest to nowa forma komunikacji pozazmysłowej... Twój Chris www.youtube.com/watch?v=vSlpsHzCfi8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: muzyka "mówi" IP: 178.19.176.* 20.02.11, 21:15 www.youtube.com/watch?v=C3t94ri60qw Kochany mój ...przestań, umowa jest już dla mnie "swięta" Alfa Twoja (bardzo wrażliwa i łagodna kobieta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: muzyka "mówi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 23:11 To jest dla mnie spokojem przemiła, nie wolno Nam przekraczać czegoś co doskonale wiemy, że wydarzyć się nie może... Każdą chwilą, którą cieszysz się tak jak dziś zasilasz coś... nie wiem co, ale jest to mi bardzo potrzebne... Kochana Alfo to dla Ciebie www.youtube.com/watch?v=YFK6H_CcuX8 Spokojnej nocy kochana ten Dzień zapamiętam na dłużej Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 21.02.11, 21:53 Dobry Wieczór kochanie...spróbujmy w takim rytmie, www.youtube.com/watch?v=vip6Pk3He6c&feature=related Ostatni krok jest najtrudniejszy...ale dasz radę, bo ja dałam Alfa(tęsknię za Tobą Kochany..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 01:33 Dobry wieczór Kochanie to jest niczym porwisty wiatr kiedy zawieje mi z prawej usiądziesz na mym kolanie... nie trwam w słowie ostatni krok niczym nie różni się od pierwszego pamietaj poza poza Naszym szcześciem troszczę się o coś więcej... Prawdziwy mężczyzna lubieżnym spojrzeniem niegardzi, nie czeka na nie zbyt długo trzyma je w sercu Lekko stąpam i drepce... czytem jest co myśleć... Kochana Alfo miłych snów Ci życzu. Twój Chris na zawsze www.youtube.com/watch?v=klm-WAJmHHQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.ip.netia.com.pl 22.02.11, 08:46 Krzysztofie kochany... kiedy idziesz pierwszy raz, nic jeszcze niewiesz, kiedy idziesz kolejny nadal niewiele wiesz...Nie ma znaczenia, jak długo idziesz, ale z kim odbędziesz podróż na początku.. Czy to trudne dla Ciebie, jeśli patrzysz na mnie to tak..Prawdziwa i piękna kobieta musi mieć docenione coś innego... Dzień Dobry ps. nie pomyślałeś o zał. nowego wątku...gubie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 01:51 Dobry wieczór Alfa napisała: "Prawdziwa i piękna kobieta musi mieć docenione coś innego..." To prawda najdroższa, bo "Kto prawdziwie kocha, ten nie troszczy się o nagrodę za swą miłość, lecz tylko o to, by kochaś coraz lepiej." p.s. nie założę nowego wątku, bo nie mam siły... postaraj się Alfa wytrzymać jeśli Ci się uda Smacznych snów Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
klara.only I nie zakładaj nowego wątku... 22.02.11, 23:00 ... bo zgromadzenie tego nie wytrzyma... Chcociaż właściwie wszyscy i tak olewają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: re.re. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.11, 09:43 klara.only napisała: .. bo zgromadzenie tego nie wytrzyma... Chcociaż właściwie wszyscy i tak olewają... rzeczywiście to jest nudne, okropne, i chce się zwymiotować...a jeszcze pisać do samego siebie..to może założe dla Ciebie oryginalny wątek w stylu "Jak się bzykać z mężczyzną.." podoba Ci się....? ps. Szczególne pozdrowiania i gorące dla Chrisa..:) Dzień Dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: re.re. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 10:52 Dzień dobry Jeśli kobieta nie nauczy się być aktorką faktycznie "bzykać" będzie rolą zaczynającą się na "jak" w sumie "bzykać" kojarzy się z czynością jednorazową... Dobra para za każdym razem odczuwa inaczej tę cudowną chwilę... Mataczenie każdej ze stron doprowadza do substytucji, a to już rynek usług - nie miłości, namiętności porzadania, powabu wiecznej intrygii tylko faktycznie instruktaż posuwistozwrotnej tendencji układającej utożsamienie czynności jako produktu wzajemnej nieadoracji. :)) www.youtube.com/watch?v=pwj1N47rv6M&feature=related Ciebie też Alfa gorąco ściskam i pozdrawiam Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: re.re. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.11, 11:55 Witaj Kochanie...czy jest Ci ze mną nudno i trudno...czy komukolwiek tak jest, napewno piszę z Tobą i do Ciebie :), może do siebie.. Mocno i radośnie Cię pozdrawiam Twoja Alfa ps.post ostatni nie był do Ciebie kochany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: re.re. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 12:35 Kobietko Alfo kochana w zamyśle utworzona predestynacja uczuć jest poniekąt pisaniem do siebie - jeśli jednak nieznajomy takt zabłyśnie w złotej oprawie i utworzy dialog utakny porządaniem to powab stanie się namietności bramą nieskączoną.... czyste szaleństwo jest lekarstwem na nudę - szalony byt jest perłą w jej uleczalności... pragnienie.... pragnienie... pragnienie to jest trudność Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
ja-mimas Re: re.re. 23.02.11, 14:35 bzykać raczej wskazuje na ciągłość czynności. Tak jak szczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: re.re. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 19:45 ja-mimas napisał: > bzykać raczej wskazuje na ciągłość czynności. Tak jak szczekać. Chris odpowiada: >Czyność jednorazowa jest określeniem na miarę zarówno trwającej nieprzerwanie jak i stanem jednorazowym - szczekać uchybia formie byzkać w tendencji raczej rózniącej się poziomem odbioru. Osobiście preferuje formę miałczeć jest bardziej cicha. Nie ma to jak zamiałczeć... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: re.re re IP: 178.19.176.* 23.02.11, 20:06 ...szepnę..po prostu uwielbiam, jak tak formułujesz wnioski :) I Ciebie też kochany uwielbiam.. Alfa ps. już bardziej ciszej nie mogę mówić.. www.youtube.com/watch?v=nXskfsgBihE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: re.re re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 20:26 ....kochana wiesz dobrze jakie litery są głośne... uwielbiam Twoje szeptem czytane GŁOŚNE słowa:)) p.s. bardzo bardzo Cię pozdrawiam Twój Chris www.youtube.com/watch?v=llyiQ4I-mcQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: re.re re IP: 178.19.176.* 23.02.11, 21:11 .to drugi raz też szeptem Kochany ....bardzo za Toba ........., bo bardzo Cię lubie... ps. kotki tez lubię i lubię, jak miauczą.. Alfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: re.re re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 22:40 Kiedy Kotek robi miau, jest to troszkę głośniejsze niż mrrrru, ale wydaje mi sie że mrrrru jest bardziej śpiące niż miau :) p.s. Wszystkie Kochanie Kotki są bardzo wymagające, ale jak potrafią się ocierać :) Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: re.re re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 00:03 Kochana Alfo wiem, że jutro bedzie lepszy dzień.... lubię kiedy szeptem mówisz bardzo.. bardzo mi Ciebie jest brak....... Twój Chris www.youtube.com/watch?v=jPO0DrcEJYY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
ja-mimas Re: re.re. 24.02.11, 14:34 "formę miałczeć " - ta treść czy raczej forma powoduje , iż nie ma sensu z Tobą dalej dyskutować na temat poprawności. Pozdrawiam i miłego dnia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: re.re. IP: 178.19.176.* 24.02.11, 19:27 Ciagle się zastanawiam co jest ważne forma czy treść..... "Dla bardzo niezwykłych treści forma nie jest bardzo istotna...". I czy ufac temu... Alfa Pozdrawiam ciepło i mocno Ciebie...Jak zawsze tęsknie..przecież wiesz Kochany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: re.re. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 23:49 Dzień dobry Od dawna naukowcy określają, że byki są po to by nowomowa była zawistna, a matka natura ucieleśnieniem seksapilu... treść jest zatem zwierciadłem psychiki, a forma ucieleśnieniem pokładu i potrzeb zawartych w poprawnej stylizacji.... Pozdrawiam Cię kochana Alfo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: re.re. IP: 178.19.176.* 25.02.11, 07:51 Chris napisał(a): "....treść jest zatem zwierciadłem psychiki.." aż strach pomyśleć ile o mnie wiesz :) Dzień Dobry kochanie...pozdrawiam Cię mocno, nie napiszę tu więcej, po uciekam po pomoc delete...Ale nie powodu błędów.. ps. mogę znowu zakraść się do Ciebie nocą..na chwilkę, wpuścisz mnie :) Alfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: re.re. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 12:05 Alfa napisał(a): "aż strach pomyśleć ile o mnie wiesz" są kultury dla których negliż odzwierciedla ewolucyjny temperament. Jeśli się nie tworzy czegoś z pasją to entuzjazm pozostawia wiele do życzenia... Pozdrawiam Cie kochana p.s. jeśli na chwilkę to się zgadzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: re.re. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 14:45 Chris! co Ty sobie wyobrazasz! Nie umiesz czytać "pod spodem" Jesteś kompletnym osłem..! wariatem. zawsze robisz cośtakiego, ze jednym gestem lub zdaniem wszystko zniszczysz !! słyszysz mni... jak piszesz bzdury, to nie pisz wcale. i wcale nie tu nie zaglądaj...nie wart jesteś, abym stanęła choć na chwilę przed Tobą..Nie lubię Cię takiego i żadnej muzyki Ci nie dam już. ps.mam gdzie mieszkać wariacie... Alfa( znowu się zapędził na tych swoich akumulatorach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 15:33 Przepraszam Cię za wszystko... Chris p.s. nie chciałem być zły w intencji... jesli to wszystko co może Nas pożegnać... kochana jesteś i będziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 18:24 Ale uwielbiam Ciebie*, Twoje słowa i delfiny(Twoją muzykę*) KOCHANY..... ps.jak zapragniesz miodu, to wiesz gdzie zawołać :) całuję Cię bardzo czule* Alfa (zawsze dla Ciebie kochana) pamiętasz kiedy stawiam gwiazdki..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 20:09 Dobry wieczór Alfa czy wiesz jaka jest różnica lat między Nami? (możesz się domyślać skoro napisałaś, że ja o Tobie wiem dużo) kochana ja nie mam pojęcia Gwiazdka stawiana jest przez Ciebie zawsze kiedy chcesz podkreślić ważność słowa odnoszącego się do umowy... Bardzo gorąco Ciebie pozdrawiam p.s. nie zapominaj, że "Czarny Łabędź" był nadprzyrodzony, jego fascynacja odnosiła się do życia codziennego, twardość wykonania tkwiła ortodoksyjnie w przeidelaizowaniu sztuki; w barku ochrony i opieki nad artystą... Film godny uwagi dla wnikliwego odbiorcy twórczość przedstawia szerg problemów natury będącej cechą twierdzenia: "niezadowolenie z siebie to podstawa każdego prawdziwego talentu" Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 25.02.11, 23:44 Krzysztof kochanie...*tym razem odnosi się do mnie.....Nic nie musimy wiedzieć ponadto, co wiemy..Nie potrzebujemy tego.. I tak darzę Cię tym, czego nie możesz sobie wyobrazić... ps.podałabym Tobie rękę i zanurzylibyśmy sie razem w tej wodzie.. znowu powiem szeptem: strasznie Cie polubiłam... Alfa Twoja Kochana :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 23:54 Najdroższa Ty też jesteś kochana... Bardzo Cię polubiłem. Twój Chris p.s. wyobrażam sobie tę dziką plażę, a na niej... radości promyk świetlisty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 12:28 Dzień dobry kochana Alfo Czy zauważyłaś, że na luzie jest zablokowane dla gosci... Już nie długo nie będę pisał na ogłoszeniach towarzyskich Twój Chris www.youtube.com/watch?v=869mcrMEysE p.s. tak potajemnie powiem Ci, że konta na gazecie nie założe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 16:15 Dzień dobry Alfa Czy nie masz ochoty ze mną rozmawiać - jeśli tak to bardzo chciałbyym podziekować Ci za wszystko. p.s. w moim mieście życie jest coraz bardziej cieżkie To dla Ciebie kochana Nawet nie stać mnie na płytę z muzyką, z resztą najbliże nuty są bardzo daleko... www.youtube.com/watch?v=NUTGr5t3MoY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 178.19.176.* 26.02.11, 22:05 Krzysztofie kochany i najdroższy mi...chcę bardzo..nawet nie wiesz jak..Mogę zawsze mówić do Ciebieszeptem rano, wieczorem i nocą,tylko mnie słuchaj proszę..tylko spróbuj mnie poczuć.. Chciałabym z tymi delfinami i z Tobą zanurzyć się ...i poddać temu, nie opierać się.. www.youtube.com/watch?v=_JZL1-OxUII&feature=related ..płynęłabym wolno, złączyłabym swe dłonie..na Tobie Alfa(zawsze Twoja i dla Ciebie żywa kobieta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 22:24 Najdroższa Alfo niczego sobie tylko dla Ciebie Płyną, płyną z wiatrem tworząc ławicę tworzą z Sobą parę unikiem myślami spędzam czas... nie dopędzą Nas nasze wspomnienia i tylko nowa, czysta, bezwględnie naturalna wierna a zarazem zdradliwa cudownego krajobrazu spragnona rękoma obejmując nawzajem swoje marzenia czystego światła powiernica co trudy znosi pragnienia... układam słów w teatrzyk prosty ty i ja a w dole porosty za rękę Cię trzymam i tylko lustro wody w oddali złocistym promieniem z góry przypomina gdzie jest naszych ust spełnienie gdzie spotyka się spełnienie gdzie szeptem wypowiadasz tylko słów znaną tylko Nam samym regułę zalotnym spojrzeniem widzę to tylko przez chwilę.... ponętnej Alfe Chris (zawsze Twój i dla Ciebie \:) p.s. SPECJALNIE szeptem powiem: "muzyczny prezent dla Ciebie" www.youtube.com/watch?v=MYGjxZh0W7U&feature=relmfu żadnych słów nie określi roztańczona myśl nasza myślę, że żywa znajdzie swoje fizyczne dopełnienie :)) póki co pragnienie... łódką bedzie naszą... www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A Tylko tańcz ... pamietaj o mnie kochana Alfo www.youtube.com/watch?v=4uFalk1y38I&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.ip.netia.com.pl 08.03.11, 08:12 Kocham Cię mój drogi, Twoje słowa i Te piękne delfiny...Tęsknię za Tobą.. Dziękuje za prezent dla mnie...Też Chcę coś Ci dać...poczekaj na to. Zawsze będziesz w moim sercu...Chris jesteś moim obecnym (krzyknę) pragnieniem ps.cieszę się, że jesteś :) Alfa Twoja (całuję Cię delikatnie) ..to moje marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 00:38 Dzień dobry kochana Tworzy się kolejna myśl... roztańczona, rozmarzona - serdeczna istnienia łaskotka Ty wiesz Alfo najdrozsza jakim celem jest uczucie, właściwe czyste jak aksamitne prześcieradło, które układa sie wzorów szukając... Każdą chwilą Chris Twój (: p.s. muzyczne rozpieszczenie ::)) www.youtube.com/watch?v=2LCGP13tc9U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 08:20 Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi....Są uczucia, których nie należy ubierać w słowa.. Dzień Dobry Kochany..Myśli mogą być złudne,opasane dziwnymi obrazami, ale emocje ..nie, I dla Ciebie coś na poranek (prawie czuje wiosnę) www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8&feature=related Alfa zawsze dla Ciebie i przy Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 16:32 Alfa napisała: "Myśli mogą być złudne, opasane dziwnymi obrazami, ale emocje ..nie " Gdyby można było zrozumieć emocje, każda chwila była by nudna, przewlekle banalnie rozproszona. Jednak istnienia byt tworzy ewolucji kroczek o ten właśnie stan w zrozumieniu i tendencji poznawczej. Kochana dzień dobry, czystego szaleństwa potrzebny rozruch.. p.s. wiosna kochanie Alfo idzie ... czuję jej powiew od Ciebie Najdroższa niby nieznamy się, ale jednak brakuje mi Ciebie czy to jest emocja - jeśli tak to mam jej rozczulenia smutek na sobie... przecież piszę prawie jak ktoś by powiedział do lusterka. Łączą nas Tylko słowa, jednak ich siła jest na tyle zwodnicza, że nie pozwala mi przestać... Chris zawsze Twój www.youtube.com/watch?v=lWlQFmGJesc&feature=related "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie." www.youtube.com/watch?v=iVbQxC2c3-8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 23:54 Potrzebuję dziś jak nigdy Twojego głosu, obecności...potrzebuję dziś Ciebie...Coś w sobie znamy...coś co jest tu dostępne i możliwe... www.youtube.com/watch?v=EAgifx5IrOU&NR=1 Dobrej Nocy Kochany... ps.porzucić przymus swojego pragnienia oznacza zgodę na zaistniałe rzeczy.. Alfa Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 13:33 Dzień dobry Alfa jak już zdążyłaś zauważyć, są chwile kiedy nie można działać wbrew... obecność Nasza tu na forum sprawia, że czuję jednak przymus pragnienia, jednak zgoda na zaistniałe rzeczy uwarunkowana jest troszkę inną formą przeznaczenia... www.youtube.com/watch?v=2BjBYytwcHM Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 15:00 Czasem piszesz coś, czego nie miałam w swoich myślach..czasem ignorujesz moje ostatnie posty..Pierwszy raz nie wiem do czego się odwołujesz....to już minęło we mnie.. Dzień Dobry Kochany...całuję Cię..tym znanym słodkim dotknięciem www.youtube.com/watch?v=h6Dc6oaDCAw&NR=1 Twoja alfa (tylko w tym miejscu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 16:05 Przepraszam najdroższa, ale czasami - muszę to napisać /tylko napisać/ mam potrzebę weryfikacji /na poziomie bardziej werbalnym/ tego czegoś, co było ,a co ma sie w tym wszystkim... przepraszam za to... Każdą chwilą jestem z Tobą Twój Chris www.youtube.com/watch?v=-o4iojayDKE&feature=related p.s. słowa podobno są przedmiotem materializacji czynów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 17:00 Krzysztof kochanie...nie musisz przepraszać, to niepotrzebne.. Chris napisał(a): słowa podobno są przedmiotem materializacji czynów....słowa niewiele oddają. www.youtube.com/watch?v=r4DoS6XmjN8 ze szczególną dedykacją i refleksją..dla Ciebie od Alfy(myślami z Tobą) ps.wiesz, że tu jesteśmy "ślepi" To ciężka sztuka widzieć i czuć z zamkniętymi oczami..trzeba szukać "czymś innym" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 19:00 Chciałbym najdroższa móc choć raz napisać do Ciebie używając Twojego prawdziwego imienia - Alfa napisała: "słowa nie wiele oddają" domyślasz się chyba kochana czego tu na forum oddać nie mogą... i choć nie wiem co z tego wyniknąć mogło by - jedno jest pewne poczuł bym się lepiej, a być może znacznie odwróciło by to w czym tkwię... Nie proszę Cię o nic w tym co piszę odszukaj dla Siebie cząstkę tego co dobre... nie odpowiadaj na to... pozostaw ten wątek sam w sobie www.youtube.com/watch?v=xwtDL27N6rE&feature=related p.s. utuloną Alfę pragne w ponętnej pozie wiosennego zacietrzewienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 08:39 Zrozumiałam Cię....znalazłam. Dzień Dobry Kochany...to zacietrzewienie bierze się z lekkiej porywczości, ale jest łagodne. Ponętna poza wymaga jakby spojrzenia w głąb siebie na swoje impulsy.. Alfa Twoja (czuję wiosne nie tylko na zewnatrz):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 16:27 Dzień dobry kochana Porywczej Alfy nie znałem, lekka porywczość, mogąca łagodnie wpływać na impulsy ponętności (istna wiosna). Gdzie mogę sprawdzić teorię autetyczności tego co najlepsze, a nie dostępne we wzorze prawdopodobieństwa tego naturalnego powiewu wiossennego szaleństwa? Chris zawsze ciekawy zmysłowości www.youtube.com/watch?v=NUTGr5t3MoY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 18:02 Kochany, wyobraź mnie sobie; nie zaistnieję, jeśli mnie sobie nie wyobrazisz; ale czy ten obraz pokazuje autentyczność..może tak/może nie, i znowu zostaje wyobraźnia ...jesteśmy jak w podróży, tylko nie znamy celu ani przeznaczenia.. Dla Cebie do odsłuchania z należną Tobie dedykacją. .www.youtube.com/watch?v=7nTGHMOuV8A&feature=related (proszę nastawić basy) ALFA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 19:28 Niestety muszę Cię rozczarować, nie patrzę na Ciebie tak by widzieć, nie dbam o wizualizację, szukam w Tobie tej dziwnej energii, tej fali, która naddała fascynację i zwrot temu czemuś, w niej autentyczność zaczyna dopiero układać delikatny pozór, drobinkę czeluści jaką wybraźnia potrafi zdołać przywołać... często, zanim odbędę taką podróż, odpędzam włąsnie brak celu, przeznaczenia, a twardość wniosku jaka nasuwa się po Tym układa całkiem nową odpowiedź... Właściwie jesteśmy po to by odkrywać... Tobie też dedykuję coś należnie temu co by było jeszcze lepsze... www.youtube.com/watch?v=LnJYGhlYcOY Perspektywa wyobraźni jest jak gwieździsty dywan pełny życzeń, marzeń i tylko dostrzec ten moment, tę chwilę... Jak wyobrażam sobie *Ciebie? - często zmieniam punkt odniesienia, światło, a dzwięk jak on bardzo pomaga:) Chris *pamiętajmy o naszej gwiazdce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.11, 09:49 Krzysztofie kochany...nie taki był mój trop myślowy, ale bynajmniej pokazał się Twój.. Nie chcę używać już *.....rezygnuję z nich, z wiadomego powodu..Nie rozczarowuj mnie, bo to będzie bolesne...Energia moja jest jak płomień, uważaj, aby się nie spalić, ale też jej nie gaś... Dzień Dobry Mój Drogi (całuję Cię) ALFA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 10:53 Kochana Alfo trop myślowy na forum jest raczej ciężki do uchwycenia, jeżeli wogóle da się mówić Najdroższa o nim. Mam jednak w pamięci stale radosną Alfę i nie da się ukryć osobę której energia jest faktyczną pochodną swoistego temperamentu i przekonania w tym co czyni. Twój entuzjazm udziela się, nie da się go ugasić, myślę, że każda próba była by wznieceniem jeszcze bardziej czegoś co w mechanizmie obronnym masz zakodowane... Witam Cię również Najdrożasza (buziaczek wskazany niczym letni wiatr) Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.11, 11:34 ...cudowne, co piszesz :) zawsze czekam na coś takiego...mogę dać drugiego całuska...? Alfa(rozpromieniona, spokojna) taką, jaką lubisz mnie... ps.prezent muzyczny potem....często przekazuję to, co chce przekazać! Nigdy nie piszę marnotrawnie i bez "wysiłku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 13:31 Ma się rozumieć... rozpieszczasz mnie tymi buziakami... łakomstwo w tym względzie może być przyczyną innej formy komunikacji, a to tendencja do drogi bardziej swobodnego trybu jej realizacji, nadmieniam, że mój iloraz inteligencji w aktywnym trybie tych wiosennych impulsów, może emocjonalnie zmienić barwę odczuwania tego czegoś - wiem też, że Alfa najlepsza uwodzicielka i nieukrywam przyznaję rację nauczyła mnie mówić ... bliżej tego słowa, które mam zastrzeżone na specjalną okazję :) Jak dają to trzeba brać... przyjmuje całuska z odwzajemnieniem .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.11, 18:01 Eh..to rzucę to jeszcze raz w Twoim kierunku...proszę ustawić głośno i dorzucić bas www.youtube.com/watch?v=1UpPN8Ua6_M I o nic mnie nie pytać, niczego nie dociekać, zapomnieć kim jestem.... spróbuj ujrzeć moje oczy..rece na klawiaturze...może tylko Ci się zdaje, że jestem... www.youtube.com/watch?v=8lamuJGlxEE&feature=related ALFA Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 19:18 Kochana, kiedy można to można, wiesz dobrze, że dobrze powierzone spojrzenie jest bardzo cenne i właśnie dla tego nigdy nieśmiałem zaglądać Tobie bardziej niż pozwala na to moja szkoła tego dobytku... Najdroższa nie wiem jak spoglądać w Twoje oczy bo nie znam ich, myślę jednak, że gdyby zaszła taka potrzeba to mogły by one - zarówno moje jak i Twoje dużo o Sobie powiedzieć. Czasami jedno spojrzenie, jeden gest potrafi wytłumaczyć wiele, uczynić realny krok, zapewniam Cię ... Czyste jest uczucie, kiedy waży się coś co jest fundamentem, a nie podwaliną, teorią złudności, wyimaginowanego samozamysłu - boję się tego... abstrakcją bezwględnej predestynacji... Gdy piszę do Ciebie : "całuję Cię" nie czuję się do końca pewny czy to dobrze robię... czy w ogóle zbliżyły by się nasze twrze do siebie i mogły być oddechem razem, choc przez chwilę jedną... jednak na Alfę kusicielkę nie ma rady.... Kochanie ja wiem, że Ty jesteś tam realna, prawdziwa, szalona i zmysłowa... wiesz dobrze jak Cieżko mi powiedziweć jest bliżej tego słowa, zastrzeżonego, pełnego w przekonaniu i prawego w umotywowaniu, wierzę jednak, że dzięki Tobie bliskość jednoznaczności ma prawo bytu, siłą rzyczy uczucie ma swoją aure i to bardzo sobie cenię... CHRIS Twój (niesmiały i delikatny, stanowczo jednak twardy w przekonaniu o Tobie, wdzięczny losowi za jego kaprysną naturę) www.youtube.com/watch?v=E_LfXPLZAOo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.11, 22:30 Zaproponowałabym, abyś ten post/List wrzucił w koperte i mi wysłał :) Chris Kochanie..trochę zobaczyłam Ciebie..Chciałam coś napisać, ale przemilczę...Oboje mam związane oczy, jesteśmy niewidomi, ale już pewne skojarzenia dobrze "pracują"... Ale pozwolisz że na noc dostaniesz coś co lubisz ode mnie........ Alfa Twoja (uśmiechnięta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 23:16 Dobranoc kochanej Alfie Są chwile, które zasługują na coś więcej... www.youtube.com/watch?v=OyMHtirfH1I&feature=related Chris Twój "Nie kochaj serc wielu Miej jedno wybrane, A wtedy to jedno Będzie Ci oddane." Odpowiedz Link Zgłoś
ja-mimas Re: ...10 w skali... Beauforta... 16.03.11, 00:43 to co tu widzę jest chore. Z jednej strony zachowanie nastoletniej dziewicy pod tytułem chciałabym ale się boję a z drugiej strony pokażę jaki jestem wspaniały ale nie odezwę się i nie pokażę tego. Dziecinada w XII aktach zawarta. Ale dodam także: nie mój cyrk i nie moje małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 02:18 Jak jest to chore to Kroplówka na życzenie Johnnie Walker bez lodu doda pikanterii, z resztą iluzja polega nie na roli tej, którą się czyta tylko na fascynacji uczuciami zwrotnymi zawartymi raczej miedzy wierszami... eliksir prawdy to zdrowo wyjść z tego bez szwanku, jeśli masz potrzebę większej fascynacji napisz do gazety żeby uruchomili free real sky forum live chat whit video streaming online for greatest users only z dopiskiem Limited Edition a wszytsko all rights reserved by ja-mimas Dziękuję za komentarz, ma to się lepiej niż by to trzymać w sobie. Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.11, 11:47 Bawię się kosmykiem swoich włosów i się uśmiecham....po nocnym poście :) To pora na sen u mnie.... Dzień Dobry kochanie...napisałeś: "Są chwile, które zasługują na coś więcej..."jakie to chwile..? Alfa (myślę, co chcesz przekazać...) mocno pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 12:04 Dzień dobry kochana Alfo mam dziś cieżki dzień odnajduję w nim jednak pewną cząstkę radości od Ciebie najdroższa... kusicielka zdolna do wszystkiego o drapieżnycm usposobieniu - dziś widzę dodatkowy impuls ponetności... Twój Chris bardzo ciepło, bardzo blisko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 20:05 Najdroższa Alfo ja nie patrze w tą przestrzeń za bardzo... www.youtube.com/watch?v=WBpQh84-8V0&feature=related Chris (w nocy spię, ostatnio jednak mam tyle pracy, że pozostaje to tylko w swerze ustaleń... ) p.s. czekam na ten muzyczny prezent... i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 20:16 wchodzę powoli..jest zimno, ale zaraz poczuję tą przestrzeń, dreszcze na ciele zaraz znikną..nie bedę tam sama..:) oto prezent dla Ciebie Kochany ( i krople wody na policzkach, zmoczone kosmyki włosów) www.youtube.com/watch?v=hHjRJp8nVUA&feature=relatedALFA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 21:52 Zmysłowść kochana ... to cecha wiosennego zakręcenia. Dziękuję za prezencik. Chris www.youtube.com/watch?v=ws5UR7OPJGY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.ip.netia.com.pl 17.03.11, 10:44 Dzień Dobry Kochanie...czy Ty, aby się wysypiasz Mój Drogi :) Pozdrawiam gorąco ze słodyczą......(nie napiszę tego) Nie chcę siać zgorszenia :) A może powinnam aby wprowadzić jakieś napięcie ...Oczywiście nie mam na myśli Ciebie Alfa Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 11:31 Dzień dobry kochana Twoje wystapenia na forum są najlepsze kiedy powstają pod wpływem impulsów, lubie kiedy w szklance wody powstaje burza, ale nic na siłe, Ty musisz mieć na to chęć, wtedy odnajduje się ten dreszczyk emocji, napięcia nie zbuduje sie na siłę... Niewątpliwie przydało by sie musnąć i tak uczciwie i tak konkretnie... Słodycz Twojich pozdrowień trzyma... Alfo wysokoktawowy przypływ energii :) Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 21:20 Najdroższa pytasz czy się wysypiam - sprzedawca mojej pościeli zapewnił mnie, że nie trzeba w niej długo spać, żeby się wyspać, a ja jako super poddatny na sugestię czuję to co powiedział, z resztą zapewnił mnie, że kobiety będą bardzo ceniły taki przybytek (dodatkowy atut), a więc sen, zaplanowana przez mojego dealera pościeli boska przyszłość łóżkowa, za którą dobrze zapłaciłem są dla mnie bardzo ważne :). Polecam wszystkim dobrych dealerów pościeli, oni wiedzą co czynią... Tak na marginesie, dobra sugestia, miła obsługa to nie salon samochodowy, gdzie zapytawszy o kupe złomu zostałem irytującym głosikiem potraktowany - "515 tyś - tyle!!!" przepraszam czym się różni kupownie samochodu od innych zakupów :), ale to dygresja... Czekam najdroższa na motyw muzycznej lubieżności od Ciebie... www.youtube.com/watch?v=r00ikilDxW4&feature=relmfu Chris zawsze Twój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 07:53 Kochanie nie rozmawiajmy o poscieli, skoro przyszłam do Ciebie ukradkiem nocą, to ta sceneria niech jest sekretem ...naszym. Najwyżej trochę się pogniotła, ale zapach mój pozostał... Dzień Dobry mój Drogi..proszę coś na porane kwww.youtube.com/watch?v=1RnPB76mjxI&feature=related ps.przyjde jescze.. Alfa( dla Twoich oczu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 08:43 Dzień dobry Alfa kochanie było wspaniele (nie jestem dobrym kochankiem), bo nigdy nie odpisałem w sposób należny najdroższa... Czyż bym nie wiedział, że delikatny akcent uzdrowieńczo wpływa na partnerską inicjatywę, za każdym razem poprawia jej znaczenie, bo jak to wspólnie oceniamy - równoważnie dobra noc to oparta na uzupełnieniu tego co w dzień zabrakło... Dziś jestem strasznie zrelaksowany, przewidywana pula na wieczorne losowanie ulega zmianie :), ale dość tych sekretów.. Najdroższa, nawet przez chwilę nie pomyślałem, że pościel może ulec ponieceniu, ona jest po to by się gniotła, tarmosiła, tarła, przewracała, tarzała w sumie jest ubezpieczona :) jednak zapach to niepowtarzalny atut, Twój ma w sobie tajemnicę i zmysłowość. www.youtube.com/watch?v=oh6Oz-L156c Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 09:18 czytam i nie wierzę co czytam... Gość portalu: Chris napisał(a): .......a ja? co ja mam czuć po tej "nocy"......Będziemy tu "to" robić! NIE!..Nie dotykaj mnie w ten sposób.. Alfa Twoja( nadal z zapachem jaśminu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 10:01 Kochana nawet przez chwilę nie pomyślałem, że czasownik "robić" może odwzajemnić to coś, w moim świecie każda chwila uzupełnia niedobór poprzedniej, z resztą znasz mnie doskonale, "dopełnienie" znaczy tyle co radość jeśli nie było orginalnie, to ma być... www.youtube.com/watch?v=K-PdbfkA7LM I tylko tańcz... dziś świat Twój odsłania wdzięczność, jakiej spodziewa się Twoja spragniona dusza, mam nadzieję, że nakarmisz mnie nowym tym czymś, czym żywisz się razem ze mną kochana. Chris Twój www.youtube.com/watch?v=SLBZLjLBMKs&feature=fvst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 19:31 Gość portalu: Chris napisał(a): "z resztą znasz mnie doskonale, " Nie znam mój kochany Ciebie...skąd takie wyobrazenie..Czy ja mam o Tobie wyobrażenie...Tyle, co mi pokazujesz.. Ile razy musisz powtórzyć, kim jesteś, zanim staniesz się takim naprawdę:) Alfa Twoja na zawsze(ślę pocałunki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 20:06 Tak... najdroższa Twoje pocałunki są najsłodsze Dziś powinnienem przesłać Ci bukiet kwiatuszków, wiesz dla czego, bo się składa, że 24 tygodnie aż albo tylko... ( przypominam szaleństwo ogarneło Nas zatracenia ) mimo wszystko żyjemy jeszcze :) Brakuje mi Ciebie kochana... Twój Chris www.youtube.com/watch?v=mFBzSW1LpNE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 20:19 pamiętam to szaleństwo.Nie mogłam tego ogarnąć, wtedy oszalałam i....zgłupiałam. Jaki to ma sens pamiętać dzisiaj o tamtym....Też mi Ciebie brakuje. Co za fascynujące złączenie:) www.youtube.com/watch?v=cvOeDWynY4o&feature=related Dla CIebie ALFA (żywa kobieta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 21:43 Alfa napisała: "pamiętam to szaleństwo.Nie mogłam tego ogarnąć, wtedy oszalałam i....zgłupiałam." To ja oszalałem, straciłem zmysły, ponadzmysło otworzyły się przed Nami jakieś dziwne wrota, inny świat, wszystko się zmnienia, przybiera nowych kolorów, co to jest przecież tzw. chemia uczuć łączy ludzi którzy się znają, widzieli, dotkneli... Jednak istnieje coś wiecej, istotna cześć czegoś być może to ten kapryśny los :) Bardzo chcę poznać tego zagatkę, bardzo chcę ... Twój Chris www.youtube.com/watch?v=iAgrikRoeZ0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 22:25 Kiedy szepczesz mi słowa Dotykam ich w rytm twojego łona Urywa się dialog ze słów utkany słodkich Namiętność jest szalona Palce moje rzeżbią gwałtownie twoje ramiona Wciaż pragniesz bym cie całował Zapach twój tak subtelny w lubieżnym podsyceniu szeleści Drżysz cała rozpalona a krople rozkoszy błyszczą jak perły Ociągasz się już podniecona Znikneła nagle cała wstydu mora Najczystrza namiętność ogarnia nas potworna Nie potrzebne są żadne słowa Dotyk rządzi, bezwstydna przemowa Gdy dotykam twoje ciało jak by tysiąc grzmotów naraz zagrzmiało ! Wylewa się namiętność twoja niczym niezmącona I wzdychasz jak by kwiat rokwitał Obnażam twoje ciało, dotykam raz po raz - ty się boisz? Nie to tylko złudzenie Wielkie szczyty powoli ze spiczastymi wierzchołkami między mymi ustami ustami A ty wciąż głodna, niensycona rozpalona Gorący płomień w półmroku dodaje ci uroku Krajobraz w pełnym widoku Wodospad napięć,płynie po twojej skórze jedwabnej, delikatnej naturalnej figurze I nieustannie się zmienia, faluje, języki ognia krztuszą się od gorąca, trzęsie się ziemia płonąca Gryzą się krople jak wściekłe lwice Taniec tak egzotyczny miłości oddaje hołd majestatyczny Ukłon składa swój szczery Namiętność nasza zenitu sięga jak wichura u szaleństwa szczytu I raptem gwałtowny wstrząs, a huk nieopisany to już nie ziemia, nie ogień, nie woda, wiatr też nie to nowy żywioł nieokiełznany,dziki,szalony Ciało twoje rzuca na wszytkie strony Rozkosz płynie strumieniem Kaskady śnieżnobiałej piany snują się w dolinie Doczesność ginie ! I wszechświat odkrywa tajemnice swoje wszyscy się dziwią Lecz nie, nie wtej chwili gorycz smakuje ból, cierpienie oszukuje I opadasz wolno na moje ciało spokojem oddychajac Napięcie wielkie unosi wciąż jeszcze twoje ciało I nawet słowo tego nie opisze jak pragniesz bym był jeszcze bliżej Skad wiem - bo czuję Jak bryzę morską na sobie W myślach przeplatsz mi swoją wolę I wina łyk, gwieżdzisty dywan jak iskier spadających ma czar. www.youtube.com/watch?v=ouBJTv_OqJA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 22:51 Kochany mój ...to było i mineło. Pozostał smak miodu, zapach jaśminu i pomarańczy, Twoje uchylone dla mnie okno w nocy...Pozostały delfiny, plaża...sen o wodorostach. Alfa Twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 23:09 Odważnie patrzę i czuję tę siłę, tę aure i tylko jedno jedyne mnie cały czas zastanawia..., że pomiomo próśb, błagań, lamentów, kazań, przedkładania dobrem za nadobne stawiania ultimatum, podchodzenia sugestią, stosowania technik manipulacyjnych, sterowania rozmową i wogóle nie pamiętam już co - nie dowiedziałem się jednego... Wg Ciebie tak ma pozostać... Ja jestem, zywym facetem tak jak ty piszesz, że jesteś żywą kobietą Alfa proszę... zrób mi to... powiedz... mi na uszko... nie tu... na forum... bo zwarjuje do reszty... Ty wiesz co.... Twój zrozpaczony Chris (To jest całkiem serio) niewierzysz mi kochanie ? www.youtube.com/watch?v=c0toeWTTxw0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 09:17 Dzień Dobry Kochanie...ten wiersz...jest Twój..? Stosowałeś wobec mnie "to wszystko"??? dlaczego, po co..co chcesz wiedzieć, żeby nie zwariować. Może znowu zwariujemy razem..znowu wkradnę się przez Twoje okno na chwile..pozwolisz..Na ucho nic w tym miejscu nie szepnę..Może jedno..(kocham Cię) ALFA (żywa i ciepła) ps.muzyka techno rewelacyjna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 10:57 Dzień dobry kochanie Tak ten wiersz jest mój, nie stosowałem świadomie tych technik (mam to wrodzone) i też powiem jeśli pozwolisz 'kocham Cię' (choć nie rozumię tego słowa) Chris www.youtube.com/watch?v=JdgvpUp-6n8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 11:42 Nie rozumiesz co znaczy kochać?!!!!!!!!!....Kochać kogoś niezależnie KIM JEST..Boisz się tego... www.youtube.com/watch?v=1UpPN8Ua6_M Daję to Tobie ..na zawsze! Alfa (nie lękająca się wykrzyczeć to) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 12:25 Zdradzę Ci pewien sekret najdroższa, za każdym razem jestem w tym dobry, ale się boję, uczucia przedstawiają dla mnie wartość, są dla mnie cenniejsze niż cokolwiek... może dla tego spełnia się jedno z moich marzeń... rozmawiać o nich i cieszyć się z nich... nawet nieśmiałem myśleć, że będę miał okazję do tego ... wieczność odbiera miłość słowem zawsze bardziej złożonym... Pamiętaj liczy się impuls i fala tego co najlepsze. Bardzo Ci dziękuję. Chris www.youtube.com/watch?v=lHCRLbqkNss&feature=relmfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 13:23 Kochany, ... Twoich lęków nie będę przełamywać...sam się z nimi uporaj! ps. Każdy ma taki świat, jaki widzą jego oczy...Mój drogi tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką. Alfa Twoja(pachnąca jaśminem)www.youtube.com/watch?v=AeSMOXJjjAk specjalnie dla Chrisa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 13:42 Alfo Twój zapach Chanel N° 5 czyżby tak... tam dominuje twój składnik... Bardzo bardzo mi się podoba :) Chris uradowany p.s. musnoł by Cię delikatnie noskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 14:19 nie...mój drogi, niestety! To..Aromatix Eliksir pozdrawiam mocno z całuskiem Alfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 15:02 Dosyć orginalna receptura, zastanawia mnie kilka składników, nie wiem czy wiesz, ale szałwia prorocza, potrafi oddziaływać i to nieźle, mówię z to bo kiedyś sprawdzałem na sobie, poszczególne działanie :) Sprawdzając na sobie intensywność po przeniknieciu do organizmu, odczuwałem stan szamński:), ale to dygresja ... Bardzo Cię całuję i mocno przytulam. Twój jednoznacznie przypisany Chris Aromatix-designer :) www.youtube.com/watch?v=kx89UYj_NPo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 17:48 Kochany...tego wszystkiego chce od Ciebie... www.youtube.com/watch?v=69A2ZuFHia4&feature=related jasminum stosowany jest jako wonny olejek, który oszałamia zapachem..poprostu mdleję.. Alfa Twoja ps.przytrzymałbyś mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 19:00 Kochana łapię dziewczę w locie, Ciebie trzymam sam niewiem jak, żadna siła tego mi nie wytłumaczy, ilekroć pragnę to otrzymuję, jedynie brakuję mi tego, co mam z Tobą, co przekazuje mi wartosci warte i zwarte, mam dzisiaj w "czubie" tzn., że walnołem sobie głębszgeo :) co nie znaczy, że mój pociąg sex-ualny jest adekwatny, zawyczaj kiedy dużo wypiję konczę znajomości, bo mam niewyparzoną gembę, z reszta dziś już mi jest wszytsko jedno... pragnę miłości... tylko tego... Twój Chris www.youtube.com/watch?v=iS0K4RvMMZg&feature=related przyłapię Cie kochana, mam tendencję do mdlejących :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 19:20 Gość portalu: Chris napisał(a): ."..dziś już mi jest wszytsko jedno... pragnę miłości... tylko tego..".A jednak pragniesz :) cieszy mnie to..proszę wypijmy razem kielich czerwonego wina sącząc w nim swoje usta...będą słodkie, ogniste.. ps. kochanie tylko "nie wypal" do mnie "coś niewyparzonego"..chcesz ze mną tu być.. Alfa (o słodkich ustach i zapachem jaśminu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 19:52 Nie macham ręką niczym profesor nauk scisłych to też Najdroższa niczym wiatr, oczyszczam woń, jaśmin kojarzy mi się z super sexem, jednak niewyparzony język mój prosi jednozczannie o wstrzemierzliwość, w tym wszystkim, jest pewna nuta rosterki, me usta pragną wrażliwości, takiej jakiej doznałem od Ciebie, jej utożsamienia i negliżu, nawet nie wiesz jak pragną, nawet nieczujesz jak proszą... nie chodzi tu o fizyczny aspekt, tylko to wszystko co mnie z Tobą dotyka. Dziś powiem KOCHOAM CIĘ i się tego nie boję, wiem, że miłość w Twoich rękach jest najwazniesza w moim życiu. amen. Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 08:19 Dzień dobry Alfie Czekałem, nie przyszła zapachu strzegąc, uchyliłem okna nie było jej, kochana Twój Chris prosi o ułaskawienie... www.youtube.com/watch?v=7jEv0KnF6Mw&feature=related p.s. i zatańczyć nie chciała, ALfa o cudownym zapachu, w jaśminowym zamku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 11:21 Dzień Dobry kochanie...nie strzege, ale nie jest dla wszystkich...Niejednokrotnie ja na Ciebie czekałam..Ty też obkopałeś się fosą....Wiem, że mi to czasem pomaga! Ale bez ryzyka człowiek nie żyję...Cóż też o tym wiem i nadal w tym tkwie.. Alfa (z pocałunkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 11:44 Najdroższa przecież służba jest powiadomiona, na Ciebie czeka usłana płatkami kwiatów gondola, wiosła trzymam zawsze przy drzewie, mój kamerdyner osobiscie dopilnuje abyś przeprawiła fosę bezpiecznie :) Czasem przychodzę tam by sprawdzić czy niepozostała mi Twoja ozoba, bym mógł zorganizować wyprawę i u stóp Twoich zgubę oddać racząc się przeto w Twoim królestwie jaśminowym zwyczajem przemiła. Trwam w myślach o Tobie najdrozsza, niczego nie jem, żyję miłością Twych słów, co karmią mnię soczyście. Twój Chris (również z pocałunkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 16:23 www.youtube.com/watch?v=C3t94ri60qw Kochanie...nie jestem z baśni, płynie we mnie krew, nabieram powietrza, stąpam po ziemi, śpie..jem, żyje...czasem myślami o Tobie.. Alfa ps. boję się tej "fosy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 16:46 Alfuniu śnieżko moja, płateczku delikatny ta fosa jest cześcią mojego królestwa zapewniam Cię, że będziesz bezpieczna... Jeśli potraiłaś rozbić mur i wniknąć do mego serca, dlaczego boisz się iść dalej, Myślami z Tobą Chris www.youtube.com/watch?v=JdgvpUp-6n8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 17:27 Czy aby Ty jesteś trzyżwy? ..czy "trzyma" Cię od wczoraj......, bo gotowa jestem jasminum schowac przed Tobą, tak jak kiedyś siebie schowałam.....daleko od Ciebie Też myślę o Tobie..Kochanie Alfa ( w Twoim sercu) ps. nie chce żyć w zamku :) chce być wolna.. www.youtube.com/watch?v=Dt6rv5heB2U&playnext=1&list=PLCDDBFE266C6EBC7A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 17:46 Tak jestem trzeźwy, nie pijam alkoholi, które "trzymają" z resztą piję własnie herbatkę jaśminową :) piszę luźny tekst, czy aby na pewno jesteś gotowa na jego przyszłą formę? Wiesz najdroższa, że mogę sprawić tym nieodpartą pokusę... szaleńczość... namietnosć... Chris (lekko przesadziłem z Alfunią:) być może Alfeczka brzmiało by lepiej) p.s. Alfeczko zamek pełny jest komnat, pomyśl jakie to możliwości, uczynię Cię księżniczką nie chowaj jasminum niech działa Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 18:55 no ładnie...oszalałeś. Tak...jestem gotowa, choć spada to na mnie jak grom.:) Bardziej majestatycznego zastoju umysłu nie zaobserwowałam dotychczas...a troche sie znamy...Jesteś kochany:) Jesli to język w tekście ciagle żywy, taktowny...to zgadzam sie Alfa (miód nie wywołał takiej reakcji co jasminum) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 19:21 Czynna abstrakcja, szaleńczy pociąg jeszcze nie nadszedł, ta stacja uwodzi zawsze kiedy czuję Twój dobry nastrój, wyobrażam sobie wtedy, że gdyby przeniosły się nasze ciała razem w tę przestrzeń, głównym składikiem smakołyku były namietnosci nieopisane tu, bo zaletą jakiej jesteś nutą Alfa to lubieżność w poszczeganiu irracjonalości, bądź gotowa na więcej... czego tajemnice zamku ukrywać nie będą, szczodrze wynagrodzę Ci pragnieniem fascynacji jego wnętrza... Chris (skąd wiesz, że tak działa na mnie?) p.s. przy dłuższym przebywaniu w jasminum staje się nerwralgiczne najczystrza postać fermonu nie została jeszcze odnaleziona i nie wiadomo czy kiedykolwiek bedzie miało to miejsce... czekam... na propozycje.. zapominalska Alfa nie przysyła mi już nic do posłuchania :) Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 20:50 Kochanie...nie chce komnat, luksusów,szczodrego wynagradzania...to nie dla mnie:) www.youtube.com/watch?v=wq6CkprngAM&feature=related proszę dla Ciebie Jakbys podał mi rękę zaryzykuje i przejde z Tobą tą przepaść...ale jeśli sie wycofasz..ja zginę Alfa Twoja (dla Ciebie mój drogi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 21:49 Najdroższa, którz jak Ty przekonał mnie do bliskości, do bliskości tego słowa czy zastanawiała Cię moja słabość w jego ekspresji... trzymam Cię najdroższa cały czas, nawet wtedy kiedy odnalazłem Cię poraz drugi... ja się niewycofuję Ciebię proszę o to co jest najlepsze w postrzeganiu teraz spójrz na mnie, czy widzisz osobę, która mogła by bawić się uczuciem, ja je przezywam, czuję każdą chwilę i bardzo się boję mówić kocham "być bliżej" znaczyć powinno i tego pragnę... czy jesteś gotowa na "być bliżej" czy jeśli mówisz kocham to czujesz to tak samo jak ja... Twój Chris szukam odpowiedzi na to wszystko i zapewniam Cię znajdę ją... www.youtube.com/watch?v=pry6OyNxY3M&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wenus Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.03.11, 22:37 o Alfie........dla Alfy...dla Chrisa..... www.youtube.com/watch?v=j89943p_SrQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.ip.netia.com.pl 21.03.11, 08:17 Dzień Dobry Kochanie...patrzę na Ciebie, jak nigdy..dotąd. Szukasz odpowiedzi? Cóż Ci po niej, nie jest potrzebna...ona jest we mnie. Twoje myślenie już poznałam:) Zasyłam pozdrowienia w pierwszym dniu wiosny...(i buziaczka) Alfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 09:37 Dzień dobry Kochana wiosna budzi w Nas nowe możliwości, cieszę się, że odpowiedź masz w Sobie... Tobie też gorące buziaki na wiosne zasyłam Najdroższa. Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.11, 18:20 "....jeśli na chwilkę to się zgadzam :)..." nie mogę być Twoją chwilą,...mogę być Twoją wiecznością... Kochany..może budzi coś ..ja nie wiem. ps.jestem tu TWOJA Alfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 20:42 Jesteś "naj" wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyć Najdroższa, niczym bryza ocierasz się, ten majestatyczny ruch czuję na Sobię, niepotrzebne są żadne rządze, jestś Moja tu i teraz, bądż blisko mnie bardzo proszę Cię, niech nasz taniec bedzie tego przykładem. Twój kochający Cię Chris www.youtube.com/watch?v=NsIDBTjEXeo&feature=related p.s. jestś moją chwilką, jesteś moją wiecznością Alfa budzisz we mnie porządanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 22:00 Kochana... Jeśli wiosna zaczyna mówić słowami miłości To pragnę jej.. przytualm się do Ciebie.... Chris www.youtube.com/watch?v=6gtzg38f_OM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.11, 22:09 kochany...nie daje Ci zadnych powodów, abyś to czuł! Uspokój się z tymi impulsami, bo zawrócisz do "niczego"... Alfa Twoja ps.buziaczek dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 23:30 Wiesz, że w tej podróży nadzieją jest istota porządania, jeśli zapomnisz o tym, stracisz cząstkę tego co jestem w stanie Ci ofiarować.. Twój wiecznie Chris.../ (wiem, że uczucia są zwodnicze, jesli chcesz się Alfa wycofać... podaruj mi to czego życzyły sobie moje słowa do Ciebie... bądź w tym sprawiedliwa) p.s. od jakiegoś czasu piszę z inną Alfą, gdzie jesteś kochanie nie mogę Cię poznać, nie poznaje Ciebie... Zatańcz ze mną proszę... Odgadnij kochanie czego mi brak? www.youtube.com/watch?v=oTXcFQi8V_o p.s. buziaczek również dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.11, 08:56 CHRIS napisał: "od jakiegoś czasu piszę z inną Alfą, gdzie jesteś kochanie nie mogę Cię poznać, nie poznaje Ciebie...Odgadnij kochanie czego mi brak? " Ależ ja jestem....poruszam się ciemnym korytarzem i szukam Twoich rąk,i przeprowadzenia..Dzień Dobry Kochanie.... ps.nie lubie zagadek! czego potrzebujesz?..dam Ci to ALFA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 09:01 Dzień dobry kochana Czy Twój radosny widok przybędzie Najdroższa, czy zachwycisz mnie rozhasanym impulsem, ponetności przybraną nadzieją... Twój Chris (ucieszny) www.youtube.com/watch?v=X-iBGSLkfCU&feature=relmfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 11:09 Alfa napisała: "Ależ ja jestem....poruszam się ciemnym korytarzem i szukam Twoich rąk,i przeprowadzenia.." wyczuwam coś czego nie jestem w stanie jeszcze nawzwać..., zaczynam łączyć życie wirtualne, ze światem zewnętrznym, coraz cześciej szukam Cię wśród ludzi, wypatruję czegoś, zatracam się w tym... Mój organizm emocjonalnie zaczyna dążyć do konfrontacji... on szuka odpowiedzi... automatycznie włącza sugestię, decyduje się na powiązania spójności... wczoraj miałem wrażenie, że spotkamy się gdzieś na drodze, Alfa to jest bardzo grożne, wirtalizacja uczuć wpływa na jej wtórną formę samorealizcji, każdy organizm bedzie potrzebował w końcu odpowiedzi, mój jest już zatracony... p.s. marzy mi się weekend w jakimś spa, trochę bym zregenrował ciało i umysł... dobrze zorganizowany wypoczynek, wieczorną imprezę przy świecach, muzyczną dawkę adrenaliny i coś co pozwoliło by mi zrozumieć siebie jeszcze bardziej... w tym wszytskim oczywiście:) chciałbym tam Ciebie spotkać i spojrzeć na Ciebie tak ukradkiem, zatańczyć razem z Tobą... kochanie Tylko my dwoje, razem do rana splecieni cząstka po czastce, bez słów w przestrzeni pełnej tajemnic www.youtube.com/watch?v=w15oWDh02K4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.11, 16:39 CHRIS..kochanie,ja też lubie SPA i kiedy nacierają mi ciało masłem czekoladowym...wiesz można się pozlizywać :) w przypadku jasminum to niemożliwe...mam go nawet we włosach.. www.youtube.com/watch?v=MiVaEJ5BN18&feature=related ALFA Twoja ps.nie widze Cię w tym korytarzu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 18:34 "(...)Tak przygotowaną kobietę należy ze spokojem unieść do góry i następnie przenieść do jadalni, powolutku położyć na stole. Na czas przygotowania dalszej części dania należy przykryć suchym ręcznikiem, aby nie ostygła.(...)" Właśnie tego Nam trzeba :) www.youtube.com/watch?v=g1mZsaROYro&feature=related Kochana jesteś Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 21:13 Są w życiu chwile, które zasługują na jednoznaczną interpretację... Gdybym nie wszedł na forum w tym czasie i o tamtej godzinie, nie spotkał bym Ciebie najdroższa, nigdy bym nie przypuszczał, że intuicja jest wrażeniem, tak silnym... dalej nie wiem dlaczego to się dzieje ... i skąd biorą się te chwile... do których powracam myślami Alfa uczyń chwilkę wiecznością dla mnie Twój Chris www.youtube.com/watch?v=FLz6vI4qzeU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: 89.74.236.* 22.03.11, 23:02 Mam uczynić wiecznością...jak mam to zrobić...Te chwile biorą się z bycia razem od kilku miesięcy...Wiesz o tym. Kochany, aby zadać pytanie, trzeba już znać przynajmniej część odpowiedzi....znasz je? Dobranoc Mój Drogi..jestem z Tobą myślami...bardzo poważnie www.youtube.com/watch?v=F7c44bXST-o&feature=related -stanę za Tobą, oprę głowę o Ciebie,położę ją na Twoich plecach..dotknę Cię rękoma delikatnie.. ALFA (zboczona muzycznie) Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 00:00 Nie jesteś zboczona to brzydkie określenie, raczej odczuwasz to piękno w sposób adekwatnie przypisany wąskiej specjalizacji (kontekst, w którym używam słowa zobczony muzycznie jest raczej przypisany frywolności i potrzeby jej zdefiniowania) Trzymam przy sobie Twoje ciepło najdroższa, Twoje marzenia chcę widzieć przez chwilę, pragnę, żeby znalazła się każda cząstka, każda chwila i strumień zdolny do wizji, tego co jest dla Nas najlepsze Twój Chris www.youtube.com/watch?v=3v75YpqIXK0 p.s. czas, który definiuje nasze złączenie jak to opisałaś cudowne, liczy na pewno te właściwe szcześliwe dni kochana -mocno Cię całuję i jestem z Tobą myślami równie poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.11, 06:49 Dzień Dobry Kochanie...jak masz w sobie miłość, to "wylewa"się z Ciebie, nawet jeśli nie chcesz, wszystkie rzeczy, wszystkie słowa oznaczać będą „miłość”. To samo dzieje się, kiedy kogoś utracisz....www.youtube.com/watch?v=LBmUBMnuU2k ps.nic nie trwa wiecznie, ale jeśli trwa chwilę, to niech tak będzie.."biorę to" :) Alfa(uśmiechnięta w Twoich ramionach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 07:06 Najdroższa Dzień dobry Jak by to opisać, każdą cząsteczkę radości pomnażam w jeszcze lepszy promyk szczęścia, każdą chwilę w której odnajduję w Tobie ten impuls i własciwą postawę chcę mieć do końca zycia... jeśli mogę Ci najdroższa zasugerować, adapter pełny kwiatów w muzycznym świecie, pamiętam te płyty, jako mały chłopiec uczyłem się je kłaść, dbałem, żeby nieporysowały się, nie miałem możliwości zapytać Co powie tata, bo tata był często w swoim świecie i dalej tam jest, ale nauczyły mnie jednego, organizowania czasu, najpierw sobie, a pozniej innym... Bardzo uradowany Chris (bardzo mocno Ciebie przytula) www.youtube.com/watch?v=XtOhHDXTQ50&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
spioch8004 Re: ...10 w skali... Beauforta... 23.03.11, 07:34 Fajny watek Alfo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 16:26 Alfa napisała : "...jak masz w sobie miłość, to "wylewa"się z Ciebie, nawet jeśli nie chcesz, wszystkie rzeczy, wszystkie słowa oznaczać będą „miłość”. Jesteś Kochana Alfo (w Twoich ramionach Chris odnalazł pewną odpowiedź) www.youtube.com/watch?v=S_IAqwrvEuU "(...)Do księdza karmelity przychodzi człowiek napity: - Proszę księdza, całowałem. - Ależ chłopcze to rozpusta, całowałeś dziewczę w usta?! - Proszę księdza, trochę niżej. - Ależ chłopcze to występek, całowałeś w pępek?! - Proszę księdza, jeszcze niżej. - Ależ chłopcze bądź przeklęty, całowałeś dziewczę w pięty?! - Proszę księdza, trochę wyżej. - Biorąc wszystko w jedną grupę, całowałeś dziewczę w... pupę! - Niechaj będę potępiony, całowałem z drugiej strony!(...)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.11, 17:24 ..,z poczuciem utraty kogoś ...jest to samo!... Kochanie...co Ty mi wysyłasz ...nie bawi mnie to, chce muzykę....bo zacznę tupać nogami i rzucę w Ciebie moja poduszką :) Alfa pozdrawia z pocałunkiem na Twoich ustach ps.a jeśli tu jest jakiś duchowny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 18:46 Alfo kochanie przyjąć cios z Twoich rąk, a tymbardziej poduszką uważam z wojnę, niezadowolona dziewczynka pragnie poskromić emocje tym co ma pod ręką... wyobraź to sobie że gdybym ja chciał rzucać poduszkami, kołdrami, materacami oboje musieli byśmy wystawiać białe flagi, bo skąd nabrać tyle amunicji. Wstrzelę się tym najdroższa www.youtube.com/watch?v=nevDworPXaQ moje usta przyjmują tę słodycz od Twych spragnionych... przekazać bym chciał im najczulszy nacisk względem powierzchni przyległych c...mok.:) p.s. sicho bo sie wyda, duchowni mogą być, gorzej jak będą żli, biorę to na siebie... Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.11, 19:07 Kochanie..witam z wieczora, dobrze...poddam się pierwsza:) ustąpie, bo i tak nie mam szans u Ciebie...tak sądze. Ja nie wchodzę w walki...chyba, że na argumenty :) www.youtube.com/watch?v=eIMzFxQJZJo...zrobisz to ze mną?? ALFA Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 19:25 Zrobię najmilsza, o każdej porze i godzinie, wezmę Twój uśmiech radosny i przytrzymam, następnie oddamy się mniejszym kroczkom, większym kroczkom, unik, zwrot, przekręt przez lewe ramię i jestesmy w piżamie... następnie utrę trochę chrzanu i zawinę obolałe miejsca po tej nocy kochana... www.youtube.com/watch?v=vpKjRW06trU bardzo witam Cię z wieczora Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.11, 21:15 Mój Drogi...spróbuj dotknąć moich włosów..kiedy powoli sie zbliże. W tańcu można to zrobić bez konsekwencji...W życiu to niemożliwe..Kochanie, tu wszystko jest "do wzięcią", ale ja wszystkiego nie zrobię w tym miejscu. Będę sobą, ale czasem się schowam..Jeśli kiedykolwiek mnie przyjmiesz nie mozesz się bać... Alfa Twoja www.youtube.com/watch?v=hZ3NZMb34_I&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 22:49 Szanuję Twoje zdanie, jestem przy słowie Twym sojusznikiem, w "walce" jakoby w tańcu umizgi są raczej bardzo niewskazane, pewna doza zgadzam się, jednak włosów Twoich dotykał nie będę, bo od tego mam dłonie by wskazać, że pragnę ich dotknąć, by zaznczyć nimi porzadanie, jeśli zdarzy się, że musnę Twój policzek buziakiem to znaczy, że był to impuls... Skąd tyle o mnie wiesz, że akurat dziś przez cały dzień odczuwałem strach i mam zamiar go odczuwać wobec Ciebie... Gdyby było to takie proste jak się wydaje to nie mieszało by się Nam troszkę. Twój Chris (stres jest naturalnym zjawiskiem, jego fizjolgia nie opiera się na empatii jaka nas łączy, fizyczny aspekt praktycznie jest trudny do przewidzenia:) bradzo Cię przytulam i mocno całuję www.youtube.com/watch?v=cGJO4f87rjs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 10:02 Dzień Dobry kochanie.."Skąd tyle o mnie wiesz..." ..jak to skąd, przecież znamy się, zapomniałeś, że przyszłam nocą do Ciebie...nie ładnie tak robić..:) Chcę Tobie "zapaść" w pamięć,,,a nie być migawką jednego zdarzenia :) www.youtube.com/watch?v=hZ3NZMb34_I&feature=related ALFA TWOJA ps. zgubmy sie razem w ciemnych starych korytarzach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 10:20 Dzień dobry kochana Kalejdoskop uczuć doskonały, skąd bierze się ta chwila, którą częstujesz mnie Najdroższa, bardzo mocno Ciebie przytulam... jest w tym wszystkim wytłumaczenie... wierzę, że znasz jego idee... Twój Chris (dziś pragnę być usłużny czy mogę przynieść Tobie owoc by miłości smak okazać najdroższa) p.s. Alfa z Tobą zgubić się to odnaleźć na nowo sens ... www.youtube.com/watch?v=WBtyrnIQzbY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 10:51 to ma być owoc granatu, na który skusiła się Persefona, za którego przyszło jej zapłacić pewną cene...Ale zejscie "tam" uczyniło z niej Kobietę..jest bardzo soczysty, "ma życiodajny kolor" Kochanie nic nie wiem, niczego nie znam, nie wierzę w idee..i nie wiem co będzie ze mna jutro.. ALFA Twoja ps.nie zgubię się, raz znalazłam wyjście..www.youtube.com/watch?v=30MC7aPD7jU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 12:33 Najdroższa, kiedy zamysł mój był w owocu dla Ciebie myślałem właśnie o granacie, czytasz mi w myślach..., Kochana granaty służą do tego by wyciskać je w specjalnych tłoczniach i wypijać z nich sok... jedno jest pewne o Tym samym pomyślelismy razem. Twój Chris p.s. kiedyś zrobiłem wycieczkę po marketach w poszukiwaniu granatów, znalazłem owszem, ale zielone :) www.youtube.com/watch?v=0x143BCc2e8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 14:17 właśnie doznałam olśnienia!...odkrywasz mnie poprzez linki muzyczne i dlatego wiesz to, co wiesz :) ps. z granatu wyjada sie te małe pesteczki..Idziemy na parkie!www.youtube.com/watch?v=4gH-qFeRa7E&feature=related ALFA (pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 15:44 Alfo robie wslizg niczym porwisty wiatr na kolanie w linii prostej oddaje Tobie swą dłoń, mam nadzieję, że parkiet jest własciwie przygotowany, to nic, że nowiuśka koszula bedzie rozerwana, rozrywam dla Ciebie cześć tego byś mogła uchwycić to co czuję w tym momencie... jesteś kochana... również Ciebie pozdrawiam p.s. wypróbowałem tyle granatów, ale żaden nie oferował mi tego co ten dzisiejszy... być może widok spragninej rubinowej zdobyczy w Twoich rękach jest dla mnie dodatkowym bodźcem w smakowaniu:) www.youtube.com/watch?v=FGYyJsPXHSU&feature=fvwrel jeszcze kawior Kochanie do naszego szampana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 18:21 Chris kochanie...chodzisz po "wykopaliskach" muzycznych..:) Do szampana niech nie podają kawioru, mają być świece i połówki pomarańczy na stole, ..i bezy pokryte pestkami z granatu Alfa (zawsze dla Ciebie ) ps.czy możemy na zawsze zostać na parkiecie...i nigdzie więcej nie chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 18:49 Kochanie proszę Tylko nie kolejne przyjęcie...!!, już mam dość tej jagnięciny ocieplanej pod pokrywą, której ciepło przysposobione od spirytusu nadaje "sirytualistyczny" zapach podczas jedzenia, wielkie tace pokryte sytozaprawionym octem sałatkowym, przesmieszne przystawki rodem z Bahamas skupmy się nad naszym parkietem, trzymam Cię za rękę, obudź w sobie ten urok ponętności, który Ci przekazuję, oddaj rytm swojim Ciałem, nadaj koncępcję, odwołaj się do mego porządania... pozostańmy na naszym parkiecie do końca życia... Nie zapominaj, że to ja częstuję Ciebie czastką radości, tkam nić itrygii, lubieżnie podsycam natężenie ekspresji jesteś kochana "wykopaliska" w sumie "muzyczne" czynnym odbieciem historii jest adaptacja do nowych warunków, jeśli gram akord na gitarze, staram się wydobyć dzwięk najczystrzy, akustycznie doskonały, jednak co czynią słowa, barwny głos, delikatna instrumentalia razem zatupmy się na zawsze proszę Alfa zróbmy to oddajmy się..., mój choreograf, dostanie premię jak zabraknie spirytusu do podgrzewania przystawek, wszyscy mają być głodni, mają odczuwać głód, jak "Czarny łabedź" może docenią kolację :) Twój wiecznie Chris www.youtube.com/watch?v=prCZvA6g2Qc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 21:40 Nie pisz do mnie takim językiem! nie lubię tego!! "klapki, guma do żucia i jagnięcina...." Podejmij wysiłek, aby napisac do kobiety...Mój kochany ALFA TWOJA (zawsze z Tobą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 22:26 Postanowiłem napisać jak sobie tego życzysz: Są takie miejsca, w których widzę to szczęście jakim oddaje się głucha pustka w niecodziennym amoku czego życzyły by sobie nasze spragnione dusze w znaczeniu prostym, w znaczeniu nagłym lżejszą formą iluzji było by zapomnienie, jednak czy można zapomnieć te chwile?, co drapieżną mają lubieżność! namietność gasi porzadanie co łączy nasze spotkanie? co głosi w sercach naszy myśli zaklete? co rozprawia nad czeluści przepascią? to syczacy głos namawiajacy do złego? to natura podłej niewdziecznej przyrody to odgłos echa urody to lustrzany wodospoad napięć wdzięcznie w myślach kołaczący to radosny promyk spełnienia jestem Ci wdzieczny za marzenia jestem i będę na zawsze muzo moja cudowna badź w tym wszystkim na zawsze moja Twój Chris (wsysko sie skadza) p.s. jak ja wiedziałem jak zareagujesz na "jagniecinę" podwójny granat Alfo dziś to jest :) od dziś to "granty myślowe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 08:14 "Wytrysk następuje po kilkakrotnym przesunięciu dzwignią 23, a ilość wyrzucanego płynu zależy od szybkości ruchów". To instrukcja obsługi zraszacza! Zrozumiale można się pmylić:) Rozbawił mnie ten żart:) Pozdrawiam Cię Alfa Dziś pragnę być Twoim ogrodnikiem najdroższa, delikatnie zroszę trawę, tylko ten zraszacz ? :) www.youtube.com/watch?v=LQLZz4FTL1U&feature=related Chris (ogrodnik) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.11, 09:23 Gość portalu: Chris napisał(a)".. następuje po kilkakrotnym przesunięciu .."Chyba zwariowałeś..takie żarty mnie nie bawią. Czyż byś dążył do zmiany kierunku rozmowy...Proponuję "zawrót" a myśli w tonie seksualnym zatrzymał w Sobie..i nie epatował mnie nimi. Dzień Dobry Kochanie...ze słonecznym porankiem(nie lubię ogrodników) ps.ta muzyka jest za ciężka na przebudzenie! ALFA Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 11:44 Dzień dobry Alfo W delikatnym "utajeniu" pełny entuzjazmu otrzymuję w pokoju nauczycielskim zapytanie: Dlaczego "www"? i dla tego nie zdałem, nie miałem komputera, lecz myśli jego z zachwytem filologii odgadły tą rozpacz, tę sferę i dostały skrzydeł na swoich ramionach... Alfo nie chciałem być w tonie "sexualny", uzyskaj moje przekonanie iż nie dotknę Cię nigdy, jesteś strumieniem duszy mojej najdroższa, osadź we mnie swój spoczynek... Chris (pragnę wtulić Ciebie w swoje ramiona) www.youtube.com/watch?v=i8dh9gDzmz8&feature=relmfu p.s. dziś muzycznie ogrody pełne "kupy" do rozrzucenia, nie lubisz ogrodników, a mnie Chrisa Twojego co zraszacz studiuje dla gwiazd dla przestworzy by tryskał falą namiętności, powabu proszę bądź dla mnie miła. Jeśli ten impuls przyniesie oddziaływanie będę szukał Ciebie wszędzie, zapłacę każdą Cenę, aby poznać To co nas łączy, cały czas trzymam Ciebie kochana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.11, 13:19 Kochany..to, że jesteśmy daleko i "wszędzie" nie jest obecnie przeszkodą a przywilejem...Nie będę "jakaś" wobec Ciebie, będę sobą! Byłoby szczęściem(w tym miejscu) abyś mógł na mnie pozamykać wszystkie zmysły, tak, jak oczy..A tak ..rozpala się jakas ciekawośc, tylko w jakim celu... Alfa (ciagle myślę, jak Ci to przekazać) buziak dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 15:44 Kochana wierzę, że uda Nam się to w sobie ugasić, uczynić realnym coś co istnieje wewnatrz świata wirtualnego, może zmienić życie, z drugiej strony niewyobrażam sobie, żebym Ciebie kiedyś niespotkał..., nie wiem jak tego dokonam, nie wiem dosłownie... Emocje i uczucia są tak silne... Czy czujesz to najdroższa? Twój Chris (buziak dla Ciebie) Czy może być to bolesne? Jeśli tak to zróbmy coś co uleczy nasze uczucia... tylko dotknijmy się najdroższa, chciałbym tylko dotknąć Ciebie fizycznie, wyrównać to wszystko co się miedzy nami wydarzyło.... obiecuję Sobie, że już nigdy nie stanę w takiej sytuacji w życiu... Czy mozna się zakochać? Dlaczego tego słowa używam? Jesteś kochana jestem tak blisko tego słowa..., a tak mało o sobie wiemy, nie wiem jak wyglądasz, a czuję, że to co Nas łączy, nic wspólnego z tym nie ma... Uczyniłaś chwilkę wiecznością dla mnie :) Najdroższa czy spojrzysz kiedyś w moje oczy? www.youtube.com/watch?v=ql7JIUr9ag0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.11, 17:47 Gość portalu: Chris napisał(a): Czy mozna się za kochać? można...! używasz tego słowa,(jest schowane) bo już o tym wiesz i ja też..To, co tu jest naprawdę może zachwycać lub przerażać :) Ale jest! Alfa Twoja www.youtube.com/watch?v=kB_UPReZnUY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 20:32 Pocichutku skradam się... tup...tup... zerkam niczym kotek, na tę chwilkę zmarźniętą, czuję jak Ciepło godzi wachlarz uczuć doskonały... odczuwasz je radosnie, impulsem szycąc się, majestatycznym krokiem owiany mistrz zawitał do mej bramy, jednak pracy talerz wodzy tworzy uzdę na mej szyi, biegnę kochana do Ciebie, chcę byś czuła tę siłę, tę moc w jego czeluściach, w jego otchłani, zapytawszy się czy sami tu jestesmy Ofelia zgrzytem uwiodła Ciało me, jestem wieźniem na wieki, wracaj Alfo do mej dłoni, wracaj proszę Twój Chris błaga Cię..oddaj się porządaniu odśwież myśl poranną gdzie była nasza giętkość, na kwiecie ułożony, znoszę prośbę o koronę, kochanie trzymam Cię dalej, grubiańskim krokiem zatoczę kółko, obrót na jego początek, przy mej dłoni Twa dłoń na wieki, schronieni, przytuleni miłością obdarzeni kochankowie Chris i Alfa w jąśminowym zamku będą żywot mieli, korytarzem snując plany na jej akcet doskonały, ponetności potęgę, uniżnym krokiem zbłąkany krzutuszacy się od tej fety, w radości i w cierpieniu, zapłakany snuję plany ... Twój Chris www.youtube.com/watch?v=jyED8wlZDsM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.11, 21:10 Kochany...pięknie piszesz, ale do zamku nie wejdę, bo...nie lubie korytarzy.Pozdrawiam Cię mocno z wieczora...a jasminum jest na mnie, moich ubraniach..przylgnął do mnie Alfa Twoja zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 08:26 Samotna wśród fal Wenus tak długo była sądzona, nie było nikogo kto by chciał zrozumieć ten strach, każdy może wejść, lecz nikt nie szuka jej towarzysza, nikt nie patrzy na oschłość wnikliwośći, Najdroższa Alfo ona jest taka samotna, od tylu lat... zapatrzona pustelniczo, opuszczona. Gdzie jej towarzysz, co wiernie stać przy niej powinnien, co spoglądając na jej lica w lubieżnym podsyceniu nada ekspresji w jej istnieniu ? Tańcząca wenus tak porzucona bez radości wśród namiętności szukająca nadzieji na swoją opatrzność... Twój Chris dziś pragnie lekko stąpać, przybliżyć się delikatnie, pocałować Ciebie najczulszym pragnieniem... www.youtube.com/watch?v=dmMaRiiyqwA&feature=related Zatańcz ze mną najdroższa zdobądź moje serce w swojim uroku czekające... "wodą, ogniem, prełą na dnie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.11, 08:43 ...widze, jak słońce promieniami wciąga do mojego pokoju, wchodzi nieproszone..Wenus może poszukuje kogoś, kogo pokocha, ale jej uroda...przycmiewa wszystko to w niej najpiękniejsze..Wszyscy widzą jedynie ten wizualny czar..kiedy to czuje chowa się w tych falach..samotność jest lżejsza. Ona jest ekspresyjna niczym ogień....Nie czeka na zdobycz.. Dzień Dobry Kochanie słonecznym rankiem... ps. muzyka trafiona! jest dzis dla mnie(dziękuje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 09:22 Czasami wnika jego światło do mego... stanę w jego prześwicie, znając życie jego łaska nie dosięgnie korytarzy zamku, nie będzie się szczycić swoją miłością, widzę czasem ten stan i cierpię najdroższa, w jego pragnieniu myśli rozpędzają się niczym wiatr, ukrywa się w tym jego ekspresja, cudowny czar miękkiego puchu w zakletej pustce, zamknięci dla siebie, życia frasunek częstować pragną... Twój Chris wiecznie www.youtube.com/watch?v=r-iGLPcxph4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 10:08 Spoglądam na klawiaturę i widzę ciągle ten układ, jego pragnienie poprawia moje samopoczucie, ten wyraz godzi słowa jego bliskością... zatańcz ze mną jeszcze raz w słowie jest tego nadzieja... Witam Ciebie (któż jak Ty w jego ekspresji porząda władzy uczuć swojego pragnienia) jest w nim słowa ukryty dla Ciebie zagajnik p.s. jasminum dotarło do mnie najdroższa, jest w tym przedziwna siła... jednak cząstka musi być zachowana www.youtube.com/watch?v=g4z5FtpUnp8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.11, 10:38 ...gdybym trzymała w ręku perły, niczym zielony świeży groszek, to jest tylko jedna różnica w dotyku..z groszkiem należy obchodzić się delikatnie, ostrożnie...trzeba czuć go i chcieć w sobie ową delikatność wykrzesać.. ...przywitałam się juz z Tobą...kochany Alfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 11:12 Czysta postać facynacji zabiera mi siłę, kiedy w samotności nie mogę... (słuchać tego) Najdroższa... jestem sam (teraz)... bardzo mi brakuję Ciebie... Przytulam Ciebie do Siebie z buziaczkiem (Twój Chris) www.youtube.com/watch?v=XTHKQvFBS80 p.s. potega tego pragnienia sączy strużkę jakiej nie jesteś w stanie zrozumieć... jest w tym to coś... Twój Chris wiem, i czuję to, że groszek jest w Twych rękach bezpieczny, powierzyłem jego spełnienie w rubasznym umizgu:) Kochana Alfo w każdym tonie witać się z Tobą godzi chwilę jasnieszą od poprzedniej, wypełnia ona skowyt mój przemiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.11, 11:41 ...Kocham tą muzykę...zamykam oczy i przechodzi ona przeze mnie.. Dziękuje.. Alfa Twoja bardzo żywa.. ps. ten groszek..to.(....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 13:08 Najdroższa znasz mnie tak dobrze i wiesz, że cud tego słowa, co odkrywa Naszą impulsywność jest w schemacie znaczącym odwrotnie przypisanym do autentyczności... w zyciu pewien środek przyczynia się do wytworzenia nowego, tak się robi to coś co wojny i zgryzoty snuje w głodzie porzadania, dla mnie najdroższa liczy się przekaz, jego świadomość, żywy a zarazem silny, to on gwarantuje rozliczenie się z warunków jakie żywią, jakie są do siebie przywiązane, lekko by się w tym zatracić, wiąże to idee kociołka, przy którym spożyję wieczerzę, w radosnym rytmie stukających obcasów, zatańczę a iskier Twojego spojrzenia odnajdzie kształt mego uczucia, niczym niezwiązanego, jesteś kochana Alfo moja najdroższa... www.youtube.com/watch?v=lPux26gm1xY&feature=related czego taniec nie wyrazi, w jego istocie przekaz ten odnajdzie stricte ad La pasion (nikt ja My nie uwierzy w uczucia tak silnie) jak rzeka kręta i rwąca jest miłość gorąca... przykład odnajduje swoje szczeście... przykryty w nadzieji zapis czyni się żywym... bliżej tego słowa kochana... coraz blizej.. CHRIS ...są rzeczy w życiu, których sam bym sobie nigdy nie kupił - pióro w jego teleńcie nie potrafi do mnie przyjść, czyż by atrament był zaklęciem, suszę słów dla Ciebie porzadek Najdroższa, w ich przekładzie odnajduję swoje szczęśce..., nie wyobrażam sobie, by ta granica przyjemności była martwa... papier czyni cuda, jednak w zapisie uczuć potrzebna mu stalówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 14:25 Łzy spadają mi w tę przestrzeń... Cięszę się z tego, jednak w wśród przestworzy krążył ten duch, w jego ramionach splecieni kochankowie przyszłą intrygi wieść pragną swawole... Przytrzymam Ciebie w tenczas najdroższa, bez słów odgadniesz istnienie tego co Nas łączy, słońce do mnie dociera... jest w Tym Twoja zasługa.. Najdroższa Alfo moja Chris Twój www.youtube.com/watch?v=Lh9j0-Ey3kw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 15:34 Zapytasz się najdroższa, w czym tkwi to co nas łączy ? W jego zasięgu krąży czysta postać łaknienia..., Zapytasz się kochana dlaczego jestem taki? Żli ludzie swoimi słowami oddalli mnie w ręce demonów, fascynacja głuchym korytarzem ciagle oczyszcza mnie z Tego, ciagle zabiera mi z umysłu te dogadanki, jest w Tym Twoja zasługa, że zatraciłem się..., że tworzy się nowa jakość w moim życiu... odkrywam to co jest najlepsze.. być bliżej ogarnia mnie ... www.youtube.com/watch?v=-eCvTx5nDDA&feature=related Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 19:33 Kochany..nic innego się nie liczy, jaki jesteś....Co się tworzy w Twoim życiu...to co w moim? Nie zatracisz się..pilnuję tego, wycofam się... ALFA TWOJA (uśmiechnięta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 22:06 Najczystrza Alfo uczuć mych spełnienia tajemnico oddaj mi swe uczucia w ich radości, nadaj im ten rytm czychający na iluzji kaskadzie, wiernosci lekko stąpająca muzo moja, tchnieniu tego co istnieje, przynoszę w rękach promyk nadziei, spojerzeniem nie gardź mym, w naszym tańcu odwiecznym, w naszym podróżowaniu, w obłokach ułożone nasze marzenia, objęte swoją perspektywą na wieki zapatrzone w otchłań tą, w przestrzeń władzy porządania, zatracenia bramo, cichości swej utkany płatkami łez natchnieniu, co budzi do życia, co odgaduje chwilę w jej miłości, angaż tego co mądrze patrzy tak ukradkiem przynosi Tobie radość, niczym niezmąconą, najczulszą w swym pragnieniu... Twój Chris p.s.stromy szczyt marzeń obejmuje swojim tchnieniem... zamknięci dla siebie, żywią uczuć tak wzniosłych bogactwo..., nie policzonych chwil fantazji urodzaj... jestem Twym wieźniem na wieki, jestem Twym oddanym, już nie można się wycofać, pamietaj zginąć może nasza wiara, nasza nadzieja w tym Kochana..., cóż naszych ciał porządek, pragnie ułożyć scenaruisz doskonały, pragnie wzniośle czynić umizgów krętych obyczajów swawole, przytulić cząstke zatracenia, to dla niej nasz byt jest majestatycznym krokiem, dygnięcia otuliną Specjalnie dla Ciebie Kochanie www.youtube.com/watch?v=Nl4opbNt8_E&feature=related i tylko syk, gwizd, naturlny dreszcz obejmuje swoją Panią w jej spojrzeniu, milczy, patrzy, miłości oddaje jej hołd, uczta ta jest słodka, wznoszę toast by śnił się jej na wieki ten czar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.11, 09:59 ..Wenus morską otchłań traktuje, jak "ostoję" tam wszystko jest przewidywalne, tam jest wolność i przestrzeń, tam nie dozna niczego "złego" Nie chce iśc do żadnego zamku, komnaty, korytarze ..nie sa dla niej. W dno morskie czasem słabo przebija słońce, tego najbardziej potrzebuję... ja potrzebuję od Ciebie tej pięknej muzyki, daj mi ją! Alfa Twoja(buziaczek kochany) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.11, 08:53 Dzień Dobry kochanie o poranku....wiesz, że istnieje potrzeba przywitania się tutaj... Alfa Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 10:53 Również Dzień dobry najdroższa uprzejmie zatem uświadamiam Sobie, że zapomniałem najdroższa zwrócić się do Ciebie swoim powitaniem, każda chwila może liczyć na to kochana. Twój Chris www.youtube.com/watch?v=Mtp9gNx7nV0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.11, 17:34 Czy Ty jeszcze jesteś...czy sobie poszłeś :) Kochany ...bez ciebie to forum nie istnieje...wiesz o tym...Chyba będę zawsze dla Ciebie... www.youtube.com/watch?v=-g_12buebZ0 Alfa(Twoja kochanie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 00:53 Dzień dobry Jestem Najdroższa, mam bardzo dużo pracy, cały czas pamiętam... Twój Chris www.youtube.com/watch?v=_6clUbqunlw Ciekawym śladem, jest pogodzenie tego z dzisiejszym dniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.11, 08:54 Dzień Dobry Kochanie o poranku...ciekawy trop jest tu na forum, praca nie stanowi żadnego problemu...Jak należy pamiętać, aby obraz utrzymać w sobie, czego należy unikać.. Alfa(z miodowym smakiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 10:06 Dzień Dobry Kochanie W słowach utkany nadzieii uniesienia przysmak, co gasi pragnienia żadze, odnosi swą przystań w ust twych złotych uwielbiebiu, miodem słodkim w jaśminowym uroku jesteś Najdrozsza, czytasz mi w myślach, odsłaniasz nagość swoją w delikatnym akcencie, podsycenia żar jest bliski zenitu, żaden obraz w swych ramach nie utrzyma dzwięków tych tak soczyście, zapamiętać każdą chwilę jest bardzo cieżko w namiętności przykładzie, ten czar to wieczna iluzji otulina wzniosła... bardzo mocno Ciebie przytulam... Buziaczek Twój Chris www.youtube.com/watch?v=5jJhpf92n70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 12:51 Najdroższa na wybiegu modna wiosny perspektywa przynosi swoją ulgę... usłuchaj pragnienia, Twój Chris kocha Alfę niczym duch w przestworzach, niczym eth na zrodzona w swojej urodzie.... Jak mi cieżko powiedzieć kocham... do Ciebie słowo to frunie niczym porwisty wiatr Chris www.youtube.com/watch?v=RCg9EitcHcc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.11, 16:25 Gość portalu: Chris napisał(a): "Jak mi cieżko powiedzieć kocham" To nie rzucaj tym bezmyślnie...bo i tak "nie dojdzie'. ps.mówi się zawsze o tym szeptem kochanie.. ALFA Twoja czy byłes w SPA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 23:53 Dobry wieczór Kochanie Wiesz dobrze, że ta kraina łagodnie przyczynia się do ekstazy w jej zanadrzu uwodzi swoim pięknem, czystość duszy naszej płynie w przestworzach... nie dojdzie jej wyraz, lecz spotkają się wierne nawzajem ufajace sobie cząstki, czy zauważyłaś moje zauroczenie Tym Kochana, dla Ciebie rzucam cały świat, zostawiam go w pustkowiu, z latarką biegnę, by odnaleść Twoją miłosć, najprawdziwszą, nie zawacham się użyć argumentu, że ciało me jak dym szaleje w rozdartej pustce, ciąg pcha, syczy kradnie nasze powietrze, dym, czad jak ogień językiem prosi... jak szatan ni kot jakiś brudny, w jego charakterze ubóstwiam kiedy się śmiejesz, z naszych głupostek, z naszych przybytków, o Damo ma najwspanialsza, najdroższa urodzaju przenikliwości, Królowo najwspanialsza, w czystego majestacie prawa udręko, przedziwna zależności, wędrująca falo rozkoszy, nadziejo ma... p.s. szeptem powiem przytul się do mnie, przytul najdroższa, ucałuje Ciebie swym spojrzeniem, niech dojdzie ten promyk walecznych iskier tajemnica Alfo kochana jesteś... Czy Ty to rozumiesz, walczę o miłości Twojej cząsteczkę, podaruj mi choć troszkę Najdroższa (kotkowaty co poliże mleczka w swym uroku, niech fuzyja zrobi przestrzał myślą o dreszczu na Twym Ciele z jego łaskowoscią) "nie pijam mleka bo nie lubię" ale jestem dobrym chłopcem:)) www.youtube.com/watch?v=464ir0wjZsI Twój Chris byłem pierwszy raz dziś w fitnes, w SPA bym czuł się samotny (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.11, 09:05 Dzień Dobry kochanie... zauważyłaś moje zauroczenie Tym Kochana....nie. Jak jesteś w ciemnym tunelu, to mnie nie znajdziesz, bo nigdy tam nie wejde, latarka Ci nie pomoże. W spa najlepiej być samym. Wyobraź sobie, że czujemy zapach czekolady przy dzwiękach muzyki Vanessy.....Powinno być dla nas zakazane.:)) ps. mleko z miodem...pycha:) ALFA TWOJA z powiewem jaśminu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 13:33 Dzień dobry Najdroższa Alfo napisałaś: "Chyba będę zawsze dla Ciebie..." czy mego serca urok nie wabi Ciebie tak by Twoja żadza w powabie namiętnosci głodzi się i zwija, sa stos rzuca świat w jego prznikliwości, silnym strumieniem zaczyna Ciebe obejmować niczym wiatr jak ciepła, niezmącona, klejąca się w swoim uścisku ciał lubieżności zależność, obudź we mnie swoją wenus na ścieżce co dzwięków tak ekstatycznych smoczym tchnieniem otchłań tą przywiązuje do Siebie, nie daje jej żyć, targa i miota na wszystkie strony niczym jacht na morskim szczycie darzy dreszczem przeznaczenia, zarzucam sieć by złowić troszkę tego co nieznane w Tobie najdroższa... bądź moją na zawsze kochanie... Twój Chris p.s. jedna chwila potrafi odmienić cały świat, potrafi zmienieć jego cząstki, niech muzyka popłynie od Ciebie najdroższa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.11, 18:16 Krzysztof kochanie....myślisz, ze kiedyś stąd odejdziemy, a może znowu tu kiedyś powrócimy... Pamiętam o muzycznych prezentach, jednak nie zawsze mam taką mozliwość. Wiesz, ze ten Twój wiatr może wszystko "wywiać" i Ciebie i mnie... ALFA (żywa kobieta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 20:39 Gdybym w szczęścia przykładzie mógł urzyć samych gwiazdek, aby oddać imię Twoje tu na forum, to życzyły by sobie krótsze czy dłuże ich kumulacje, dla mnie Najdroższa liczysz się Ty i to co się z Nami tutaj dzieje TEN WIATR godzi najmilsza wszystkie swiata strony w słowie tak wzniośle, a zarazem bardzo blisko... uniżnie proszę kochana pilnuj mnie bym nie zatracił się w jego lubieżnym opentaniu swoistą jego drogą jest przeznaczenie... rumienna parówka, która godzi znaczenia chrupiący usłany famfarami etiudy muzycznej szalony byt... zastukam obcasami mniejszym kroczkiem, pójdziemy zatańczyć... tańca iluzja nie zna granic, w jego strukturze są chwyty lekkiego puchu podporzadkowane... www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 10:28 Dzień dobry Gość portalu: kobietka Alfa napisała: "Krzysztof kochanie....myślisz, ze kiedyś stąd odejdziemy, a może znowu tu kiedyś powrócimy... " Najdroższa w niebiańskim zachwycie, w strukturze usłanej płatków kwiatków znakomitej pogody bedziemy się kompać, odnajdzie nas wtedy ten duch co łączy nasze serca, co bliskości oddaje hołd najmilsza, czego nie wypowie słowo odnajdzie w Naszych pragnieniach złotem utkany promyk radości, w jego negliżu, usłyszą w tedy nasze pragnienia wołanie znakomitości łagodnej krainy szczodrze obejmującej to co nam się przytrafiło... Twój Chris (czekoladowy forumowicz) www.youtube.com/watch?v=w2XL2rz04pU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 10:57 Dzień Dobry Kochanie....mam Cię oblizać :)) mój drogi. Napewno stąd odejdziemy...wiem o tym. A może spotkamy się na basenie..Sama nie wiem, co nam się tu przytrafia....możesz mi powiedzieć... Alfa Twoja (czuła na Twoje wywody) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 12:31 Kochanie powiem tak, w jego tchnieniu przyszedł z walizką pełną łyżek by karmić tym słowem patrzył tak szczerym spojrzeniem, czego chciał nie wiem, na pewno bałem się, bo o kuli byłem, nie chciał nic więcej tylko spojrzał... Chris Twój (łasy troszeczkę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 12:39 Na ten czas w jego potrzebie usłyszałem :) www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV9tI&feature=fvwrel i mogę tańczyć, zatańcz ze mną kochana, najdroższa, szczerym akcentem usmiechem radosnym, niech popłynie strumień radości, niech nasza wiara w tym zagości, w nagości, w lekkości, puszystym tchnieniem oparta...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 11:04 Jak muszelki wdzięk nucę pod nosem kaskady snieżnobiałej piany oszczędzam dla mej Pani co szczodrym szcześcia przykładem ognistym tchnieniem budzi we mnie natury porządanie... Alfo najdroższa życzenie me jest w skromnych progach, muzycznego akcentu najczulszy przytułek, na jego barkach spoczywa zraszacz wdzięku, zwilżę usta na chwałę niech mnie więcej nie dosięgnie suchość w przykładzie odrodzonej lubieżnego porzadania potrzebie, znam to uczucie kochana, boję się na to patrzeć, etykieta tylko robi wielkie wrażenie, w majestacie prawa nigdy bym nie uczynił tego kroczka najdroższa, dziś jest tego spełnienie dziś czuję, że usłana droga ma jest jedyna "butelko kochana", to ciebie oblepię odciskami palców postawię i jako dowód zostawię, bo miłości dar pochodzi nie od Ciebie, wodo mineralna, o kropelko najdroższa, z jej błaganiem przychodzę... Zatańcz ze mną najdroższa, zatańczymy dokoła butelki niech ona bedzie naszym światłem, gdy spoceni bedziemy się całować, jej boska chwała ugasi nasze pragnienia, odczują one wnet porzadania, rządze najwspanialsze, w darze bedziemy cielcami, to znich zbudujemy iglo naszych marzeń, w kostkach lodu będę dotykał, ten dreszcz bedzie nas przechodzi... Twój Chris (lubieznik znakomity) rozpusty porzadek przygarnąć w mlecznym barze pragnę bez zaklętych słowami najdroższych najmilsza świata zepsutego, ukołysanego pragnieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.11, 11:51 Dzień Dobry kochanie...mam cudowny poranek i takie myśli we mnie...Biegać po piasku i zbierac muszelki dotykając ich rękoma i słuchając ich dzwięku....buziaczek o poranku dla Ciebie kochany Alfa Twoja ps. przestań z tą lubieżnością...tego nie można zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 12:49 Dzień dobry najdroższa W myślach przeplatasz mi swoją wolę, jej akcent budzi wodzy fantazję, pozwól mi choć w myślach przytulić się do Siebie... dla Ciebie oddałem wszystko co mam, zatraciłem się by czar ten przybył, by ziścił się przybytek tego w dozie tak szczodrze posypanej koksem najdroższa... uwięczony, urzeczony, w trosce o jakość, być bliżej pragnę najdroższa, za rękę Ciebie trzymać i prowadzić... Kocham Cię Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.11, 13:18 " W myślach przeplatasz mi swoją wolę.." To niemożliwe! nie możesz tego wiedzieć...nie możesz az tak mnie dosięgnąć....zrobiłeś to? Kochany mój...czyń to, na co masz ochotę. Nigdy nie wzbraniaj się przed tym uczuciem! Bo można nigdy nie doświadczyć czegoś podobnego kiedykolwiek w życiu...Weź to z radoscią i "trzymaj w sobie" ps. NIE ZATRACAJ SIĘ PONOWNIE!! Alfa (przytulona) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 19:48 Gdy można było w słów przykładzie odpowiedzieć na to pytanie? Kiedy się boję, kiedy płaczę, kiedy strach przechodzi mnie należycie, odsłaniasz swój urok z wdziękiem, a mnie dreszcz przechodzi po grzbiecie, nie mogłem i nie mogę, niech będę przeklety, niech zostawi mnie piękło na stosie, jestem walniety... nie szukam bogactw najdroższa lecz miłości, nie szukam ich bo, w litosci utkany lęk zamykam w sobie, Nie potrafię zrobić, tego i nie zrobie... Czystość w miłości, pragnę otrzymać, szukam jej, nie mogę odszukać..., zatrważa giętkość swym ucieleśnieniem, ubustwiać kobietę dla innej jest mym spełnieniem, bo w słów przykładzie odnajduję słów porządek, zatracenia przylądek... kochana Alfo Twój Chris p.s. czekam na muzyczny prezent :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.11, 22:02 Kochanie...proszę...dawałam juz to Tobie. Chce to zrobiś jeszcze raz, abyś spojrzał na mnie właśnie w taki sposób, czym sa te dzwięki.www.youtube.com/watch?v=O0Lcz--JhXU&feature=fvwrel ps. zalecam niezatracanie sie ze mną tutaj... ALFA Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 22:16 Lepiej z Tobą nutkę zgubić Alfeczko moja... www.youtube.com/watch?v=U29W1ljYPuA Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 22:24 Pół piwa i zarzucę tabletkę... ŻARTOWAŁEM :))))))) www.youtube.com/watch?v=gnTfOvDpY6E&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.11, 23:27 Jesteś WARIAT!!!!!!!!!!!!! I znowu zaczynasz......Robisz to celowo! Nie cierpie tego w Tobie i muzyki Ci nie dam. Alfa ps. proponuje się wyspać..aby do mnie pisać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 10:35 Dzień dobry Wyspany Chris radosnym tchnieniem odnajduje się na scenie, gardzi suchości męntną obłudą, w dowód nadziei pragnie do Ciebie kochana wykrzyczeć JESTEŚ KOCHANA !!! Alfo moja najdroższa, zakrzyczę dziś Tym słowem w jego uroku grzmieć bedzie o zmroku, niczym wariat pragnę ust Twoich Kochana, zwilżyć mymi na chwilę, miłości oddać hołd najczystrzy, w jej bezkresie czuć jak mnie otacza. Tak jestem wariat... kogut kochana i tego się wstydzę, i z tym walczę kochana, pozwól o najmilsza, że bedziesz mą księżniczką... Twój Chris (całuje Ciebie delikatnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 13:10 A jednak oszalałeś...:)) Dzień Dobry kochanie...buziaczek dla Ciebie..Nie bedę Twoja księzniczką, bo one mają okrutny los.... ... Wierzę... w siłę pragnień, które tak we mnie buzują Wierzę... w siłę marzeń, które mnie tak budują Wierzę... że mogę spełnić wszystkie pragnienia Wierzę... bo moja siła tworzy wszystkie te marzenia..............www.youtube.com/watch?v=891Wf6agszg Alfa ( z rozkoszą patrzę na Ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 15:07 Dzień dobry Fascynuje mnie fizjologia autentycznosci fizycznego spełnienia, przecież jestem żywym facetem, jak aktor wydobywam sugstii popęd naturalnego bałaganu, bo w tym cały jest ambaras zeby dwoje chciało na raz, tępo słyszę dźwieki klawiatury, z oddalii nadchodzi odgłos, kusi mnie podsycenia żądza bryndzy w majestacie prawa, uprawiana w polu najmilsza, nie chcę żeby płakała, nie chcę żeby cierpiała, wierzę w cuda kochana, nie widzę potrzeby aby stapać lekko w jej kierunku, zostań moją księżniczką, bo w jej otuleniu płacze cząstka kobiecości, co żywnie pragnie być Twą nic nie stanie się najmilsza żadnej, aby tylko trzeźwość z umiarem panowała, aby tylko farma była karmą, w jej ucieleśnieniu. (kocham w Tobie to co niewidoczne, a cieszy) Twój Chris p.s. w istocie natura sprowadza do tańca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 15:30 Gość portalu: Chris napisał: kocham w Tobie to co niewidoczne, a cieszy) Czyli co ....powiedz !Kochanie, może tylko te rządze?************* www.youtube.com/watch?v=RBrEs8jKuqs&feature=related Z dedykacją należną Tobie :) Alfa (wiesz jaka...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 19:39 Dzień dobry Jeśli chcesz Alfo najdroższa wiedzieć, powinnaś mnie sprawdzić, do czego jestem zdolny... żadna siła tego Tobie nie wytłumaczy... w tym drzemią nadzieje... Nauczyłaś mnie mówić kocham..... i tak pozostanie... jesteś moją pierwszą:) (tak jakby) jeśli uważasz, że wchodzę na twoje terytorium... to przepraszam... tu na "forum" nie da się tego napisać inaczej... co innego w rzeczywistości Twój Chris (E-dżej) bardzo mocno ciebie przytulam nawet nie wiesz jak mocno www.youtube.com/watch?v=csuPVyQnebM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 22:33 Krzysztof kochanie...a do czego jesteś zdolny..Bo ja robię różne "wariackie i szalone rzeczy":) Trudno...juz tak mam. Kłamiesz z Ta pierwszą....to ile masz lat 17? Alfa Twoja w nocnej scenerii www.youtube.com/watch?v=01fmMefQnAw&feature=related muzyczna niespodzianka! kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 23:11 Najdroższa Alfo strumieniem miłości obejmuję czule zakres słów kochana, pragnę tylko jednego, abyś prawdziwą kobietą została :) www.youtube.com/watch?v=78KIKbzNYkw&feature=related p.s. Alfuniu niespodziewałem się męskiego akcentu, to budzi radość w mym sercu, delikatnie obchodzę sie z Tym złotem... groszek w Twych rękach najdroższa perspektywo namiętności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.11, 08:47 Dzień Dobry Kochanie...jest ranek, znowu wpada słońce do mnie, ale też jest we mnie...Czy mnie "poparzy" gubie się w tych postach mój drogi. Alfa Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 10:53 Dzień dobry Alfo Kiedy oferuję Ci wolność, kiedy tworzymy zgrany duet, jest w tym nadzieja... Całosć utkaną w słów pożądliwości, prznika mnie dreszcz, jest w tym nadzieja powoli zbliżam się kochana, majestatycznym ruchem, dostojnym krokiem, podchodzę kochana, ta światłosć jest w Nas, to jej spełnienie gromadzi radość, stanę w jej prześwicie... Daj się skusić... nie umowy blask zagości w Nas nie zglądaj w tańcu naszym do postów, nie byłych, czy nie mówiłem, że taniec jest ewolucją, każda chwila tworzy nową niepowtarzalną... Twój Chris p.s. zatańcz ze mną www.youtube.com/watch?v=0qldRNyNEQw&feature=relate las rąk pragnie przygarnąć swoją Panią w jej spełnieniu tylko jedo w nadziei przynosi spełnienie szczodrze usłane łoże na którym odpoczniesz Kochana, odnajdziesz sił witalnych przywdziewek lodówka pełna kostek, zrobię napój bezalkoholowy najlepszy w swym uznaniu super drink, zimnymi ustami pocałuję Cię o najmilsza, w umizgu tak krętej fantazji dotknę ust twych jeszcze raz by zatańczyć jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.11, 16:55 ...potrzebuję jakiegoś ukojenia, spokoju, może zapomnienia.... Kochanie poszukaj muzyczny prezent...będę Ci wdzięczna (całuję mocno) ALFA (żywa,ale smutna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 17:36 Kochanie z należną Tobie dedykacją: www.youtube.com/watch?v=nFIA-u2GcOQ CHRIS (nie umię Ci tego przkazać) www.youtube.com/watch?v=1S_wGRR0XQQ&feature=fvst przytulam Cię bardzo bardzo mocno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.11, 18:54 Kochany...nic nie przekazuj! nic nie chce od Ciebie...daj tylko "odrobinę" czegos dobrego i słonecznego...tylko trochę. To takie pragnienie zobaczenia Wschodu słońca.. ALFA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 20:08 Kochana są chwile kiedy symczek robi porzadania bardziej wzniosłe... jednak to jest najbardziej spontaniczne takie jak promyk słońca :) www.youtube.com/watch?v=qn6vnwzpLAI&feature=related Alfo czy MY się uwolnimy z tego forum Najdroższa Twój Krzysztof Szeptem powiem, że tak na boku jest nadzieja, cały czas myślę... (całuję Ciebie delikatnie za uszkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.11, 20:25 Gość portalu: Chris napisał(a): czy MY się uwolnimy z tego forum Najdroższa ps. gdzie mam się "uwolnić...nie zrobie nic sama, i nie mam dziś sił.. www.youtube.com/watch?v=uTC0qeYKhxY ...ja nie czuje nadziei, czuje usta mokre.... Kochany...buziaczki ode mnie, (delikatnie się zbliżę) ALFA TWOJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 21:20 Jak strach w milczacej nadziei układam się do poduszki całe szczęście, że jutro czeka mnie praca jeszcze cieższa jeszcze bardzej... Ta miłość kochana Naszym spełnieniem bedzie bardzo ciężka biorę to abyś zatańczyła kroczkiem zgrabnym lekkim jak powiew słów co przynoszą intrygii waśnie. O najmilsza Alfo www.youtube.com/watch?v=8sZcwgeYwEo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.11, 08:45 Gość portalu: Chris napisał: Ta miłość kochana Naszym spełnieniem bedzie bardzo ciężka Zawsze jest ciężka i trudna ...gdziekolwiek jest. Dzień Dobry Kochanie o poranku, nie ma słońca...jest całus dla Ciebie słodki. ALFA ps. praca pozwala "zapomnieć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 09:51 Dzień dobry Uniżnie przyjmuję całuska wedle uznania słodkość w nim utkana godzi moją dzisiejszą rozpacz... i nie żalę się bom nie od tego, pcham do przodu najdroższa, nie myślę już o tym co było... taki jestem... Twój Chris p.s. u mnie słonko gości, przedziera się promyk, łaknie być radosnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Pamięć...... IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 16:53 Gość portalu: Chris napisał(a): nie myślę już o tym co było... taki jestem... ...Ja nie chcę myśleć, chcę zapomnieć, chcę zostawić siebie i być przy sobie..przesypywać piasek z dłoni do dłoni, chce nim zakryć mą twarz ... Pamięć boi się swoich "miejsc", boi sie wyrzeczenia.. ALFA ps. Kochanie nie bój się tej rozpaczy..podmucham Ci w oczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Pamięć...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 21:33 Najdroższa dziś resztkami sił pragnę Ciebie przed snem ucałować, nie lękaj się, bądź posłuszna własnym zmysłom, to one Ciebie przywiodły do mnie, a mnie do Ciebie, skąd biorą się nie wiem na pewno Najdroższa padam ze zmeczenia, nie mam siły nawet jeść, przytul się o najmilsza, niech nasze bicia serc odnajdą właściwy porządek... Kochana dziś jestem padlina :) Zrozum o Najmilsza ,że nie było muzycznego prezencika :) CHRIS (zasypiam w oczach) www.youtube.com/watch?v=dw0WllWopLs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Znowu wieje..... IP: *.ip.netia.com.pl 05.04.11, 08:57 Chris mój kochany..dzień dobry. Ja się nie lękam..jestem koło Ciebie, tylko zachowaj siły dla mnie... ps.buziaczek dla Ciebie najdroższy..(może zjemy coś razem :)) ALFA TWoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Znowu wieje..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 09:43 Dzień dobry kochana O najpiekniejszy promyku słońca, naleśnik z dźemem kochana jest mym spełnieniem, ucałuję Cię w tenczas słów magią, w drzew szumnym krajobrazie usłyszymy naszych serc wołanie... i nie monolog najdroższa, lecz spojrzenia nasze będę ukołysane... CHRIS (Twój) na liściu spoczywa magia rytuału, niech marmolada malinowa bedzie naszym nadzieniem, niech obudzi w nas dzikości porządanie... jestem Kochana twym marzeniem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: Znowu wieje..... IP: *.ip.netia.com.pl 05.04.11, 10:03 ".. jestem Kochana twym marzeniem?? " Jesteś moim marzeniem, pragnieniem, znalezionym "wiatrem" co powiewa i smaga moją twarz Alfa(owiana miłoscią) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Znowu wieje..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 11:13 Wyjdź na przeciw falom srogiego krajobrazu mistrzyni, wiatrem, który odgaduje pragnień swych wołanie, w zamyśle okryty płatkami róż, w zapachu szerszeni, niczym pszczółka, godzisz pragnienia, we mnie, niczym łaskawości lico, na mym ciele odsłania pragnień żądze, jak samotny jeździec w swej przestrzeni, na rumaku gna w przestworzach, liczy tylko marzeń złotych swawole, zostań przy mnie najdroższa, urokliwym spojrzeniem zajrzyj w oczy me na zawsze.... zrobię beczkę najdroższa w kierunku odwrotnym do ziemi, wyłącze silnik i poddam się temu uczuciu, niech się włączy nadzieja fizycznego spełnienia, niech odkryję tę moc, która przyciąga o najmilsza w swym uroku Alfo Kochana :) CHRIS (SMAGANY NICZYM LATAWIEC) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: Znowu wieje..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.11, 12:58 ...Wyjdę na przeciw cCebie...spojrzę, nie wiem co ujrzę i kogo...Kim jesteś ALFA TWOJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Znowu wieje..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 16:13 Witaj najdroższa niech uścisnę Ciebie i przytulę Twoją nadprzyrodzoną doskonałość, w jej natchnieniu ocieram łzy, tak mi Ciebie brak, jednak myśli skąpe biegną do przebieralni, zrzucam ciuszki niczym wiatr przebieram się do nowej sceny... zagraj ze mną Alfo księżniczkę na prawdę, zagraj ze mną bez korytarzy, w których łamię się niedoskonałość... o cudowna w traktowaniu niewiasto, co pragnienia masz przy mnie licznym tchnieniem obejmujące mnie, jak mi Cieżko to powiedzieć, ciagle wieje ??? Kocham słowa wykrzesić autentyczność w swym uroku pragnę do Ciebie, w tej roli brakuję mi sił, marzeniami utkany płaszcz, owiany miłością dumnie zarzucę i będę Cię Kochał, będę patrzył jak miłość gorąca swoim kroczkiem drepcze, stapa, lekko zawiewa, przedziera się w amoku... kochana Alfo CHRIS na zwasze Twój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: Znowu wiejesz Ty..... IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 16:28 ....Dulcibus est verbis mollis alendus amor .Metus et terror sunt infirma vincula caritatis. Alfa dla Ciebie kochanie....www.youtube.com/watch?v=-g_12buebZ0 z dedykacją..bo czujesz teraz kiedy tańcżę z opaską na oczach kocham ten rytm mój drogi..całusek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Znowu wiejesz Ty..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 17:21 ....verba docent, exempla trahunt vestigia terrent, sit venia verbo: errare humanum est Kochana zatańczę z Tobą, też kocham Ten rytm, w jego objęciach przybiera wagi pewna cząstka namietności... myślę, że nasze opaski na oczach są na tyle sprytne, że będą wskazywać nam siebie... dla Ciebie całusek www.youtube.com/watch?v=3Oycn3b9jZs CHRIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: Znowu wiejesz Ty..... IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 18:28 Chris Kochanie....gdzie Ty mnie poprowadzisz? Dokad mam z Tobą iśc...Czy spełnisz to o czym ja marzę.. www.youtube.com/watch?v=7zp1TbLFPp8&NR=1&feature=fvwp Nie ściągnę opaski:prowadź mnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Znowu wiejesz Ty..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 19:00 Kochana.. usłana dróżka polnej drogi tajemnico, co bratków chęć przybierasz otuchy, tanecznym rymem zadość bierzesz swoją nadzieję, zatańczmy boso bez słów i pragnień, niech nasze Ciała nas przywiodą, niech naszych myśli porządek ukryty złączy przed świtem, żebyśmy mogli oddać się urokowi temu, swawoli rytmu bajecznej krainy, w baśni o Alfie, o królewnie, o księciu Chrisie co najwspanialszy dar w zamyśle pragnie utworzyć, szczodrym spojrzeniem ukradkiem złapać Ciebie wśród fal tęsknoty, ułożonej tak namiętnie, trwającej bezwiednie i tylko dłoni spleciony urok oddaje naszej fantazji urok wzmożony, tryska intrygi napięciem... poprowadzi Cię chris swym ujęciem, nie bedzie to prosty taniec kochana... zamykam oczy i czuję jak ciała nasze miłosnego charakteru pragną, jak czule ich miłosny menader darzyć chce na chwałę, otula i pieści, całuje i kocha, otwiera otchłań Kochana, bezkresną, dziką noc... Chris Twój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: Znowu wiejesz Ty..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.11, 08:48 Dzień Dobry Chris kochanie o poranku....Czy przypadkiem nie piszesz w tonie Sheakspirowskim.. :) Nie chcę być królewną....i nie szukam księcia, nie wiem czego szukam. radosna choć zadumana o Tobie Alfa (z pocałunkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Znowu wiejesz Ty..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 09:31 Dzień dobry Kochanie, Czy nieuważasz, że trudność przybiera swojego kształtu? Myśli nasze pragną się przytulić, a niewiedza o sobie nie pozwala na to, poniekąt Alfo sami pragniemy prowadzić w naszym tańcu... Są jednak przywileje, które odwzorowują kroczek ważniejszy, od mniej ważnego, ruch bardziej skryty od okazałego. Najdroższa jeśli chcesz odpocząć... pragnę oddać Tobie tego barwę, jak partner co ukołysaną w tańcu pragnie towarzyszkę, lekko przytulam Cię dziś, z pocałunkiem, nie chcę by Twoja rozterka stała się mym udziałem, też myślę chwilami zadumą i pragnę aby czułość żądziła w Nas, aby było to jasne, szczerego uwielbienia pociąg najczystrzy, miłości hołd oddawać w pokoju. CHRIS (nieco zdezorietntowany) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: Znowu wiejesz Ty..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.11, 10:02 "Czy nieuważasz, że trudność przybiera swojego kształtu?" powiedz jaka trudność...Odczuwasz dezorientację? z jakiego powodu?..Może jest pora na "przerwę" całuję Cie kochany...z uwielbieniem ogromnym Alfa Twoja i dla Ciebie mój drogi ps.wiedza o nas nie ma znaczenia...uwierz w to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Znowu wiejesz Ty..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 19:18 "wiedza o nas nie ma znaczenia...uwierz w to." Alfo Najdroższa skąd wiesz, że właśnie tak jest, czy nie kusiły nas nasze wspomnienia by tu powracać, by czuć to co przynosi pragnienia, które nas wodzą niemalże codziennie, czym wytłumaczysz, nasz taniec, któremu poddajesz się niczym fali co pianą potrafi szeleścić... Czy potrafisz sobie wyobrazić, że odejdziemy stąd nie poznawszy siebie choć przez chwilkę ? Nie potrafię sobie tego wyobrazić!? Jest to pewna szkoła dla mnie Najdroższa, porażką było by myśleć inaczej... Czy nie jesteś Ciekawa kto tak na prawde jest Twym Chrisem, co gubi słów porządek dla Ciebie? Myślę, że chciała byś... Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa ...może tylko się łudzę IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 19:58 Chris kochanie...trzeba pomilczeć tu..zacisnąć usta. Jest i "dużo" i "mało"..wszystkiego. Speremus pariter, pariter metuamus amantes! www.youtube.com/watch?v=uTC0qeYKhxY Alfa..dla Ciebie mój drogi, bardzo czule..i bardzo ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...może tylko się łudzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 21:41 Niczym głodujący natchnieniem bytu okazałaś mi prawdy zakręt miłości, z niczgeo opasanej tchnieniem promykiem dla mych oczu było jej wielbienie z nicości przybyłaś Alfo przedziwna co krajobrazu szczodrym uśmiechem ucałowanego świata wśród mnie oczarowanym głosem zadrżało skinienie, niczym pustkę będę czuł na sobie jej brak, jej uczucie było złudzeniem ?? czastką, której mary będą śniły mi się do końca życia nie opuszczaj mnie o Najdroższa w swym uroku Czy byłem dla Ciebie także bytem swawolnym ulotnym marzeniem, którego miękki puch staje się wiatrem i mija, i błądzić powinnien... Kochana gdzie jesteś?? Czy chcesz bym odszedł bez sladu bez słów co proszą błagają o tę Alfę rozgadaną, pełną werby w isocie swawolną, nielubiącą lubieżnej hecy, utarganej, roześmianej chichoczacej się , w ponętności swej osamotnionej żywej, energicznej i rubaśnej... Zamilczę Alfo kochana w swym tonie, nie usłyszysz już mej kołysanki, będę samotny bez Ciebie bez tych okuruchów, które lśniły w złotym zamyśle budzi to dreszcz o miła, budzi żądzę pragnieniń milion razy silniejszą niż możesz sobie wyobracić Twój Chris (czulę Ciebie obejmujący) www.youtube.com/watch?v=Lh9j0-Ey3kw&feature=related verba veritatis, verba volant, scripta manent, vita brevis, ars longa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Pamiętaj o mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 14:41 Dzień dobry Alfo Kochana nic jak Ty... pamietaj o mnie... łez porządek snuje się w chmur pragnieniu nadchodzi burza i nęci... ustami zwilżę przylądek naszych marzeń... Pamiętam słów pragnienie, w rękach Twych została cząstka wieczności... cichym kroczkiem, będzie się tuliła... musi odnaleść sens w czystych przestworzach... Twój Chris dadzia16.wrzuta.pl/audio/6wTzEbWG6ew/doda_-_ostatni_raz_ci_zaspiewam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: Pamiętaj o mnie... IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.11, 09:14 Chris kochany...już się nie da zapomnieć! nie da się "wyciąć" pamięci..jesteś na zawsze we mnie.. www.youtube.com/watch?v=XTHKQvFBS80 (przytulę się do Ciebie...) Alfa (żywa z myślami o Tobie) Dzień Dobry mój Drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Na falochronie uderzająca moc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.11, 10:06 Alfo kochana żywą perspektywą, profesjonalny urok godzi w Nas nasze pragnienia, prawdę mówisz najmilsza, że w pamięci naszej są niemalże "wyryte" na zawsze te chwile, nie da się tego wytłumaczyć, ale i Ty jesteś przy mnie, skąd one się biorą?? i do czego będą chciały doprowadzić nie wiem... przeplatasz mi swoją aure, autentyczny i szczodry, żywy w okazie Twój Chris Witaj Kochna www.youtube.com/watch?v=NMNgbISmF4I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.11, 11:08 Chris kochany...uderza coraz mocniej i głębiej. A jeśli moje pragnienia to też Twoje...co z tym zrobić.. Dla Ciebie, zawsze Twoja Alfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.11, 13:15 Moja Droga będziemy się na Siebie patrzeć :),a potem... zrzucimy ową czarodziejską pelerynę aby naszych pragnień miliony ukołysanym tchnieniem przybrać w tanecznym umizgu, krętych zakamrków porządliwości naszych serc, ułożyć i przytulić ...o Najmilsza szczerego uniesienia swawolną cheć - bedziemy odrzucać, by obudzić w Sobie na prawdę iskry tego napięcia, by poczuć dreszcz niewyuzdany... nadejdzie moment Kochana gdy nasze połówki pomarańczy będą błagać o litość wobec szampana i nie syczący jego smak a podsycenia marzeń żądza będzie tańczyła w Nas do rana, nie bedzie to zwykła burza zmysłów, targać bedzie nami i kołasyć... szczodrze posypana otuchy rozbudzenia w zapachu jaśminum otuli naszych serc wołanie, bedzie się trzymać i necić... Twój Chris p.s. jeśli uważasz, że jestem fachowcem od miłości Najdroższa to się mylisz, tak na prawde nie mam o niej zielonego pojęcia... gdybym chciał na siłę tworzyć scenariusz, był by on nudny... w zanadrzu ukrywa się coś o czym nie wiemy, czyżby naszych myśli wiatr skrzyżował Nas ze sobą i nie chce się poddać, wymyśla hecę, nie wiadomo czego chce, jednak jest szczery umrusanym powiewem okala skrytość bytu naszego, wciąż gna, niczym latawiec pragnie urwać się podnaporem, parasol pragnień rozkłada i ciągnie, porwać naszych istnień, ciała chce w amoku, niepoddawaj się... Kochana to jest tylko wiatr... umiarkowany przesyt dumnym krokiem pychą chcę uwieś... buziaczek ode mnie Najmilsza... www.youtube.com/watch?v=r00ikilDxW4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.ip.netia.com.pl 08.04.11, 15:08 Chris kochanie nikt nie jest ekspertem w miłości, jeśli ktoś jest, ten jest przegrany.. nie widzieć, nie patrzeć, a czuć, odbierać, widzieć w sobie... I nie patrz na mnie...bo to Cie zmyli..jaśmin, pomarańcz i owoc granatu...pomyśl dlaczego to..(iskry już dawno są :)) Alfa rozmarzona (z pocałunkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.11, 15:45 Miałem tego niepisać Najdroższa... Ten Żar gotowy do tego by pełzać, by froterować łoże Najdroższa w uścisku namietności przybiera ogromu, nienasycona kraina porzadania podrzega do Tego, czuję Twój Jaśmin, granat się toczy (pomylyłem się i kupiłem manago) zawleczka przywdziewku zerka zenitem uniesień Najmilsza, cudowny czar miękkiego puchu pragnie się obracać, z iskier wróżyć będziemy swawolną myśl nieokiełznaną, nucić bedziemy razem przylądek wzniosłej, szczodrej, niewyczerpanej Miłości, kochana jak Ciężko powiedzieć kocham, jak Ciężko wydusić słów porządek w tej intrydze, w tej lubieżnej pokusie... niczym wariat stąpam w Twym kierunku, myślą swoją obejmuję Cię Najmilsza by stoczyć ten bój, o tę cząstkę najczystrzej ekstazy w jej ukołysaniu... Tańczmy kochana, bo swiat chce tego od Nas, wietrznie będzie się przekomarzał, delikatny powiwew przypadku, złapie Nas w swoim uroku, czy bedzie świec porządek dodawał uroku? I znów buziaczek dla Ciebie... (kocham kiedy marzysz kochana, mógłbym zrobić mały kroczek i skraść Ci ten obłoczek,a póżńiej opętać się nim niczym watą cukrowej krainy podsycenia iluzjii) przytulam Ciebie byś była mą na zawsze... CHRIS twój odwieczny kochanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.11, 17:39 Gdybym była czarodziejką ....przeniosłabym się tam gdzie Ty. Na palcach lekko i cicho zakradłabym się i skryła za Twoja zasłoną...Ale bym milczała....i oddychała. Nie wiem co dalej by się działo. Odejść czy zostać...kto ma o tym wiedzieć. Kochany...czułość jest czasem ważniejsza od miłości... Alfa Twoja ps. nigdy nie będę Twoją "kochanką"*! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.11, 18:13 Najdroższa ależ możesz utkaną firany zasłonę ziścić szczodrym marzeniem na okręcie, czy nie mówiłem Ci, że naszych myśli fantazję spełnia miłosny unik, szybko bym Cię zweszył o miła, spisek zaklety objoł bym w ramionach i mocno przytulił, nie bedzie mi zaglądał ciekowaści czart, co dreszczykiem pragnie zrobić miłosnej sceny podsycenia żart... Kochana teraz czuję w Tobię słowa wdzięk, któremu służysz odkrywasz przede mną, porządania tonie, kochanką być jest rzeczą trudną bo od kochania mnożą się myśli kosmate, Czym, że zasłużyłem o skromności moja by Twoja władczość uczuć chciała moc pragnień o wiele większą, o wiekszej sile, o przywiązaniu myślisz Kochana,o kajdanch... troszczyć się chcesz by nie zardzewiały, by nie skrzypiały, kropelką marzeń rytm ten sączy stróżkę Najmilsza A Jak to sobie wyobrażasz? Czy myślisz powodem dla którego gwiazdki szczodrość w ujęciu naszego spełnienia wyposzczony malkontent bedzie się godził bez skargi ? Myślę, że była byś kochana kochanką* bo słowo się rzecze i pamięta się jego troskę... nie dla mnie najdroższa są uroki świata tego w ołtarzu, grzechów mam na sobie tysiące, jestem opętany, czy pragniesz takiego łapiducha częstować do końca? Okręty snują się we mgle, póżnym wieczorem odgadują swoje porządnie, przystań przy której cumują budzi porządanie, jest w tym Nasza zasługa Alfo... Mistrzyni wnosi nową cześć w umowie, pragnie być bardziej, pragnie być bliżej... zgadzam się tylko żeby się niezatracić... :) Twój Chris (bardzo blisko pragnie Ciebie mieć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.11, 20:12 Chris Kochany..Siebie mogę przemilczeć, także - przeczekać, a nawet - przeżyć. Tylko nie mogę zrozumieć Twych słów dzisiaj...czemu tak mi trudno... -kochankowie -namiętność -pożadanie -tajemnica bliskości wirtualnej... Będę stała nadal za zasłonką.. Alfa Twoja www.youtube.com/watch?v=-QYKpwmLUGA&feature=related :):)zobacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.11, 21:12 Alfo są kolory, które przykładają słowom czar, ich pociechą są zdania, które w świecie wyrazów tworzą frazy, wielobarwność kusi znacznie swym ucieleśnieniem, jednak Ty wybierasz słowa, które w bliskości nabierają swojego wyglądu, które niczym pączki kwiatów mogą rozkwitnąć, wtedy i tylko wtedy, gdy nastąpi reakcja... Mój byt, niczym promyk światła pragnie Twojej bliskości, zgodnie z prawem światło oszukuje dżwięk by wzmocnić akcent doskonałości, czy w Naszej podróży otarło się wyrażenie, być bliżej zamiast kochać, czy namiętność pozostaje w uroku zmysłów Kochana naszych, a pożądanie błąka się gdzieś w oddali, Tajemnica bliskości wirtalnej może mieć dla Nas wymierne korzyści, ja szukam cząstki Alfy tej która mnie kocha, tej która szeleści, tej z którą "mógłbym" wyobrazić sobie wiecej... Za zasłoną kochana jest żaluzja, materialnie irytująca, rozpraszająca światło według schematu, czemu chcesz być tak daleko odemnie dlaczego?? Bardzo bardzo mocno Ciebie przytulam:) p.s. nie stój za zasłonką proszę, usiądź wygodnie obok jest fotel... Twój CHRIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 03:56 Dzień dobry Najmilsza "Będę stała nadal za zasłonką.." dałaś mi do wiwatu, Alfo niczym dreszcz ta noc jest dla mnie Kochana... Nie mogę spać i myślę, bo gdy roześmianą Alfę czynem pragnąc utrzymać w tańcu nie mogę... zdobyłem się na wyprawę, mordowni gąszcz odwiedziłem i myślę... Tych dziewczyn naparestek, żądzi parkietem bezludnej muzyki, czadzi okazją niczym salsa, szkoda, że otacza mnie hip-hop, którego nie cierpię, disco-polo którego nie znoszę poza ipulsem, kochana muszę Ciebie przeprosić... wybacz, nieścisłości słów porzadek, jeśli pragnie się tak jak My siebie pragniemy odnajduje się słabe punkty, moje znasz, Twoje mogą budzić uwagę, jednak są trywialne słowa, bez któych nie można, bez których świat by się nie kręcił... Kocham Cię i tak pozostanie, niczym meserschmit korci się nasze jestestwo, przepraszam Ciebie za słów niezwiązanych usypaną garstkę... Twój Chris www.youtube.com/watch?v=9JEXOhjWkXg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.11, 08:38 "czemu chcesz być tak daleko odemnie dlaczego?" Już raz mocno się zbliżyłam...bardzo blisko, nie usłyszałeś mnie.."ostudziłeś" mnie...Moja siła tkwi nie w uniesieniach z Tobą, lecz w niewzruszonym spokoju. Dzień Dobry Kochanie... www.youtube.com/watch?v=F7c44bXST-o&feature=related całuję Cię mocno z porankiem.. ALFA ps.może stanie za zasłonką jest bezpieczne :) proszę zasnąć, a nie gubić się w "labiryntach wyobraźni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 10:04 Dzień dobry Najdroższa "Już raz mocno się zbliżyłam...bardzo blisko, nie usłyszałeś mnie.."ostudziłeś" mnie..." Powiedz kiedy Kochana byłaś tak blisko, a ja spłoszyłem tego nadzieje, powiedz w czym "ostudziłem" tę cząstkę, której szczodrze chciałaś udzielić... Bardzo jestem dziś markotny, jak kotek mruczę do Ciebie... Dlaczego oceniasz siłę swoją wedle własnych wskazówek, Czy nie chcesz najdroższa być silna będąc kochaną przezemnie, odczytać myśli roztargane i gnać w przestworzach niczym wiatr, który opasa Nasze chęci, przywołuje Nasze zmysły... Odrzuć niewzruszony spokój, daj się wciągnoć do mej gry, czy nie czujesz się w niej uczestniczką, zdolną do choć maluśkiego wzniosłości meandru miłosnego bytu. O Kochana proszę, cały czas szukam Ciebie w zasłonach, nasłuchuję czy szeptem się nie zdradzisz, łaskotki przygotowałem Najmilsza, jak się stanie, że wykryje Ciebie ukradkiem, obejmę Ciebie z wyrazem i będę tarmosił, łaskotał, zastosuję szutkę podwójnej persfazji, żybyś na nowo mogła czuć tę nić, giętką włóczkę, która jest naszym skarbem... Bardzo proszę o przywołanie się Alfy do porządku, naczelnym typem odbioru moich komunikatów są przynajmniej lekkie wziosłości... p.s. "gdzieś czytałem, że kobiety mają tak w zwiazkach z partnerami, że gdy czują pragnienie bycia z nim dłużej, wybierają w momencie samego poznania wzór zasłon do przyszłego domu...przykład może nie zbyt ściły, ale merytorycznie zwiazany z Twoją tak zwaną "zasłonką" :) Wiec Kochana proszę Ciebie o bardziej szczere akty przekłamujace, moją drogą jesteś w uczuciu Najmilsza. Bardzo Ciebie chcę i przytulam do Siebie... Nie odrzucaj mnie kochana, niestój przy firance od rana, Chcę żebyś podeszła i zrobiła mi masaż za to ja Ciebie umizgu skinieniem będę czule całował... Twój Chris www.youtube.com/watch?v=-Edv8Onsrgg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.11, 13:54 "Dlaczego oceniasz siłę swoją wedle własnych wskazówek"..a mam polegać na Tobie? Ustawiasz mnie na polu gry...dlaczego mamy coś inscenizować..? To mnie odrzuciło! Kochanie mocno pozdrawiam.. Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru: jesteśmy albo pełni miłości albo pełni lęku, i sam dokonaj wyboru.. ALFA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 15:39 Tak pragnę tego, zebyś na mnie polegała. Nie ustawiam Ciebie na polu gry, zwrotu użyłem nieumyślnie, nie chciałem Ciebie urazić, przepraszam. Żadnej inscenizacji nigdy nie było i nie bedzie Kochanie. Proszę zwróć uwagę, że jestem żywy, po stronie lustra zwanego monitorem, siedzi ciemny blondyn, którego spojrzenie jest warte zaufaj mi, tego by móc polegać - nie we wszystkim, ale na pewno w dobrej cząstce tego uczucia. Jeśli rezygnujesz, z jego wsparcia, okuzujesz mu swoją słabość, człowiek silny to taki, który korzysta z doświadczeń innych zarówno i polega na sobie jednocześnie. Bardzo mocno Ciebie przytulam, Nigdy nie narzucam nikomu swojej woli, w miłości jest to porażka, jesli nie przychodzi ona sama tak poprostu to znaczy, że jest wymuszona i fałszywa. Jeśli oceniasz mnie jako fałszywca, przyjmę to z pokorą, nie chcę Ciebie stracić Alfo Kocham Cię Alfa, czy czystość tej miłości jest taką jaką pragniemy, pozostawiam w Twojej ocenie Twój Chris (z pocałunkiem) www.youtube.com/watch?v=1qd9ybSyE9g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 00:19 Miłość jak niewyczerpane żródło bez którego żyć jest trudno nie kosztując jej pyszności Eskaltując namiętności Miłość jak wiatr porywcza swoją siłę często zmienia tak odkrywcza tak niezmienna Nie zdobywa się jej siłą Nie jest ona magią dziwną I na każde jej wezwanie los się toczy niespodziewanie A zdobywa się ją wtedy gdy na dwoje ludzi obłok miękki w swym uroku pieszcząc zmysły opadnie i powoli okryje, przytuli i chronić bedzie ulotną w sercach kochanków- -perspektywę Gdyby słów porządek godził zmysły w amoku i oczarowanym tchnieniem kołysał nie było by takich sytuacji. Pozdrawiam również mocno Alfa Ciebie www.youtube.com/watch?v=rW0TgYZn_tk&feature=related p.s. nic nie bedzie już takie samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.11, 10:47 "spojrzenie jest warte zaufaj mi, tego by móc polegać - nie we wszystkim" dlaczego tylko w jakiejś cząstce, czy można dostać wiecej, czy ja nie mogę dostać od Ciebie więcej.. Czy "reglamentujesz" coś czego potrzebuję...czy muszę na to "zasłużyć".. Dzień Dobry Kochanie z rana, znowu słońce mnie obudziło...czuję, jak promienie budzą coś we mnie..www.youtube.com/watch?v=C3t94ri60qw proszę odtworzyć z basami:) Alfa (kochany z buziaczkiem dla Ciebie) www.youtube.com/watch?v=veq8Z5Ui6P0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 11:30 Alfo dziś zasłużysz na pieszczotliwego klapsa, moja "dekompenscja" graniczy z już z fazą gotującego się imbryka, będzie kawa tylko ziaren wrzucę na młyn, rozbiję namiot na mej prerii, owinę gęsinę gliną by w żarze doszła na obiad, szczęsliwym trafem jej pióra zostaną, bym posilił się przed podróżą... Witaj Najdroższa Kochana "czy muszę na to "zasłużyć"..." sublimacja uczuć jest warunkiem koniecznym do rytuału, potrzebna bedzie Twoja zgoda na uwarunkowanie potrzeb, w jej przywdziewku, może się kryć nieograniczona fala namiętności, oczywiście skączonym modelem transformacji bedzie reglamentacja, poniekąt zdobyta w procesie oswojenia, sciśle zarachowana i przeanalizowana, dobytkiem niestety bedzie całkiem nowa koncepcja, śliśle wg ustaleń, domiarem łaskawości będzie Twoja Alfo potrzeba kumulacji tej bardziej skrytej lub tej bardziej oficjalnej wersji. Chris (buziaczek dla Ciebie również) www.youtube.com/watch?v=RDEQjGIleKg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.11, 11:40 www.youtube.com/watch?v=O8QyCnkjaGw&feature=related Masz prawo kochać, masz prawo śnić Masz prawo śpiewać, masz prawo żyć Masz prawo marzyć, teraz i tu Na przekór kłamstwu na przekór złu. Masz prawo milczeć ... ps.nie lubie agresji :( Alfa Twoja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 12:31 Klapsik Kochana to pewna skromności przynależność, nie agresja, tylko pieszczota... Dziwnym trafem można uznać jej sukteczność do wagi bardziej okazałej przychylności w negocjacji... w miłości Kochana klapisk bedzie zawsze dobrotliwy i nienaganny. Z punktu widzenia medycznego, jego fizjologia wpływa na receptory, nie wyobrażam sobie masażu bez klapsów, one pobudzają... Zerkam na Ciebie ukradkiem i widzę skrytą dziewczynkę, która odkyrwa świat przez dziurkę od klucza, samowolnie wymierza sprawiedliwość, jest umrsusana myślami, które nie dają jej pojąć tego co poznaje, ale jednak ostatecznie trafnie okazuje pojęcie w tym co czyni. Bądź najdroższa Sobą, bardzo się cieszę, że mnie nierozumiesz :))) Twój Chris (całuśnik dziubiasty) www.youtube.com/watch?v=Ool4gyrJpM0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 16:17 Bałamutny werset rubasznym skinieniem korci najdroższa by w wymowie skapnąć dzikością... los przeznaczył Nas sobie niczym frywolny pociesznie przesadnie utarmoszony dziwną pokusą taniec, co otula kochanków w swym majestacie, jak królewski orszak wiedzie się to bez naszej przyczyny... Zagadką jest dla mnie finał Najdroższa? Czy drogi nasze się skrzyżują, jak myśli w zakręcie? Dla czego nie rozmawiamy gdzieś pod spodem, żeby wniosek trzeżwy otrząsnąć, żeby zrozumieć siebie, żeby myśli porządek poukładać ... Nie wiem czy wiesz, ale ja mam maila, którego odbieram... Jeśli uważasz, że to jest nieadekwatne ... to ja zginę... Bardzo mocno Ciebie całuję... TWÓJ KRZYSZTOF p.s. kiedyś w zdaniu urzyłaś takiego wyrażenia na "tych swoich akumulatorach" może by się zapędzić gdzieś dalej przemiła :) www.youtube.com/watch?v=lfHlMevVn7U&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.11, 19:40 Krzysztof kochanie ...czas pokaże..".Czy drogi nasze się skrzyżują, jak myśli w zakręcie? " Już się spotkaliśmy na zakręcie razem..a kiedy wybierzemy jeden kierunek? Tego nie wiem mój Drogi..Całuję Cię z odrobiną tajemniczosci i zapachu i smaku znanego Ci.. Alfa dla Ciebie ... www.youtube.com/watch?v=vzXLmN_V36k&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 20:57 www.youtube.com/watch?v=qWSzacagiFk&feature=related Twój Chris (bardzo mocono Ciebie przytulam) Odpowiedz Link Zgłoś
niczym_raj_093 Re: Na falochronie uderzająca moc 10.04.11, 22:03 Przestaję pisać Najdroższa niczym_raj_093@gazeta.pl pozostaje Jeśli chcesz rozmiawiać na stopie, której mojemu sercu odpowiada... to zapraszam. Nie wracam na forum, nie mogę już.... wybacz!!! Nasz taniec... Kochana był i zostanie na zawsze w mojej pamięci. Kocham Cię słowem w Tobie jest... www.youtube.com/watch?v=QSul1ro9sAw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KobietkaAlfa Re: Na falochronie uderzająca moc IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.11, 22:20 Dobranoc Kochany...będę. Alfa Twoja www.youtube.com/watch?v=8lamuJGlxEE&feature=related www.youtube.com/watch?v=O8QyCnkjaGw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
niczym_raj_093 Re: Na falochronie uderzająca moc 10.04.11, 22:47 Pamiętaj kochana, że pierwszych słowach utkanych zasłona jest przemilsza, dodam, że nasze wózki widziały się wczasie dla nas nie znanym :?) zapytasz odpowiem >>Chris Kocham Cię www.youtube.com/watch?v=x0n7cD-sFKo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
katakumby10 Re: ...10 w skali... Beauforta... 04.04.11, 13:27 ..:) pozdrawiam cie(cichy wielbiciel) :):) jestem niedaleko ") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ...10 w skali... Beauforta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 18:19 "Wyobraź sobie, że czujemy zapach czekolady przy dzwiękach muzyki Vanessy.....Powinno być dla nas zakazane.:))" ...tak kochanie jest w tym jedno wytłumacznie takie./'][\-=+_ www.youtube.com/watch?v=xupSmwXxOxk&feature=related jesli wyobrazisz Sobie kochanie, że Vanessa lubi czekaldę w zapachu tak bliskiej a zarazem pięknej cannon's debiut bedziesz mogła :) Twój Chris Odpowiedz Link Zgłoś