Gość: Marcin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.11, 11:46 Żonaty, ignorowany przez żonę szuka kochanki, może też mężatki, Ja 38 lat 176 79 kg, wielkopolska. zaniedbywany911@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Kochanka poszukiwana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 09:23 Szkoda że nie ma chętnej, mam tyle uczucia i czułości do przekazania a nie ma komu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona-ex Re: Kochanka poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 13:24 Spróbuj żonie przekazać może warto. A ja nie, to się rozwiedz a nie rozmieniaj na drobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scroll Re: Kochanka poszukiwana IP: *.subscribers.sferia.net 29.07.11, 00:19 właśnie jak taki bohater z Ciebie to bądź fair...i się rozwiedź... faceci nie mają za grosz klasy...pozdrówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: Kochanka poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 13:52 Jasne, tylko kochanka mu nie bedzie prac skarpetek i gotować. A tak w domu ma wszystko zrobione, a podoopczy na boku. Rozwód nie jest wygodny. Lepiej napisać że jest taki biedny misio nieszczęśliwy i żona go nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
zaniedbywany911 Re: Kochanka poszukiwana 30.07.11, 14:28 Rozwód z powodu trudnej sytuacji jest niemożliwy. Pranie robię sam, sam też sprzątam dom który wybudowałem. O co chodzi na tym forum. Przecież określiłem wszystko jasno. Jak nie znacie życia to nie piszcie głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scroll Re: Kochanka poszukiwana IP: *.subscribers.sferia.net 30.07.11, 19:26 Znam życie i to lepiej niż Ci się wydaje...z zakonu nie piszę.... mam na mysli ,że szkoda czasu na taki układ bez przyszłości...ale już się zamykam ...Twoja sprawa,Twoje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
mijuli1 Re: Kochanka poszukiwana 01.08.11, 17:52 Nic nie jest takie proste jak nam się wydaje. "Rozwiedź się" - a to dobre! Ja jestem kobietą, żoną. W małżeństwie mamy różne problemy, konflikty, w domu, pracy - wszędzie stres. Ciągłe obowiązki, dzieci.... Wszystko to ma wpływ na życie seksualne i odczuwanie jego potrzeby. Często byłam zmęczona, zniechęcona, poirytowana. Nie miałam ochoty na seks. Mężczyźni chyba inaczej podchodzą do tych spraw. Może nie potrzebują komfortu psychicznego by mieć ochotę na seks, może potrzebują seksu więcej niż kobiety. I pewnie trudniej znoszą jego brak. Kochałam mojego męża i nie chciałam go stracić, ale perspektywa uprawiania seksu czasami napawała mnie przerażeniem. Czy w tej sytuacji on miał się ze mną rozwieść? Zdrada zdradzie nierówna. Jeśli dwoje ludzi zawiera jakiś niezobowiazujący układ, który nie szkodzi rodzinie i nikt nigdy się o tym nie dowie. Układ, który może się skończyć po paru miesiącach, "razach", - to ni? Lepiej się rozwieść? Rozbić rodzinę z powodu seksu, czy może lepiej pozostać wiernym i zwariować? Trochę to rozumiem, bo los okazał się przewrotny - mąż wyjechał zagranicę do pracy. Było mi trudno, potrzebowałam jego bliskości. To wszystko i problemy finansowe doprowadziły do tego, że zaczęłam wpadać w dołek. Biorę leki o działaniu antydepresyjnym, które :D działają przy okazji na mnie jak afrodyzjak. Mam ciągłą ochotę na seks. Mało powiedziane ochotę - odczuwam taka potrzebę. Bardzo mnie to męczy. Mam rozwieść się z mężem, bo pracuje zagranicą? Odpowiedz Link Zgłoś
mijuli1 Re: Kochanka poszukiwana 01.08.11, 17:55 Natomiast nie rozumiem jednego - po co niektóre osoby wypowiadają sie w tym wątku? Fora Gazety są bardzo rozbudowane - można pisać na inny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy to ten świat? Re: Kochanka poszukiwana IP: *.subscribers.sferia.net 01.08.11, 18:18 Zdrada zdradzie nierówna?Kobieto...przeczytaj co napisałaś.... A jak masz ochotę to znajdź sobie kochanka....przecież to takie proste...niezobowiązujący układ... Odpowiedz Link Zgłoś
mijuli1 Re: Kochanka poszukiwana 01.08.11, 19:43 Wiem dokładnie co napisałam :) A jeśli Ty jeszcze tego nie wiesz, to się ciesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kochanka poszukiwana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.11, 08:21 Do mijuli1 Witaj. Widzę że nie tylko ja mam problemy i dylematy życiowe. U mnie sytuacja jest jeszcze bardziej zróżnicowana. Nie życzę nikomu na wypowiadającemu się na tym forum tak skomplikowanej sytuacji, wierzcie mi życie potrafić dać nieodwracalnego kopa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mijuli1 Re: Kochanka poszukiwana 03.08.11, 13:35 Marcin, moją sytuację nakreśliłam w tegraficznym skrócie i bardzo wybiórczo - odnoszac się do jednego zagadnienia. I szczerze - to chętnie bym nawet o tym z Tobą pogadała, gdybys miał na to ochotę. Czasem rozmowy z kimś obcym pomagają, z kimś, kto może sam coś przeżył i potrafi zrozumieć. Dobrze to określiłeś "nieodwracalny kop". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kochanka poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 11:23 Taaaa. Zdrada zdradzie nierówna. Jak pierwszy raz to nie zdrada, po pijaku to nie zdrada, w gumie to nie zdrada, nie do końca to nie zdrada, do buzi to nie zdrada no i jak mąż za granicą to też nie zdrada :) Pięknie. Ja tam uważam, że są sytuację, ze cżłowiek jest zmuszony szukać seksu, ale litośći!!! Zdrada to zawsze zdrada. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka_idealna Re: Kochanka poszukiwana 02.08.11, 12:55 Gość portalu: gość napisał(a): > Taaaa. Zdrada zdradzie nierówna. Jak pierwszy raz to nie zdrada, po pijaku to n > ie zdrada, w gumie to nie zdrada, nie do końca to nie zdrada, do buzi to nie zd > rada no i jak mąż za granicą to też nie zdrada :) Pięknie. Ja tam uważam, że są > sytuację, ze cżłowiek jest zmuszony szukać seksu, ale litośći!!! Zdrada to zaw > sze zdrada. a mialas sie pie...mi nie zajmowac, ale widze ze nadal glosisz swe racje buszujac po cudzych watkach.... zlosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):) Re: Kochanka poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 13:08 Antenkę w berecie wyprostowałam, kółko różańcowe mi zamknęli to sie nudzę.... No co? Nie wolno mi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka_idealna Re: Kochanka poszukiwana 02.08.11, 13:46 Gość portalu: :):) napisał(a): > Antenkę w berecie wyprostowałam, kółko różańcowe mi zamknęli to sie nudzę.... N > o co? Nie wolno mi? ;) nudzic ci sie wolno, zasmiecanie cudzych watkow to nie przejaw nudy tylko glupoty - ale w koncu to tez ci wolno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość. Re: Kochanka poszukiwana IP: *.subscribers.sferia.net 02.08.11, 16:15 To już inny GOŚĆ wygłasza swoje morały...ja z piedołami skończyłam... pozdrawiam kochanki i kochankow pa... Odpowiedz Link Zgłoś
mijuli1 Re: Kochanka poszukiwana 03.08.11, 13:39 Zupełnie nie o to chodzi :) A powiedz mi - co Cię bardziej zrani - kiedy Twój partner załatwi swoją fizjologiczna potrzebę z kimś, kogo imienia nawet nie zapamięta? Czy kiedy patrzy na kogoś w znaczący sposób i marzy o tej osobie po nocach, myśli o niej kiedy kocha się z Tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
mijuli1 Re: Kochanka poszukiwana 03.08.11, 13:41 Moja powyższa wypowiedź dotyczy wpisu cyt "Taaaa. Zdrada zdradzie nierówna. Jak pierwszy raz to nie zdrada, po pijaku to nie zdrada, w gumie to nie zdrada, nie do końca to nie zdrada, do buzi to nie zdrada no i jak mąż za granicą to też nie zdrada :) [...]" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kochanka poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 14:12 i w pierszym i w drugim przypadku mój partner dostaje kopa w doope i koniec związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kochanka poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 14:29 To spytaj swojego partnera czy czuje sie zraniony, bo seksiłaś się tylko po to żeby mieć orgazmy i było super, ale facetów nie pamiętasz i nie znasz imion. No przepraszam...Ale nie nazywam nawet tego po imieniu. Ale juz nie zabieram głosu, bo mi tu napisza że zaśmiecam forum. Chociaz mam inne rozumienie słowa ,,śmieć,, Odpowiedz Link Zgłoś
mijuli1 Re: Kochanka poszukiwana 03.08.11, 14:34 Zgadzam się - kiedy jestem tylko ja i partner. Kiedy ta decyzja dotyczy tylko nas i nie ma druzgocącego wpływu na życie innych ludzi - w szczególności dzieci, potrzebujących rodziców, poczucia bezpieczeństwa, których psychika się dopiero kształtuje i wszystko co wydarza się w ich życiu ma wpływ na to jakimi ludźmi będa w przyszłości. Dzieci, które nie zasługują na kopa w doope - bo dokładnie w chwili rozpadu rodziny największy kop trafia się dzieciom, chcociaż rodzice często sobie nie zdają z tego sprawy. Pozwolę sobie zacytować "wiśta wio - łatwo powiedzieć" i życzyc pwodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kochanka poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 14:46 A dzieci nie widzą że gdy tatusia nie ma to mamusia spotyka sie z wujkami albo znika z domu? A mąż powróci i Ty padniesz świeżutka w jego ramiona, żeby dzieci widziały jak mamusia za tatusiem tęskniła. Ok. Twoje zycie. Ja rozumiem i romanse i różne potrzeby. Tylko mi chodzi o jedno- nie mów, że to jest w porządku. Bo nie jest. Tyle w temacie. Już tu nie zaglądam, szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mijuli1 Re: Kochanka poszukiwana 03.08.11, 19:45 Bardzo proszę czytać moje teksty ze zrozumieniem - jeśli nie tego, co chcę przekazać to chociaż ze zrozumieniem wyrazów. Nigdzie nie napisałam, że się spotykam z wujkami, ani że się "sekszę". Ja akurat odnoszę się do tematu zdrady, co nie oznacza, ze zdradzam. W moim przypadku jest właśnie wręcz odwrotnie - to akurat on zdradza. DOTARŁO ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
mijuli1 Re: Kochanka poszukiwana 03.08.11, 19:49 Gość portalu: gość napisał(a): > Już tu nie zaglądam, szkoda czasu Szkoda, że marnujesz czas na odpisywanie na posty, których nie przeczytałes(-aś). Masz rację - nie zaglądaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kochanka poszukiwana IP: *.koscian-net.pl 03.07.12, 14:52 Ogłoszenie nadal aktualne, znajdzie się w końcu chętna? zaniedbywany911@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś