kamilabarska 10.01.12, 13:22 Teraz coraz więcej osób korzysta z serwisów randkowych. Oczywiście mam tu też na myśli samych singli. Co myślicie o zawieraniu znajomości na takich poratalach randkowych ? Macie jakieś swoje ulubione ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colargoll Re: Portale randkowe a single 21.01.12, 23:52 myslimy bardzo zle , ale nie o samych portalach tylko o ludziach , ktorzy sami nie wiedza czego chca :) osobiscie doswiadczylem az trzech oszustw :) reszta nie potrafila sie nawet niezobowiazujaco spotkac :) oczywiscie mam babeczki na mysli :) szkoda gadac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
robert_malek Re: Portale randkowe a single 27.05.14, 11:51 oszustwa to jakaś plaga... ;/ ostatnio za to znalazłam fajne miejsce wlaśnie do niezobowiązujących spotkań - wprawdzie to nie serwis randkowy, tylko portal społecznościowy - www.na-kawe.net - mozna tam umowić się na wspólne spędzanie czasu, jak dotąd nie rozczarowałam się :) Byłam już nawet na dwóch spotkaniach, właśnie "na kawe" i było bardzo miło :) Odpowiedz Link Zgłoś