szpec1977 Re: Szukam kochanka z Wrocławia 11.04.13, 06:55 Witam! Mam 35 lat jestem z Wrocławia mam sporo czasu w godzinach od 7-17 więc jesli będziesz dysponowała czasem chętnie zaproszę cię na spotkanie na neutralnym gruncie . W zamóżdżu poosiadam wiele niespodzianek jeśli sobie zażyczysz będę kim chcesz wcielę się w każdą postać jaką sobie zamarzysz tylko po to byś była szczęśliwa i przeżywała niezapomniane chwile w stanie wspaniałej rozkoszy i uśmiechu Napisz proszę szpec1977@o2.pl Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.uk2.net 11.04.13, 10:29 A próbowałaś dodać ogłoszenie na SexWisienki.pl? Mają tam dział sponsoring, ja szukałem kochanki i dałem ogłoszenie, po tygodniu znalazłem :) ..a jak nikt Cię nie zadowoli, zawsze możesz wynająć Pana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.play-internet.pl 11.04.13, 14:07 czesc..oferta aktualna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 17:17 Hej. Jestem 27 letnim bardzo wysokim mężczyzną(195cm) o piwnoszarych oczach i krótkich włosach(ciemny blond) myślę że jestem w stanie sprostać Twoim wymaganiom. (włącznie z szaleństwem...) jeśli jesteś zainteresowana to odpisz na talldude1986@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.centertel.pl 15.04.13, 12:15 Cześć. Zainteresowało mnie Twoje ogłoszenie, jeśli jest aktualne, odezwij się. Ja 41 lat, 180 cm, 90 kg, zadbany, dyskretny. Reszta w prywatnej rozmowie. ;-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.13, 17:38 Witam mam 19 lat, jeszcze bez kontaktu fizycznego z kobiętą. Chciałbym to zrobić właśnie z Tobą, będziesz moją instruktorką, zrobię wszystko co zechcesz... więc na pewno dam Ci rozkosz jakiej szukasz. Tylko się odezwij.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.13, 17:39 mój mail : misieq_slask@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.13, 16:28 mam 36 lat żonaty i chętnie poznam kobietę która jak ja ma ochote bez zobowiazań na odmianę od codzienności. Odwesij się jeśli chcesz się pozanć bliżej Buziak Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
moonphases Re: Szukam kochanka z Wrocławia 28.04.13, 00:03 Witaj. Wciąż szukasz? Chętnie wyślę swoje zdjęcie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 00:19 czesc mam na imie pawel mam 31 lat jstem nysy z checia zostane kochankiem twoim to muj num 669899168 smialo dzwon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: IP: 80.50.127.* 03.05.13, 19:12 Witam podaj namiar to cie odwiedze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.13, 09:18 czesc zapraszam na gofry - lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.13, 09:44 czesc zapraszam na gofry - lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.centertel.pl 08.05.13, 12:11 Hej:-) Jestem zainteresowany Twoim anonsem i czekam na więcej szczegółów dotyczących spotkania :-) pozdrawiam :-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.13, 11:06 czesc zapraszam na gofry lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: Szukam kochanka z Wrocławia 10.05.13, 20:05 Chętnie o Ciebie zadbam. Najbliższe spotkanie 22.05 od 16:00 do 19:30 lokal Wrocław centrum. Doświadczony, atrakcyjny dyskretny, zdrowy. Bez sponsoringu i zobowiązań. Adres email podaj. Ja 177, blond, umięśniony, starszy po 40, wytrwały i cierpliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.internetia.net.pl 16.05.13, 19:48 Witam serdecznie. Wysoki 192 cm, ok 100 kg, normalna budowa, niebieskie oczy, krótko ostrzyżony, czuły i wesoły. Trzeba się spotkać i zobaczyć czy jest chemia. Pozdrawiam i czekam na wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syty Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.13, 16:54 jesli masz ochotę na 20 letniego chłopa to 790852278 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.147.201.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.05.13, 08:41 Czesc mam 31lat mieszkam pod wroclawiem jestem w zwiazku ale szukam czegosi wiecej w sexsie z pszyjemnosciom poznal bym ciebie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilos Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.13, 16:21 Hej, Napisz do mnie kamkam884@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
przelotnyptak Re: Szukam kochanka z Wrocławia 21.05.13, 13:07 Nie składam Ci oferty. Życze tylko sukcesu i duzo udanego seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.static.korbank.pl 21.05.13, 14:29 Witam Tu Adam z wrocławia. Mam 34 lata szczupły wysoki. Mnie też interesuje znajomość bez zobowiązań mam ochote popeścić kobietę po cąłym ciele jezyczkiem. Jeśli jesteś zainteresowana napisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 11:45 Witam Mam na imię Paweł szukam kogoś z kim można się spotkać i aktywnie spędzić czas , oczywiście w realu , szukam dyskretnej znajomości z tego względu ze podobnie jak Ty jestem w związku , i mam tez podobną sytuację tylko w odwrotnym kierunku , mam 179cm wzrostu , jestem szczupły , krótkie włosy niebieskie oczy , miło było by jeśli byś się odezwała . Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jołł-fifty Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 12:03 Droga Judyto! Można powiedzieć ze Twoje ogłoszenie jest jakby...drogą do spełnienia marzeń wielu mężczyzn i nie dziwię tylu odpowiedziom. Aleeeee....no właśnie..ale.... Piszesz o każdym wygłodzonym kawałku Twojego ciała...Rozumiem a może się mylę...czy paznokcie u Twych rąk i nóg to też są...noooo.....wygłodzone...? Bo tak się zastanawiam na doprowadzaniem wygłodzonych paznokci do szaleństwa......Co prawda niektórzy są wygłodzeni i pomagają sobie paznokciami ale...no wiesz...różnie bywa! jołł! Odpowiedz Link Zgłoś
izyrider Re: Szukam kochanka z Wrocławia 30.05.13, 07:26 podaj rozmiar biustu , upodobania seksualne ,czy masz dzieci i ile..mieszkam blisko hali targowej..bardzo praktycznie ,co sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jołł-fifty Re: do izyrider IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.13, 07:47 > podaj rozmiar biustu , upodobania seksualne ,czy masz dzieci i ile..mieszkam bl > isko hali targowej..bardzo praktycznie ,co sadzisz? A Ty podaj może numer buta, kołnierzyka i kapelusza, czy masz hulajnogę albo rower, czy lubisz w metalowej rurce czy w plastikowej, ile kobiet już ten tego....i podaj jeszcze dokładny adres gdzie mieszkasz. Sądzę że niesamowicie kosmicznie porąbane pytanie ale pozostawiam też innym do oceny... jołł! Odpowiedz Link Zgłoś
izyrider Re: do izyrider 30.05.13, 15:02 Gość portalu: jołł-fifty napisał(a): > > podaj rozmiar biustu , upodobania seksualne ,czy masz dzieci i ile..miesz > kam bl > > isko hali targowej..bardzo praktycznie ,co sadzisz? > > Ona szuka kochanka joll-opie a ja mieszkam pratycznie.. maz czekajacy w aucie sie nie zorientuje ..wchodzi do hali> wychdzi >shot time >wchodzi do hali >wychodzi do meza ..idealnie ?! moj roz.buta42-43,dup nie licze i nie wiem ile..sorry ,latex jest konieczny dla wspolnego dobra..jezeli ma wiecej niz jedno dziecko z rozmiarem biustu wiecej niz 3..ja rezygnuje z kandydatury..adres po pierwszej udanej ! probie, w okolicy jest duzo hoteli.. > Sądzę że niesamowicie kosmicznie porąbane pytanie ale pozostawiam też innym do > oceny... Ty wydajesz sie nie miec zadnych praktycznych wymagan od kochanek,ja wole spytac ..komu to szkodzi ?Twoja zona?. izyrider > jołł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.13, 12:30 czesc zapraszam na gofry - lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
izyrider Re: Szukam kochanka z Wrocławia 31.05.13, 14:04 Gość portalu: k napisał(a): > czesc > zapraszam na gofry - lubisz? taak,..i duzo cukru .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Szukam kochanka z Wrocławia IP: *.internetia.net.pl 04.06.13, 17:03 Witaj, Jestem studentem PWR. Nie będę opisywał cech swojego charakteru, sama ocenisz jeżeli zechcesz mnie poznać. Mam 184cm wzrostu, szczupły szatyn, wysportowany, podobno przystojny aczkolwiek nie mi to oceniać ;) Piszę ponieważ ciekawi mnie poznanie kobiety przez internet, jest to dla mnie nowość. Proponuję spotkanie. Nie będziesz żałowała. Odpowiedz Link Zgłoś