Dodaj do ulubionych

Dojrzała szuka młodego

• Gość: arek Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.14, 23:01
      Jestem z Tychow otwarty na propozycje
    • Gość: Krzysiek Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.opera-mini.net 26.09.14, 19:44
      Hej, jestem wyprostowany trenuje siatkówkę ponad 13 lat jeśli bd zainteresowana odp 536 211 211
    • Gość: spidikato Re: Dojrzała szuka młodego IP: 194.9.53.* 07.12.14, 00:15
      Zapraszam do kontaktu: spidikato@o2.pl, chętnie odwzajemnię zdjęcie i miło Cie sobą zaskoczę.
    • Gość: Mlody19 Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.beskidmedia.pl 07.12.14, 04:09
      Witaj mam 19lat. jestem wyskoi wysportowany nie daleko katowic jak wiecej pytan pisz
    • Gość: Mateusz Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.14, 02:09
      Bardzo mnie interesuje twoje ogloszenie prosze o wszelkie informacje na meila :) pozdrawiam
      • Gość: Remek Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.centertel.pl 14.01.15, 06:13
        Witaj, mam 24 lata, dobrze zbudowany, kaloryfera nie mam, ale jestem po wojsku i trenuje sztuki walki, więc kondycję mam ;) Do tego uwielbiam seks ( jak każdy facet z resztą ), a że kilka już miesięcy jestem na tzw. " poście " i w dodatku gustuję raczej w dojrzalszych damach, które nigdy nie narzekały, a wręcz przeciwnie, mogę zaryzykować pewne siebie stwierdzenie, że mogę dać Ci rozkosz o której będziesz na pewno często wspominać :) Pragnę doświadczyć czegoś nowego z osobą doświadczoną, która wie czego pragnie i pozwoli również i mi spełnić swoje fantazję, by przyjemność czerpać obopólnie :) Jeżeli życzysz sobie jakieś zdjęcia, by mogły przechylić szalę decyzji na pozytywną dla Nas obojgu, napisz do mnie na maila. Jeżeli nie będę w Twoim typie to przynajmniej z pewnością miło porozmawiamy :) Pomimo mego młodego wieku i ogromnych pokładów energii do celów "relaksacyjnych" nie jestem jakimś młodziakiem zwyczajnie napalonym. Lubię seks, ale rówieśniczki niestety nie dysponują szerokim wachlarzem doświadczeń seksualnych na tyle, by mnie całkowicie zaspokoić:D Po 32-letniej egzotycznej ( że tak to ujmę ) kobiecie, która po dziś dzień piszę do mnie i wspomina :D Doszedłem do wniosku, że to czego potrzebuję i pragnę zarazem to dojrzała kobieta, z którą przeżyje to o czym marze i vice versa ;) Pozdrawiam serdecznie !
        • safefriend Re: Dojrzała szuka młodego 14.08.15, 01:48
          Witam bardzo kreca mnie dojrzale kobiety mam 26 l, jezeli jestes zainteresowana i chciala bys uzyskac wiecej informaacji skontaktuj sie ze mna :) lodz
    • Gość: tomek Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.15, 12:51
      Witam.Mam 21 lat jestem dobrze zbudowanym blondynem o niebieskich oczach, studiuję na 2 roku zapewniam mila atmosferę jak i rozmowe na poziomie. Pozdrawiam
    • Gość: Tomi Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.net-bis.eu 23.04.15, 09:50
      Tomek 21lat odezwij się czekam na kontakt pozdrawiam
    • Gość: FajnyDoKochania Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.15, 17:17
      Hej jestem dokładnie taki jakiego szukasz młody szczupły wysportowany dyskretny. mieszkam w Mikołowie jesli jesteś chętna na spotkanie odp na email boniek4@o2.pl czekam ;)
      • safefriend Re: Dojrzała szuka młodego 14.08.15, 01:45
        Witam bardzo kreca mnie dojrzale kobiety mam 26 l, jezeli jestes zainteresowana i chciala bys uzyskac wiecej informaacji skontaktuj sie ze mna :)
    • Gość: renata1995 Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.devs.futuro.pl 30.07.15, 10:48
      Poznam chętnego mężczyznę na seks bez sponsoringu, mój email: renata.seks@gmail.com
    • Gość: tadek1906@interia. Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.centertel.pl 30.07.15, 10:54
      Aktualne? Kontakt mail.
    • Gość: Max Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.free.aero2.net.pl 30.07.15, 12:27
      Witaj, jestem 23 letnim szczupłym i wysportowanym chłopakiem. Mam twój mail z ogłoszenia , potrzebuje wsparcia finansowego jestem z okolic Łodzi, mam samochód więc ze spotkaniami niema problemu;)Jeżeli twoje ogłoszenie nadal jest aktualne czekam na odp.Mam ciemne włosy, zielone oczy, wzrost177cm waga 72kg. Interesuje mnie sport, motoryzacja- kocham szybką jazdę autem troszkę chyba jestem od tego uzależniony hehe, a także militaria taki duży chłopiec czołgi i samochodziki hehe,żartuje. A na codzień pracuje zdarza się,że na kilku etatach, a w między czasie staram się szkolić i poszerzać swoje kwalifikacje. Mam oczywiście jakieś plany na przyszłość ale nie chcę przynudzać;) Mam poczucie humoru lubię rozmawiać na wszelkie tematy:)Jestem sympatyczną osobą:)
    • Gość: renata1995 Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.devs.futuro.pl 14.08.15, 14:32
      Poznam chętnego mężczyznę na seks bez sponsoringu, mój email: renata.seks@gmail.com
      • Gość: Piotrek 9406 Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.centertel.pl 09.08.22, 22:59
        Cześć chętnie cię poznam mam 28 lat i oczywiście jestem niezależny;)
    • gzegozr28 Re: Dojrzała szuka młodego 28.08.15, 21:22
      witam chetnie tez cie poznam jak masz ochote to napisz gregrym@wp.pl
    • Gość: Greg Re: Dojrzała szuka młodego IP: 217.114.169.* 04.09.15, 16:13
      Witam jesli szukasz dalej chlopaka napisz gregrym@wp.pl
    • Gość: Seb.joz@o2.pl Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.15, 13:31
      Szukasz mnie jestem młody wysportowny tylko jest jeden problem jestem z koszalina chcesz fotki i więcej napisz 693 510 135
    • Gość: Lukasz Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.play-internet.pl 18.10.15, 21:24
      więc jeśli dalej, masz ochote poznać fajnego faceta, to odezwij się do mnie, wyśle zdjęcia może się spotkamy
      lukasz.siwek@centrum.cz
    • Gość: Lukasz Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.146.2.230.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.10.15, 21:39
      no witam, odezwij się na mejla, przesle zdjęcie. pozdrawiam Lukasz
    • Gość: andrzej Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.29.164.161.threembb.co.uk 27.10.15, 04:10
      Czesc kochanie co tu pisac jestem mlody wysportowany i lubie bardzo sex jak kazdy
    • Gość: skaler Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.dynamic.chello.pl 16.11.15, 20:57
      Witam.

Mieszkam niedaleko Katowic. Jeśli jesteś zainteresowana kontaktem podaje maila skaler1987@gmail.com

Pozdrawiam
    • Gość: renata1995 Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.devs.futuro.pl 17.11.15, 12:19
    • Gość: Daniel Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.centertel.pl 31.01.16, 08:59
      Dasz kom zadzwonię......
    • Gość: oliwiaa9591 Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.252.c87.petrotel.pl 31.01.16, 12:37
      Lubisz sex? lubisz przygody? zapraszam na nasz portal w którym ogłaszają się chętne sponsorki które są gotów zapłacić od 500 do 2000 zł za spotkanie! sponsorki są z całej polski starsze młodsze sprawdź! sam! sex-sponsorki.pl
    • Gość: rallph90 Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.16, 21:04
      Cześć, jeśli nadal szukasz napisz ;) rallph1990@gmail.com
    • sanczopansa123 Re: Dojrzała szuka młodego 20.03.16, 16:33
      Witaj
      Wyobraź sobie, że po ciężkim dniu pracy siadasz zmęczona w swoim ulubionym fotelu jak zwykle i zapewne znów przyśniesz znudzona obrazami, które przewijają się przed Twoimi oczami w tym nieznośnym telewizorze. Nie dziś. Przecież wszystko może wyglądać zupełnie inaczej.
      Ktoś ukradkiem gładzi Cię po szyi, dotyka ramion, przyprawia o dreszcze i wcale nie zamierza przestać, niezrażony drżeniem Twojej skóry. Tym razem wolny czas nie dłuży Ci się ani trochę i chociaż nie odespałaś tych kilku godzin pracy, czujesz się wypoczęta i zrelaksowana. Mogę bez wahania odciągnąć Twoje myśli od tej niesłychanie nudnej codzienności i przyciągnąć je na siebie. Jednocześnie możesz liczyć na moją dyskrecję, jestem tu dla Ciebie.
      Wystarczy, że dasz mi coś od siebie, a ja nie pozwolę, abyś czuła się stratna. Co proponujesz? Co możesz mi dać?
      Jeśli myślisz, że warto spróbować, napisz konkretną propozycję.
      Szukam kobiety do dłuższej relacji opartej na obopólnych korzyściach. Poza cechami fizycznymi mam też wiele pasji, którymi lubię się dzielić. Równie dobrze czuję się w roli mówcy, jak i słuchacza. Jestem 30-letnim mężczyzną, który zazwyczaj kieruje się ciekawością. Z łatwością odnajduję się w wielu sytuacjach.
      Myślisz, że to właśnie mnie szukasz? Napisz, czekam.
      dzinoeska@wp.pl lubuskie/dolnoslaskie/wielkopolska
    • Gość: mlod21y Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.16, 20:04
      zapraszam chętnie panie ja 25 lat wysoki szczupły
      zapraszam na e-mail mlod21y@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka