Dodaj do ulubionych

Zasponsoruje

09.04.13, 18:50
Szukam mlodej szczuplej o zgrabnych biodrach do stalego ukladu.Nie interesuja mnie profesjonalistki.tylko sex i wspolne wieczory...Prosze o realne oferty.Fotki i warunki prosze wyslac na maila rrooberto366@yahoo.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Zasponsoruje IP: *.centertel.pl 16.04.13, 20:55
      Czekam na propozycje z Teojej strony spotkają sie ze mną i wtedy oceniasz czy warto!mam 28 lat jestem niziutka ale podobno zgrabna
      • Gość: jhjhkjhk Re: Zasponsoruje IP: 212.180.149.* 19.04.13, 05:36
        daj jakis kontakt do siebie...wyslij mi na maila rrooberto366@yahoo.pl
      • Gość: Dawid Re: Zasponsoruje IP: *.centertel.pl 24.04.13, 13:03
        Witaj może podasz jakieś namiary na siebie?
        • Gość: odpowiedż Re: Zasponsoruje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.13, 08:42
          Witam z kąd pan jest i w jakim wieku
        • Gość: gosc portalu Re: Zasponsoruje IP: *.suwalki.vectranet.pl 01.07.14, 12:21
          Witaj
          Jestem z Suwalk i mam 22 lata interesuje Cie moze blizsza znajomosc ze mna :) ?
          moj email monika118811@wp.pl
      • Gość: Paweł Re: Zasponsoruje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.13, 10:42
        Hey jestem Paweł mam 23 lata więc jestem młodym facetem mam 179 cm wzrostu i chętnie bym się spotkał tak jak napisałaś w ogłoszeniu jeśli chciała byś coś więcej o mnie wiedzieć czy umówić się na skype napisz
      • Gość: majster Re: Zasponsoruje IP: *.internetia.net.pl 29.04.13, 23:11
        jestem zainteresowany Twoją ofertą. Gdy to aktualne, pisz na maila
        • Gość: gosc portalu Re: Zasponsoruje IP: *.suwalki.vectranet.pl 01.07.14, 12:27
          Witaj
          Jestem z Suwalk i mam 22 lata interesuje Cie moze blizsza znajomosc ze mna :) ?
      • Gość: majster Re: Zasponsoruje IP: *.internetia.net.pl 29.04.13, 23:24
        czy to ogłoszenie jest aktualne? Czekam na wiadomość na maila
        • Gość: rrooberto366@yahoo Re: Zasponsoruje IP: 212.180.149.* 29.04.13, 23:29
          no ale do kogo ty piszesz...sam widzisz ze nie zostawiaja zadnego kontaktu....widocznie nie sa zainteresowane...
      • Gość: Michal Re: Zasponsoruje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 18:00
        Hej mam na imie Michal lat 18 , jestem z Rzeszowa.
        Mam wzrost 176 budowa ciala szczupla , malo owlosione , wlosy krotkie ciemny blond , oczy piwne , penis 17 cm ,
        Dalej jestem w 2 klasie technikóm kolo krosna (tapicer) ,
        Gram na pianinie 7 rok , (raczej zakonczylem kariere z powodu szkoly ,
        Lubie gotowac zrobie wszystko kolo domu tego czego trzeba .
        Potrzebuje pomocy finansowej z tego powodu i rodzice sa w trudnej , musze sam kupowac sobie ubrania i takie inne zeczy a z praca ciezko. Wiec z tego powodu pisze do ciebie .
      • Gość: krys Re: Zasponsoruje IP: *.opera-mini.net 13.07.13, 14:31
        napisz888281669
      • Gość: robert Re: Zasponsoruje IP: 80.50.125.* 15.07.13, 09:26
        chetnie sie spotkam, odezwij si 782784825
      • darek24dm Re: Zasponsoruje 12.10.13, 20:43
        hej Magda. Mam 30 lat a moze ja mialbym szanse? Pozdrawiam
    • Gość: miki Re: Zasponsoruje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.04.13, 21:05
      Cześć. Jestem zainteresowana twoją ofertą.Chciała bym coś więcej dowiedzieć się o Twojej ofercie.Pozdrawiam:)
    • rrooberto366 Re: Zasponsoruje 27.04.13, 05:56
      Daj do siebie jakis namiar albo pisz na gg 137-66-361

Tylko bez zartow prosze...Konkretnie i na temat..
      Powtorze jeszcze raz...Szukam mlodej atrakcyjnej dlugonogiej o zgrabnych biodrach.......Jestem zadbanym 36-latkiem....Prosze o realne oferty...Profesjonalistkom dziekuje...

If you dont have gg you can find me at skype rroobertowawa...
      • swinka_finka Re: Zasponsoruje 27.04.13, 06:46
        a króciutkie nóżki Ci nie będą przeszkadzać ?
        • Gość: ytryrtyryyrytry Re: Zasponsoruje IP: 212.180.149.* 27.04.13, 07:11
          szkoda slow jesli nie rozumiesz co bylo napisane....

Go to school and talk to me english if you do get it straight.......
          PS i dont like short legs....
          • Gość: rrooberto366 Re: Zasponsoruje IP: 212.180.149.* 27.04.13, 07:18
            If you ask i will kindly answer you....I,m from Warsaw...Please talk to me english if you have any questions.....

Once again..I dont like shot legs....
          • swinka_finka Re: Zasponsoruje 27.04.13, 19:42
            > Go to school and talk to me english if you do get it straight.......
            > PS i dont like short legs....

nie spinaj się tak :) troszkę dystansu do siebie samego
            • Gość: mateo Re: Zasponsoruje IP: *.ostrowmaz.mm.pl 18.05.13, 23:50
              a do mnnnie się odezwiesz na hst666@o2.pl ?
              bardzo chciałbym uwierzycć ze w internecie da rade spotkac kogoś kto jets w stanemnie zadowolic...
    • swinka_finka Re: Zasponsoruje 27.04.13, 06:48
      a tak w ogóle to skąd jesteś ?
    • Gość: moderator Re: Zasponsoruje IP: *.play-internet.pl 15.07.13, 10:30
      Może znajdziesz coś na www.rozkoszka.pl albo na roksa.pl.
    • Gość: rrooberto366 Re: Zasponsoruje IP: *.centertel.pl 16.07.13, 21:11
      jestem warszawiakiem i wciaz czekam na oferte....realna oferte
      • crazy35plus Re: Zasponsoruje 20.07.13, 16:10
        a jak młodej kobiety szukasz?

ten sponsoring jest konieczny? ;)
        • Gość: rrooberto366 Re: Zasponsoruje IP: *.centertel.pl 14.08.13, 17:48
          daj jakis namiar do siebie......mojego maila znajfzirsz na poczatku tematu.....ja go zaczalem....pozd
    • Gość: sadc Re: Zasponsoruje IP: *.centertel.pl 05.08.14, 03:40
      Mieszkam w Niemczech 30 lat i chcialbym pomoc kierowcom z Polski udajacym sie do zachodniego sasiada, udzielajac paru porad. Oczywiscie stan techniczny pojazdu (opony min. 1,6 mm, oswietlenie) i dokumenty musza byc OK. 1). Przekraczanie predkosci szczegolnie w miejscach przebudowy drogi jest niemile widziane przez policje. 2) Odstep od pojazdu poprzedzajacego -regula: predkosc na liczniku dzielona przez 2 daje odstep w metrach. Np: 130km/h : 2 = 75 metrow. Slupki na poboczu autostrady sa w odstepie 50 m, wiec latwo oszacowac. 3) Uporczywa jazda srodkowym lub lewym pasem, gdy prawy jest wolny jest karalna. Z prawej nie mozna wyprzedzac, wiec jazda srodkiem powoduje niepotrzebny korek i niebezpieczenstwo zderzenia z szybciej jadacymi. 4) 130 km/h jest predkoscia zalecana na niemieckich autostradach. Szybsza jazda powoduje w przypadku uwiklania w kolizje problemy z ubezpieczeniem. Moge dostac czesciowa wspolwine i czesciowe lub calkowita odmowe wyplacenia odszkodowania. Jezeli udowodnie, ze wypadek zdarzyl sie niezaleznie od mojej predkosci, ubezpieczenie pokrywa moje straty normalnie. 5) Alkohol - dopuszczalna granica 0,5 promila. To w przypadku kontroli. Jezeli mam wypadek to wyglada juz inaczej. Te 0,5 moze byc zgubne. 6) Telefonowanie w czasie jazdy - jezeli silnik pracuje, telefon nie ma prawa znajdowac sie w rece kierowcy. 7) W przypadku awarii czekajac na pomoc chronimy sie nie w aucie, ale za barierka. Bylo pare wypadkow, gdzie na stojace na poboczu auto cos wjechalo. 8) Gdy nie daj Boze dojdzie do wypadku: drobne stluczki - zrobic zdjecia i zjechac na pobocze by nie utrudniac ruchu. Wezwac policje. Na spisanym przez policje protokole wypadku stojacy na pierwszej pozycji (lewa strona) jest z reguly uznanym przez policje winnym wypadku. Ciezkie zderzenia, gdy auto nie moze o wlasnych silach sie poruszac - logiczne - zostaje tam gdzie jest. Telefony: Policja 110, Straz i pogotowie 112. Wystarczy zadzwonic na policje, oni zorganizuja reszte. W Niemczech nawet przy drobnym uszkodzeniu cudzego samochodu nie mozna odjechac, bo jest to ucieczka z miejsca wypadku. I jezeli sa swiadkowie, to tak bedziemy odpowiadac. 9) Parkowanie - w wielu niemieckich miastach odbywa sie cwiczebny przejazd strazy pozarnej. Auta utrudniajace przejazd wozu strazackiego sa natychmiast odholowane. Poza tym gorliwa straz miejska wyraznie obrzydza nieprawidlowe parkowanie. Uwaga na zastawienie wyjazdu z garazu (tez podziemnego). Gdy ktos nie moze wyjechac dzwoni na policje i ta wzywa odpowiednia firme, ktora odholuje twoje auto. Koszt takiej imprezy zalezny od miasta przecietnie 200-300 Euro. Gdy ktos chce wjechac do swojego garazu, ktory jest zastawiony - ma pecha. Moze zlecic odholowanie na wlasny koszt. Z drobniejszych informacji: - gdy pieszy stoi przy przejsciu, samochody sie zatrzymuja umozliwiajac bezpieczne przejscie. Zasada ta jest tez czesto stosowana, gdy przejscia nie ma. - czesto kierowcy rezygnuja z wlasnego pierwszenstwa umozliwiajac wlaczenie sie do ruchu innym (mrugniecie swiatlami oznacza: wpuszczam ciebie). Jezeli jestem wpuszczany, sam tez przepuszczam. Ruch przez to jest plynny. - w duzym ruchu, gdy chcemy zmienic pas, wystarczy kierunkowskaz, by ktos za nami zwolnil i zrobil miejsce. Ale i tu, jak Kuba Bogu... Gdy ktos chce zmienic pas, ja mu to tez umozliwiam , a nie blokuje. - zwezenie i jazda na "suwak".
    • Gość: jeanuszzewe Re: Zasponsoruje IP: *.centertel.pl 07.08.14, 19:39
      Niemczech 30 lat i chcialbym pomoc kierowcom z Polski udajacym sie do zachodniego sasiada, udzielajac paru porad. Oczywiscie stan techniczny pojazdu (opony min. 1,6 mm, oswietlenie) i dokumenty musza byc OK. 1). Przekraczanie predkosci szczegolnie w miejscach przebudowy drogi jest niemile widziane przez policje. 2) Odstep od pojazdu poprzedzajacego -regula: predkosc na liczniku dzielona przez 2 daje odstep w metrach. Np: 130km/h : 2 = 75 metrow. Slupki na poboczu autostrady sa w odstepie 50 m, wiec latwo oszacowac. 3) Uporczywa jazda srodkowym lub lewym pasem, gdy prawy jest wolny jest karalna. Z prawej nie mozna wyprzedzac, wiec jazda srodkiem powoduje niepotrzebny korek i niebezpieczenstwo zderzenia z szybciej jadacymi. 4) 130 km/h jest predkoscia zalecana na niemieckich autostradach. Szybsza jazda powoduje w przypadku uwiklania w kolizje problemy z ubezpieczeniem. Moge dostac czesciowa wspolwine i czesciowe lub calkowita odmowe wyplacenia odszkodowania. Jezeli udowodnie, ze wypadek zdarzyl sie niezaleznie od mojej predkosci, ubezpieczenie pokrywa moje straty normalnie. 5) Alkohol - dopuszczalna granica 0,5 promila. To w przypadku kontroli. Jezeli mam wypadek to wyglada juz inaczej. Te 0,5 moze byc zgubne. 6) Telefonowanie w czasie jazdy - jezeli silnik pracuje, telefon nie ma prawa znajdowac sie w rece kierowcy. 7) W przypadku awarii czekajac na pomoc chronimy sie nie w aucie, ale za barierka. Bylo pare wypadkow, gdzie na stojace na poboczu auto cos wjechalo. 8) Gdy nie daj Boze dojdzie do wypadku: drobne stluczki - zrobic zdjecia i zjechac na pobocze by nie utrudniac ruchu. Wezwac policje. Na spisanym przez policje protokole wypadku stojacy na pierwszej pozycji (lewa strona) jest z reguly uznanym przez policje winnym wypadku. Ciezkie zderzenia, gdy auto nie moze o wlasnych silach sie poruszac - logiczne - zostaje tam gdzie jest. Telefony: Policja 110, Straz i pogotowie 112. Wystarczy zadzwonic na policje, oni zorganizuja reszte. W Niemczech nawet przy drobnym uszkodzeniu cudzego samochodu nie mozna odjechac, bo jest to ucieczka z miejsca wypadku. I jezeli sa swiadkowie, to tak bedziemy odpowiadac. 9) Parkowanie - w wielu niemieckich miastach odbywa sie cwiczebny przejazd strazy pozarnej. Auta utrudniajace przejazd wozu strazackiego sa natychmiast odholowane. Poza tym gorliwa straz miejska wyraznie obrzydza nieprawidlowe parkowanie. Uwaga na zastawienie wyjazdu z garazu (tez podziemnego). Gdy ktos nie moze wyjechac dzwoni na policje i ta wzywa odpowiednia firme, ktora odholuje twoje auto. Koszt takiej imprezy zalezny od miasta przecietnie 200-300 Euro. Gdy ktos chce wjechac do swojego garazu, ktory jest zastawiony - ma pecha. Moze zlecic odholowanie na wlasny koszt. Z drobniejszych informacji: - gdy pieszy stoi przy przejsciu, samochody sie zatrzymuja umozliwiajac bezpieczne przejscie. Zasada ta jest tez czesto stosowana, gdy przejscia nie ma. - czesto kierowcy rezygnuja z wlasnego pierwszenstwa umozliwiajac wlaczenie sie do ruchu innym (mrugniecie swiatlami oznacza: wpuszczam ciebie). Jezeli jestem wpuszczany, sam tez przepuszczam. Ruch przez to jest plynny. - w duzym ruchu, gdy chcemy zmienic pas, wystarczy kierunkowskaz, by ktos za nami zwolnil i zrobil miejsce. Ale i tu, jak Kuba Bogu... Gdy ktos chce zmienic pas, ja mu to tez umozliwiam , a nie blokuje. - zwezenie i jazda na "suwak".
    • renata1995 Re: Zasponsoruje 05.06.15, 08:30
      Poznam chętnego mężczyznę na seks bez sponsoringu, mój email: renata.seks@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka