Dodaj do ulubionych

studentka warszawa

15.06.13, 14:10
Witam:)
Tak się składa,że moi wspóllokatorzy wyjechali, na imprezę w akademiku dziś nie bardzo mam ochotę, jednak sobotni wieczór wolalabym spędzic poza domem:) Tym bardziej,że teoretycznie powinnam uczyc się do obrony;) Także jeżeli ktos równiez nie ma specjlanych planów na dzisiejszy wieczór proponuję wspólne wyjście do kina czy pubu. W sumie pierwszy raz coś tutaj pisze, także nie jestem doswiadczona w pisaniu zajmujących ogłoszeń, mój e-mail:
magda6937@gmail.com
Pozdrawiam
Magda
Obserwuj wątek
    • smega Re: studentka warszawa 15.06.13, 16:05
      aha, czyli teraz tutaj szukasz swoich ofiar
      lepiej idz stad predko poki jeszcze jestem grzeczny dla ciebie
      • Gość: adson Re: studentka warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 16:31
        Syyyynku a wiesz co mnie uczyli w wojsku za komuny?
        Rozgniatać mendy gołymi rękoma...
        • smega Re: studentka warszawa 15.06.13, 16:33
          to sie rozgniec żłobie
      • magdale.na1234 Re: studentka warszawa 15.06.13, 19:04
        hmm piszesz tak,jakbysmy kiedykolwiek przedtem mieli ze sobą kontakt...cos sie nie zgadza, ale to przykre,że ktos o podobnym nicku Cię zirytował;)
        • smega Re: studentka warszawa 15.06.13, 19:15
          krotka pamiec, co?
          • Gość: adson Re: studentka warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 20:09
            i króciutka sikawka, nie?
            • smega Re: studentka warszawa 15.06.13, 20:10
              nie wiem czy dziewczyna moze miec krotka sikawke, dzisiaj wszystko jest mozliwe, ale jezeli nie kolezanke masz na mysli, to na pewno masz ode mnie najglebsze wyrazy wspolczucia, koleszko
              • Gość: adson Re: studentka warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 21:34
                Syyyyynku...jaki koleżko????? NIe przypominam sobie....Pogięło Cię???? Pisze się koleżko a nie koleszko...
                jołł!
                • smega Re: studentka warszawa 15.06.13, 21:42
                  naprawde? szukasz tutaj przyjaciol? czy faktycznie jestes debilem?
                  • magdale.na1234 Re: studentka warszawa 16.06.13, 01:05
                    Pamięc o dziwo dobra, tym bardziej że konto założone dokładnie dzisiaj, także daleko nią sięgac nie muszę:) Za to patrząc po historii Twojego konta widze, że najwyraźniej czerpiesz przyjemnośc z rzucania bezzasadnych oskarżeń na różnych użytkowników. Miło że masz jakies hobby:) pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka