Dodaj do ulubionych

szukam koleżanke, przyjaciółkę do -wielkopolska

19.10.13, 07:40
Witam. Jestem facetem po 40stce kulturalnym, miłym wesołym, zadbanym po studiach. interesuję się psychologią, geografią, muzyką. Uwielbiam zwiedzanie nowych miejsc. Pracuję. Poznam panią w wieku do 42lat miłą ładną zgrabną zadbaną do niezobowiązujących spotkań. Z którą można pogadać na wiele tematów, wypić wino, pójść na spacer, przytulić się, gdzieś wyjechać razem.. Kontakt mik-o2@wp.pl Piszcie dziewczyny może coś miłego nas spotka
Obserwuj wątek
    • Gość: jovite Re: szukam koleżanke, przyjaciółkę do -wielkopols IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.13, 13:56
      warty grzechu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Zaciekawienie Re: szukam koleżanke, przyjaciółkę do -wielkopols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.13, 15:18
        Ojej, chyba klawisz się zaciął czy to takie emocje?
        A skąd wiesz jeśli już wiesz?
        • Gość: ja Re: szukam koleżanke, przyjaciółkę do -wielkopols IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.13, 15:51
          skąd jesteś odpisz.....
    • Gość: Koleżanka Re: szukam koleżanke, przyjaciółkę do -wielkopols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.13, 17:02
      Kolego to wreszcie skąd jesteś z wielkopolski czy z Warszawy, bo widze ze założyłeś dwa wątki -:) a jedna pani to juz chyba posmakowała twojego ciała, hmmm moze ja tez bym sie skusiła -:)
      Jovita , przyznaj sie zgrzeszylasmz nim juz -:)?
      • minoro do koleżanka 19.10.13, 22:14
        mój mail podałem mik-o2@wp.pl jestem z wielkopolski koleżanko, miło będzie Cię poznać. Pozdrawiam.
    • Gość: Tomekxxx34 Do Jovite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.13, 17:07
      Witaj Jovite moze skusisz sie na znajomosc i miłe grzechy ze mną , zalezy mi na dyskretnej, wyuzdanej intymnej znajomosci, prosze napisz do mnie: tomekxxx34@interia.eu
      Zapraszam , jestem z Warszawy
    • minoro Re: szukam koleżanke, przyjaciółkę do -wielkopols 19.10.13, 22:26
      jakoś widzę, że nie ma tu kobiet zainteresowanych a szkoda. Mój meil dla zainteresowanych mik-o2.@wp.pl WARTO Dziewczyny gdyż to miły facet i nie ma na myśli tylko seksu.
      • Gość: hahaha Re: szukam koleżanke, przyjaciółkę do -wielkopols IP: *.play-internet.pl 21.10.13, 20:12
        na ten adres nic nie można wysłać.
        • Gość: minoro Re: szukam koleżanke, przyjaciółkę do -wielkopols IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.13, 20:37
          bo adres został skasowany. jak chcesz podam inny
    • Gość: pik Re: szukam koleżanke, przyjaciółkę do -wielkopols IP: *.icpnet.pl 21.10.13, 13:09
      a może warto cio ?
    • minoro Re: szukam koleżanke, przyjaciółkę do -wielkopols 21.10.13, 20:50
      ciekawe jak podać meil by inni nie widzieli, ci niekulturalni.
      • Gość: hahahaha Re: szukam koleżanke, przyjaciółkę do -wielkopols IP: *.play-internet.pl 21.10.13, 21:14
        Jak chcesz, żeby ktoś zainteresowany do Ciebie napisał, jak podajesz trefny adres? Wysyłałam malie i wszystko wracało. To jakiś zart?
        • Gość: minoro Re: szukam koleżanke, przyjaciółkę do -wielkopols IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.13, 16:58
          podałem adres poczty i nie odpisałaś więc jeszcze raz minorowiec@gazeta.pl
    • ameno33 Re: szukam koleżanke, przyjaciółkę do -wielkopols 22.10.13, 19:41
      ktoś tutaj świetnie bawi się,
      teraz kobiety żądne seksu poznaje się na ulicy !
    • Gość: minoro Re: szukam koleżanke, przyjaciółkę do -wielkopols IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.13, 20:48
      minorowiec@gazeta.pl
    • Gość: minoro Re: szukam koleżanke, przyjaciółkę do -wielkopols IP: *.icpnet.pl 25.10.13, 10:41
      nie ma dziewczyn ? szkoda !
    • Gość: kis Re: szukam koleżanke, przyjaciółkę do -wielkopols IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.13, 19:57
      oj minoro.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka