Dodaj do ulubionych

Wybory Na Nowego Admina !!!

08.10.13, 14:28
Ponieważ założyciel jak i administratorzy forum "osierocili" je, a na forum panuje istna samowolka, zostaliśmy poproszeni o wybranie nowego admina.

W związku z tym mamy 2 tygodnie, aby wybrać w miarę jednogłośnie osobę, która przejmie forum (dostanie ona pełne uprawnienia założyciela, będzie widoczna w nagłówku forum, po przejęciu forum będzie mogła też nadać prawa moderatorskie innym osobom, chętnym do pomocy - o ile się takie zgłoszą).

W tym temacie możecie podawać swoje kandydatury tudzież swoich kandydatów, oraz popierać wybory innych użytkowników...

Obserwuj wątek
    • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 15:30
      36spriing napisała:

> W tym temacie możecie podawać swoje kandydatury tudzież swoich kandydatów, ora
      > z popierać wybory innych użytkowników...

Uważam, że admin musi być osobą wyjątkowo rozsądną, ale i aktywną na forum. Z pośród tu obecnych uważam, że oba warunki spełniają SPRING i AME.

A może da się tak zrobić jak u sąsiadów, że będzie dwóch adminów?
      • organza7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 15:41
        Mnie pasuje, a nawet bardzosmilesmile
      • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 16:50
        Da się ... wszystko się da.
        Dzięki Abyś wink
        • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 16:52
          Amcik szykuj miotełkę wink
      • czarny.onyks Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 21:22
        bardzo dobry pomysł!

wreszcie znikną może te spamerskie watki i ...kaczeńce z obrazka..suspicious
        • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 15:30
          czarny.onyks napisała:
          > wreszcie znikną może te spamerskie watki i ...kaczeńce z obrazka..suspicious

O matko!!! Typowy samiec jestem, jestem tu pół roku, a dopiero te kaczeńce dostrzegłem surprised
          • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 16:07
            abyss7 napisał:
            > O matko!!! Typowy samiec jestem, jestem tu pół roku, a dopiero te kaczeńce dostrzegłem surprised

No nie pociesze Cie tongue_out Nie taki typowy, bo typowy nie wie co to kaczence big_grintongue_out
            • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 16:17
              sunmoonstars napisał(a):
              > No nie pociesze Cie tongue_out Nie taki typowy, bo typowy nie wie co to kaczence big_grintongue_out

No może masz rację… kiedyś, pracując w ołpenspejsie jako pierwszy zauważyłem, że koleżanka pracująca o 2m ode mnie przefarbowała włosy. To już jest nie byle co!!! A że po miesiącu… no cóż… smile
              • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 16:29
                Ja kiedys wyszlam z domu w dwoch roznych butach smile Ten sam model tylko jeden czarny a drugi brazowy. Moj kolega jakies 55 lat oczywiscie zauwazyl ale jak mi potem powiedzial nie chcial mnie denerwowac i nic nie powiedzial smile
                No tak jak przyszlam do domu to zobaczylam, ze mam dwa rozne buty i bylo mi troche glupio. Nastepnego dnia tak i tak koledze sie dostalo, ze mi nic nie powiedzial tongue_out I tak zle i tak nie dobrze big_grin Kolega sie usmial w duchu, bo jeszcze nigdy nie widzial kobiety w dwoch roznych butach big_grin
                • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 17:21
                  sunmoonstars napisał(a):

> No tak jak przyszlam do domu to zobaczylam, ze mam dwa rozne buty i bylo mi tro
                  > che glupio.

Następnego dnia wszyscy paradowali w dwóch różnych butach wink
                  Tak powstał nowy trend Sunmoonstarswalk big_grin tongue_out
                  • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 17:51
                    36spriing napisała:
                    > Następnego dnia wszyscy paradowali w dwóch różnych butach wink
                    > Tak powstał nowy trend Sunmoonstarswalk big_grin tongue_out

big_grin ja nawet wiem, kim był ten facet po pięćdziesiątce wink

https://e.lansik.pl/la661/8a7244f2000ccdeb4d4fac75
                    • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 18:08
                      abyss7 napisał:

> 36spriing napisała:
                      > > Następnego dnia wszyscy paradowali w dwóch różnych butach wink
                      > > Tak powstał nowy trend Sunmoonstarswalk big_grin tongue_out
                      >
                      > big_grin ja nawet wiem, kim był ten facet po pięćdziesiątce wink
                      >
                      > https://e.lansik.pl/la661/8a7244f2000ccdeb4d4fac75

No jaka ja glupia tongue_out Trzeba mi bylo opatentowac a tak kazdy juz skopiowala big_grin Ten facet to kolega tego kolegi po 50 -ce smile smile smile
                      • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 18:23
                        Sun no jak mogłaś sad Toż skarbnikiem jesteś i takie przeoczenie suspicious
                        Tego kolegę, kolegi po 50-tce się wytnie tongue_out
                        Biegusiem do biura patentowego, może nie wszystko stracone wink
                        • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 18:28
                          36spriing napisała:
                          > Biegusiem do biura patentowego, może nie wszystko stracone wink

Zadzieram kiece i lece tongue_out No widzisz juz nawet na hotel starczy big_grin
                          • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 18:36
                            Hotel ? cały kurort będzie nasz tongue_out smile Bo wiesz, że teraz to mnie już się nie pozbędziesz suspicious

• sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 18:58
                              36spriing napisała:

> Hotel ? cały kurort będzie nasz tongue_out smile Bo wiesz, że teraz to mnie już się nie pozbędziesz suspicious
                              Mowisz ? Wiesz co sie stalo ? Zapomnialam jednego buta z Italli zabrac. Mam teraz tylko jednego uncertain Ale tak jednym chodzic ? Chyba musze niedlugo po tego buta pojechac smile
                              A przypomnialo mi sie, ze ja juz na pewnwj egzotycznej wyspie tez jednego buta zgubilam tongue_out Wpadl mi na pomoscie do wody. Bylo gleboko i ciemno wiec sobie odposcilam. Drugiego tez wrzucialm do wody. No i poszlam na kolacje boso smile Troche sie tez na mnie ogladali tongue_out
                              W naszym kurorcie bedziemy tez buty sprzedawac. Takie nie od pary tongue_out Ciekawe czy ktos sie skusi smile No ale od czego jest dobra reklama big_grin
                              • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 19:35
                                sunmoonstars napisał(a):

> Mowisz ? Wiesz co sie stalo ? Zapomnialam jednego buta z Italli zabrac. Mam ter
                                > az tylko jednego uncertain Ale tak jednym chodzic ? Chyba musze niedlugo po tego buta
                                > pojechac smile

Koniecznie tongue_out Ja bym wróciła szczególnie, że bardzo przywiązuję się do swoich butów, a że trochę muszę się nachodzić by znaleźć swój rozmiar, to tak łatwo nie odpuściłabym tongue_out

> A przypomnialo mi sie, ze ja juz na pewnwj egzotycznej wyspie tez jednego buta
                                > zgubilam tongue_out Wpadl mi na pomoscie do wody. Bylo gleboko i ciemno wiec sobie odpo
                                > scilam. Drugiego tez wrzucialm do wody. No i poszlam na kolacje boso smile Troche
                                > sie tez na mnie ogladali tongue_out

Wróciłaś na wyspę? Jeśli tak, to gubienie butów powinno być już tradycją big_grin

Oglądali się ? No czemu mnie to nie dziwi tongue_out smile

> W naszym kurorcie bedziemy tez buty sprzedawac. Takie nie od pary tongue_out Ciekawe c
                                > zy ktos sie skusi smile No ale od czego jest dobra reklama big_grin

Nie bój nic, damy radę tongue_out Najwyżej same będziemy w nich chodzić, a co ? przecież stać nas big_grin smile

• abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 20:25
                                  36spriing napisała:
                                  > Nie bój nic, damy radę tongue_out Najwyżej same będziemy w nich chodzić, a co ? przecie
                                  > ż stać nas big_grin smile

Dziewczyny, ponieważ dostałem fuchę ogrodnika smile to pozwolę sobie nakreślić koncepcję tego obuwniczego biznesu…

Otóż proponuję dwa pomosty – panie na lewo, panowie na prawo. Na końcu pomostu robimy DWIE TABLICE – na damskim dużą, na męskim malutką. Teraz tworzymy nową, świecką tradycję – „wrzuć buta na szczęście”, przy czym na tablicach definiujemy szczęście.

NA DAMSKIEJ: jeśli wrzucisz prawego buta przez lewe ramię Twój facet będzie:
                                  - 333x dziennie wyznawał Ci miłość,
                                  - przenosił na rękach przez każdą kałużę,
                                  - nakrywał własną marynarką w czasie deszczu,
                                  - szeptał czułe słówka, a czasem sprośne
                                  - przynosił śniadanie do łóżka,
                                  - wyrzucał swoje skarpetki do kosza na bieliznę,
                                  - puszczał przodem i otwierał drzwi,
                                  - zabierał na romantyczne kolacje,
                                  - rozumiał, że kobieta nigdy nie ma się w co ubrać,
                                  - opuszczał po sobie deskę sedesową,
                                  - dostrzegał, kiedy zmienisz kolor włosów z liścia dębu, na liścia dębu o poranku,
                                  - ...
                                  - ...
                                  - ...
                                  - itd., itp. ale nie za dużo, nie więcej niż ze 2.000 pozycji

NA MĘSKIEJ: jeśli wrzucisz prawego buta przez lewe ramię Twój mały urośnie o 10cm

No i ja tam siedzę pod wodą i łowię to, a przy powrocie z tarasu robimy zakaz wstępu boso lub w jednym bucie i sklepik smile Oj męskich butów nie zabraknie big_grin big_grin big_grin

• 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 21:01
                                    Wiedziałyśmy kogo wybrać sobie na Prezesa tongue_out wink
                                    Tylko Abyś wink pamiętaj, strój Borata ciągle obowiązuje tongue_out

• 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 21:08
                                    abyss7 napisał:

> NA MĘSKIEJ: jeśli wrzucisz prawego buta przez lewe ramię Twój mały urośn
                                    > ie o 10cm

Marcin to chyba do nas nie przyjedzie big_grin tongue_out
                                    • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 16.10.13, 14:36
                                      No pieknie smile Dac wam historie o butach to juz od razu interes krecicie big_grin No z Wami to mozna BUTY KRASC tongue_out
                                      • ame_belge34 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 16.10.13, 15:36
                                        Dac im palec to nawet nie zauwazysz jak ręke Ci zapitolą big_grin
                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 16.10.13, 18:09
                                    abyss7 napisał:

> Dziewczyny, ponieważ dostałem fuchę ogrodnika smile
                                    Ale masz wziecie wink Hey ho hey ho do prycy by sie szlo big_grin big_grin big_grin Bez uniformu nie ma fuchy tongue_out

http://img96.imageshack.us/img96/8625/7x4y.jpg

> NA DAMSKIEJ: jeśli wrzucisz prawego buta przez lewe ramię Twój facet będzie:
                                    > - dostrzegał, kiedy zmienisz kolor włosów z liścia dębu, na liścia dębu o poranku

http://img196.imageshack.us/img196/5508/ibsp.jpg

> NA MĘSKIEJ: jeśli wrzucisz prawego buta przez lewe ramię Twój mały urośnie o 10cm

http://img856.imageshack.us/img856/5325/9yj5.jpg

Oj bedzie kolejka tongue_out Bedziemy bogaci !!!!!!!!!!!
                                    • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 16.10.13, 19:10
                                      sunmoonstars napisał(a):

> Ale masz wziecie wink Hey ho hey ho do prycy by sie szlo big_grin big_grin big_grin Bez uniformu ni
                                      > e ma fuchy tongue_out
                                      >
                                      https://img96.imageshack.us/img96/8625/7x4y.jpg

Abyś wink jak Ci piknie w Boratówkach big_grin Nosz kurna ideał faceta i wzrost adekwatny do mojego big_grin smile Zabieram jednego i nie oddam, możecie się wściekać ile tam chcecie phi smile tongue_out

• sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 16.10.13, 20:15
                                        36spriing napisała:

> https://img96.imageshack.us/img96/8625/7x4y.jpg
                                        >
                                        > Abyś wink jak Ci piknie w Boratówkach big_grin Nosz kurna ideał faceta i wzrost adekw
                                        > atny do mojego big_grin smile Zabieram jednego i nie oddam, możecie się wściekać ile tam
                                        > chcecie phi smile tongue_out
                                        Primavera czestuj sie smile Co moje to i Twoje tongue_out
                                    • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 15:33
                                      sunmoonstars napisał(a):

> abyss7 napisał:
                                      >
                                      > > Dziewczyny, ponieważ dostałem fuchę ogrodnika smile
                                      > Ale masz wziecie wink Hey ho hey ho do prycy by sie szlo big_grin big_grin big_grin Bez uniformu ni
                                      > e ma fuchy tongue_out

http://img96.imageshack.us/img96/8625/7x4y.jpg

CZADOWE WDZIANKO!!! na b-b party jak znalazł wink
                                • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 16.10.13, 17:31
                                  36spriing napisała:

> > W naszym kurorcie bedziemy tez buty sprzedawac. Takie nie od pary tongue_out Ciek
                                  > awe czy ktos sie skusi smile No ale od czego jest dobra reklama big_grin
                                  >
                                  > Nie bój nic, damy radę tongue_out Najwyżej same będziemy w nich chodzić, a co ? przecież stać nas big_grin smile
                                  No zobacz jak mozna te buty nie od pary wykorzystac big_grin
                                  http://img818.imageshack.us/img818/1129/drbm.jpg
                                  http://img812.imageshack.us/img812/5484/jdz5.jpg
                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 16.10.13, 19:03
                                    Zbijemy fortunę na butach, ale co się dziwić wszak wszystko będzie się działo w Italli tongue_out smile

https://krea-tornia.pl/wp-content/uploads/2011/01/buty-doniczka.jpg
                                    • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 16.10.13, 20:19
                                      36spriing napisała:

> Zbijemy fortunę na butach, ale co się dziwić wszak wszystko będzie się działo w
                                      > Italli tongue_out smile
                                      >
                                      > https://krea-tornia.pl/wp-content/uploads/2011/01/buty-doniczka.jpg
                                      No tak i nawet te chinskie bedziemy juz jako MADE IN ITALY sprzedawac smile
                                      Piekny ten but smile
                                        • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 15:04
                                          A to tez przejdzie jako wloskie tongue_out No ona Wloszka a James o mnie spiewa smile "you are the one
                                          my moon, my stars, my sun " tongue_out No a chodzi w sumie o Ciebie....Primavera smile
                                          www.youtube.com/watch?v=-EG0F4u-yKY
                                          No a to juz wloskie na 100 % smile
                                          www.youtube.com/watch?v=6hTVG3qC4RE
                                          • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 15:44
                                            No i pięknie śpiewają ... o nas big_grin tongue_out
                                        • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 15:30
                                          36spriing napisała:
                                          > Wszystko będzie Made In Italy smile

Ten pan pytał, czy rzeczywiście WSZYSTKO u nas będzie zgodne z włoską tradycją? wink big_grin

https://i.iplsc.com/-/0001ZN5VXOLY3IAY-C116.jpg
                                          • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 15:40
                                            abyss7 napisał:
                                            Ten pan pytał, czy rzeczywiście WSZYSTKO u nas będzie zgodne z włoską tradycją?
                                            > wink big_grin
                                            >
                                            > https://i.iplsc.com/-/0001ZN5VXOLY3IAY-C116.jpgWszystki jak w Italii smile Niech sie ten PAN nie martwi. Podatki beda nie zaplacone big_grin
                                            Tutto Bene tongue_out
                                            • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 15:43
                                              Bunga Bunga musi być tongue_out
                                              • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 15:45
                                                36spriing napisała:

> Bunga Bunga musi być tongue_out
                                                No Abyss to juz wdzianko na Bunga Bunga ma tongue_out Kiedy te b-b party ? My Primavera buty juz mamy big_grin
                                                • organza7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 15:47
                                                  Nie wiem, o co chodzi, ale jeśli chodzi o to, o czym myślę, to ja się zgadzambig_grin
                                                  • organza7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 15:59
                                                    A to chyba strój najlepszy z możliwychbig_grin Zapytaj Silawink
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:08
                                                    Taaa , czytałam tongue_out Dobrze, że ja tu tylko sprzątam wink
                                                  • organza7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:11
                                                    O Kochana Mojasmile Do sprzątania to dopiero strój można wybraćbig_grin Bardzo pobudzający wyobraźnię i kreatywnośćtongue_out
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:27
                                                    Już mi znaleźli tongue_out
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:30
                                                    No nie mow, ze Ci sie nie podoba uncertain tongue_out
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:32
                                                    Jestem zachwycona big_grin tongue_out
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:15
                                                    36spriing napisała:
                                                    > O Sole mio kiedy tylko chcesz smile O stroju się nie wypowiem bo zaś skończymy top
                                                    > less big_grin smile

No to ja niemiecka tradycja zakladam stroj ludowy tongue_out Podobno kazda kobieta w takim stroju wyglada zawsze sexy. Topless sie chowa tongue_out tongue_out tongue_out
                                                    http://img191.imageshack.us/img191/6808/0fc6.jpg
                                                  • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:19
                                                    sunmoonstars napisał(a):
                                                    > No to ja niemiecka tradycja zakladam stroj ludowy tongue_out Podobno kazda kobieta w ta
                                                    > kim stroju wyglada zawsze sexy. Topless sie chowa tongue_out tongue_out tongue_out

No nieźle, ale Spring lubi miotełki... wink

https://www.thdress.com/Sexy-Costumes-Fantastic-Black-White-Acrylic-Lace-Sexy-Maid-Costume-bmz_cache-6-655d5ef40cce0db6fcad2a9e63859682.image.350x467.jpg
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:23
                                                    No to juz "ubrani" jestesmy big_grin
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:25
                                                    Hehe ładna miotełka tongue_out Oj Abyś wink
                                              • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:03
                                                36spriing napisała:

> Bunga Bunga musi być tongue_out

Tylko, żeby wpadki nie było wink big_grin

https://funny-pictures-blog.com/wp-content/uploads/2011/09/LOLPics---Berlusconi.jpg
                                                • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:23
                                                  Nie bój nic, my prawdziwe Syrenki, nie dostaniesz takowej tongue_out

https://th.interia.pl/51,b0e4d16d34753377/syrenka.jpg
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:26
                                                    36spriing napisała:

> Nie bój nic, my prawdziwe Syrenki, nie dostaniesz takowej tongue_out
                                                    Tylko bez ogona big_grin big_grin big_grin
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:28
                                                    No ogonek, to kto inny ma mieć suspicious
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:33
                                                    36spriing napisała:

> No ogonek, to kto inny ma mieć suspicious
                                                    Co Marcina zaprosilas tez tongue_out On piwo w butelkach przyniesie big_grin

Every new day is another chance to change your life!
                                                  • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:34
                                                    36spriing napisała:
                                                    > No ogonek, to kto inny ma mieć suspicious

No jak Marcin wejdzie do bagażnika to i ogonek odpowiedni będzie big_grin
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:35
                                                    No głodnemu chleb na myśli tongue_out Wariaty smile
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:37
                                                    36spriing napisała:

> No głodnemu chleb na myśli tongue_out Wariaty smile
                                                    Jaki chleb tongue_out Nie samym chlebem czlowiek zyje tongue_out tongue_out tongue_out
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:39
                                                    No dobrze, Marcin niech jedzie z nami tongue_out
                                                    Skuszę się na to piwo smile
                                                    Tylko nie dajcie mu rzucać butów do wody big_grin smile
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:42
                                                    On bez butow musi przyjsc. To by dopiero bylo big_grin
                                                  • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:45
                                                    sunmoonstars napisał(a):

> On bez butow musi przyjsc.

Ale może niech w kalosze się zaopatrzy... przecież mówił, że gumki nie nałoży wink
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:50
                                                    Teraz to koniecznie musi tongue_out
                                                    Będzie robił za żywą reklamę... przy tablicy męskiej ...oczywiście big_grin smile
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:54
                                                    abyss7 napisał:

> Ale może niech w kalosze się zaopatrzy... przecież mówił, że gumki nie nałoży
                                                    > wink
                                                    Zwariowales kalosze ??? Toz to prwie podwojnie sie liczy tongue_out To by bylo 20 cm wiecej big_grin big_grin ;D
                                                  • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:57
                                                    sunmoonstars napisał(a):

> Zwariowales kalosze ??? Toz to prwie podwojnie sie liczy tongue_out To by bylo 20 cm wi
                                                    > ecej big_grin big_grin ;D

Ale ja myślałem - zamiast prezerwatywy.... big_grin
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:59
                                                    abyss7 napisał:

> sunmoonstars napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Zwariowales kalosze ??? Toz to prwie podwojnie sie liczy tongue_out To by bylo 20
                                                    > cm wi
                                                    > > ecej big_grin big_grin ;D
                                                    >
                                                    > Ale ja myślałem - zamiast prezerwatywy.... big_grin

Butelka od piwa się chowa, będzie kufel z Oktoberfest tongue_out
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:07
                                                    36spriing napisała:

> Butelka od piwa się chowa, będzie kufel z Oktoberfest tongue_out
                                                    Dobrze, ze ja piwa nie lubie tongue_out
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:09
                                                    sunmoonstars napisał(a):

> 36spriing napisała:
                                                    >
                                                    > > Butelka od piwa się chowa, będzie kufel z Oktoberfest tongue_out
                                                    > Dobrze, ze ja piwa nie lubie tongue_out

Jak mam chcice to się napiję tongue_out
                                                    Ale wolę winko smile
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:02
                                                    Nie ma co sie smiac z chlopaka uncertain Jemu trzeba osobny pomost wybudowac. Jak wrzuci kalosza to mu sie zmiejszy big_grin
                                                  • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:05
                                                    sunmoonstars napisał(a):

> Nie ma co sie smiac z chlopaka uncertain Jemu trzeba osobny pomost wybudowac. Jak wrzu
                                                    > ci kalosza to mu sie zmiejszy big_grin

Oj dobre!!!!!! big_grin big_grin big_grin
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:08
                                                    Na tym pomoście za dużo nie zarobimy smile Ale czego nie robi się dla bliźnich tongue_out
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:10
                                                    36spriing napisała:

> Na tym pomoście za dużo nie zarobimy smile Ale czego nie robi się dla bliźnich tongue_out
                                                    A tam big_grin Jak juz mu pomozemy to same bedziemy sie na nim wylegiwac i pizza sie obrzerac smile A ze to pomost zmiejszajacy to nam nadwaga nie grozi big_grin big_grin big_grin
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:13
                                                    sunmoonstars napisał(a):

> A tam big_grin Jak juz mu pomozemy to same bedziemy sie na nim wylegiwac i pizza sie
                                                    > obrzerac smile A ze to pomost zmiejszajacy to nam nadwaga nie grozi big_grin big_grin big_grin

Znając życie to mi cm ubędzie, tam gdzie nie trzeba tongue_out
                                                    Na szczudłach będę zmuszona chodzić big_grin
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:19
                                                    36spriing napisała:

> Znając życie to mi cm ubędzie, tam gdzie nie trzeba tongue_out
                                                    > Na szczudłach będę zmuszona chodzić big_grin
                                                    Przeciez mamy 3 pomosty tongue_out Jak Ci ubedzie to na innym przybedzie smile Tutto bene smile
                                                  • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:40
                                                    sunmoonstars napisał(a):

> Jaki chleb tongue_out Nie samym chlebem czlowiek zyje tongue_out tongue_out tongue_out

Właśnie, przecie w tej Italii to pizzę będziemy pałaszowali, więc solidny wałek pod ręką zawsze się przyda wink big_grin
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:42
                                                    abyss7 napisał:

> sunmoonstars napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Jaki chleb tongue_out Nie samym chlebem czlowiek zyje tongue_out tongue_out tongue_out
                                                    >
                                                    > Właśnie, przecie w tej Italii to pizzę będziemy pałaszowali, więc solidny wałek
                                                    > pod ręką zawsze się przyda wink big_grin

Mamma Mia! - ale się będzie działo! tongue_out
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:51
                                                    36spriing napisała:
                                                    > abyss7 napisał:

> > Właśnie, przecie w tej Italii to pizzę będziemy pałaszowali, więc solidny
                                                    > wałek pod ręką zawsze się przyda wink big_grin
                                                    >
                                                    > Mamma Mia! - ale się będzie działo! tongue_out

Oj bedzie sie dzialo tongue_out Jak Marcin z piwem i pizza wpadnie http://img707.imageshack.us/img707/5461/1a53.jpg
                                                  • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:55
                                                    sunmoonstars napisał(a):

> Oj bedzie sie dzialo tongue_out Jak Marcin z piwem i pizza wpadnie

Sun, pomyliłaś pudełka wink Taaaaaakie powinno być big_grin

https://static.fishki.pl/static/posts/31/31699/foto_a838246859545c355259d0c46d189695_org.jpg
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 16:56
                                                    Abyss taki glodny jestes ? tongue_out smile
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:00
                                                    Kurde przez Was zgłodniałam tongue_out
                                                  • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:00
                                                    sunmoonstars napisał(a):

> Abyss taki glodny jestes ? tongue_out smile

Jak wilk smile
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:05
                                                    Ja oprocz sniadania nic nie jadlam sad Musze sie ubrac aby kupic cos do jedzenia... ile mozna na chlebie przezyc ? big_grin
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:10
                                                    ładnie się kurujesz suspicious
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:13
                                                    36spriing napisała:

> ładnie się kurujesz suspicious
                                                    No ladnie smile Wstalam o 12:30 smile A sniadanie o 13:30 zjadlam tongue_out teraz to chyba drugie sniadanie powinnam zjesc uncertain
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:17
                                                    Bakusia mam wink Mogę się podzielić big_grin suspicious
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:20
                                                    A co to jest Bakus ? Ja tam wszystko jem smile
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:23
                                                    Nie wiem co to Bakus ?
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:27
                                                    sunmoonstars napisał(a):

> Nie wiem co to Bakus ?

https://www.opinie.senior.pl/zdjecia/Desery-i-napoje-mleczne/Bakus-serek-waniliowy-5696-big.jpg mniami tongue_out
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:29
                                                    A juz myslalam, ze jakies ciasto uncertain
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:31
                                                    Tiramisu zrobie jutro smile
                                                  • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 17:36
                                                    Skoro o kalorie nie mamy się co martwić ... to czemu nie tongue_out wink
                                                  • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 17.10.13, 20:51
                                                    No w koncu sie najadlam smile
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 17:38
      Ja uważam że dla równowagi i dobra ogółu powinni adminować te forum osobniki obu płci...np Ame i hmm Tapatik,bo on szczególnie uczulony jest na wszystkie spamy..
      • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 19:16

Ame już wyraziła chęć objęcia stanowiska,a Tapaitk jeśli wyrazi takową wolę... jego kandydaturę też się weźmie pod uwagę.
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 19:41
          A Ty to trochę w piórka nie obroslas?? co,?bo wiesz,akurat Twoje zdanie to tu raczej nie ma znaczenia.
          • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 19:46
            wyszeptany-o-zmroku napisał(a):

> A Ty to trochę w piórka nie obroslas?? co,?bo wiesz,akurat Twoje zdanie to tu r
            > aczej nie ma znaczenia.

Szept, z całym szacunkiem ale Cię nie poznaję. Mam nadzieję, że żartujesz mówiąc te słowa, tylko emo przez przypadek zabrakło…
            • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 19:47
              Nie Abyś, ten Pan nie żartuje... tylko pokazuje swoją prawdziwą twarz.
              • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 19:49
                Chcę wierzyć, że się mylisz...
          • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 19:54
            Mylisz się, w tym wypadku akurat ma.
      • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 19:41

> Ja uważam że dla równowagi i dobra ogółu powinni adminować te forum osobniki ob
        > u płci...np Ame i hmm Tapatik,bo on szczególnie uczulony jest na wszystkie spam
        > y..

Z całą stanowczością podtrzymuję swój głos w sprawie wyboru Spring i Ame przy jednoczesnym wniosku o oddalenie sugestii Szepta.

Uzasadnienie:

1. Argument o równowadze płci nie koresponduje z naturą tego forum, ponieważ nie ma tu miejsca rywalizacja międzypłciowa, a w związku z tym nie ma zagrożenia stronniczej interpretacji postów z uwagi na uprzedzenia i/lub sympatie płciowe.

2. Istotnym kryterium wyboru admina, wpływającym na jakość funkcjonowania naszej społeczności, MUSI być zaangażowanie pretendenta w działalność forum. Tapatik bezsprzecznie wykazuje dużą gorliwość w tropieniu spamu, jednakże, poza powyższym, obecnie wykazuje tu znikomą aktywność. Innych forów nie biorę pod uwagę, ponieważ wychodzę z założenia, że do kierowania pociągiem nie uprawnia prawo jazdy na autobus…

Chciałem zauważyć, że to Spring ruszyła temat, którego od lat nikt nie miał ochoty podjąć, wykazała ponadprzeciętną aktywność, podobnie jak zawsze wykazywała się aktywnością w przypadkach awarii serwerów powiadomień i nie wyobrażam sobie, żeby wyznaczać tę funkcję z pominięciem jej osoby!

ps. Tapatik w dalszym ciągu może ścigać spamerów, a teraz jego działania przyniosą wreszcie pożądany przez wszystkich skutek.
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 19:44
          Hehe,Twój staż nie uprawnia Cię do glosowania,nie masz 18 latsmile
          • ame_belge34 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 20:13
            no i sie zaczęły bitewki ! ehhh chlopaki smile

kogo wybierzecie będzie ok, dla mnie wazne jest zeby ktos panował nad forum, zwlaszcza nad tymi co gołych cycków, tudzież innej golizny szukają. Mnie też szlak trafia na kretyńskie reklamy bóg wie czego, ale czy adminów bedzie kilku czy jeden jest mi wsio ryba.

Spring zapytała, zgodzilam się, jesli uznacie, zebym troche nad tym panowala bedzie mi miło.
            Co do reszty płeć nie ma dla mnie znaczenia.
            Pamiętajcie jednak, ze za równo na forum, jak i na czatach wszelkiej masci, operator, moderator (nomenklatura nie ma tu znaczenia) powinien być bezstronny, dobrze by było gdyby w miare regularnie tu zagladał. To ze Tapatik nie wiele pisze, nie znaczy ze nie czyta, u sąsiadów Pancerna też jakos wiele nie pisze, a jednak panuje nad pokojem. Spring jest rozważna w osadach.
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 19:55
          Pogadamy jak ty albo sprnig będziecie mieli glowe i staż Ame lub tapatika,robta co chceta.
          • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 20:11
            Bosz… zatkało mnie. Co, jak co, ale o Tobie miałem bardzo dobre zdanie, a teraz tracisz nie tylko twarz, ale i godność… Co Cię użądliło, dostałeś kosza od Spring?

Więc ten „optymista zawsze i wszędzie”, uwrażliwiony poeta z pięknymi słowami to tylko maska???
            Szept, to ściema na żądanie….?
            • ame_belge34 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 20:16
              Dawid, staż nie ma tu nic do rzeczy, ja po kilku miesiacach pisania dostałam do moderowania jeden z pokojów onetowskich, wiec nie liczy sie ile się pisze , ale jak.

Pamiętaj, przede wszytskim jakość nad ilością.
              • wyszeptany-o-zmroku Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 20:40
                No wlasnie'ja tej jakości jakoś nie widze-Lubie spring ale ona nie ma mocy i jestem pewien,ze to nie jest jej czas.
            • wyszeptany-o-zmroku Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 20:37
              Buhahahasmile)))
              • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 20:46

> Buhahahasmile)))

Hymmm… sądząc po odpowiedzi wnioskuję, że jesteś nawalony albo, co gorsza, usiłujesz powiedzieć, że niejaki com.xl to Twoje alter ego… suspicious
                • wyszeptany-o-zmroku Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 20:47
                  Tak,dokladnie tak.
              • ame_belge34 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 20:47
                O jakiej mocy mówisz ?
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 20:46
      Wyrazilem swe zdanie,mam do tego prawo,tak samo jak każdy z Nas..to wszystko w tym wątku.
      • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 08.10.13, 20:53

> Wyrazilem swe zdanie,mam do tego prawo,tak samo jak każdy z Nas..to wszystko w
        > tym wątku.

Ok, dziękuję za udział w dyskusji, Twój głos ma dla nas znaczenie. Całkowicie się z Tobą zgadzam, że każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, ale fundamentalną zasadą jest nieobrażanie innych uczestników i w tej kwestii się różnimy. Jeszcze raz - dzięki za zaangażowanie.
    • tapatik Spring na admina! 10.10.13, 10:50
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!
      Spring na admina!

Jak Ty ich przekonałaś, żeby dali nowego administratora to ja nie wiem. Mi się nie udało.
      Jak masz dodatkową siekierkę to chętnie pociapię.
      Mogę od babci referencje przynieść, że drewno na opał rąbałem. Z zapałem big_grin
      • organza7 Re: Spring na admina! 10.10.13, 13:12
        No nie myślałam, że kiedyś poprę Tapatikawink Jednak życie jest pasmem zaskoczeńsuspicious

Springuś, rządź i dziel... mnąwinksmile
      • abyss7 Re: Spring na admina! 10.10.13, 13:15
        tapatik napisał:
        > Jak Ty ich przekonałaś, żeby dali nowego administratora to ja nie wiem.

Nie od dziś wiadomo, że gdzie diabeł nie może... wink

> Jak masz dodatkową siekierkę to chętnie pociapię.

No właśnie, skoro cała trójka jest chętna to podzielcie między siebie obowiązki i do przodu smile

ps. Tapatik, wcześniej oponowałem, bo ostatnio rzadko się tu udzielasz, ale zobaczyłem, że faktycznie Twój wkład w istnienie tego forum jest duży i wykazujesz się rozsądnym podejściem, więc jak najbardziej jestem za tym, żebyś współtworzył admintrio smile
        • abyss7 SprAmeTik 10.10.13, 13:26
          Nawet nazwę Wam wymyśliłem wink

SprAmeTik!
          SprAmeTik!
          SprAmeTik!
          big_grin big_grin big_grin
          • ame_belge34 Re: SprAmeTik 10.10.13, 16:35
            no pieknie, Abyś , pieknie big_grin
          • tapatik Re: SprAmeTik 11.10.13, 08:23
            Na co mi nazwa?
            Mi jest siekiera potrzebna, a nie nazwa.

https://m.ocdn.eu/_m/ddf48b5549209ab11630bc892f66f358,62,37.jpg
            • abyss7 Re: SprAmeTik 11.10.13, 09:49
              tapatik napisał:
              > Mi jest siekiera potrzebna, a nie nazwa.

OMG! Wiesz, ja na Twoim miejscu nie próbowałbym odebrać tej siekiery od Spring wink

ps. Spring... fajny makijaż tongue_out
              • ame_belge34 Re: SprAmeTik 11.10.13, 10:00
                Dobrze ze ja swoja schowałam za pazuchą big_grin
                • tapatik Re: SprAmeTik 11.10.13, 11:28
                  ame_belge34 napisała:

> Dobrze ze ja swoja schowałam za pazuchą big_grin

W tej sposób?
                  https://s2.blomedia.pl/gadzetomania.pl/images/2010/06/BESTMADE_100610_2013.jpg
                  • ame_belge34 Re: SprAmeTik 11.10.13, 11:37
                    niezła kabura big_grin musze sobie taka sprawić smile
              • 36spriing Re: SprAmeTik 11.10.13, 12:08
                abyss7 napisał:

> ps. Spring... fajny makijaż tongue_out

Abyś wink Wiedziałam, że Ci się spodoba tongue_out
                Ale nie trzeba było tak oficjalnie, "WANTED" dopiszą i będzie po mnie smile

• 36spriing Re: Spring na admina! 11.10.13, 12:02
        tapatik napisał:

> Jak Ty ich przekonałaś, żeby dali nowego administratora to ja nie wiem. Mi się
        > nie udało.

Uśmiechnęłam się do kogo trzeba wink

> Jak masz dodatkową siekierkę to chętnie pociapię.
        > Mogę od babci referencje przynieść, że drewno na opał rąbałem. Z zapałem big_grin

Siekierkę, miotełkę.... dostaniesz wszystko co będziesz chciał...
        Spamerzy bójta się !!!

p.s. Pozdrowienia dla Babci tongue_out

• czarny.onyks Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 11.10.13, 13:39
      no to kiedy zaczynacie działać?smile
      • ame_belge34 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 11.10.13, 14:14
        ja nic nie wiem, tylko za wredote robie tongue_out big_grin
        • czarny.onyks Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 11.10.13, 14:30
          najlepsza fucha tongue_out
          • ame_belge34 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 11.10.13, 14:38
            moze sie jednak wymikuję wink big_grin
            • czarny.onyks Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 11.10.13, 16:19
              nie, nie...

bardzo dobrze wybrana grupa...
              ......choć dziwię się, że Abyś się nie załapał ze Słoneczkiemsmile
              to Wy ostatnio tworzycie to forum...smile

nie licząc malkontentówwink
              • abyss7 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 13.10.13, 14:31
                czarny.onyks napisała:
                > ......choć dziwię się, że Abyś się nie załapał ze Słoneczkiemsmile

Dzięki Onyksie, miło mi się zrobiło, że tak pomyślałaś smile

Ale wiesz, ja się kompletnie na to stanowisko nie nadaję – daleko mi do dziewczyn, nie potrafiłbym zachować takiej klasy i powściągliwości w dyskusjach z osobami niskich lotów…
                • ame_belge34 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 13.10.13, 18:45
                  Abyss, tez mi się czasem na usta tudzież palce czasem ciśnie, ale znizać się do poziomu idioty grozi zaszachowaniem przez niego doswiadczeniem w byciu idiota smile wole nie ryzykować big_grin
                • czarny.onyks Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 00:01
                  a proszę bardzo...myślę, że nie ja jednawink

oj, nie dziwię się...czasem rzeczywiście trudno być powściągliwym wink
                  • hashimotka88 Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 16:24
                    > a proszę bardzo...myślę, że nie ja jednawink

i z tym się zgodzę. Też mi myśli chodziły po głowie, aby Abyś mógł czasem swoim dużym łapskiem nad forum zapanować wink ale do tego mu nie trzeba siekierki. On i tak potrafi mądre słową wtrącić a kogoś innego wtrącić,tam gdzie jego miejsce.

Co do trójcy SprAmeTik - myślę, że dobrze będzie się sprawować i wojować z kim trzeba smile
                    • sunmoonstars Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 15.10.13, 18:15
                      hashimotka88 napisała:
                      > aby Abyś mógł czasem swoim dużym łapskiem nad forum zapanować wink

Nic sie nie boj Hashi smile Wszytko pod kontrola. Pan Prezes przemawia przez swoje rzeczniczki smile Wszystko zostaje w KLUBIE tongue_out Prezes umie sie ustawic wink
        • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 11.10.13, 16:05
          Za wredote to ja tu robię tongue_out
          Czekaj na @ smile
          • czarny.onyks Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 11.10.13, 16:19
            takie wredoty to jak plaster mioduwink
      • 36spriing Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 11.10.13, 16:07
        czarny.onyks napisała:

> no to kiedy zaczynacie działać?smile

Jak tylko Ame przejmie pałeczkę ....
        • czarny.onyks Re: Wybory Na Nowego Admina !!! 11.10.13, 16:17
          Ame...na co czekaszsuspicious

weź ......pałeczkę do ręki ...
          tongue_out
          • 36spriing Ame_belge34 na Nowego Założyciela forum !!! 11.10.13, 16:58
            Amcik musisz wyrazić tutaj swoją zgodę, a pozostali użytkownicy proszeni są o wyrażenie swojego zdania na ten temat. Im szybciej to zrobicie, tym szybciej Ame dostanie prawa i miotełki do rozdania smile

Ja jestem ZAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!
            • wyszeptany-o-zmroku Re: Ame_belge34 na Nowego Założyciela forum !!! 11.10.13, 19:30
              Ty to masz fazę z tą miotelka-wyluzuj troszku.
              • 36spriing Re: Ame_belge34 na Nowego Założyciela forum !!! 11.10.13, 19:30
                A Ty się w końcu ode mnie odwal sad
                • wyszeptany-o-zmroku Re: Ame_belge34 na Nowego Założyciela forum !!! 11.10.13, 19:35
                  Bo monotematyczna się robisz-widzimy i wiemy,nie martw się.
                  • 36spriing Re: Ame_belge34 na Nowego Założyciela forum !!! 11.10.13, 19:37
                    Mało Ci dawaj dalej.... pokop sobie jeszcze!
                    • wyszeptany-o-zmroku Re: Ame_belge34 na Nowego Założyciela forum !!! 11.10.13, 19:40
                      Pokop?ale co?jaśniej proszę.
                      • 36spriing Re: Ame_belge34 na Nowego Założyciela forum !!! 11.10.13, 19:41
                        Za głosuj na Ame żeby góra widziała... a mnie po prostu ignoruj jak do tej pory...
                        • wyszeptany-o-zmroku Re: Ame_belge34 na Nowego Założyciela forum !!! 11.10.13, 19:47
                          Przecież już oddalem swój glos, czytaj uwazniej.ATy się powtarzasz i ciężko to ominąć.
                          • 36spriing Re: Ame_belge34 na Nowego Założyciela forum !!! 11.10.13, 20:01

Zagłosowałeś na dwie osoby i głos jest nieważny... gdyby nie trzeba było powtarzać, nie robiłabym tego....a specjalnie dla Ciebie powtórzę się ostatni raz ODWAL SIĘ ODE MNIE !!!!
                            • ame_belge34 Re: Ame_belge34 na Nowego Założyciela forum !!! 11.10.13, 20:42
                              nie klocic sie smile

zgadzam sie i koniec kropka .
                              • ame_belge34 do Wyszeptanego ... 12.10.13, 10:29
                                Powstrzymaj proszę swoje uwagi, ponieważ są pewne procedury, których od nas wymagaja i posty Spring nie były bezzasadne. Poza tym Spring zrobiła to czego reszta nie byla w stanie, wiec tym bardziej takie komentarze są nie na miejscu.