Dodaj do ulubionych

Zmysłowy WAW szuka szalonej zmysłowej

03.11.13, 17:42
Witam, niby wszystko mamy, rodzine,prace itd.... Ale budzimy sie rano i chcemy, pragniemy czegoś wiecej, czegoś szalonego, niegrzecznego....czegoś co wspominając na drugi dzien przywola uśmiech.....
Jezeli zaglądają tutaj panie ( nie interesuje mnie wasz stan cywilny ani życie prywatne ) pani , ktora tak jak ja chce złapać chwile szalone.... To prosze odezwij sie -:) moze damy sobie to cos..... Bez ingerencji w nasze prywatne życie....
Ja 38 lat, zadbany, wysportowany, wesoły.... Ty ... No właśnie jaka ty bedziesz -:) niestety nie jestem funem puszystych kobiet.....

Zapraszam, mój kontakt : zmyslowymaz@poczta.fm
Obserwuj wątek
    • Gość: ZmyslowyMaz Re: Zmysłowy WAW szuka szalonej zmysłowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 16:06
      Zapraszam do znajomosci,
    • Gość: ZmysłowyMaz Re: Zmysłowy WAW szuka szalonej zmysłowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.13, 13:33
      Witam, cały czas mam nadzieje na poznanie miłej szalonej kobiety, zapraszam do kontaktu: zmyslowymaz@poczta.fm
    • Gość: Wiktoria Re: Zmysłowy WAW szuka szalonej zmysłowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.13, 11:49
      Czy nadal szukasz myślowej ?
      • Gość: ree--bu--sik Re: Zmysłowy WAW szuka szalonej zmysłowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.13, 14:10
        ZmysłowyWAW to ...Wiktoria....i do tego "myślowa"? Chyba zmyślona?
        Tak to się podbija ogłoszenie.
        • Gość: Rozbawiona Re: Zmysłowy WAW szuka szalonej zmysłowej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.13, 18:10
          Kochany ree-bu-siku -:) to Ciekawe co wydedukawales/ałaś , a jak to rozkminiłes -:)? Bo tak czytam, czytam i ni jak nie moge tego zrozumieć -:) moze dla tego ze jestem tutaj nowa.....
          No tak i do tego jeszcze podbiłam to ogłoszenie -:) ale przysięgam naprawdę nie chciałam tego zrobić ......
          • Gość: ree-bu-sik Re: Zmysłowy WAW szuka szalonej zmysłowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.13, 20:32
            Oj, sorki Kochana Rozbawiona, taka gafę palnąć to tylko ja...walę się w klatę....dudni, prawda?
            Rozkminiło się tak miło..ale wystarczy napisać do zmyslowegomaza czy aktualne tak se myślę.
            A ja też zresztą niechcąc!
            • Gość: Rozbawiona Re: Zmysłowy WAW szuka szalonej zmysłowej IP: 31.1.168.* 15.11.13, 22:44
              ree-bu-siku, jesteś nawalony/na???? Cieżko cię zrozumieć !!!!!!!!!
    • pawel36waw Re: Zmysłowy WAW szuka szalonej zmysłowej 15.11.13, 18:22
      Witam -:)
      A ja postanowiłem niegrzecznie podczepic sie pod ten anons.
      Zapraszam do zmysłowej, szalonej, wyuzdanej i co najwazniejsze dyskretnej znajomosci -:)
      Pawel36waw@poczta.fm
    • liluchna77 Re: Zmysłowy WAW szuka szalonej zmysłowej 22.11.13, 14:09
      chwile szalone? a coś bliżej w tym temacie chwil szalonych?
      • Gość: ZmysłowyMąz Re: Zmysłowy WAW szuka szalonej zmysłowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.14, 20:21
        Witam, cały czas mam nadzieje na poznanie miłej szalonej kobiety, zapraszam do kontaktu: zmyslowymaz@poczta.fm
    • Gość: ZmysłowyMąz Re: Zmysłowy WAW szuka szalonej zmysłowej IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.03.14, 20:55
      Cały czas mam nadzieje ze tą droga poznam interesująca kobietę
      Zapraszam
    • Gość: Zmyslowymaz Re: Zmysłowy WAW szuka szalonej zmysłowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.14, 14:00
      Witam,
      Czekam nadal i nie tracę nadzieji, że jakaś zmysłowa, dyskretna i interesująca kobieta, szukająca podobnej znajomosci kobieta odezwie sie :-) zapraszam , może razem uda nam sie przeżyć dużo szalonych chwil.....

Zmyslowymaz@poczta.fm
    • Gość: ZmysłowyMaż Re: Zmysłowy WAW szuka szalonej zmysłowej IP: *.hsd1.il.comcast.net 23.04.14, 14:55
      A ja nadal Cierpliwie czekam i wierze, ze interesująca kobieta napisze do mnie :-)
    • sophisticated39 Re: Zmysłowy WAW szuka szalonej zmysłowej 11.05.14, 20:14
      napisz sophisticated39@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka