Dodaj do ulubionych

Szukam przyjaciela

30.08.14, 19:16
Jak w temacie szukam przyjaciela. Kogos kto przytuli pocałuje porozmawia. Umili mi zycie bo uwierzcie ze czasem bywa naprawde paskudne. Chce poznac mezczyzne nie chłopca. Ja jestem mężatką mam 33 lata. Jestem z okolic Warszawy. Czasem jest tak w zyciu ze masz juz dość wszystkiego kiedy wydaje ci sie ze zycie traci sens. I szukam kogos kto nada sens mojemu zyciu.Szukam chwil na które bede czekac niecierpliwie z uśmiechem na ustach. Kogos kto umie sluchac i mowic. Czasem isc na spacer czesem razem pomilczec albo poprostu przytulic. Kogo bardziej zainteresuje jaka jestem niz jak wygladam. Chyba moge miec za duze wymagania jak na takie forum. Ale cóż sprobuje. Nie wiem nawet czy mezatka ma prawo szukac. I panowie którzy szukaja rozrywki bo im sie nudzi w domku wiec chca sobie pobzykac bez zobowiazan darujcie nie piszcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: leprosyrotten Re: Szukam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.14, 20:00
      Powodzenia ! Ale tutaj to poprzeczka zaaaa wyskoko postawiona , obawiam się.
    • Gość: espresso ortografia IP: 188.123.206.* 30.08.14, 20:02
      Jak na takie forum,to jest norma PO PROSTU -tak to piszemy i zwykliśmy pisać
    • mariusz1958 Re: Szukam przyjaciela 30.08.14, 20:22
      Szukasz przyjaciela czy kochanka? Odpowiedź jest bardzo ważna bo: jeśli przyjaciela- to szukasz rycerza na białym rumaku, faceta przyjmującego wszystkie obowiązki ale bez żadnych ... Mam wrażenie że ostatni wielcy romantycy już dawno wymarli, a żaden " normalny" mężczyzna nie da się odstawić do "friend zone". Polecałbym szukanie przyjaciółki :). Jeśli zaś szukasz kochanka - to Twoje pytanie " czy mężatka może szukać...." sama rozumiesz, prawda? Ale życzę szczęścia , podobno nawet w Lotto niektórzy wygrywają. :)
      • Gość: espresso mariusz,co nas napadło IP: 188.123.206.* 30.08.14, 21:16
        Mariusz,mogę tak?, co nas napadło ? Odpuść(my)
        Jak zechcesz, to napisz (bez zobowiązań/nadziei:) na espressop@op.pl
        Może uda nam się ... sama nie wiem co,chyba pogadać ?!
        Pozdrawiam.
        • Gość: luciper Re: mariusz,co nas napadło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.14, 23:20
          Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy wchodzicie.
          Zapraszamy do dans macabre.
    • abcd.wxyz Re: Szukam przyjaciela 01.09.14, 15:43
      a czy przyjaciel nie moze zostac kochankiem . Tak ja wiem i wszyscy to wiedza ze nie powinnam, ale nie zawsze robi sie to co powinno. A ze pisze ze nie chce byc czyims sposobem na nudę , czyjąś glupią lalką tylko do zabawy w łóżku to chyba normalne przynajmniej dla mnie.
      Chce miec poprostu czasem swój lepszy inny świat raz na jakis czas o którym nikt nie wie.
      Troche namotałam ale moze jest ktos kto potrafi to zrozumiec .
    • Gość: michal Re: Szukam przyjaciela IP: *.centertel.pl 01.09.14, 19:31
      Część mam podobna sytuacje do twojej jeśli chcesz możemy się spotkać mam nadzieje ze się odezwiesz
      • abcd.wxyz Re: Szukam przyjaciela 01.09.14, 19:49
        Odezwij sie na abcde33@interia.pl
    • Gość: Derek Re: Szukam przyjaciela IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.14, 03:10
      Witaj,
      przeczytałem dokładnie Twoje słowa.
      Ja też jestem zagubiony i szukam chwil... ciepła/zrozumienia.
      Spotkajmy się w jakimś miłym i niezobowiązującym miejscu. Porozmawiajmy. Może okaże się, że warto...

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
    • Gość: Gregor Re: Szukam przyjaciela IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 14.09.14, 13:05
      odezwij sie gregorw080@gmail.com nie szukasz byle kogo
    • Gość: janek Re: Szukam przyjaciela IP: *.cdma.centertel.pl 14.09.14, 18:35
      tez szukam przyjaciolki odpisz
      • Gość: abcd.wxyz Re: Szukam przyjaciela IP: *.dynamic.mm.pl 14.09.14, 19:22
        Odezwij sie na abcde33@interia.pl
    • Gość: Góral Re: Szukam przyjaciela IP: *.opera-mini.net 16.10.14, 21:20
      Witajcie, a ja szukam już kogoś do kogo mógłbym się przytulić. Prawie 4 lata samotności, nic dodać, nic ująć, każdy samotny,wie, o , co chodzi. Bratnia dusza, po 40. Jest chętna, ale jak znam źycie, to pewnie nie, ale mimo to, pozdrawiam wszystkich szukających. Góral
      • aniabgd Re: Szukam przyjaciela 18.10.14, 01:18
        Bratnia dusza może by się i znalazła. A skąd jesteś?
    • poldek256 Re: Szukam przyjaciela 17.10.14, 08:02
      Życie składa się z chwil. Ulotnych, niezapomnianych, takich, których nie chce się pamiętać i takich, które wgryzają się w świadomość i nie mają za żadną cenę ochoty jej opuścić.
      Szukam... Przyjaciółki, nie szukam przygody lecz przyjaźni, takiej stałej, bez burzenia prywatności.
      Ja 55-latek, nadal cieszący się życiem, chciałbym jeszcze mnóstwo dać, zrobić. Może razem znajdziemy to w sobie?
      • Gość: rena Re: Szukam przyjaciela IP: *.tor.primus.ca 23.10.14, 02:25
        Chetnie pogadam. Samotnosc dokucza mi. Ciezko jest znalezc dzisiaj przyjaciol.
    • bez.a36 Re: Szukam przyjaciela 17.10.14, 20:36
      Bardzo dobrze rozumiem Twój watek :) czuje podobnie i jedyem ciekawa czy udalo Ci sie tego przyjaciela odnalezc?
      • poldek256 Re: Szukam przyjaciela 17.10.14, 21:34
        A czy Ty szukasz także? Może ja...?
    • Gość: Piotr Re: Szukam przyjaciela IP: *.play-internet.pl 10.12.14, 17:00
      Hej miło mi będzie jak napiszesz
      Pozdrawiam Piotr
      • Gość: bez.a36 Re: Szukam przyjaciela IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.12.14, 18:01
        Hej Piotr. No to pisze. Moze bedzie milo :)
    • ksiezopolski5 Re: Szukam przyjaciela 19.06.16, 05:02
      Witaj mam naimię Stefan rocznik 80. Postanowiłem odpowiedzieć na ten anons z kilku powodów . A mianowicie potrafie słuchać,mówić, zrozumieć, przytulić, i też pragne by ktoś nadał sens w moim nie do końca kolorowym życiu. A przedewszystkim dla tego iż napisałaś, że szukasz chwil na, które bedziesz czekać niecierpliwie z uśmiechem na ustach. To mnie bardzo ujeło i spowodowało , że pisze do Ciebie bo zawsze pragnołem tego by ktoś mnie wyczekiwał z utensknieniem i radościa. Napisałaś, że szukasz faceta dla którego osobowość bedzie warzniejsza od urody. A czy dla Ciebie też osobowość okaże się ważniejsza ? Napisałaś ze może mssz zaduże oczekiwania jak na takie forum pewnie troche miałaś racje. Ale i tu trafiaja przypadkiem ludzie którym nie zalerzy tylko na jednym. Ja jestem takim facetem jakiego szukasz. Może brzmi jak bajka ale życie nia nie jest . Życie jest brutalne coś za coś Niestety :( Nie można mieć wszystkiego hihi. Widzisz ja jestem taki jakiego szukasz bo życie mnie doświadczyło ( do 10 roku życia przeszedłem 11 operacji i najdłuższy mój pobyt w szpitalu ciagiem to 3 lata ) dla tego inaczej na to życie patrze . Jeśli nie przeszkadza Ci to, co mnie ukształtowało na takiego faceta jakiego szukasz a mianowicie moje kule i to że inaczej chodze to prosze napisz do mnie : ksiezopolski@interia.pl A nie pozalujesz ;) bo jestem miłym kulturalnym facetem z klasa choć to tu trudno dostrzec gdyż jestem dyskektykiem wybacz. Ale ponoć inteligetnym Pozdrawiam serdecznie i życze miłego dnia i uśmiechu na buzi równie pieknego jak w tedy gdy byś czekała na mnie ;) Taki żarcik wybacz proszę :)
    • renata1995 Re: Szukam przyjaciela 23.06.16, 16:02
      Poznam mężczyznę, miłego i kulturalnego, mam 19 lat, moj email: renata.seks@gmail. com
    • Gość: krys Re: Szukam przyjaciela IP: *.centertel.pl 24.06.16, 16:35
      Miło mi Krystofer.Mam czas możemy pogadac czy na piwo wypad zrobić.Pozdrawiam
    • knmss Re: Szukam przyjaciela 10.07.16, 08:29
      Knmss@onet.pl Czekam.
    • kolozeet Re: Szukam przyjaciela 05.11.16, 10:34
      hej mam 30 lat i jestem zainteresowany.Odezwij sie prosze ;] zetmse@gmail.com
    • kolozeet Re: Szukam przyjaciela 05.11.16, 10:52
      hej mam 30 lat i jestem zainteresowany.Odezwij sie prosze ;]zetmse@gmail.com
    • tulipanek77 Re: Szukam przyjaciela 04.02.18, 21:21
      czesc chetnie cie poznam pozdrawiam rikozama7@gmail.com
    • madzia78-ltd Re: Szukam przyjaciela 29.04.19, 17:47
      witam mila pania brzydze sie facetami ktoryz mysla.... a nie glowa mnie tez kogos jak pani brakuje zwyczajnie bratniej duszy glowa do gory milej reszty dnia
    • Gość: Anna Re: Szukam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.19, 19:11
      Hej. Mam na imię Ania. Szukam towarzysza, który będziesz chciał miło spędzać ze mną czas. Jestem otwarta, miła i pogodna.
      a.aneczka@interia.pl
    • Gość: To ja Re: Szukam przyjaciela IP: *.play-internet.pl 28.01.23, 00:38
      Cześć jestem Paweł chętnie się spotkam z tobą
    • konkretny_35_1987 Re: Szukam przyjaciela 28.01.23, 13:07
      Czesc ;) Jestem żonatym 36-latkiem, któremu brakuje tego co i Tobie. Jestem z Warszawy, ze Śródmieścia - jeśli nie masz daleko do mnie, to możemy się zaprzyjaźnić ;) Mój e-mail: piotrek1987@onet.eu
      Całuję, Piotrek ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka