khinga 13.11.07, 16:18 jakimi cechami powinien się wyróżniać? o cudnej urodzie czy wysoki barczysty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra999 Re: Przystojny:)) 13.11.07, 21:02 raczej sylwetka, proporcje,sposób poruszania się bardziej niż piękna buzia, Odpowiedz Link
tini_1 Re: Przystojny:)) 13.11.07, 21:20 Przystojny facet to mezczyzna z zachowanymi proporcjami ciala, wysoki, szczuply ale umiesniony (jednak nie w nadmiarze) no i posiadajacy interesujace rysy twarzy oraz ujmujacy usmiech z przenikliwymi oczami (tzw, iskierka w oku.....ktore sa chyba jednak dla kazdej kobiety indywidualnym odczuciem.....) Tak mniej wiecej scharakteryzowalabym wyglad przystojniaka Odpowiedz Link
oleyu Re: Przystojny:)) 13.11.07, 23:25 czy usłyszałem barczysty ??? chyba musze sie wybrać na siłownie. Sam basen nie wystarczy Odpowiedz Link
ravenheart1 mam pytanie... 14.11.07, 08:51 czy nieprzystojny mężczyzna może być atrakcyjny? Odpowiedz Link
tini_1 Re: mam pytanie... 14.11.07, 11:24 Dla mnie ptrzystojny = atrakcyjny. Ale ten nieprzystojny moze byc bardzo interesujacy...nawet bardziej niz ten atrakcyjny Zakochac mozna sie w kazdym, bo milosc jest slepa i nie patrzy na wyglad..... bo tylko chemia musi sie zgadzac....)) Tym sposobem wszyscy maja rowne szanse, ze znajda swoja druga polowke, jak nie za pierwszym to moze za drugim albo i dziesiatym razem) ...i kazda milosc jest pierwsza! )))) To samo dotyczy kobiet, tylko kobiety chyba bardziej chca podkreslic swoja urode i w wiekszym stopniu niz faceci dbaja o to, aby sie zawsze podobac.....nawet wtedy kiedy jest juz w zwiazku)) Odpowiedz Link
khinga Re: mam pytanie... 14.11.07, 11:35 ravenheart1 napisał: > czy nieprzystojny mężczyzna może być atrakcyjny? Może być...choć atrakcyjność to jedna z cech (może mniej ważnych) określająca przystojnego Odpowiedz Link
khinga Re: Przystojny:)) 14.11.07, 11:37 tini_1 napisała: > Przystojny facet to mezczyzna z zachowanymi proporcjami ciala, wysoki, szczuply > ale umiesniony (jednak nie w nadmiarze) no i posiadajacy interesujace rysy > twarzy oraz ujmujacy usmiech z przenikliwymi oczami (tzw, iskierka w > oku.....ktore sa chyba jednak dla kazdej kobiety indywidualnym > odczuciem.....) > > Tak mniej wiecej scharakteryzowalabym wyglad przystojniaka Betty, ale szczupły? Oczywiście nie mam tu na myśli grubasków ale taki "przy kości" Odpowiedz Link
tini_1 Re: Przystojny:)) 14.11.07, 11:45 hmm....trudno powiedziec, najwazniejsze zeby miesnie byly widoczne ale nie w nadmiarze ...jak Ci co dzien w dzien siedza w silowni i ogladaja w lustrze pol dnia swoje umiesnione cialo i ciagle uwazaja ze sa za malo mescy... Oni kochaja tylko swoje cialo i dla kobiety w sercu miejsca juz nie ma...za ciasno by mi tam bylo)) Odpowiedz Link
khinga Re: Przystojny:)) 14.11.07, 12:07 Brrr!! Mówię stanowcze NIEE, NIEE dla takich mięśniaków! Do czego tu się przytulić? Do twardego cielska, mięśnia...brr! Ci faceci chyba mają problemy z inną częścią ciała) Odpowiedz Link
oleyu Re: Przystojny:)) 14.11.07, 11:53 Oj dziewczyny : "Szczupły ale przy kości"!!?? Co to znaczy?? Odpowiedz Link
khinga Re: Przystojny:)) 14.11.07, 12:08 Hmm, szczupły...no może nie...ale troszkę ciała powinien mieć I nie mam tu na myśli wielgachnego brzuchola Odpowiedz Link
khinga No dziewczyny! Który?:) 14.11.07, 11:43 ze "szklanego ekranu" uważacie za przystojnego faceta? ...przykłady koleżanki, przykłady)) Dla mnie, np. Denzel Washington, hmmm Richard Gere, choć on to z tych niskich raczej Odpowiedz Link
tini_1 Re: No dziewczyny! Który?:) 14.11.07, 11:48 Richard Gere byl moim ulubiencem od pierwszego spojrzenia...ech)) Odpowiedz Link
khinga Re: No dziewczyny! Który?:) 14.11.07, 12:09 echh... Pretty Woman) Czyli mamy podobne gusta? Odpowiedz Link
tini_1 Re: No dziewczyny! Który?:) 14.11.07, 12:17 Tak..to byl naprawde sliczny film...)))) Odpowiedz Link
tini_1 Re: No dziewczyny! Który?:) 14.11.07, 12:44 Jeszcze dwa filmy mi utkwily w pamieci: z przystojnym aktorem.. originalny tytul: "Clear and Present Danger" i "Six Days Seven Nights" z Harrison Ford...tez przystojniaczek i nawet z gracja sie starzeje)) ale bardziej podoba mi sie w jego mlodych latach... Odpowiedz Link
khinga Re: No dziewczyny! Który?:) 14.11.07, 12:49 A Harrison i oczywiście) Przystojny... Choć ostatnio jakby bardziej się postarzał, ale nadal ma te ogniki i nie stracił swej męskości Odpowiedz Link
tini_1 Re: No dziewczyny! Który?:) 14.11.07, 12:55 No wlasnie jego oczy i te wspaniale role......zawsze taki ukladny i prawie zawsze zakochany i taki szczery do bolu...aaaaaa.....)) Odpowiedz Link
khinga Re: No dziewczyny! Który?:) 14.11.07, 13:09 O nim można powiedzieć: przystojny mężczyzna z klasą) Taki męski... Odpowiedz Link
tini_1 Re: No dziewczyny! Który?:) 14.11.07, 13:15 Tak, zgadzam sie z taka opinia....) Odpowiedz Link
tini_1 Re: No dziewczyny! Który?:) 14.11.07, 13:27 On ma wiele wielbicielek tych jawnych i tych skrytych) ...jak ktos TAK wyglada... wtedy trudno jest miec inna opinie ..ale moge uwierzyc w to, ze sa kobiety, ktorym on sie nie podoba.....chociaz ich nigdy nie zrozumiem... Odpowiedz Link
khinga Re: No dziewczyny! Który?:) 14.11.07, 14:00 Wiesz...są gusta i guściki, o których nie poddaje się dyskusji. Choć, śmiem twierdzić, że mało jest kobiet, którym on się nie podoba. Odpowiedz Link
rotman69 Re: No dziewczyny! Który?:) 14.11.07, 14:03 się człowiek kompleksow nabawić może czytając was dziewczyny a co z nami zwykłymi facetami ( Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: No dziewczyny! Który?:) 14.11.07, 14:12 Ale taki zwykły facet jest przynajmniej namacalny, a na Forda, czy Gere'a to sobie możecie co najwyżej popatrzeć, byle ekranu nie zaślinić Odpowiedz Link
tini_1 Re: No dziewczyny! Który?:) 14.11.07, 14:34 matko kochana...Wy tez sie slinicie jak widzicie jakas tam "TV lalke" a to tylko kilogramy pudru...tak MASKA nalozona, a Wy myslicie, ze one takie bez skazy....hehe )) Chlopcy, Was kochamy za wasze serce...a panowie z Tv to tylko dla poprawy humoru nam sluza)))) Odpowiedz Link
rotman69 Re: No dziewczyny! Który?:) 14.11.07, 15:00 ja tam wolę w naturze sie panią przyglądać telewizja kłamie Odpowiedz Link
khinga Re: No dziewczyny! Który?:) 14.11.07, 16:33 Panowie...to tylko pewnego rodzaju marzenia...bujanie w obłokach To tylko Panowie zza ekranu, a wy jesteście z krwi i kości, do was możemy się przytulić i całą masę różnych ciekawych czynności)) I powtórzę, co Betty...też czasami lubicie popatrzeć na kobiety, które są atrakcyjne, bo tyle możecie P Odpowiedz Link
dotyk_wiatru Re: Przystojny:)) 14.11.07, 14:33 Przystojny...to pojęcie względne... Nie cukiereczek, nie laleczka...a męski typ urody... Ważne, żeby Mężczyzna dbał o siebie, o swoją higienę, kondycję... Ważne są też oczy...zwierciadło duszy...Jego spojrzenie Mój ulubiony kolor oczu...top secret) Nie może być niski, bo i ja do takich się nie zaliczam Niestety... Poczucie humoru to podstawa...optymistyczne spojrzenie na życie...radość z każdej chwili...zaradność...pasje...i tolerancja m.in. dla mojej muzycznej pasji)) Takie tam... Odpowiedz Link
dotyk_wiatru Jaki jest normalny Mężczyzna? 14.11.07, 19:14 To po prostu ma być Mężczyzna...Twardy, a jednocześnie czuły...Twardo stąpający po ziemi, a jednocześnie zdolny do szaleństw...itd. Zaradny i często uśmiechający się... Zerkałam na komentarze i zastanawia mnie jaki jest ten normalny Mężczyzna, o jakim pisał Rotman69 i Ravenheart1... Odpowiedz Link
kusiciel_dusz Re: Przystojny:)) 02.12.07, 20:21 Jak przeczytałem tytuł wątku to byłem pewny, że jest o mnie i się zawiodłem Odpowiedz Link
more.words Re: Przystojny:)) 02.12.07, 21:20 hehehe wg. mnie ... przystojny - to taki jak mój mężczyzna ))) przystojny i męski wysoki (190 cm) brunet o ciemnych oczach i zniewalającym uśmiechu haaaaaaa Odpowiedz Link
khinga Re: Przystojny:)) 03.12.07, 12:21 Każda z nas ma wizję "swojego" przystojniaka I dobrze Nie powiem Twój chyba też by zrobił na mnie wrażenie...brunet o piwnych oczach Odpowiedz Link
more.words Re: Przystojny:)) 03.12.07, 14:42 jeszcze jakis czas temu nie miałam swego prezystijniaka... bo mi sie bawić chciało... heh i singlowanie było ok.. teraz juz mam i nie oddam nikomu.. koniec i kropka.. jak kto woli.. amen. Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Przystojny:)) 14.12.07, 20:38 khinga napisała: > jakimi cechami powinien się wyróżniać? > o cudnej urodzie czy wysoki barczysty? > hmmm w sumie musi miec to cos najlepiej brunet ,wyzyszy ale nie za wysoki hihi i fajnie by bylo gdyby mial zadbane cialko ) > Odpowiedz Link