Dodaj do ulubionych

szukam przyjaźni

30.07.15, 14:39
Jestem po 40-stce, strasznie się zasiedziałam, praca,dom, dzieci,mąż itd. Trochę zapomniałam o sobie, żeby wyjść na kawę, zakupy, do kina mieć swój czas na własne przyjemności. Szukam koleżanki,które chętnie spędzą ze mną wolny czas.
Obserwuj wątek
    • feel_good_inc Re: szukam przyjaźni 30.07.15, 14:42
      margo998 napisała:
      > Jestem po 40-stce, strasznie się zasiedziałam, praca,dom, dzieci,mąż itd. Troch
      > ę zapomniałam o sobie, żeby wyjść na kawę, zakupy, do kina mieć swój czas na wł
      > asne przyjemności. Szukam koleżanki,które chętnie spędzą ze mną wolny czas.

To może napisz na forum regionalnym, bo pewnie nikomu nie chce się zgadywać skąd jesteś i jakie masz zainteresowania.
    • margo998 Re: szukam przyjaźni 30.07.15, 14:44
      Jestem po 40-stce, strasznie się zasiedziałam, praca,dom, dzieci,mąż itd. Trochę zapomniałam o sobie, żeby wyjść na kawę, zakupy, do kina mieć swój czas na własne przyjemności. Szukam koleżanki,które chętnie spędzą ze mną wolny czas.
      Zapomniałam dodać jestem z Gliwic:)
      • Gość: Agnieszka Re: szukam przyjaźni IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.16, 21:25
        Jej Też jestem z Gliwic. Jesteśmy w podobnym wieku. Napisz jak nadal chcesz poznać koleżankę gg 8172257.
    • Gość: renata1995 Re: szukam przyjaźni IP: *.devs.futuro.pl 31.07.15, 11:16
      Poznam chętnego mężczyznę na seks bez sponsoringu, mój email: renata.seks@gmail.com
    • Gość: lucyna181@op.pl Re: szukam przyjaźni IP: *.leon.com.pl 31.07.15, 17:07
      Witam!
      Mam podobny problem więc chętnie poznam koleżankę.Pozdrawiam
    • renata1995 Re: szukam przyjaźni 16.01.16, 15:20
      Poznam mężczyznę, miłego i kulturalnego, mam 19 lat, moj email: renata.seks@gmail. com
    • Gość: jezioromarzen1990 Re: szukam przyjaźni IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.18, 13:04
      A ja się bardzo zawiodłam na mężczyznach i potrzebuję koleżanek do rozmowy ponieważ mam już dość przemocy w swoim życiu
    • Gość: kakaokakao Re: szukam przyjaźni IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.18, 13:07
      A ja mam dosyć przemocy w moim życiu mam inne plany.cele,dlatego poszukuję koleżanek które mnie rozumieją

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka