onzfantazjakrk 22.12.15, 08:12 Mam dziś bardzo erotyczny dzień i myśle tylko o tym by poczuć gorace kobiece, spragnione, namiętne ciałko.. Najchętniej to wziąłbym cały dzień urlopu tylko po to...by 8h się kochać... ktoś coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onzfantazjakrk Re: Chce się kochać dzień cały_on_KrK 22.12.15, 08:20 ... a zaczałbym od długich pieszczot... takich godzinnych lub nawet dłużej by odpowiednio cie rozbudzić i patrzeć jak Twoje podniecenie rośnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
onzfantazjakrk Re: Chce się kochać dzień cały_on_KrK 22.12.15, 08:23 ...patrzyłbym jak Twoje ciało reaguje gdy przesuwam po nim językiem.. jak pojawiają się na nim dreszcze a sutki zaczynają nabrzmiewać... Odpowiedz Link Zgłoś
onzfantazjakrk Re: Chce się kochać dzień cały_on_KrK 22.12.15, 08:27 ... może nawet zasłoniłbym Ci oczy.... by wyostrzyć zmysły... poczułabyś jak stróżkę wina spływającego po Twojej szyi ...i mój język, który uparcie za nią podąża...zlizując... Odpowiedz Link Zgłoś
onzfantazjakrk Re: Chce się kochać dzień cały_on_KrK 22.12.15, 08:34 ... moje palce powoli przesuwałyby się po Twoich wargach... podczas gdy delikatnie przygryzałbym Twoje sutki... Odpowiedz Link Zgłoś