laptopek 14.11.08, 21:58 a państwo to w sen zimowy zapadło? to ja tez idę. wróce rano. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laptopek Re: nowy wątek 15.11.08, 10:50 ależ skąd. byli juz na zakupach, posprzątali, oglądaja po raz setny Klosa, Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: nowy wątek 15.11.08, 13:13 my też posprzatali tylko u licha, skąd tyle kotów pod legowiskiem :O Odpowiedz Link Zgłoś
flydot Re: nowy wątek 15.11.08, 19:31 Ja o tej porze walczyłam z rodzicami żeby mnie z domu wypuścili, a teraz padam na ryjek, za mną 400 km. Nixie, jak tam Twoje zdrówko? Odpowiedz Link Zgłoś
flydot Re: nowy wątek 15.11.08, 19:38 ło matko, mój mąz przed chwilą dojrzał nagłówek forum, zapadła długa cisza która w końcu przerwał pytaniem 'czujesz sie samotna':):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: nowy wątek 15.11.08, 20:28 haha... a czujesz sie samotna? :)))) Widok miny Twojego męża musiał być bezcenny :) A zdrówko kiepskie, dziekuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
flydot Re: nowy wątek 17.11.08, 12:57 Potwierdzam, że nixie jest chora. I silnie prądkuje. Kilka zdan wymienionych z Nią na forum i.. jestem chora. :) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek 17.11.08, 18:12 hihihihihihi.... to dobrze że dom nixie i mój dzielą tory tramwajowe. zadne bakterie nie przejdą bo wszystkie tramwaje porozjeżdzają :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: nowy wątek 17.11.08, 18:22 fakt, poza linię torów tramwajowych sie nie ruszają :) Aczkolwiek one są bardzo towarzyskie i widząc ich smutne minki jak wychodzilam dzis rano z domu to postanowilam im kupic bilety miesięczne na mój tramwaj :> Nie wiedzialam jednak Flydot, ze te bestie az tak były spragnione towarzystwa, że weszły w konszachty z drutami i zawędrowały az do Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek 17.11.08, 20:30 kurcze ale dawno nie byłam w STONCE. maja fajne nowe koszyki zamiast tych halasujacych. normalnie chyba jeden podwędze. no i bankomat zainstalowali Euronetu i teraz nie musze biegac tylko mam prawie pod nosem. wiec na te okolicznosc nabyłam sobie czekolade starych poczciwych liwskich zakladow BAŁTYK i wlasnie siedze i sie delektuje, mniaaaaaaam Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: nowy wątek 17.11.08, 21:04 smacznego a z orzechami może czekoladka????? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek 17.11.08, 21:33 oczywiście chodziło o oliwskiego BAŁTYKA bo mi gdzieś "o" zjadło sie z ta czekoladą. A nadziewana ona ajerkoniakiem niby. Na drugi raz kupie deserowa i pół litra adwokata, będzie więcej radochy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: nowy wątek 18.11.08, 18:05 za czekoladę to serdecznie dziękuję ale na adwokata - tego w stanie półpłynnym a także stałym ;)to z miłą chęcią się piszę Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek 18.11.08, 21:21 Miedziana, odpalaj butelke jako i ja odpalam. Będziemy piły razem. Zamiast do lusterka to do laptopa Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek 19.11.08, 19:46 jak po goralsku, pije sie do kogoś, znasz ta zabawę? można niezle sie ululac z jedna osoba a reszta towarzystwa siedzi trzezwa :- )))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: nowy wątek 19.11.08, 20:46 nie znam :( ale jestem chętna do nauki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek 19.11.08, 21:10 to ja chetnie naucze ale musi byc nas minimum trzy. halo??????????????? nixie blue colette mojave gdzie wy ??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek 19.11.08, 21:39 pic po góralsku bedziemy sie uczyc powiedzmy że ja zaczynam :-) mam kieliszek i wlewam w niego wode ognistą i mowie ze pije do miedzianej i wypijam ten kieliszek (a wy sie patrzycie, hihihihi) nalewam znowu do niego wodke i podaje miedzianej... ktora mowi do kogo pije, wypija, polewa i podaje tej osobie... no miedziana... pij ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: nowy wątek 19.11.08, 21:52 słuszna uwaga flydot :) PS. jak tam zdrówko? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek 19.11.08, 21:59 niby nie można, ale jak sie dyskretnie umówimy to ja pije do ciebie a ty do mnie i tak w kólko ;-) a reszta siedzi o suchym ... i patrzy :-) 22 wybija. Idę spać. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: nowy wątek 19.11.08, 22:02 Na mnie tez juz czas najwyzszy. Dobranoc wszystkim, kolorowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: nowy wątek 20.11.08, 18:11 przepraszam za nieobecność, ale po dwóch złocistych z sokiem malinowym, że tak powiem udałam się w objęcia Morfeusza A jak Wasze, Drogie Koleżanki od kielonka, samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy wątek 21.11.08, 09:21 dogorywam po wczorajszych odwiedzinach w stacji de lux :-) Odpowiedz Link Zgłoś
flydot Re: nowy wątek 20.11.08, 21:29 hej nixie, dziekuję, zdrówko nie miewa się najlepiej, ale chyba idzie ku końcowi, bo przechodząc od suchości w gardle poprzez kolejno kaszel, katar zatokowy, katar zwykły a dziś chrypka to już chyba wyczerpałam repertuar i jutro powinnam odczuć już tylko poprawę. W każdym bądź razie wybieram się do pracki po dwóch dniach piernatowania. Co do sobaty godz. 7 rano:), to się jeszcze odezwę. Odpowiedz Link Zgłoś
flydot Re: nowy wątek 20.11.08, 21:31 a czy wypić szklankę gorącej wody z sokiemtruskawkowym wlasnej produkcji to może być że po górolsku? Jeśli tak to mogę być tą trzecią:) Odpowiedz Link Zgłoś
flydot Re: nowy wątek 20.11.08, 21:32 Ciągle zapominam usuwać sobie ą sygnaturkę, soooorrryyyy. Ale ją skróciłam:):) i tym razem usunę, o. Odpowiedz Link Zgłoś