Dodaj do ulubionych

czas do szkoły

05.09.06, 06:06
Ciekawe czy nikt z forum nie ma dzieci w szkole bo jakaś cisza o szkole. A może tak pogadamy jaka szkoła ma wady i zalety. Proponuję zacząć od podstawowych. Wiem że kilka osób jest tu z 3-ki. Podobno zaczął się remont tej najstarszej szkoły podstawowej (mówię o budynku).
Obserwuj wątek
    • aga9001 Re: czas do szkoły 05.09.06, 13:40
      w szkole nie mam, Mam przedszkolaka , który poszedł dzsiaj drugi dzień. Matka
      miała wiecej stresu zwiazanego z przedszkolem niż dziecko :)
      Oprócz stesu to jeszcze wydatki.
      • kika2345 Re: czas do szkoły 05.09.06, 14:11
        mojego dam za rok do przedszkola a co do podstawowki to moja ukochana byla
        dwojka bardzo mile wspominam
        • bjkor Re: czas do szkoły 05.09.06, 15:19
          Ta stara czy już nowa buda?
        • athropos Re: czas do szkoły 06.09.06, 05:09
          Ja, ja! Ja chodziłam do dwójki! :) Kika, a jaki jesteś rocznik? Może gdzieś się
          tam znałyśmy ;)
      • bjkor Re: czas do szkoły 05.09.06, 15:19
        Współczuję mamusi, mam nadzieję że dziecko to lepiej zniosło. Wydatki to jeszcze przed tobą mamuniu jak zaczniesz kupować podręczniki a może Ciebie dosięgnie ręka Giertusia i będziesz jeszcze kupowała piękne mundurki po 200zł.
        • athropos Re: czas do szkoły 06.09.06, 05:11
          Wyluzuj, bjkor, w najczarniejszych scenariuszach nie przewiduję panowania tej
          ekipy schizofreników i uciekinierów z psychiatryka dłużej, niż do końca
          ustawowej kadencji. A jak dobrze pójdzie, to sami się rozkurzą na cztery wiatry.
          Sam Lepper robi im niezłą krecią robotę ;)
          • bjkor Re: czas do szkoły 06.09.06, 06:23
            zobaczymy pożyjemy. Chyba nie znasz ludzi, popatrz się do okoła i ich posłuchaj, niestety przdnami moim zdaniem siedem lat chudych.
            • athropos Re: czas do szkoły 07.09.06, 22:40
              Masz rację, nie znam ludzi, a szczególnie przekonałam się o tym po
              zeszłorocznych wyborach. Połowa włosów wylazła mi z głowy, a druga połowa osiwiała.

Idzie jesień. Wszystkie dzieci są wkur*****, bo się zaczął wrzesień ;)
              (To tak w temacie ;))
              • bjkor Re: czas do szkoły 08.09.06, 19:38
                noi widzisz jednak giertyszątko zdurniało do końca i jak tu dzieciom mówić , żeby się uczyły. Przecież zamiast tego wystarczy przeczytać jego list jak paciorek z 4P i jego oburzenie że tego nikt nie czyta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka