negev56 26.10.06, 19:17 "nowym starym Rywalu"? Jak tam teraz jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga9001 Re: Był ktoś w 27.10.06, 10:34 Próba zrobienia światowego centrum handlowego. Byłam z czystej ciekawosci, bo kasy ostatnio na przyjemnosci brak. Dla mnie osobiscie nic ciekawego tam nie ma, a tym bardziej nic czego nie było wcześniej. Fakt faktem, ze sklepiki są teraz większe, bardziej przestronne, ale moje wrazenie jest takie , ze brakuje tam odpowiedniej wentylacji, mi było duszno i gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaatia Re: Był ktoś w 27.10.06, 17:40 bylam,robi wrazenie na zewnatrz, a w srodku,przestrzennie, toaleta, dół mi sie podoba w porownaniu z gorą (chodzi tu o sklepy) i tyle;-) Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: Był ktoś w 04.11.06, 22:07 był był... teraz macie w Białej kilka znanych marek... tylko te ceny gorzej niż w Warszawie... szczerze wolałam starego rywala i swoje ulubione butiki... teraz szukaj wiatru w polu Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: Był ktoś w 05.11.06, 20:34 hmmm .. to co za marki teraz tam sa? bo ja pamietam ze wczesniej to bylo takie mydlo ipowidlo ... a teraz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Był ktoś w 06.11.06, 21:59 no patrzcie, w Białej mieszkam a jeszcze tam nie byłam. Czas chyba powoli rozglądać się za prezentami mikołajkowo-gwiazdkowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Był ktoś w 07.11.06, 17:55 ponoć bardzo tam ślisko więc uwaga !!! :) żeby nie było <widziałem orła cień>:) Odpowiedz Link Zgłoś