emeczka123 08.08.09, 12:09 Witam. Szukam informacji na temat dr. Andrzeja Tomczewskiego. Słyszałam że jako lekarz jest super. Poprosze od razu o informacje gdzie, w jakich godzinach przyjmuje oraz jaki jest numer telefonu do jego gabinetu. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klio_7 Re: dr Tomczewski 08.08.09, 14:02 Ja osobiście chodzię do dr Tomczewskiego...i powiem szczerze ze dla mnie jest super...ja mialam nieciekawe schorzenie...wytlumaczyl...skierowal na badania...prosil zeby nie przejmowac sie poki nie beda wyniki badan... Wiesz nie bedziesz miala opinii konketnej...bo zawsze komus cos nie odpowiada... On przyjmuje obok kregielni na janowskiej...zawsze mozesz sie zarejestrowac pierwszy raz telefonicznie: 601379600 Odpowiedz Link Zgłoś
emeczka123 Re: dr Tomczewski 10.08.09, 10:29 Dziękuję za telefon. Słyszałam dużo opinii na jego temat, w większości pozytywnych, dlatego się do niego wybieram. Napisz proszę jeszcze ile kosztuje wizyta i czy cena zależy od zrobienia dodatkowych badań, wypisania skierowania itp. Odpowiedz Link Zgłoś
zaznacz42 Re: dr Tomczewski 11.02.14, 08:40 tylko nie ten lekarz, naprawdę, oszukal mnie że mam nadżerkę wielką jak to określil, był arogancki, to jest niedopuszczalne, żeby zapłacić i zostać tak potraktowanym, malo tego wszędzie są o nim opinie pozytywne a negatywnych nie można dodawać na każdej stronie, tylko na niektórych, więc kobiety nie mają prawa się wypowiedzieć, swoich pacjentek nie poznaje na oddziale, ale dla innych jest miły, bo chce pozyskać tylko klientki, okropny, nieprzyjemny, jedyne pozytywy to gabinet, chodziłam do niego w pierwszej i drugiej ciąży i musiałam w drugiej zrezygnować ze względu na oszustwo i aroganckie zachowanie, ja nie życzę sobie żeby lekarz na mnie krzyczał, uważajcie na niego, milutki jest przede wszystkim przy mężach, ale sam na sam już nie jest tak kolorowo, dlatego takie pozytywne że tych negatywnych dodać nie można i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
anowi15 Re: dr Tomczewski 10.08.09, 18:50 a jakiej specjalności jest ten doktor?? Odpowiedz Link Zgłoś
4freddy Re: dr Tomczewski 10.08.09, 23:46 anowi15 napisała: > a jakiej specjalności jest ten doktor?? www.google.pl/search?q=dr+Andrzej+Tomczewski&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Odpowiedz Link Zgłoś
zaznacz42 Re: dr Tomczewski 21.03.14, 23:00 tylko nie ten lekarz, naprawdę, oszukal mnie że mam nadżerkę wielką jak to określil, był arogancki, to jest niedopuszczalne, żeby zapłacić i zostać tak potraktowanym, malo tego wszędzie są o nim opinie pozytywne a negatywnych nie można dodawać na każdej stronie, tylko na niektórych, więc kobiety nie mają prawa się wypowiedzieć, swoich pacjentek nie poznaje na oddziale, ale dla innych jest miły, bo chce pozyskać tylko klientki, okropny, nieprzyjemny, jedyne pozytywy to gabinet, chodziłam do niego w pierwszej i drugiej ciąży i musiałam w drugiej zrezygnować ze względu na oszustwo i aroganckie zachowanie, ja nie życzę sobie żeby lekarz na mnie krzyczał, uważajcie na niego, milutki jest przede wszystkim przy mężach, ale sam na sam już nie jest tak kolorowo, naprawdę przeżylam koszmar na wizycie i nie polecam, nie wiem co mnie tak zachwyciło że prowadziłam u niego pierwszą ciążę, w zasadzie też od 6 miesiąca ciaży, ale jednak, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
emeczka123 Re: dr Tomczewski 11.08.09, 09:19 ginekolog. Szukam aktualnie dobrego lekarza tej specjalnosci w białej, a niestety trudno o takiego. Wystarczy poczytać wątek "ginekolog w Białej" albo porozmawiać z kobietami, ktore ostatnio rodziły w Bialskim szpitalu.... szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka1411 Re: dr Tomczewski 13.08.09, 11:19 ja osobiscie nie chodziłam do doktora Tomczewskiego ale tak sie stało ze miał dyzur akurat jak rodziłam i bardzo miło go wspominam:))) cały czas ze mna rozmawiał 2wiec nie mialam kiedy poczuc bólu:))) porod wspominam bardzo dobrze, 20 min i po wszystkim:) w kolejnej ciazy napewno bede chodziła do dr Tomczewskiego:) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zaznacz42 Re: dr Tomczewski 11.02.14, 08:36 tylko nie ten lekarz, naprawdę, oszukal mnie że mam nadżerkę wielką jak to określil, był arogancki, to jest niedopuszczalne, żeby zapłacić i zostać tak potraktowanym, malo tego wszędzie są o nim opinie pozytywne a negatywnych nie można dodawać na każdej stronie, tylko na niektórych, więc kobiety nie mają prawa się wypowiedzieć, swoich pacjentek nie poznaje na oddziale, ale dla innych jest miły, bo chce pozyskać tylko klientki, okropny, nieprzyjemny, jedyne pozytywy to gabinet, chodziłam do niego w pierwszej i drugiej ciąży i musiałam w drugiej zrezygnować ze względu na oszustwo i aroganckie zachowanie, ja nie życzę sobie żeby lekarz na mnie krzyczał, uważajcie na niego, milutki jest przede wszystkim przy mężach, ale sam na sam już nie jest tak kolorowo Odpowiedz Link Zgłoś
zaznacz42 Re: dr Tomczewski 11.02.14, 08:39 tylko nie ten lekarz, naprawdę, oszukal mnie że mam nadżerkę wielką jak to określil, był arogancki, to jest niedopuszczalne, żeby zapłacić i zostać tak potraktowanym, malo tego wszędzie są o nim opinie pozytywne a negatywnych nie można dodawać na każdej stronie, tylko na niektórych, więc kobiety nie mają prawa się wypowiedzieć, swoich pacjentek nie poznaje na oddziale, ale dla innych jest miły, bo chce pozyskać tylko klientki, okropny, nieprzyjemny, jedyne pozytywy to gabinet, chodziłam do niego w pierwszej i drugiej ciąży i musiałam w drugiej zrezygnować ze względu na oszustwo i aroganckie zachowanie, ja nie życzę sobie żeby lekarz na mnie krzyczał, uważajcie na niego, milutki jest przede wszystkim przy mężach, ale sam na sam już nie jest tak kolorowo, naprawdę przeżylam koszmar na wizycie i nie polecam, nie wiem co mnie tak zachwyciło że prowadziłam u niego pierwszą ciążę, w zasadzie też od 6 miesiąca ciaży, ale jednak, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zaznacz42 Re: dr Tomczewski 11.02.14, 08:38 tylko nie ten lekarz, naprawdę, oszukal mnie że mam nadżerkę wielką jak to określil, był arogancki, to jest niedopuszczalne, żeby zapłacić i zostać tak potraktowanym, malo tego wszędzie są o nim opinie pozytywne a negatywnych nie można dodawać na każdej stronie, tylko na niektórych, więc kobiety nie mają prawa się wypowiedzieć, swoich pacjentek nie poznaje na oddziale, ale dla innych jest miły, bo chce pozyskać tylko klientki, okropny, nieprzyjemny, jedyne pozytywy to gabinet, chodziłam do niego w pierwszej i drugiej ciąży i musiałam w drugiej zrezygnować ze względu na oszustwo i aroganckie zachowanie, ja nie życzę sobie żeby lekarz na mnie krzyczał, uważajcie na niego, milutki jest przede wszystkim przy mężach, ale sam na sam już nie jest tak kolorowo, tomczewski jak najdalej od niego, udaje jak nie wiem i do tego zależnie od humoru oszukuje o nieistniejących chorobach, Odpowiedz Link Zgłoś