Dodaj do ulubionych

problem ze wzwodem

IP: *.ists.pl 29.12.10, 13:41
Mam 22 lata. Chodzę z chłopakiem od 3 lat i postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Do tej pory nasze przygody erotyczne były bardzo udane. Mój chłopak zawsze miał erekcję, kiedy się pieściliśmy. Gdy podjęliśmy decyzję o współżyciu poszłam do ginekologa po tabletki i gdy nadszedł ten wieczór jego penis po prostu "nie stanął na wysokości zadania".
Zaznaczam, że relacje między nami są bardzo dobre. Nie mamy przed sobą tajemnic, a przez to, że do tej pory uprawialiśmy petting nie wstydzimy się nagości, potrafimy mówić o swoich uczuciach, czy nam dobrze, czy nie itp. Po naszym "falstarcie" rozmawialiśmy i mój chłopak mówił mi, że nie wie co się stało.. Bo nie boi się tego, nie stresuje sie tym za bardzo, nie boi się, że mogłabym zajść w ciążę itp. Ja też powiedziałam mu, że nic się nie stało i będziemy mieli duużo czasu, żeby próbować dalej więc nie sądzę, żeby się czuł z mojej strony niedowartościowany. W czym może tkwić problem i co ważniejsze jak mogę mu pomóc, aby kolejne podejście było udane. Wiem, że z każdym kolejnym razem będzie się denerwował coraz bardziej. PROSZĘ O PORADĘ!!
Obserwuj wątek
    • Gość: stary kawaler Re: problem ze wzwodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 16:55
      Niech się nie masturbuje ze dwa-trzy tygodnie, jak się wypości to będzie miał stal w spodniach. 3 lata czekać mając dziewczynę ? Cud że nie oszalał !
      • Gość: radeck Re: problem ze wzwodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 20:47
        ja ze swoją dziewczyną (a teraz już narzeczoną) jestem 4 lata seks zaczelismy uprawiac po 3. wiec nie uważam ze jest to coś dziwnego. Może unikatowego, ale dziwnego na pewno nie.
        Co do Twojego pytania to może problem tkwił w tym ze przed seksem przesadził z winem lub innym alkoholem?
    • amancjuszka Re: problem ze wzwodem 03.01.11, 15:23
      Z prawiczkami czesto tak jest ze im klapnie, wina psyche, probujcie do skutku.
      • Gość: kropka Re: problem ze wzwodem IP: *.ists.pl 03.01.11, 23:51
        Dziękuję wszystkim za odpowiedzi!!
        1) Uważam, że czekanie na ten pierwszy raz z kimś kogo się kocha jest bardzo budujące dla związek i warto było :) hehe. A mój chłopiec jest bardzo wyrozumiały :D
        2) w ten wieczór nie piliśmy żadnego alkoholu, więc wina na pewno nie leżała po tej stronie.
        Myślę, że jednak faktycznie przeważył stres. w sylwka było podejście numer dwa i było ..hmmm... BOSKO :D Rozmawialismy o tym i powiedział mi, że teraz podszedł do tego dużo bardziej na luzie, mimo, że wtedy wydawało mu się, że się nie stresuje.
        Dziękuje jeszcze raz za wasze komentarze!
        • Gość: radeck Re: problem ze wzwodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 20:58
          W takim razie gratuluje :)
          I zycze duzo szczęscia i milości :)
    • michal.lew-starowicz Re: problem ze wzwodem 15.01.11, 14:02
      Biorąc pod uwagę prawidłową erekcję towarzyszącą pieszczotom i wystąpienie problemu podczas próby odbycia pierwszego pełnego stosunku – opis wskazuje na przyczyny psychogenne, związane z przeżywanym lękiem, który może być w znacznym stopniu nieuświadomiony przez Pani partnera. Wasza dobra relacja i otwartość sprzyjają rozwiązaniu problemu. W pierwszej kolejności proponuję ponowić próby, dbając o atmosferę relaksu, warunki sprzyjające odprężeniu podczas zbliżenia. Jeżeli jednak kolejne próby zakończą się niepowodzeniem, to sugeruję wizytę u lekarza seksuologa. Specjalista pomoże zweryfikować rozpoznanie i zaproponuje optymalne postępowanie.
    • Gość: marc Re: problem ze wzwodem IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.11, 16:07
      Witam!
      Rozumiem Twój, a właściwie Twojego partnera problem bo sam do niedawna borykałem się z takim samym...Myslę, że to kwestia psychiki, odpowiedniego podejścia do samego siebie, swojej seksualności, spraw intymnych. Dużo się naczytałem na ten temat i dużo sobie uświadomiłem dzięki genialnemu kursowi, może pomógłby Twojemu partnerowi?
      mistrzseksu.pl/
      Nic nie kosztuje, a potrafi sporo uświadomić. Wcale nie są potrzebne żadne afrodyzjaki, żeby mieć udane życie seksulane. Zachęcam do poczytania :-)

pozdrawiam.
    • Gość: gregor Re: problem ze wzwodem IP: *.gorzow.mm.pl 03.06.11, 17:57
      Ostatnio natknełem się na świetny artykuł który pomógł mi dużo w tym problemie :/

daro20.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=36&t=186
      polecam ;)
    • inka650 Re: problem ze wzwodem 31.07.11, 15:46
      Wiele problemow seksualnych jest przedstawionych w kursie mistrzseksu.pl/ . polecam sie zapisac. jest calkowicie za darmo
    • mercxx Re: problem ze wzwodem 22.01.12, 09:28
      Brak erekcji u mężczyzny.

Istnieje mit w wielu społeczeństwach, że większość kobiet udaje orgazm, by nie zranić uczuć swojego wybranka i czeka biernie aż mężczyzna je zaspokoi. Gdy tego nie zrobi kochanka bez nerwów i z anielską cierpliwością pociesza go lub udaje, że nic się nie stało. To mit. A jak wygląda rzeczywistość? Napalona, bądź ujmując ładniej, bardzo podniecona kobieta, która pragnie, by facet wszedł w nią „tu i teraz” nie przebiera czasem w słowach, jeśli facetowi członek odmówi posłuszeństwa…
      Problemy z erekcją zdarzają się mężczyznom w każdym wieku. Choć to naturalna sprawa, niektórym paniom brakuje wyczucia, zrozumienia i dobrego podejścia, gdy ich partner zaniemoże... Sprawdźmy, co może wywoływać problemy...
      VIGOUR300 NATYCHMIAST ROZWIAZUJE TE PROBLEMY
      INFO-GG-21215319

Co nam daje stosowanie VIGOUR 300 ?
      - Likwiduje przedwczesny wytrysk
      - Zmniejsza okres oczekiwania między aktami płciowymi
      - Zwiększa wydzielanie nasienia
      - Zapobiega chorobom prostaty

Po zastosowaniu tego preparaty partnerka już przestanie udawać orgazm, a jej seksualne zadowolenie będzie tylko Twoją zasługą. Możesz dać wreszcie swojej partnerce wielokrotny orgazm którego jeszcze nie doświadczyła. Dlatego produkt jest przeznaczony nie tylko dla mężczyzn mających problemy ze wczesnym wytryskiem, ale też dla mężczyzn którzy pragną dać satysfakcję partnerce.

Odpowiedz sobie na pytania: Czy chcesz abyś był postrzegany wśród koleżanek jako prawdziwy mężczyzna?
      Czy chcesz aby kobiety wiedząc o tym wręcz Cię pożądały?
      Czy chcesz mieć penisa twardego jak stal?
      Czy chcesz aby Twój stosunek trwał długo i był satysfakcjonujący dla partnerki?
      Czy chcesz widzieć prawdziwe orgazmy swojej partnerki?

Jeszcze raz zobacz zalety stosowania VIGOUR 300:
      Silna i mocna erekcja
      Większy rozmiar penisa (długość i grubość)
      Wydłużenie długości stosunku
      Jedna tabletka starcza na 72 godziny

Zastosowanie i dawkowanie:
      1 tabletka na około 30 minut przez spodziewanym aktem. 1 porcja starcza na około 72 godziny.
      Bezpieczne jest stosowanie 1 tabletki raz na 72 godziny.
      Zastosowanie pierwszy raz preparatu VIGOUR:
      1/2 tabletki na 30 minut przed spodziewanym aktem. W większości przypadków już taka dawka daje spodziewany efekt.
    • Gość: kamilek564 Re: problem ze wzwodem IP: *.555.pl 28.05.12, 15:37
      Na problemy z seksem polecam różne gadżety które rozpalą każdego:) Mój kumpel zaopatruje się tu acutus.com.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka