fiolekmniami 26.01.06, 22:56 Czy którejś dziewczynie pomógł harmonet? Podobno diana jest najlepsza, ale w koncu harmonet to tez tabletki anty... Prosze o info, jesli ktoras zauwazyla poprawe cery i po jakim czasie. Dzieki z góry za odp. Pzdr:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcia029 Re: diane 35...a co z harmonetem? 30.01.06, 10:06 brałam harmonet ale raczej nie było efektu w dziedzinie leczenia teadziku, nie zauwazyłąm bynajmniej u siebie, nie znam opinii innych... Odpowiedz Link
kingusi Re: diane 35...a co z harmonetem? 30.01.06, 10:58 Mnie zmieniono Diane na Regulon, bo mniej niszczy wątrobę i jak na razie jestem baardzo zadowolona Odpowiedz Link
fiolekmniami Re: diane 35...a co z harmonetem? 30.01.06, 12:44 olcia029 napisała: > brałam harmonet ale raczej nie było efektu w dziedzinie leczenia teadziku, nie > zauwazyłąm bynajmniej u siebie, nie znam opinii innych... I zmieniłaś harmonet na...? Miałaś w ogole problemy z cerą? Słyszalam ze diane pomaga, ale można ją brac do 6 miesięcy, bo strasznie niszczy wątrobę...więc co jest najlepsze na cerę a nie niszczy mi organizmu?:( Odpowiedz Link
izolda201 Re: diane 35...a co z harmonetem? 13.08.06, 15:12 harmonet to przede wszystkim lek antykoncepcyjny. W sumie są to tabletki anty, które mogą zmniejszyc tradzik. zawieraja najmniejszą dawkę hormonów Odpowiedz Link
anula36 Re: diane 35...a co z harmonetem? 15.08.06, 22:55 harmonet podziala jesli tradzik jest na tle hormonalnym i tylko wtedy. Odpowiedz Link