Dodaj do ulubionych

impotencja?

IP: *.zone4.bethere.co.uk 21.01.11, 20:24
spotykam sie od 3 tygodni z facetem (oboje mamy 29 lat) bardzo go lubie pod kazdym wzgledem , w zasadzie nigdy nikogo tak nie lubilam. Bardzo go pociagam (i vice versa) prawi komplementy, daje podarki, ogolnie jest swietny. tydzien temu poszlismy do lozka i mu nie stanal. wytlumaczyl to zdenerowaniem i powiedzial ze nie miewa takich problemow. wczoraj znowu poszlismy do lozka i to samo :( Nie wiem co zrobic z tym fantem, co jesli wcale mu nie stanie. wszystko idzie swietnie oprocz tego faktu.
Obserwuj wątek
    • wypedzonyzziemodzyskanych Re: impotencja? 23.01.11, 12:45
      mi raz na kwartał tak się dzieje u o moich kurtyzan - niech się jeszcze wypości
    • amancjuszka Re: impotencja? 25.01.11, 11:24
      Mozliwe ze sie stresuje, poza tym za duzo sie masturbuje. Trzeba jeszcze poprobowac a jak sie problem bedzie powtarzal to do seksuologa.
    • michal.lew-starowicz Re: impotencja? 26.01.11, 09:11
      Pojawienie się problemów z uzyskaniem erekcji u mężczyzny, który wcześniej nie doświadczał takich trudności, w sytuacji pierwszych zbliżeń może być spowodowane lękiem, obawą przed niesprawdzeniem się w roli kochanka. W pierwszej kolejności proponuję zapewnić partnerowi wsparcie, zadbać o atmosferę intymności i relaksu podczas kolejnych zbliżeń. Istnieje duża szansa, że problem stopniowo ustąpi. Jeżeli jednak zaburzenia erekcji będą się utrzymywać, sugeruję wizytę u lekarza seksuologa w celu ustalenia ewentualnych przyczyn (m.in. wykluczenia chorób mogących powodować zaburzenia seksualne) i podjęcia właściwego leczenia.
      • Gość: a Re: impotencja? IP: *.zone4.bethere.co.uk 26.01.11, 14:38
        probowalismy do tej pory jakies 4-5 razy, raz sie udalo ;) ale ogolnie staje mu albo tylko na chwile albo nie w 100%, mimo ze probuje wszystkiego ;) on wie ze nie robie z tego wielkiego halo, ale powiedzial zebym nie wspominala juz o tym bo to go jeszcze bardziej stresuje. zabronilam mu ;) tez masturbacji. Jak to dlugo moze jeszcze trwac ?
        • amancjuszka Re: impotencja? 26.01.11, 16:03
          Jak sie raz udalo to widocznie stres, niech sie nie masturbuje, a czeka tydzien na Ciebie, wtedy sie powinno udac.
        • doradca.liderin Re: impotencja? 28.01.11, 23:25
          Witam,
          tak jak wcześniej zostało napisane stres ma ogromny wpływ na jakość życia erotycznego. Także tryb życia (pośpiech, stres w pracy, przemęczenie) się może nakładać dodatkowo na ten problem. Najczęściej, żeby go rozwiązać potrzeba cierpliwości, wsparcia i trochę czasu. Można tez wspomóc się suplementami dostępnymi w aptekach. Jeśli mimo wszystko problem nie mija, lepiej skonsultować się ze specjalistą.
        • michal.lew-starowicz Re: impotencja? 29.01.11, 21:16
          Pani postawa sprzyja stopniowej poprawie reakcji seksualnych partnera. Jeżeli Wasze zbliżenia będą stawały się coraz bardziej udane, to sugeruję cierpliwość, w ciągu 1-2 miesięcy regularnego współżycia problem może się stopniowo rozwiązać. Jeżeli jednak nie zaobserwuje Pani poprawy, będzie między Wami narastać napięcie, frustracja lub niechęć do seksu, to proponuję nie zwlekać i odwiedzić specjalistę.
        • Gość: Viktoria Re: impotencja? IP: *.104-80-r.retail.telecomitalia.it 31.01.11, 15:06
          wydaje mnie się że każdy facet jest bardzo wrażliwy i byłby na tym punkcie.
          a najgorszy to pewnie jest stres.teraz to ma jeszcze jeden ,że nie podoła jako mężczyzna w seksie..i podswiadomie pewnie o tym myśli.
          najlepiej nie naciskać na zbliżenie i dobrze by było by doszło do niego spontanicznie.
          Może mozna sobie pomóc nie tylko pójsciem do seksuologa czy lekarza np sport,witaminy,...
          ale też zmiana otoczenia by sie nie kojarzyło z niepowodzeniami.
          • doradca.liderin Re: impotencja? 02.02.11, 19:21
            Stres jest najgorszym wrogiem w życiu intymnym, potrafi wiele popsuć i uniemożliwić czerpanie radości. Dla mężczyzn jest to tym bardziej trudne, bo wielu seks traktuje jako wyzwanie. Sport jest świetnym rozwiązaniem (pod warunkiem, że nie ma przeciwwskazań abyśmy go uprawiali), bo rozładowuje napięcie oraz wzmacnia kondycję fizyczną. Witaminy i suplementy diety są dobrym pomysłem, pod warunkiem że nie zastępują zdrowej diety.
            • joannagw1 Re: impotencja? 19.02.11, 00:55
              Miałam podobny kiedyś przypadek z partnerem i po prostu potrzebował trochę więcej czasu na poznanie się bo niby wszystko jest ok ale jeszcze jakiś wstyd jest.
    • znj2 Re: impotencja? 03.02.11, 21:09
      Facet ma inną dziewczynę i trudno mu się przestawić z psychiką.
      • doradca.liderin Re: impotencja? 09.02.11, 20:51
        Owszem, psychika ma ogromny wpływ na pożycie. Wszelkie stresy i zmartwienia szybko przenoszą sie na jakość życia erotycznego.
    • doradca.liderin Re: impotencja? 16.02.11, 22:15
      Wizyta u specjalisty jest zawsze dobrym pomysłem, może to być seksuolog, androlog, czy chociażby lekarz rodzinny. Jeśli ktoś chce spróbować suplementów, to w aptece może poradzić się farmaceutki, która również powinna coś podpowiedzieć.
    • mercxx Re: impotencja? 22.01.12, 09:27
      Brak erekcji u mężczyzny.

Istnieje mit w wielu społeczeństwach, że większość kobiet udaje orgazm, by nie zranić uczuć swojego wybranka i czeka biernie aż mężczyzna je zaspokoi. Gdy tego nie zrobi kochanka bez nerwów i z anielską cierpliwością pociesza go lub udaje, że nic się nie stało. To mit. A jak wygląda rzeczywistość? Napalona, bądź ujmując ładniej, bardzo podniecona kobieta, która pragnie, by facet wszedł w nią „tu i teraz” nie przebiera czasem w słowach, jeśli facetowi członek odmówi posłuszeństwa…
      Problemy z erekcją zdarzają się mężczyznom w każdym wieku. Choć to naturalna sprawa, niektórym paniom brakuje wyczucia, zrozumienia i dobrego podejścia, gdy ich partner zaniemoże... Sprawdźmy, co może wywoływać problemy...
      VIGOUR300 NATYCHMIAST ROZWIAZUJE TE PROBLEMY
      INFO-GG-21215319

Co nam daje stosowanie VIGOUR 300 ?
      - Likwiduje przedwczesny wytrysk
      - Zmniejsza okres oczekiwania między aktami płciowymi
      - Zwiększa wydzielanie nasienia
      - Zapobiega chorobom prostaty

Po zastosowaniu tego preparaty partnerka już przestanie udawać orgazm, a jej seksualne zadowolenie będzie tylko Twoją zasługą. Możesz dać wreszcie swojej partnerce wielokrotny orgazm którego jeszcze nie doświadczyła. Dlatego produkt jest przeznaczony nie tylko dla mężczyzn mających problemy ze wczesnym wytryskiem, ale też dla mężczyzn którzy pragną dać satysfakcję partnerce.

Odpowiedz sobie na pytania: Czy chcesz abyś był postrzegany wśród koleżanek jako prawdziwy mężczyzna?
      Czy chcesz aby kobiety wiedząc o tym wręcz Cię pożądały?
      Czy chcesz mieć penisa twardego jak stal?
      Czy chcesz aby Twój stosunek trwał długo i był satysfakcjonujący dla partnerki?
      Czy chcesz widzieć prawdziwe orgazmy swojej partnerki?

Jeszcze raz zobacz zalety stosowania VIGOUR 300:
      Silna i mocna erekcja
      Większy rozmiar penisa (długość i grubość)
      Wydłużenie długości stosunku
      Jedna tabletka starcza na 72 godziny

Zastosowanie i dawkowanie:
      1 tabletka na około 30 minut przez spodziewanym aktem. 1 porcja starcza na około 72 godziny.
      Bezpieczne jest stosowanie 1 tabletki raz na 72 godziny.
      Zastosowanie pierwszy raz preparatu VIGOUR:
      1/2 tabletki na 30 minut przed spodziewanym aktem. W większości przypadków już taka dawka daje spodziewany efekt.
    • Gość: wojtekk Re: impotencja? IP: *.play-internet.pl 11.07.13, 13:10
      Tabletki na potencję to jest całkiem niezłe rozwiązanie ale warto się zainteresować dokładnie co to za tabletki a nie na ślepo zamawiać jak tu ktoś sugeruje. Ja mam większe zaufanie do kupowania takich rzeczy w aptece więc biorę liderin który właśnie tam kupiłem i który dobrze działa. Do tego już po kupnie zobaczyłem że to suplement i że ma jakieś minerały więc już w ogóle spoko. Fajny bo można zawsze mieć przy sobie i wziąć po prostu kiedy potrzebujesz, mi w każdym razie pasuje.
      • Gość: jimmy Re: impotencja? IP: *.szczecin.mm.pl 18.07.13, 21:06
        Sklep intymność posiada w ofercie sporo środków na potencję jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co wybrać może zapytać konsultanta.
    • morane1 Re: impotencja? 06.03.14, 11:20
      witam ,

proponuje zeby sprobował ROYAL HONEY FOR HIM
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka