Dodaj do ulubionych

Ryzyko ciąży

02.03.11, 13:37
Kochałam się wczoraj ze swoim chłopakiem. On miał prezerwatywę, ale chociaż już doszedł, nie przerywaliśmy stosunku przez dłuższy czas. Czy jest ryzyko, że prezerwatywa zawiodła?
Obserwuj wątek
    • salma75 Re: Ryzyko ciąży 02.03.11, 14:33
      Pękła, spadła??
      • complain Re: Ryzyko ciąży 02.03.11, 14:57
        Nie pękła ani nie spadła, po prostu była wypełniona dłuższy czas nasieniem a mimo to nie przerywaliśmy
        • Gość: 36-latka Re: Ryzyko ciąży IP: *.play-internet.pl 02.03.11, 16:18
          Będę nieco sarkastyczna i ironiczna: nasienie cały czas w prezerwatywie? To niedopuszczalne! Na pewno przesiąkło przez prezerwatywę i jak nic będzie ciąża....;p;p;p Za seks naprawdę powinno się zabierać wtedy, kiedy posiada się nieco wiedzy na ten temat :P A teraz poważniej: nie, nie jesteś w ciąży, pod warunkiem, że prezerwatywa nie pękła ani się nie zsunęła.
          • complain Re: Ryzyko ciąży 02.03.11, 17:30
            Jestem wdzięczna również za odpowiedzi nasycone ironią, jeśli tylko są na temat :) wprawdzie moje obawy dotyczyły raczej możliwości wyciekania nasienia u nasady członka a nie przeciekania gumki, ale jestem już odrobinę spokojniejsza.
            • Gość: 36-latka Re: Ryzyko ciąży IP: *.play-internet.pl 02.03.11, 18:17
              Prawdopodobieństwo jest małe, w końcu ileż tej spermy jest? Malutko ;)
            • edyta.55 Re: Ryzyko ciąży 03.03.11, 09:18
              Nie denerwój się bo miesiaczka Ci sie spózni i popadniesz w obłed będzie ok!!!!
    • ewa.zeromska Re: Ryzyko ciąży 03.03.11, 18:09
      Jeśli prezerwatywa nie pękła ani nie spadła, to powinna spełnić swoją role.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka