complain 02.03.11, 13:37 Kochałam się wczoraj ze swoim chłopakiem. On miał prezerwatywę, ale chociaż już doszedł, nie przerywaliśmy stosunku przez dłuższy czas. Czy jest ryzyko, że prezerwatywa zawiodła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
complain Re: Ryzyko ciąży 02.03.11, 14:57 Nie pękła ani nie spadła, po prostu była wypełniona dłuższy czas nasieniem a mimo to nie przerywaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 36-latka Re: Ryzyko ciąży IP: *.play-internet.pl 02.03.11, 16:18 Będę nieco sarkastyczna i ironiczna: nasienie cały czas w prezerwatywie? To niedopuszczalne! Na pewno przesiąkło przez prezerwatywę i jak nic będzie ciąża....;p;p;p Za seks naprawdę powinno się zabierać wtedy, kiedy posiada się nieco wiedzy na ten temat :P A teraz poważniej: nie, nie jesteś w ciąży, pod warunkiem, że prezerwatywa nie pękła ani się nie zsunęła. Odpowiedz Link Zgłoś
complain Re: Ryzyko ciąży 02.03.11, 17:30 Jestem wdzięczna również za odpowiedzi nasycone ironią, jeśli tylko są na temat :) wprawdzie moje obawy dotyczyły raczej możliwości wyciekania nasienia u nasady członka a nie przeciekania gumki, ale jestem już odrobinę spokojniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 36-latka Re: Ryzyko ciąży IP: *.play-internet.pl 02.03.11, 18:17 Prawdopodobieństwo jest małe, w końcu ileż tej spermy jest? Malutko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.55 Re: Ryzyko ciąży 03.03.11, 09:18 Nie denerwój się bo miesiaczka Ci sie spózni i popadniesz w obłed będzie ok!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.zeromska Re: Ryzyko ciąży 03.03.11, 18:09 Jeśli prezerwatywa nie pękła ani nie spadła, to powinna spełnić swoją role. Odpowiedz Link Zgłoś