depakinka11
06.06.12, 21:25
Pomozcie ,bo zwariuje!!!!!!
Ku..wa chodze,jezdze po lekarzach wszedzie ,wyniki ,badania
prywatnie a kazdy mnie spycha i nic nie pomaga!!!!!
O co tu chodzi!!???
Mam wynik z TK kregoslupa Ledzwiowego:
-Zwezenie krazka m-k L1 -L2, L5-S1
-wysokosc trzonow zachowana
-osteofity krawedziowe trzonow L1-L5
-Osteofitoza krawedziowa w stawach miedzykregowych na poziomie L5-S1
-przepuklina tylna centralna jadra miazdzystego krazka m-k L1-L2 z modelowaniem worka oponowego i zwezeniem zachylkow bocznych
-przepuklina tylna szerokopodstawna jadra miazdzystego krazka m-k na poziomie L5-S1 z
uciskiem worka oponowego i zwezeniem zachylkow bocznych.
-bardziej uciskaja ca w lewa strone.
Boli mnie jak cholera wyje po nocach ,swedzi ,obrzmiale jest i gorace tak jakby na wydsokosci kosci ogonowej i troche kregoslpua ledzwiowego kawalek posladka jest obrzmialy i goracy ,boli i uciska rowniez nad koscia ogonowa,boli na wyskosic ledzwi i wyzej ,bole sa okropne ,mam goraczki .
Bylam u Neurochirurga powiedzial ze natychmiastowa operacja na kregoslupie musi byc ,nastepny poszlam dla potwierdzenia powiedzial po obejrzeniu plytki ze 90% ludiz tak ma i ze bole i te objawy nie sa od tego.
Bylam teraz u Ortopedy ,ogladal plytke ,zbadal mnie i powiedzial ze ludzie z chorym
kregoslupem maja inne objawy.
Zaczelam chodzic na laser na kregoslpu ledzwiowy ,jest tam 5 rechabilitantow wszyscy
jednoznacznie po obejrzeniu mojego opisu powiedzieli ze operacja szybka jest potrz4ebna i
ze na jednej sie nie skonczy.
Ze jadro maizdzyste jest rozlane i cos tam jeszcze ze grozi mi paraliz od pasa w dol .
Ale nikt nie chce mi pomoc ,nikt nie chce wypisac mi czegos na bol czy na stan zapalny.
Ortopeda oznajmil zebym zrobila prywatne badanie Scyntografia ,nie stac juz mnie na nic ,zjedli mnie lekarze,badania ,wyniki ,itp.
Co ma robic????
Ma przykjsc do mnie Fizjoterapeutka ,ktora ma mi pokazac cwiczenia oczywiscie za
odplatnosicia ,ale powiedziala zebym poszla do Ortopedy i zeby cos mi wypisal na stan zapalny ,bo stwierdzila ze to jest stan zapalny kosci lub kregoslupa lub nerwow czy tkanek.
I bylam i wyszlam z kwitkiem.
Mam goarczki i tak jak wyzej pisalam wyje z bolow!!!!!
Czy Olejek z Oregano mozna zazywac ,gdy ma sie stan zapalny zoladka?Czy nie podrazni ?
Mozse Olejek z Oregano by obnizyl mi chociaz goraczke?
Nie ma sil ,ani pieniedzy ,ani zdrowia juz!!!!
Jestem u kresu wyczrpania i zalamania.
Moze byscie cos doradzili????
Ja juz nie mam na wizyty i badania dalsze.
Moze czyms by mozna to rozgonic?
Acha jezyk mam strasznie oblozony ,zagrzybilam sie zapewne.
Prosze pomzcie.
Dziekuje !
Pozdrawiam !