Dodaj do ulubionych

seks w kuchni?

30.03.11, 18:38
bardzo lubimy z partnerka kochac sie w kuchni przy zapachu gotujacych sie potraw,wtedy czujemy sie jakos bardziej aktywni,sek w tym ze te zapachy pobudzaja nasze zmysly i stajemy sie frywolni,czy to normalne?
Obserwuj wątek
    • moonogamistka Re: seks w kuchni? 30.03.11, 18:42
      wszystko jest"normalne" poki odpowiada obydwu stronom:)
      • dzikus0099 Re: seks w kuchni? 30.03.11, 19:33
        ale niekiedy w tyłku mam salate lub inne warzywo.
        • Gość: Kobieta Re: seks w kuchni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 14:39
          Aż oplułam monitor:D

Dobre dobre:D
      • Gość: aaaaaaaaach Re: seks w kuchni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.24, 00:37
        tak wogóle mój partner na początku nie chciał robić tego w kuchni ale kiedy jebnełam nim o blad i dorwałam się do jego mięciutwńkich jaj zaczoł mnie omacywać i jak to my wylizywać mi cycki masował ja jęczałam sex w kucni to coś niepowtarzalnego
    • bmwracer Re: seks w kuchni? 30.03.11, 19:35
      Tak, jesli tylko myjecie rece przed jedzeniem
      • dzikus0099 Re: seks w kuchni? 30.03.11, 19:59
        po takim seksie łykamy jak młody indor kluchy co znow stwarza problem.
    • galgenbaum Re: seks w kuchni? 31.03.11, 07:39
      dzikus0099 napisał:

> bardzo lubimy z partnerka kochac sie w kuchni ..

Kuchnia to do tego swietne miejsce.
      Szczegolnie kuchenny blat.
    • ewa.zeromska Re: seks w kuchni? 31.03.11, 14:34
      Spontaniczny seks w kuchni, w łazience, to znaczy nie koniecznie w łóżku, jest jak najbardziej ok. Wręcz zaleca się takie urozmaicenia nieco znudzonym parom. Oczywiście na taką swobodę można sobie pozwolić, kiedy nikogo innego nie ma w domu.
      A opowieść o sałacie, odbieram jako żart, więc bez komentarza..
      • Gość: kontakt Re: seks w kuchni? IP: *.aster.pl 08.04.11, 13:46
        haha, jak następny raz będę gotował rosół, może zasugeruję partnerce spontaniczny seks;)
        • dzikus0099 Re: seks w kuchni? 08.04.11, 20:05
          nawet nie wiesz co tracisz!wsrod warzyw ,owocow i schabowego-wtedy wydaje ci sie ,coz za pychota..............mniam,mniam.
          • al-szamanka Re: seks w kuchni? 08.04.11, 20:53
            schabowy odpada...beeeeee
            • moonogamistka Re: seks w kuchni? 08.04.11, 20:54
              no wiesz schabowego trza ubic, aby skruszal;))
            • m.maska Re: seks w kuchni? 08.04.11, 20:55
              a moze byc w zastepstwie tofu? albo panierowana kania?
              • al-szamanka Re: seks w kuchni? 08.04.11, 20:58
                Ooooooooooo, tofu, TO JEST TO, neutralne w smaku, można je pikantnie doprawić - jak się chce, albo i nie, ale wtedy mdłe. Wszystko
                • m.maska Re: seks w kuchni? 08.04.11, 21:00
                  jak to WSZYSTKO?
          • Gość: anka Re: seks w kuchni? IP: *.ists.pl 12.04.11, 19:02
            uwielbiam sex w kuchni ... na stole .... ale bez zbytecznych produktow ...
      • Gość: wymasowywaczka jaj Re: seks w kuchni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.24, 00:32
        sex w kuchni wymiata mój partner był zachwycony gdy pierwszy raz go uprawialiśmy w kuchni nie docenił moich umiejętności wymasowałam mu jaja jak rocznego indyka
    • galgenbaum Re: seks w kuchni? 09.04.11, 07:55
      dzikus0099 napisał:

> bardzo lubimy z partnerka kochac sie w kuchni przy zapachu gotujacych sie potra
      > w,wtedy czujemy sie jakos bardziej aktywni,sek w tym ze te zapachy pobudzaja na
      > sze zmysly i stajemy sie frywolni,czy to normalne?

Kazdo nietypowe miejsce dodaje koloru zyciu erotycznemu i przeciwdziala rutynie i znudzeniu.
      Nie musi to byc kuchnia. Moze to byc stol w jadalni, balkon czy plener. Wszystko gdzie nam obojgu przyjdzie na seks ochota.
    • blogczekolady Re: seks w kuchni? 09.04.11, 09:34
      nie od dziś wiadomo, że seks i kulinaria to jedna i ta sama bajka,
      tych, co są za ( a i tych, których nie przekonałam) zapraszam na www.blogczekolady.blogspot.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka