galgenbaum 03.05.11, 07:57 Kobiety udaja orgazmy zeby utrzymac zwiazek. Mezczyzni udaja zwiazek zeby utrzymac orgazmy Czy jest w tym stwierdzeniu ziarnko prawdy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jesod Prawdy o ...? 03.05.11, 13:55 galgenbaum napisał: > Czy jest w tym stwierdzeniu ziarnko prawdy ? Ziarnka prawd są różne... A więc pytanie: prawdy o czym? Prawdy o orgazmach, czy o związku? Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Przeczytane 03.05.11, 14:02 Moze nawet i 2 ziarenka;) Podobna tresc niesie to, ze kobieta kocha mezczyzne od pierwszego orgazmu a mezczyzna do pierwszego;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesod Re: Przeczytane 03.05.11, 14:17 moonogamistka napisała: > Podobna tresc niesie to, ze kobieta kocha mezczyzne od pierwszego orgazmu a mez > czyzna do pierwszego;))) Aaaa... To jest zupełnie inne twierdzenie. :) Trzecie ziarenko prawdy? galgenbaum napisał przecież o udawanych orgazmach. Chcąc bardziej dociekać, o co chodzi w Twoim twierdzeniu (prawdzie?) można zapytać, czy chodzi tutaj o orgazm mężczyzny czy kobiety? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Przeczytane 03.05.11, 18:06 Obstawiam tylko i wyraznie te PRAWDZIWE- czyli - moze gdzies prawdziwe uczucia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: Przeczytane 03.05.11, 14:36 Przykro mi, zniechęciłam się, długie i nudne, problem z doopy wzięty. Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: Przeczytane 04.05.11, 07:10 timetotime napisała: > Przykro mi, zniechęciłam się, długie i nudne, problem z doopy wzięty. Jaki "problem" ? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Przeczytane 03.05.11, 16:58 Jeśli ktoś się nad czymś takim poważnie zastanawia to współczuję. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: Przeczytane 04.05.11, 07:09 triismegistos napisała: > Jeśli ktoś się nad czymś takim poważnie zastanawia to współczuję. Serio. A ja gratuluje poczucia humoru. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Przeczytane 04.05.11, 14:35 Aaa, to miał być żart? A gdzie śmieszne? Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: Przeczytane 04.05.11, 15:32 triismegistos napisała: > Aaa, to miał być żart? A gdzie śmieszne? forum.gazeta.pl/forum/w,1182,124826464,124855389,Re_Przeczytane.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Przeczytane IP: *.nyc.res.rr.com 03.05.11, 20:17 G...o prawda! Szczerosc jest w zwiazku najwazniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supla Re: Przeczytane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 01:03 Czyzbym byla mezczyzna...? ;) Zerwalabym juz ze swoim gdyby nie te orgazmy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: Przeczytane 04.05.11, 07:11 Gość portalu: supla napisał(a): > Czyzbym byla mezczyzna...? ;) > Zerwalabym juz ze swoim gdyby nie te orgazmy...;) Widac, ze Twoje nie musza byc udawane :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: Przeczytane 11.05.11, 13:36 s-orbona napisała: > Trochę jest.. Naprawde ? Zaniepokoilas mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almostunreal Re: Przeczytane IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 14:32 Pewnie, że jest ziarnko, ale na podstawie moich obserwacji nie różnimy się aż tak bardzo i niepotrzebnie zwalamy winę na różnice między płciami. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Przeczytane 11.05.11, 14:43 Gość portalu: almostunreal napisał(a): > Pewnie, że jest ziarnko, ale na podstawie moich obserwacji nie różnimy się aż t > ak bardzo i niepotrzebnie zwalamy winę na różnice między płciami. Mezczyznie jest jednak zdecydowanie trudniej udawac orgazm niz kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_m_zuza_m Re: Przeczytane 16.05.11, 21:59 Stereotypy. Szkoda zawracać sobie nimi głowę. A takie szufladkowanie ludzi jest krzywdzące. Odpowiedz Link Zgłoś