Dodaj do ulubionych

zdradziłam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 12:03
i żałuję,zrobiłam to z żonatym i dzieciatym facetem
ale trapi mnie co innego
mianowicie ,przecież mogłam sie zarazić czymś ,jaka ja głupia byłam
teraz siedze i myśle jaka nie odpowiedzialna jestem
nie zabezpieczyliśmy sie ,a ja teraz mam jakieś schizy
boje sie ,a może on ma np.hiv
wiem ,ze pewnie przesadzam ale w jakąś panikę wpadłam
pierszy raz mi sie cos takiego przytrafiło w życiu i jak pomysle ,ze moze mi sie cos stac
omatko
naczytałam sie za dużo art. na temat chorób przenoszących przez stosunek
pewnie przesadzam i panikuje
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: zdradziłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 12:07
      dodam ,ze mam stałego partnera od roku i mi tak odbiło
      kocham go ,ale sie stało i mam teraz wyrzuty sumienia
      • evi85 Re: zdradziłam 15.06.11, 12:31
        slusznie masz wyrzuty sumienia, czy zdajesz sobie sprawe ze jak wyda sie zdrada, zostaniesz wspolwinna rozpadu malzenstwa/rodziny? czy bedziesz mogla z tym zyc?
        wiedzialas z kim idziesz do lozka...

niestety przez net nikt Cie nie zbada ani nie da 100% gwarancji ze faktycznie niczym sie nie zarazilas, a zarazic mozna sie nie tylko hiv
        na Twoim miejscu zrobilabym kompleks badan od moczu, po krew i wizyte u gina
        oraz nie doposcilabym wiecej do wylaczenia uzywania rozumu ;)
        tzrymaj sie i zrob badania dla spokoju sumienia, w koncu swojego partnera tez mozesz czyms zarazic
        • Gość: ewa Re: zdradziłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 12:39
          przebadam sie,na pewno wszystko jest ok, ale te wyrzuty sumienia sa straszne ,i panikuje zupełnie nie potrzebnie
    • Gość: ewa Re: zdradziłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 13:15
      dodam,ze nie doprwadze do rozpadu jego malzennstwa,bo oni sie rozwiedli
      nie dawno ,a ja juz go poznalam jak byl w separacji
      i byla to nasza jedonorazowa przygoda
      mam mimo to jakies wyrzuty i tyle
    • didjeridu Re: zdradziłam 15.06.11, 15:12
      Gość portalu: ewa napisał(a):

> i żałuję,zrobiłam to z żonatym i dzieciatym facetem
      > ale trapi mnie co innego

Da sie to zauwazyc.
      Nie masz wyrzutow sumienia, ze zdradzilas lecz boisz sie, ze moglas przy tym cos zlapac.

W Twoim przypadku to sprawa prosta.
      Daj sie zbadac zeby sie uspokoic.
      Prawdopodobienstwo, ze cos zlapalas jest male. Jak sie przekonsz, ze wszystko jest w porzadku to zechcesz to powtorzyc ale nastepnym razem sie zabezpiecz.
      • bartek742 Re: zdradziłam 15.06.11, 15:44
        > Daj sie zbadac zeby sie uspokoic.
        > Prawdopodobienstwo, ze cos zlapalas jest male. Jak sie przekonsz, ze wszystko j
        > est w porzadku to zechcesz to powtorzyc ale nastepnym razem sie zabezpiecz.

jesli chodzi o hiv, to jeszcze przez pol roku nie bedziesz miala pewnosci - taka jest cena lekkomyslnosci. Nawet sie zrymowalo ;-)
        • Gość: ewa Re: zdradziłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 16:01
          z tym hiv to przesadziłam ,jestem pewna ze jest zdrowy na bank
          ale na wszelki wypadek i tak sie przebadam tak dla swojego swietego spokoju
          spanikowałam i dla tego tu napisałam
          • oxf Re: zdradziłam 15.06.11, 17:23
            podobno zarazenie sie hiv po jednym stosunku jest praktycznie nie mozliwe. musi byc generalnie kontakt z krwia.
            • bartek742 Re: zdradziłam 16.06.11, 12:55
              > podobno zarazenie sie hiv po jednym stosunku jest praktycznie nie mozliwe. musi
              > byc generalnie kontakt z krwia.

Jest mozliwe i czesto ma miejsce, zwlaszcza zarazenie kobiety.
              Szacuje, sie ze okolo 70% nosicieli nie wie o swym nosicielstwie.
    • potwor_z_piccadilly Re: zdradziłam 15.06.11, 18:19
      Jeszcze została ciąża.
      Jeśli jednak nie piszesz o takowym zagrożeniu, to wnioskuję że tu masz pewność.

Gość portalu: ewa napisał(a):

> pewnie przesadzam i panikuje

Jeśli jest tak jak napisałem wyżej, to rzeczywiście przesadzasz.
      Ot, zdarzyło się życiowe doświadczenie i pozostaje ci postarać się przyjąć do wiadomości że.
      - Prawdopodobieństwo że złapałaś jakieś choróbsko jest małe.
      Chyba że wiesz, a nam nie napisałaś że ten facet z jakichś powodów kwalifikuje się do strefy podwyższonego ryzyka.
      Tu pytanie.
      Czy znasz przyczynę rozpadu tamtego małżeństwa ?
      - Nic się nie wymydliło.
      - Zdobyłaś doświadczenie które być może pomoże ci w przyszłości skuteczniej kontrolować swoje poczynania.
      - Możliwe że twój stały partner odniesie korzyść, bo chcąc powetować mu krzywdę otworzysz się bardziej na obdarowywanie go dobrem, a w kwestiach o których ja wiem, a ty się domyślasz, wyleczysz bóle głowy.

No i ku ukojeniu nadszarpniętych nerwów troszkę pozytywnych wibracji.
      www.youtube.com/watch?v=MKj0_7NKnbM
      • Gość: ewa Re: zdradziłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 19:02
        nie on nie jest w powyższonym ryzyku absolutnie,znam powód jego rozstania
        i to nie jest jego wina ,po prostu niektorym nie wychodzi ale jak odchowaja dzieci podejmuja nieraz decyzje o rozstaniu zeby sie nie męczyć
        tu bardziej chodzi o moja głupote ,ze nie pomyslalam jakie moga byc np.konsekwencje.
        panikara jestem ,i jak teraz o tym pomyslałam zwyczajnie w świecie sie przestraszyłam
        wiem ,ze jest ok, ale moze zrobie sobie jakies badania zeby sie uspokoic
        dzieki za odpowiedzi
        pozdrawiam serdecznie
    • Gość: ewa Re: zdradziłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 12:15
      i po strachu :)
      badanie ginekologiczne ok,i wyniki też dobre :))
      ufff

• bartek742 Re: zdradziłam 17.06.11, 14:11
        Zrob jeszcze dla pewnosci za pol roku na przeciwciala hiv. Do tego czasu zalecane nienarazanie nowych panow - no i zero krwiodawstwa ( o ile to Ciebie dotyczy)
    • shantyman Re: zdradziłam 17.06.11, 16:34
      A ja zapytam inaczej: z jakiego powodu zdradziłaś swojego partnera? Dlaczego właściwie to zrobiłaś, czegoś Ci brakowało, czy szukałaś jakiejś odmiany?
      Stwierdziłaś, że źle zrobiłaś w czasie zdrady czy po fakcie?
    • moonogamistka Re: zdradziłam 17.06.11, 21:12
      przebadaj sie, hiv to nie jedyny syf. Tak samo grozny jest szczegolnie dla kobiet hpv.
    • malgos88 Re: zdradziłam 19.06.11, 19:54
      Po prostu jak masz podejrzenia co do tego że mogłaś się zarazić to idź się przebadać.
    • Gość: gosc Re: zdradziłam IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 21:02
      panikujesz.nie robilas tego nigdy stad ten strach.jesli nie daje ci to spokoju idz na badania to zupelnie normane nie masz sie czego wstydzic.ja osobiscie uwazam ze nie masz powodow do niepokoju,tylko nastepnym razem zaopatrz sie w gumki:)lub nie zdradzaj.choc nie łatwo wiem wiem;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka