uwierz_w_to 01.05.15, 21:16 Zapodam zaraz jakiś kawałek dobry do posłuchania,mam dziś dzien z piwem przed kompem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:19 Firma feat. Peja & Popek-Mam Wyjebane (Remix) Odpowiedz Link
ditta12 Re: Nowy temat 01.05.15, 21:24 Gdy wezmę ten nowy lek to od razu zwala mnie z nóg a chcę jeszcze z Tobą Uwierzu popisać. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:25 ditta12 napisała: > Gdy wezmę ten nowy lek to od razu zwala mnie z nóg a chcę jeszcze z Tobą Uwierz > u popisać. to nie bierz go teraz, weźmiesz go później. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:27 Czegoś mi w tym życiu brakuje ale nie wiem czego ditto więc mam chyba takie podejście dziwne i na niczym mi w zasadzie nie zależy, nie wiem co jest ze mną wszystko ok jak jadę do pracy zajmuję się pracą ale mam takie dni kiedy właśnie tak mam i jest tak teraz. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:29 Ze wszystkimi rozmawiam normalnie śmieję się żartuję itd... wszystko jest ok ale jak zostaję sam na sam ze sobą przed kompem z piwem cała gorycz ze mnie wychodzi. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:31 DODA feat. Fokus - F*CK IT (OFFICIAL VIDEO - BEZ CENZURY) Odpowiedz Link
ditta12 Re: Nowy temat 01.05.15, 21:33 Ja mam za to skłonność do utrudniania sobie życia.Może dlatego że lubię rzeczy trudne,zawsze lubiłam. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:38 ditta12 napisała: > Ja mam za to skłonność do utrudniania sobie życia.Może dlatego że lubię rzeczy > trudne,zawsze lubiłam. Ja z kolei odwrotnie czasem sa kłody ale je przeskakuję. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:37 Chcę sobie zrobić tatuaż i zakryć ten co mam od lat on mi nie przeszkadza w zasadzie bo mało kto wie co on oznacza ze zwykłych ludzi ale jak ktoś rozumie to wie kim byłem.Nie jest to jakąs tajemnicą specjalną że byłem w oddziałach specjalnych i każdy z nas miał identyczny, teraz chcę go zakryć po co dziadkowi taki emblemat na ramieniu chcę coś fajnego i dużego. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:39 ditta12 napisała: > A co planujesz?Masz pomysła? w studiu będę wybierał nie wiem jeszcze w zasadzie wiem tylko że będę robił czarny nie kolorowy. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:40 A mam takie dni jak ten dzisiaj że nie wiem różnie może być ,mogę strzelić sobie nawet w łeb. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:44 Doda - Titanium (David Guetta & Sia live rock cover) Odpowiedz Link
ditta12 Re: Nowy temat 01.05.15, 21:42 <A mam takie dni jak ten dzisiaj że nie wiem różnie może być ,mogę strzelić sobie nawet w łeb. > Szkoda życia. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:46 a czym jest życie? każdy kiedyś je skończy. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:50 Znasz mnie ze mną nie można się nudzić i nikt się nie nudzi z moich znajomych, żona za mną w ogień wskoczy taki ze mnie człowiek,ale mi czegoś w tym życiu brakuje chyba nie wiem czego sam jakich chyba nie spełniony do końca jestem. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:56 ditta12 napisała: > Może kasy Ci brakuje? nie kasę mam może nie kupię sobie jachtu czy ferrari ale mam. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:58 Jak bym chciał mieć więcej to nie był by problem też bym tylko żonę zmienił a mam takie które tylko by na to czekały Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 22:05 Co mi ditto z kasy? mam ją na to co potrzebuję i co mam kupować dodatkowo? kasa jest nic nie warta można być szczęśliwym bez niej chociaż jest potrzebna. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 22:10 ditta12 napisała: > To co to takiego czego Ci brakuje?Szczęścia? chuj wie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Nowy temat 01.05.15, 22:09 Wzięłam paskudztwo,niedługo mnie złoży zapewne ale jeszcze jest ok. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 22:11 w zasadzie też nie mam chęci siedzieć na necie ale iść spać też nie, w zasadzie nie mam co robić. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Nowy temat 01.05.15, 22:12 Bo w życiu na ogół nie ma co robić.Tylko we filmach jest wartka akcja. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 22:17 dobra ditta spadam chyba sobie coś obejrzę nawet piwa mi się nie chce pić.Narka do jutra. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Nowy temat 03.05.15, 22:25 Myślę, że jest, czasem tak wiele, że nie ma się czasu na nic. Owszem, w życiu można nie mieć nic do robienia, wtedy jest nudne. Czy to nie zależy od nas jakie jest nasze życie ? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link