Dodaj do ulubionych

Nowy temat

01.05.15, 21:16
Zapodam zaraz jakiś kawałek dobry do posłuchania,mam dziś dzien z piwem przed kompem.
Obserwuj wątek
      • ditta12 Re: Nowy temat 01.05.15, 21:24
        Gdy wezmę ten nowy lek to od razu zwala mnie z nóg a chcę jeszcze z Tobą Uwierzu popisać.
        • uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:25
          ditta12 napisała:

> Gdy wezmę ten nowy lek to od razu zwala mnie z nóg a chcę jeszcze z Tobą Uwierz
          > u popisać.

to nie bierz go teraz, weźmiesz go później.
      • uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:25
        • uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:27
          Czegoś mi w tym życiu brakuje ale nie wiem czego ditto więc mam chyba takie podejście dziwne i na niczym mi w zasadzie nie zależy, nie wiem co jest ze mną wszystko ok jak jadę do pracy zajmuję się pracą ale mam takie dni kiedy właśnie tak mam i jest tak teraz.
          • uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:29
            Ze wszystkimi rozmawiam normalnie śmieję się żartuję itd... wszystko jest ok ale jak zostaję sam na sam ze sobą przed kompem z piwem cała gorycz ze mnie wychodzi.
              • ditta12 Re: Nowy temat 01.05.15, 21:33
                Ja mam za to skłonność do utrudniania sobie życia.Może dlatego że lubię rzeczy trudne,zawsze lubiłam.
                • uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:38
                  ditta12 napisała:

> Ja mam za to skłonność do utrudniania sobie życia.Może dlatego że lubię rzeczy
                  > trudne,zawsze lubiłam.

Ja z kolei odwrotnie czasem sa kłody ale je przeskakuję.
              • uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:37
                Chcę sobie zrobić tatuaż i zakryć ten co mam od lat on mi nie przeszkadza w zasadzie bo mało kto wie co on oznacza ze zwykłych ludzi ale jak ktoś rozumie to wie kim byłem.Nie jest to jakąs tajemnicą specjalną że byłem w oddziałach specjalnych i każdy z nas miał identyczny, teraz chcę go zakryć po co dziadkowi taki emblemat na ramieniu chcę coś fajnego i dużego.
                • ditta12 Re: Nowy temat 01.05.15, 21:38
                  A co planujesz?Masz pomysła?
                  • uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:39
                    ditta12 napisała:

> A co planujesz?Masz pomysła?

w studiu będę wybierał nie wiem jeszcze w zasadzie wiem tylko że będę robił czarny nie kolorowy.
                    • uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:40
                      A mam takie dni jak ten dzisiaj że nie wiem różnie może być ,mogę strzelić sobie nawet w łeb.
                    • ditta12 Re: Nowy temat 01.05.15, 21:40
                      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRnjtRIEbKBnXQIwqJ150Xh6jCPS4Czcb0g3Pl8HtqSnUSRjOzK

Ten jest bardzo oryginalny.
                      • ditta12 Re: Nowy temat 01.05.15, 21:42
                        <A mam takie dni jak ten dzisiaj że nie wiem różnie może być ,mogę strzelić sobie nawet w łeb. >

Szkoda życia.
                        • uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:46
                          a czym jest życie? każdy kiedyś je skończy.
                          • ditta12 Re: Nowy temat 01.05.15, 21:47
                            Życie samo się kończy.
                            • uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:50
                              Znasz mnie ze mną nie można się nudzić i nikt się nie nudzi z moich znajomych, żona za mną w ogień wskoczy taki ze mnie człowiek,ale mi czegoś w tym życiu brakuje chyba nie wiem czego sam jakich chyba nie spełniony do końca jestem.
                              • ditta12 Re: Nowy temat 01.05.15, 21:52
                                Może kasy Ci brakuje?
                                • uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:56
                                  ditta12 napisała:

> Może kasy Ci brakuje?

nie kasę mam może nie kupię sobie jachtu czy ferrari ale mam.
                                  • uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 21:58
                                    Jak bym chciał mieć więcej to nie był by problem też bym tylko żonę zmienił a mam takie które tylko by na to czekałysmile
                                    • ditta12 Re: Nowy temat 01.05.15, 22:01
                                      Hm.
                                      • uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 22:05
                                        Co mi ditto z kasy? mam ją na to co potrzebuję i co mam kupować dodatkowo? kasa jest nic nie warta można być szczęśliwym bez niej chociaż jest potrzebna.
                                        • ditta12 Re: Nowy temat 01.05.15, 22:07
                                          To co to takiego czego Ci brakuje?Szczęścia?
                                          • uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 22:10
                                            ditta12 napisała:

> To co to takiego czego Ci brakuje?Szczęścia?

chuj wie.
                                          • ditta12 Re: Nowy temat 01.05.15, 22:09
                                            Wzięłam paskudztwo,niedługo mnie złoży zapewne ale jeszcze jest ok.
                                            • uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 22:11
                                              w zasadzie też nie mam chęci siedzieć na necie ale iść spać też nie, w zasadzie nie mam co robić.
                                              • ditta12 Re: Nowy temat 01.05.15, 22:12
                                                Bo w życiu na ogół nie ma co robić.Tylko we filmach jest wartka akcja.
                                                • uwierz_w_to Re: Nowy temat 01.05.15, 22:17
                                                  dobra ditta spadam chyba sobie coś obejrzę nawet piwa mi się nie chce pić.Narka do jutra.
                                                • mskaiq Re: Nowy temat 03.05.15, 22:25
                                                  Myślę, że jest, czasem tak wiele, że nie ma się czasu na nic.
                                                  Owszem, w życiu można nie mieć nic do robienia, wtedy jest
                                                  nudne.
                                                  Czy to nie zależy od nas jakie jest nasze życie ?
                                                  Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka