Dodaj do ulubionych

Męski orgazm.

21.01.12, 10:17
Tysiące pism i książek jest poswięconycjh orgazmowi kobiety. W moich książkach staram się przywrócić równowagę i pisze o tym, co przezywa, bądź może przeżywać facet. Tu: ,,Szczęśliwy w Ameryce"

Claudia otworzyła oczy i spytała szeptem.
– Co prostytutka może dać więcej mężczyźnie niż normalna kobieta?
Patrzył na nią z góry zaskoczony pytaniem.
– Dlaczego chcesz wiedzieć?
– Nie chcę być od niej gorsza.
– Mężczyzna nie musi się starać, żeby kobieta była zadowolona. Może skupić się wyłącznie na swoich przyjemnościach.
– Nie staraj się proszę. Nie chcę, żeby ze mną było ci gorzej. Myśl tylko o swoim zadowoleniu. Proszę. Zadecyduj, jak chcesz to robić. Ja też tak chcę.
Położył się na Claudii, która rozchyliła nogi i ułatwiła mu sprawne wejście. Całował jej usta, patrząc, jak oddaje mu się całą swoją osobą. Następnie odwrócił ją na brzuch i usiadł na jej pupie, jednocześnie penetrując jej wnętrze. Patrzył z góry na piękne pośladki, wykonując ruchy, jak gdyby ujeżdżał narowistego konia. Następnie znowu leżał przodem do niej między nogami, całując włosy, oczy i usta. Nagle usłyszał szept.
– Rżnij mnie jak dziwkę. Chcę być teraz tylko twoją dziwką.
Zaczęło ogarniać go jakieś szaleństwo. Nie wiedział już, co robi. Czuł, że gdyby miał teraz umrzeć, nie żałowałby niczego w swoim życiu. Widział przed oczami coraz większą ciemność, aż w pewnej chwili jakaś eksplodująca gwiazda rozjaśniła wszystko. Z jego ust wydobył się dźwięk, który nie należał do niego. Był gardłowy, dziwny, bardziej ryk niż wycie. Odgłos triumfu mężczyzny nad poddającą mu się kobietą. Nie było żadnego zainteresowania, czy jest zadowolona, czy ma orgazm, czy chce jeszcze, czy nie. Wykonywane ruchy były tak intensywne, że całe wielkie łóżko zaczęło skakać na podłodze. Trwało to wszystko może kilkanaście sekund, po których opadł na Claudię i znieruchomiał. Ta głaskała go po głowie, może zaskoczona, a nawet wystraszona intensywnością wszystkiego, co się wydarzyło.
– Jesteś zadowolony?
– Bardzo, bardzo. Bardzo.
– Chcę, żebyś był szczęśliwy. Teraz wiem, czego chcesz i wiem, że mogę zrobić, żeby tak było. Mogę jeszcze dużo więcej. Zobaczysz. Będziesz ze mną szczęśliwy.
Pocałował ją w usta. Patrzyli na siebie w ciemnym, rozświetlonym jedynie gwiazdami pokoju.
Obserwuj wątek
    • dangerous.mistress Re: Męski orgazm. 21.01.12, 14:54
      No znalazłeś miejsce na reklamę :) Napisz thriller, to przeczytam chętnie. A erotyk dobry baaaaardzo ciężko dobry napisać, niestety.
      • marek.zak1 Re: Męski orgazm. 21.01.12, 17:32
        Świat w moich książkach jest widziany oczami mężczyzny, który po wieku zakrętach dochodzi do przekonania, że szczęście nie jest sumą przyjemności, lecz związkiem z kobietą, która kocha. Poza tym on jest Polakiem, a ona Niemką, co w warunach IIWS i niedługo po niej, nie czyni tego związku łatwym, ani oczywistym. Z tego punktu widzenia to bardziej Harlequin, niż erotyk, ale jeśli ktoś chce widzieć jedno, zawsze może.
        To nie thriller, więc nie dla Ciebie.
        Pozdrawiam Marek
        • Gość: hwer Re: Męski orgazm. IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.12, 20:49
          marek.zak1 napisał:

> Świat w moich książkach jest widziany oczami mężczyzny, który po wieku zakrętac
          > h dochodzi do przekonania, że szczęście nie jest sumą przyjemności, lecz związ
          > kiem z kobietą, która kocha.

Nic bardziej glupiego, chyba nie masz pojecia o zyciu!
          • tehuana Re: Męski orgazm. 23.01.12, 01:14
            I Ty kiedys dojdziesz do tego samego wniosku. Z wiekiem dostrzegamy, ze liczy sie jakosc a nie ilosc.
        • dangerous.mistress Re: Męski orgazm. 23.01.12, 00:08
          marek.zak1 napisał:

> Świat w moich książkach jest widziany oczami mężczyzny, który po wieku zakrętac
          > h dochodzi do przekonania, że szczęście nie jest sumą przyjemności, lecz związ
          > kiem z kobietą, która kocha. Poza tym on jest Polakiem, a ona Niemką, co w waru
          > nach IIWS i niedługo po niej, nie czyni tego związku łatwym, ani oczywistym. Z
          > tego punktu widzenia to bardziej Harlequin, niż erotyk, ale jeśli ktoś chce wid
          > zieć jedno, zawsze może.
          > To nie thriller, więc nie dla Ciebie.

• marek.zak1 Re: Męski orgazm. 23.01.12, 09:07
            Tx. Same to you :).
            Marek
    • azeta4 Re: Męski orgazm. 21.01.12, 16:14
      Skontaktuj sie jak najszybciej z "juwa" ona tez ma bardzo duzo problemow.
    • Gość: ... Re: Męski orgazm. IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.12, 17:38
      pierwsza lepsza recenzja:

"Przed rokiem Marek Żak, były pracownik dużych, nie tylko polskich firm farmaceutycznych, wydał ciekawą powieść pod tytułem „Szczęśliwy w III Rzeszy”. Jego nowa książka „Szczęśliwy w Ameryce” jest wielce ułomną kontynuacją tamtej. Ułomną, gdyż jest popisem erotomaństwa na poziomie iście depresyjnym, przybranego wątkami politycznymi."
      • marek.zak1 Re: Męski orgazm. 21.01.12, 19:18
        UważamRze - punkt widzenia PIS-owsko narodowo-katolicki, Szanuję, ale nie podzielam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka